slodki_delfinek 09.03.06, 17:59 mam do was male pytanie. dajmy na to zostawila was dziewczyna dla innego,to czy staraliscie sie w niej wzbudzic poczucie winy jesli tak to dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynella odpowiada kobieta 09.03.06, 18:36 teoretycznie : NIE, bo skoro by mnie ktoś zostawił to dlatego, że mnie już nie chciał/ nie zależało mu .. wiec ? czy ma sens wzbudzanie poczucia winy w kims kto ma Cie gdzies ? wniosek : szkoda robic z siebie debila .. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztom Re: pytanie do panów 09.03.06, 21:59 Poniewaz to policzek dla mnie ,probuje w ten sposob sie oczyscic. Odpowiedz Link Zgłoś
anthonette Re: pytanie do panów 09.03.06, 23:48 Pytasz, bo zostawilas swojego faceta dla innego? Kobieta, ktora zostawia jednego dla drugiego jest.... Wspolczuje tylko temu kolejnemu, bo i jego w przyszlosci moze spotkac podobny los, gdyz zwiazal sie z kobieta, ktora potrafi zostawic dla innego. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_delfinek Re: pytanie do panów 10.03.06, 00:29 pytam nie dlatego ze zostawilam faceta dla innego bo tak nie zrobilam zadalam to pytanie nie myslac o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: pytanie do panów 10.03.06, 07:47 A xzemu nie miałaby zostawić dla innego Chodzenie to również poznawanie i prawo wyboru widać ten iiny wzbudzał większe emocje albo uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: pytanie do panów 10.03.06, 07:48 Poczucie winy? to może nie Ale tkie mściwe pragnienie żeby następny był gorszy Odpowiedz Link Zgłoś