Dodaj do ulubionych

Idzie Teresa!!

14.03.06, 20:25
O się będzie działo!!!:))
Obserwuj wątek
    • falka32 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 20:35
      ups, minęli się. Nie wytrzymam tego napięcia!
    • olesia.z Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 20:43
      Jak bez tej Terezy akcja pędziła!! Toż to był film akcji prawdziwy!! A teraz
      nas czeka melodramat!!!
      • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 20:52
        Narzeczony mnięu zapytał, czy oni wszyscy tacy zbolali?
        • xemxija Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 20:59
          Poznalam ja po tym kozuszku.
          • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:00
            I ten słiter w róże haftowany!
          • irenka82 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:02
            co chochol robil na dworcu,ni w pipe ni w oko?ma samochod,na co mu autobusy?
            • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:04
              Terizy poszukiwał, bo go wcale nie obchodziło, że jest w Gródku:)
              Ale ostatni autobus do WWA miała o 21:30, a Chochoł z jajami z knajpy ją
              pogonił o 17:00, czy 18:00...:/
              • wieslawa-siemiankowska Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:10
                Toż musieli mieć czas na przemyślenia w samotności:)
              • wieslawa-siemiankowska Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:11
                A poza tym u chochoła cienko z kasą, jeszcze by Teresa drugą herbatę zamówiła
                czy cuś i co on biedak by zrobił ??
                • aga_ata Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:13
                  Najlepsze jest to, że Terezzzza poszła do tego Urzędu i jej autobus sprzed nosa
                  zwiał, a ostatni był półtorej godziny temu. Faktycznie sprzed nosa...
                • screen Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:13
                  Jak to cienko?? Przeciez mówił mamie, że ma kasę a niedługo mieszkanie po
                  profesoprze wynajmie, to pieniążki będą same do rączki wpadały.
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:16
                    No może ma, ale nie na stawianie żarcia i picia Teresie:) zwłaszcza po tym, jak
                    usłyszał,że Tadeusz ma świetnie płatną pracę.
                    • screen Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:21
                      Sama bym jej nie postawiła. Mogła sobie kanapki na drogę zrobię i herbatę w
                      termosie!
                    • around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:22
                      A Agniesia? Prawie przerosła Terezę a na zdjęciach nic a nic nie zmieniona.
                      • gryfb Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:23
                        Odpowiadasz na :

around_the_sun napisała:

> A Agniesia? Prawie przerosła Terezę

Może intelektualnie.
    • iza232 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:36
      Ło matko! A jednak wróciła do filmu. Czekam tylko kiedy zacznie płakać albo się
      obwiniać. A najpewniej i jedno i drugie. Nie znoszę jej....
      • denay a w kulisach bylo 14.03.06, 21:38
        jak chochol u Mareczka w barze "u stefana" stawal w obronie swej* Terizy
        i nawet czterem dowalil.
        Ciekawe kiedy bedzie ten odcinek...

ps. znaczy sie musi sie zejda nazad ;DDD
        • iza232 Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:40
          Czy mnię się wydawało czy to Tereza za kelnerkę była u Zaczesa? Mignął mi jakby
          jej tył(ek).
          • around_the_sun Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:42
            to una Tereza nie wyjechała do Szczecina???
            • denay Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:42
              ale w kulisach a nie w zapowiedziach co jutro pokaza ;)
            • iza232 Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:43
              Nieeeee, no bo autobus jej przecież uciekł sprzed nosa.
              • around_the_sun Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:44
                ten drugi autobus też?
                • denay Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:45
                  drugi ucieknie jutro, bo dzisiaj nie zdarzyl ;D
      • ellutka Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:57
        > Ło matko! A jednak wróciła do filmu. Czekam tylko kiedy zacznie płakać albo
        się
        >
        > obwiniać. A najpewniej i jedno i drugie. Nie znoszę jej....

