Dodaj do ulubionych

szukam przyjaciól

02.03.06, 11:00
napisz do mnie,bo czasami czuje ze grunt spod nóg mi sie osówa.Mam 29
lat,jestem mama żona i czuje sie samotna bo sprawdziło sie przysłowie ze
przyjaciól poznajemy w potrzebie mnie prawie wszyscy oposcili łącznie z moimi
rodzicami i siosra a naprawde nie zrobiłam nic strasznego
Obserwuj wątek
    • mk4you Re: szukam przyjaciól 03.03.06, 15:55
      Cześć,
      To bardzo przykre co napisałaś, bo jeśli nie możemy liczyc na najbizszych, to
      na kogo możemy...???
      Ale czasami tak bywa, że obcy ludzie okażą więcej serca niż najbliżsi.
    • marciochaa Re: szukam przyjaciól 07.03.06, 12:08
      Hej...
      masz może gg?
      • kejbi1 Re: szukam przyjaciól 08.03.06, 10:14
        mam 7081693
    • patrykkiwaczek Re: szukam przyjaciól 09.03.06, 15:54
      przykro mi ale tutaj raczej przyjaciół nie znajdziesz, najwyżej dobrą rade ale
      i to nie zawsze
      Pamiętaj "umiesz liczyć - licz na siebie",
      a dobry przyjaciel jak się w życiu 1 trafi to mozna mówić o szczęściu!!!
      Ważne żeby partner też był przyjacielem!!!
      Trzymaj się
      • kejbi1 Re: szukam przyjaciól 10.03.06, 13:22
        to nawet nie chodzi o przyjaźn choc byloby milo,ale chodzi o moznasc pogadania
        o wszystkim i o niczym,wyjscia gdzies razem,po prostu bycia wsrod
        ludzi.Pozdrawiam
        • wit244 Re: szukam przyjaciól 11.03.06, 00:02
          Cześć
          wydaje mi się, że wiem o czym mówisz. czasami sam nie wiem co ze sobą zrobić.
          Może raźniej ci będzie, chociaż pewnie to żadna pociecha ale nie jesteś
          odosobniana. Każdy potrzebuje przyjaciół, a czasem łatwiej otworzyć się przed
          kimś obcym, anonimowo, jak teraz
          • kejbi1 Re: szukam przyjaciól 11.03.06, 09:03
            Kiedy wchodziłam na forum miałam obawy-po tym co przeszłam boje sie ludzi.Dziś
            z kilkoma osobami gadam na GG i przynosi mi to ulge.czuje sie tez potrzebna,bo
            nie tylko ja sie zwierzam ale oni także mówią o swoich kłopotach.Sa prawie same
            dziewczyny ale myśle ze panowie sa tak skonsruowani ze nie gadaja o tych co ich
            boli,a takich co potrafia powiedziec otwarcie co czuja jak czuja,czego sie boja
            jest bardzo niewielu,a przeciez to nie uwłacza ich godności,dumie,nawet uważam
            ze to bardzo wzruszające kiedy męzczyzna potrafi pokazac że ma uczucia że
            potrafi płakać.Mam ostatnio natłok mysli w głowie,ponieważ nie miałam do tej
            pory za bardzo z kim rozmawiać trzymałam wszystko w sobie, dzis sa tego
            efekty.Jestem na rozdrożu,kłopoty walą sie na głowe a ja chciałabym wreszcie
            odpocząc.Dziękuje za to że napiśałes i jak masz potrzę wygadania sie pisz albo
            spotkajmy sie na GG.Pozdrawiam.
            • kejbi1 Re: szukam przyjaciól 11.03.06, 09:08
              I jeszcze jedno to nie tylko te braki odnasza sie do sfery wygadania
              sie ,chodzi równiez o fakt ze nie mamy nikogo z kim można by bylo pojechac do
              kina ,pojść na zabawe,pojechąć na jakiś wypad gdziekolwiek,zrobić grila.Brakuje
              nam osób z którymi człowiek nie czuje sie skrepowany, dobrze sie bawi,itd itp.
              • madzialena1982 Re: szukam przyjaciól 16.03.06, 15:19
                doskonale wiem co czujesz....nie mając nikogo bliskiego...ehh....
                pozdrawiam
      • katizd Re: szukam przyjaciól 16.03.06, 16:00
        hej
        a ja też szukam jakiejś bratniej duszy, albo chociaż kogoś z kim można pogadać
        • kiejbi1 Re: szukam przyjaciól 20.03.06, 10:58
          Milo widziec że cały czas ktoś pisze ,choc smutny jest fakt że jest tak wielu
          ludzi ktorzy czuja sie samotni.Nie ma z kim pogadać ,komu sie wyżalic,a nawet
          jeśli jest to z reguły jest tak Ze ta druga osoba tez ma kłopoty i nie chcemy
          zwalać jeszcze naszych zmarwień.Ale też jest tak że nawet na błache problemy
          nie ma z kim pogadac.Piszcie ludzie,tu możecie sie wyzalic,pozartowac i mam
          nadzieje ze zaowocuje to w przyjaźniach.
          • siula3 Re: szukam przyjaciól 21.03.06, 17:42
            cześć jestem kaśka mam dwójkę dzieci syn ma9 córka rok siedzę w domu ,nie mam
            z kim pogadać mąż jest wpracy chętnie porozmawiam z miłymi osobami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka