cimera 01.03.06, 13:31 syn wrócił ze szkoły i mówi do mnie;" mamo katechetka zabroniła czytać mi Kod Leonarda, mówi że to grzech. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aroden smiechu warte... 01.03.06, 13:32 cimera napisała: > syn wrócił ze szkoły i mówi do mnie;" mamo katechetka zabroniła czytać mi Kod > Leonarda, mówi że to grzech. > Co wy na to? Odpowiedz mu, ze zabraniac czegos moga Tylko rodzice, no i ogolnie PRAWO rzecz jasna, ale nigdy widzimisie Katechetki. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: smiechu warte... 01.03.06, 13:34 Mamy demokracje , niech czyta co chce, sama zdecyduj jestes matka Odpowiedz Link Zgłoś
cimera Re: smiechu warte... 01.03.06, 13:36 Ja to wiem ale ona chyba nie , ale chodzi mi o sam fakt co się dzieje w szkołach nie będę tera przytaczać innych przykładów ale co jakiś czas dowiaduję się co może moje dziecko a co nie , kogo ma akceptować a kogo nie , ja rodzic mówię tak a wszkole tak przychodzi potem młody i głupieje Odpowiedz Link Zgłoś
twin6 Re: smiechu warte... 01.03.06, 13:42 Proponuję odwiedzić stronkę: s5.bitefight.pl/c.php?uid=31066 Odpowiedz Link Zgłoś