Bo myślisz całkiem niepolitycznie. Kiedyś widziałam rozmowę z nieocenioną p.
        Iloną, w której zwierzyła się ze swojej "filozofii serialu" (dajmy na to, ze
        wierzę w te intencje). Wg tej filozofii, ona buduje postać wedle zobowiązań
        kredytowych aktorów. Wnioskuję, że Tereza popadła w długi, zaś Gazela spłacił
        wszelkie kredyty.
        Zastanawia mnie jednakowoż, czy jakieś tantiemy z istnienia w czołówce się
        należą? Bo czemu Dzióbek_Gonera w czołówce jest i jest, a Gazelę trza wywalić?
        • foreigner1980 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:00
          No bo Gonera żyje, a Gazela zszedl byl z tego padołu...
          • ellutka Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:45
            Gonera to może i żyje, ale niejaki Jacek Milecki (czy jak mu tam) jest postacią
            tak żywą jak Tereza, Rafał, Badecki, Kamiz i długo by jeszcze wymieniać. Czemu
            on akurat ciągle tkwi w czołówce? A reraz jeszcze przyszło mi do głowy (no,
            może się mylę), ze Sztefen (w końcu postać znacząca na liście płac -
            przyjaciel, kochnek, mąż itp. itd.) jakoś nigdy nie pojawił się w czołówce. A
            taka Mucha (kim ona jest dla M jak Mostowiaków?) jest w czołówce. Jaki jest
            klucz do bycia w czołówce?
        • aankaa Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:02
          znaczy się Tadeusza nie będzie bo do NDiNZ się załapał ??
          • foreigner1980 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:04
            No tak, bngo!!! Dostal dobrze platna prace... dziennikarza!!!
            • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:08
              Ten Tadeusz to oblesny taki.
              • aankaa lepszy Tadeusz niż Agnisia ... 14.03.06, 22:10

• iza232 Re: lepszy Tadeusz niż Agnisia ... 14.03.06, 22:12
                  Łeeee... no jasne,że tak! Każdy jest lepszy niż Agniesia.
                • aankaa swoją drogą 14.03.06, 22:12
                  jak Tereza do pubu się załapała, to (aż ciężko mi to napisać) Agnisia będzie
                  najlepszą przyjaciółką Natalki ...

no, dobrali je w korcu maku
                  • aari Re: swoją drogą 14.03.06, 22:25
                    oszzz kure nie wyrobię jak będę musiałą znów na te dwie sztywne tyczki
                    patrzeć ... nieeeeeeeeeee
                    • gryfb Re: swoją drogą 14.03.06, 23:02
                      I do jednej swietlicy będą chodzić. :)
                      • xemxija Re: swoją drogą 14.03.06, 23:10
                        Ciekawa jestem u kogos tez TA RAZA nadobna Tereska bedzie katem pomieszkiwac. W
                        Grabinie! To chyba u panstwa Kisielostwa, w morde. No chyba, ze bedzie...ooooo,
                        WIEM!!! Ona kupi ten dom od Maryi. Albo jakos go dostanie czy cos. Zreszta moze
                        sie okazac, ze Agnisia to rodzona corka s.p. Gazeli, kto to moze wiedziec. I
                        tatus jej w spadku zapisal. Co, dobrze gadam?:))
                        • around_the_sun Re: swoją drogą 14.03.06, 23:12
                          Jeszcze może zamieszkać z Egonem (nie trawię faceta)!)
                          w chałupie glonojada który z Elką tirówką w świat wyjechał.
                          • xemxija Re: swoją drogą 14.03.06, 23:15
                            No niby tak...ale bardziej mi pasuje wersja, ze moze Z Pawelkiem zamieszkaja w
                            tych surowych murach. Ciekawa tez jestem, skoro o Egonie mowa, ile tez tam
                            komornego placa za taka chalupe w Grabinie.
                            • around_the_sun Re: swoją drogą 14.03.06, 23:18
                              a co z Bruderem?
                              Ostał sie z Egonem czy kochający pan zabrał go ze sobą?
                              • around_the_sun znajszłam Terezę 14.03.06, 23:24
                                film.onet.pl/N,27075,1,1,0,galeriao.html
                              • gryfb Re: swoją drogą 14.03.06, 23:33
                                Już go dawno w pabie zeżarli
                                • gryfb Re: swoją drogą 14.03.06, 23:34
                                  Tego Brudera
                                  • laferme Re: swoją drogą 15.03.06, 07:24
                                    a mnie tylko jedna rzecz zastanawia, ze ona z tego szczecina do warszawy (jakby
                                    nie patrzec jest kawalek drogi) przyjechała, 5 minut posiedziala u Marysi i juz
                                    sie zawinela
                                    nie ma co... no ale mąż teraz zarabia to ją stać na jezdzenie pociagiem w tę i
                                    w druga
                                    • iza232 Egon 15.03.06, 10:19
                                      Ale, ale! A propos Egona, to gdzie ón teraz pomieszkuje? Bo o ile pamiętam, to
                                      razem z Glonojadem zamieszkiwali w glonojadowej chałupie. A przecież Glonojad
                                      wynajmował dom, czyżby opłacił Egonowi czynsz na dłużej? A tak jojczał,że
                                      Zaczes nie chce mu dać forsy za udziały juz teraz, bo on potrzebuje na nowe
                                      życie z Elką. O Bozesz ty mój...
                                      • drzejms-buond Bruder 15.03.06, 11:01
                                        ..dostał robotę w RANCHO!
                                        • chloe30 Egon 15.03.06, 11:25
                                          Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z ta czapczka dzierganą?? Taki trynd?
                                          • iza232 Re: Egon 15.03.06, 12:11
                                            E tam... nosi,żeby mu kłaki do piwa nie nawpadali.
                                            • drzejms-buond skad się wziął egon woooogóle? 15.03.06, 15:15
                                              takie pytanie mam bo mi cuś ulatało z pamięci
                                              • chloe30 Re: skad się wziął egon woooogóle? 15.03.06, 16:24
                                                drzejms-buond napisał:

> takie pytanie mam bo mi cuś ulatało z pamięci

A Lucek go w sanatorium nie poznał?
    • kika53 Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 13:46
      nie czepiojta sie tok bidny Teresy,lepsiejsza ona ot ty gupi Hanki
    • piotr7777 Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 13:51
      No tak, w pubie Marka i Egona "U Stefana" (nazwa chyba zostanie) zwalnia się
      etat kelnerki, wiec Teresa wejdzie za Elkę.
      O matko, będą wspólne sceny Teresy i Kaśki.

Np.
      "T. To wszystko moja wina
      K-Nie mo-żesz-tak-mó-wić".
      • falka32 Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 14:04
        Tereska lubi panów, co leją kobietę po ryju, więc jak obstawiam, ze z Peterem
        się bzyknie.
        • drzejms-buond Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 15:17
          o! następna wariatka ..
          sie tera zacznie..

o tak. o tak..o nie o tak, nie wolno nam, o tak, o nie..kocham cie..nie nie
          wolno nam o tak ..o nie.. nie o tak...
          błuuuuuuuuuueeech
          :-{
          • around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 15:48
            Egon nie wiesz skąd?
            ze sanatorium, kurwacjusz znaczy,
            z Luckiem w pokoju mieszkał i na Kamizeli fote patrzył przez cały turnus
            poniewaz fota owa wystawiona była wew sanatoryjnym pokoju coby uchronić Lucka
            przed grzechem.
            A potem Egon w odwiedziny przyjechał.
            • drzejms-buond Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 16:00
              aaaa bo ja wtedy strajkowałem, przez miesiąc, znaczy NA ODWYKU EMJOTYCZNYM
              byłem...dopowróciłem i już BYŁ, myślałem,ze on tak jednorazowo a tu proszę...
            • gryfb Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 16:28
              around_the_sun napisała:
              > z Luckiem w pokoju mieszkał i na Kamizeli fote patrzył przez cały turnus
              > poniewaz fota owa wystawiona była wew sanatoryjnym pokoju coby uchronić Lucka
              > przed grzechem.

Tak było.
              Lucek mu opowiadał o Kamizeli a Egon sie pod kołdrą onanizował.
              I tak mu sie to spodobało, że sie za Luckiem przywlókł jak smród za onucą.
              Obejrzał se Kamizele i mu przeszło ale nie wyjechał bo nadział sie na Simone.
              • iza232 Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 21:14
                Co wam powiem to wam powiem, ale wam powiem - ja tam wolę Egona od... Terezy.
                • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:00
                  Tereza w tajemniczych okolicznościach powróciła na łono serialu i ja bym
                  chciała, by w równie tajemniczych zniknęła.
                  • romana_polka Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:02
                    a ja bym chciała żeby było tak:
                    Tereza wraca do Chochoła, z Agnisią ofkors
                    Chochoł molestuje Agnisię
                    Chochoł idzie do pierdla
                    Santamaryja co niedziela nosi mu paczuszki z jedzeniem - wreszcie będzie miała czym zając czas
                    • gryfb Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:08
                      No ludzie no!
                      Trochę realizmu.
                      Chochoł musiałby się nie wiem jak nawalic piwem Chmiel, zeby molestowac Agnisię.
                      Co tam Chochoł. Każdy by się musiał nawalić żeby molestować Agnisię.
                      • romana_polka Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:13
                        ale o jakim realiźmie ty godosz?
                        każda kobita musiałaby się nawalic skrzynką piwa żeby Chochoła dotknąc patykiem, a w mjm to niemal Casanova
                        • aari Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:15
                          A chochoł ktoryjs to z mojem bratem na polibudzie studiuje ... o latajom za im
                          panie .. latajom
                          • drzejms-buond Re: Idzie Teresa!! 16.03.06, 15:50
                            panie, latają ? a czego chcą?
                            • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 07:39
                              No Dżejmsie, czegóż można chcieć od Chochoła?!
                              Żeby przynajmniej dotknął swym chochołowym paluszkiem lub uśmiechnął się jako
                              ten Brus Łilis czy inny Ben Aflek...
                              • drzejms-buond Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 11:54
                                brus łilis nie uśmiecha się NIGDY!!!!!!!!!!!!!
                                :-{
                                • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 15:25
                                  Ej, widziałam kiedyś, że się uśmiechnął jednak!
                                  • around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 15:35
                                    uśmiecha się.
                                    I to JAK! :)
                                    • dzidzia_bojowa Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 16:06
                                      Jakie filmy oglądał Dżejms, że nie widział śmiejącego się Łilisa? Ale Dżejms ma
                                      chyba jakąś traumę z Brusem związaną, o ile dobrze pamiętam. Gonił go, czy cóś,
                                      no co tam było Around, pamiętasz?
                                      • around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 16:48
                                        ojezu, coś było, ale nie pamiętam.
                                        Natomiast dostałam teraz śmiechowej głupawki "widząc" ja łilis goni dżejmsa :)
                                        • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 19:08
                                          Łilis w "Armageddonie" tak się uśmiechał...[popadam w rozmarzenie]
                                    • ellutka Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 19:29
                                      around_the_sun napisała:

> uśmiecha się.
                                      > I to JAK! :)
                                      >
                                      ZNIE-WA-LA-JĄ-CO
                                      • around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 19:46
                                        ellutka napisała:

> around_the_sun napisała:
                                        >
                                        > > uśmiecha się.
                                        > > I to JAK! :)
                                        > >
                                        > ZNIE-WA-LA-JĄ-CO

MRAaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu :)))))))))
                                        • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 19:59
                                          No właśnie, Łilis się tak usmiecha, że Ciacho Małaszyński przy nim to chłopek
                                          roztropek z dalekiej prowincji...
                                          • ja27-09 Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 20:58
                                            A JA uważam, że uśmiech drzejmsa mu fcale nie ustępuje. Jest równie uroczy, że
                                            jakiś tam Ciacho czy Łilis to na dżewo mogą spadać ze swoimi uśmiechami :]
                                            • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:39
                                              A ja nie wiem, jak usmiecha się Dżejms:/
                                              • ja27-09 Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:44
                                                Ja też nie wiem, ale co mi szkodzi mu trochę pokadzić?
                                                ;-))
                                                • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:46
                                                  ja27-09, co racja, to racja :)
                                                  Kimże jest taki Łilis czy inszy Ciacho Małaszyński (którego w ogóle uważam za
                                                  ciacho z zakalcem) przy _Dżejmsie_ ?!
                                                  • ja27-09 Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:56
                                                    Myślisz, że drzejms się chociaż troszkę spłoni, jak rasowy drzentelmen??
                                                  • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:59
                                                    No na pewmo się spłoni, byle tylko nie _spłonął_ !
                                                  • wieslawa-siemiankowska Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 22:16
                                                    Oj gupie, wy gupie baby, co wam sie ten chochoł nie podoba ? Mnie akurat
                                                    Pawełek kręci, ale o dziwo Piotruś już nie:)
                                                  • around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 23:25
                                                    A ja wiem...
                                                    :)
                                  • drzejms-buond Re: Idzie Teresa!! 18.03.06, 13:04
                                    rozmowy_kontrolowane napisała:

> Ej, widziałam kiedyś, że się uśmiechnął jednak!

musi..nie był sobą :-}
                                    • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 18.03.06, 14:16
                                      Dżejmsie, zadaj więc kłam wszystkim i wszystkiemu- i uśmiechnij się TY!
                                      • rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 20.03.06, 12:12
                                        "Okazuje się, że Teresa już dawno rozwiodła się z mężem i ma teraz bardzo
                                        poważne kłopoty finansowe. Jej córka Agnieszka postanawia skontaktować się z
                                        Pawłem i powiedzieć mu prawdę"

Już w środę ujrzymy Agnisię, jak opowiada Chochołowi o problemach. Czy Wy też
                                        nie możecie się tego doczekać? :D

O której zbieramy się dziś przy kompach? o 21:00 ?:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka