jeanne_ne 31.01.06, 22:58 zmieniłam login...nie ma już singelki. znienawidziłam ten login, po tym jak zdałam sobie sprawę, że mogę nią pozostać...amen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne_ne Chloe.... 31.01.06, 23:02 proszę zmień to obrzydlistwo w honorowych....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe.... 01.02.06, 08:04 Nie ma sprawy, chociaż mnie singelka bardzo sie podobała i ja bym to tłumaczyła jako taki żart :))) No bo chyba nikt nie wierzy, że się singlem uchowasz????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe.... 01.02.06, 12:02 brawoooooo! nowy rok, nowe zycie, nowe wyzwania. jeanne, masz racje, ze to czasami ma wplyw. dosc poczytac troche o neurolingwistyce, jak latwo jest sie zaprogramowac uzywajac nieodpowiednie slowa:( a moze tak przyciagnac 'szczescie' nazywajac sie hm.... 'jurna_uwodzicielka' albo 'szerokousta_kozica':):):) umarla singielka, niech zyje jeanne!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Chloe.... 01.02.06, 12:36 Bosz....Jesus...:DDDDD "jurna uwodzicielka" na to bym się chyba nie zdecydowała...:))) hahahaha...rozbawiałś mnie Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe.... 01.02.06, 12:40 jeanne_ne napisała: > Bosz....Jesus...:DDDDD > "jurna uwodzicielka" na to bym się chyba nie zdecydowała...:))) > hahahaha...rozbawiałś mnie To może tak poetycko i wysublimowanie - "pięknośc nocy" albo odstąpie ci moja matę hari, jak sobie hasło przypomnę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Chloe.... 01.02.06, 12:48 nie no...moja Droga..Mata Hari jest jedyna w swoim rodzaju, nie smiałabym..:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe.... 01.02.06, 12:50 jeanne_ne napisała: > nie no...moja Droga..Mata Hari jest jedyna w swoim rodzaju, nie smiałabym..:DDD Nie no zgadza się, ale wiesz - jakby Ci przesłała do kompletu te atłasowe długie rękawiczki co je jako Mata miałam i Ty w tych rękawiczkach na forum by sie udzielała, to kto wie, kto wie.... :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe.... 01.02.06, 12:59 tia... szczegolnie w robocie w tych atlasowych:) hehe... juz sobie wyobrazam mine jej szefa! pieknosc nocy to bardziej jak jakies siarowe winko meliniarskie:( trzeba cos no... bardziej sexy. teraz na to popyt a nie jakies tam efemeryczne bladosci i mdlejace dziewice:) bo 'wydajne usta' albo 'sprawne rece' to zbyt pretensjonalne i malo wysublimowane, nie:):) hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Chloe.... 01.02.06, 21:29 wiesz, myślę, że gdybym pojawiła się w pracy jako Mata Hari to jemu by się to podoabło...on lubi the changes and the challenges...:) to taki typ faceta... sprawne ręce" buahahahahha....zależy w czym sprawne:D Odpowiedz Link Zgłoś