danway1 22.02.06, 18:59 Czyli jakie zapachy lubicie i co tak naprawdę lubie wąchać patrz -> "niuchać"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka_hh Re: Wątek zapachowy!! 22.02.06, 19:13 jA taM LubIE zaPach MojEgo gREjfrUtoWego myDeLka.. mnIAm... uFffF... nO a Poza tYm tO bardzO mi siEm pODoba PErfuMka PAssIon DanCe aLe nIE wiEM jAk waM tEn zapAch oPisaC.. mNiam...:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mitsy Re: Wątek zapachowy!! 23.02.06, 20:45 ....a ja uwielbiam zapach fiołków...ale tych maleńkich polnych...poprostu kocham:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Wątek zapachowy!! 25.02.06, 11:33 ojej....szeroka gama zapachowa,: drogeryjna higieniczna, porzadkowa, zapach "przyrody" nieraz zapach dziecinstwa skas sie odezwie.... ale zawsze upajam sie zapachem domowym tzn.gdy pieke chleb, najpierw pachnie rosnacym zaczynem,pozniej z piekarnika wydobywa sie cieply chrupiacy zapaszek....gdy chlebek juz upieczony i stygnie,nieraz nie moge sie powstrzymac od odkrojenia pietki,wtedy dopiero pieknie pachnie i chrupiaco smakuje....;) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Wątek zapachowy!! 25.02.06, 17:18 Ja lubie zapach męskich perfum ale nie wszystkich oczywiście. A moim opsesyjnym zapachem jest zapach świeżych frezji normalnie odlot. Własnie dwa kwiatki z tej serii stoją u mnie w pokoiku na stole w wazonie. Cudo co tu dożo pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Wątek zapachowy!! 25.02.06, 20:46 tez lubie zapach frezjii,stojac w salonie czuje sie je w calym domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mitsy Re: Wątek zapachowy!! 25.02.06, 22:57 ...a mi się niestety zapach frazji najlepiej nie kojarzy...chociaż nie powiem też ładny. A lilie albo róże herbaciane? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka jaśmin!!!!!!! 03.06.06, 15:59 najcudowniejszy zapach na świecie :) - patrzę przez okno i widzę już białe pączki na krzewie i się nie mogę doczekać aż w końcu zakwitnie i zapachnie w ogródku :) - oby tylko pogoda dopisała... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: jaśmin!!!!!!! 03.06.06, 20:45 tez lubie ten zapach,tu jeszcze daloko by zakwitly,wegetacja opozniona prze te zimna, bzy dopiero tydzien temu co zakwitly i pacha alejki spacerowe. a wiecie,dzis dzien ogrodow w Paryzu, zorganizowano je w tym roku pod wzgledem zapachowym. oj jakbym chcial byc tam teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: jaśmin!!!!!!! 03.06.06, 21:07 a u nas bzy już przekwitły, też lubię ich zapach ale jaśmin jednak bardziej ;) Rozmarzyłam się teraz przez te zapachy i ogrody i w ogóle tak jakoś :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: jaśmin!!!!!!! 03.06.06, 21:17 wiosenne odczucia Cie nawiedzily ot co:)) sasiedzi za murkiem maja jasmin i czekam kiedy zakwitnie. a posialam rowniez maciejke w ogrodzie,bede sie upajac jej zapachem wieczorami. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: jaśmin!!!!!!! 03.06.06, 21:26 No czasami taki nastrój mnie nachodzi :). Pamiętam jak kilka lat temu miałam maciejkę posadzoną pod oknem sypialni - miło było zasypiać przy jej zapachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: jaśmin!!!!!!! 04.06.06, 20:42 zapach bardzo uroczy, a ze pachnie zawsze wieczorem,oczyszcza jaky calodzienne powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: jaśmin!!!!!!! 06.06.06, 12:20 jaśmin się rozkwita powolutku - oby tylko mu pogoda pozwoliła się rozkwitnąć na całego a mnie upajać jego cudnym zapachem w ogrodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś