screen 14.03.06, 20:25 O się będzie działo!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falka32 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 20:35 ups, minęli się. Nie wytrzymam tego napięcia! Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 20:43 Jak bez tej Terezy akcja pędziła!! Toż to był film akcji prawdziwy!! A teraz nas czeka melodramat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 20:52 Narzeczony mnięu zapytał, czy oni wszyscy tacy zbolali? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:00 I ten słiter w róże haftowany! Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:02 co chochol robil na dworcu,ni w pipe ni w oko?ma samochod,na co mu autobusy? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:04 Terizy poszukiwał, bo go wcale nie obchodziło, że jest w Gródku:) Ale ostatni autobus do WWA miała o 21:30, a Chochoł z jajami z knajpy ją pogonił o 17:00, czy 18:00...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:10 Toż musieli mieć czas na przemyślenia w samotności:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:11 A poza tym u chochoła cienko z kasą, jeszcze by Teresa drugą herbatę zamówiła czy cuś i co on biedak by zrobił ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:13 Najlepsze jest to, że Terezzzza poszła do tego Urzędu i jej autobus sprzed nosa zwiał, a ostatni był półtorej godziny temu. Faktycznie sprzed nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:13 Jak to cienko?? Przeciez mówił mamie, że ma kasę a niedługo mieszkanie po profesoprze wynajmie, to pieniążki będą same do rączki wpadały. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:16 No może ma, ale nie na stawianie żarcia i picia Teresie:) zwłaszcza po tym, jak usłyszał,że Tadeusz ma świetnie płatną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:21 Sama bym jej nie postawiła. Mogła sobie kanapki na drogę zrobię i herbatę w termosie! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:22 A Agniesia? Prawie przerosła Terezę a na zdjęciach nic a nic nie zmieniona. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:23 Odpowiadasz na : around_the_sun napisała: > A Agniesia? Prawie przerosła Terezę Może intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:36 Ło matko! A jednak wróciła do filmu. Czekam tylko kiedy zacznie płakać albo się obwiniać. A najpewniej i jedno i drugie. Nie znoszę jej.... Odpowiedz Link Zgłoś
denay a w kulisach bylo 14.03.06, 21:38 jak chochol u Mareczka w barze "u stefana" stawal w obronie swej* Terizy i nawet czterem dowalil. Ciekawe kiedy bedzie ten odcinek... ps. znaczy sie musi sie zejda nazad ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:40 Czy mnię się wydawało czy to Tereza za kelnerkę była u Zaczesa? Mignął mi jakby jej tył(ek). Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:42 to una Tereza nie wyjechała do Szczecina??? Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:42 ale w kulisach a nie w zapowiedziach co jutro pokaza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:43 Nieeeee, no bo autobus jej przecież uciekł sprzed nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: a w kulisach bylo 14.03.06, 21:45 drugi ucieknie jutro, bo dzisiaj nie zdarzyl ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 21:57 > Ło matko! A jednak wróciła do filmu. Czekam tylko kiedy zacznie płakać albo się > > obwiniać. A najpewniej i jedno i drugie. Nie znoszę jej.... Bo myślisz całkiem niepolitycznie. Kiedyś widziałam rozmowę z nieocenioną p. Iloną, w której zwierzyła się ze swojej "filozofii serialu" (dajmy na to, ze wierzę w te intencje). Wg tej filozofii, ona buduje postać wedle zobowiązań kredytowych aktorów. Wnioskuję, że Tereza popadła w długi, zaś Gazela spłacił wszelkie kredyty. Zastanawia mnie jednakowoż, czy jakieś tantiemy z istnienia w czołówce się należą? Bo czemu Dzióbek_Gonera w czołówce jest i jest, a Gazelę trza wywalić? Odpowiedz Link Zgłoś
foreigner1980 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:00 No bo Gonera żyje, a Gazela zszedl byl z tego padołu... Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:45 Gonera to może i żyje, ale niejaki Jacek Milecki (czy jak mu tam) jest postacią tak żywą jak Tereza, Rafał, Badecki, Kamiz i długo by jeszcze wymieniać. Czemu on akurat ciągle tkwi w czołówce? A reraz jeszcze przyszło mi do głowy (no, może się mylę), ze Sztefen (w końcu postać znacząca na liście płac - przyjaciel, kochnek, mąż itp. itd.) jakoś nigdy nie pojawił się w czołówce. A taka Mucha (kim ona jest dla M jak Mostowiaków?) jest w czołówce. Jaki jest klucz do bycia w czołówce? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:02 znaczy się Tadeusza nie będzie bo do NDiNZ się załapał ?? Odpowiedz Link Zgłoś
foreigner1980 Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:04 No tak, bngo!!! Dostal dobrze platna prace... dziennikarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 14.03.06, 22:08 Ten Tadeusz to oblesny taki. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: lepszy Tadeusz niż Agnisia ... 14.03.06, 22:12 Łeeee... no jasne,że tak! Każdy jest lepszy niż Agniesia. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa swoją drogą 14.03.06, 22:12 jak Tereza do pubu się załapała, to (aż ciężko mi to napisać) Agnisia będzie najlepszą przyjaciółką Natalki ... no, dobrali je w korcu maku Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: swoją drogą 14.03.06, 22:25 oszzz kure nie wyrobię jak będę musiałą znów na te dwie sztywne tyczki patrzeć ... nieeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: swoją drogą 14.03.06, 23:10 Ciekawa jestem u kogos tez TA RAZA nadobna Tereska bedzie katem pomieszkiwac. W Grabinie! To chyba u panstwa Kisielostwa, w morde. No chyba, ze bedzie...ooooo, WIEM!!! Ona kupi ten dom od Maryi. Albo jakos go dostanie czy cos. Zreszta moze sie okazac, ze Agnisia to rodzona corka s.p. Gazeli, kto to moze wiedziec. I tatus jej w spadku zapisal. Co, dobrze gadam?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: swoją drogą 14.03.06, 23:12 Jeszcze może zamieszkać z Egonem (nie trawię faceta)!) w chałupie glonojada który z Elką tirówką w świat wyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: swoją drogą 14.03.06, 23:15 No niby tak...ale bardziej mi pasuje wersja, ze moze Z Pawelkiem zamieszkaja w tych surowych murach. Ciekawa tez jestem, skoro o Egonie mowa, ile tez tam komornego placa za taka chalupe w Grabinie. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: swoją drogą 14.03.06, 23:18 a co z Bruderem? Ostał sie z Egonem czy kochający pan zabrał go ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun znajszłam Terezę 14.03.06, 23:24 film.onet.pl/N,27075,1,1,0,galeriao.html Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: swoją drogą 15.03.06, 07:24 a mnie tylko jedna rzecz zastanawia, ze ona z tego szczecina do warszawy (jakby nie patrzec jest kawalek drogi) przyjechała, 5 minut posiedziala u Marysi i juz sie zawinela nie ma co... no ale mąż teraz zarabia to ją stać na jezdzenie pociagiem w tę i w druga Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Egon 15.03.06, 10:19 Ale, ale! A propos Egona, to gdzie ón teraz pomieszkuje? Bo o ile pamiętam, to razem z Glonojadem zamieszkiwali w glonojadowej chałupie. A przecież Glonojad wynajmował dom, czyżby opłacił Egonowi czynsz na dłużej? A tak jojczał,że Zaczes nie chce mu dać forsy za udziały juz teraz, bo on potrzebuje na nowe życie z Elką. O Bozesz ty mój... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Egon 15.03.06, 11:25 Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z ta czapczka dzierganą?? Taki trynd? Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Egon 15.03.06, 12:11 E tam... nosi,żeby mu kłaki do piwa nie nawpadali. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond skad się wziął egon woooogóle? 15.03.06, 15:15 takie pytanie mam bo mi cuś ulatało z pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: skad się wziął egon woooogóle? 15.03.06, 16:24 drzejms-buond napisał: > takie pytanie mam bo mi cuś ulatało z pamięci A Lucek go w sanatorium nie poznał? Odpowiedz Link Zgłoś
kika53 Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 13:46 nie czepiojta sie tok bidny Teresy,lepsiejsza ona ot ty gupi Hanki Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 13:51 No tak, w pubie Marka i Egona "U Stefana" (nazwa chyba zostanie) zwalnia się etat kelnerki, wiec Teresa wejdzie za Elkę. O matko, będą wspólne sceny Teresy i Kaśki. Np. "T. To wszystko moja wina K-Nie mo-żesz-tak-mó-wić". Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 14:04 Tereska lubi panów, co leją kobietę po ryju, więc jak obstawiam, ze z Peterem się bzyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 15:17 o! następna wariatka .. sie tera zacznie.. o tak. o tak..o nie o tak, nie wolno nam, o tak, o nie..kocham cie..nie nie wolno nam o tak ..o nie.. nie o tak... błuuuuuuuuuueeech :-{ Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 15:48 Egon nie wiesz skąd? ze sanatorium, kurwacjusz znaczy, z Luckiem w pokoju mieszkał i na Kamizeli fote patrzył przez cały turnus poniewaz fota owa wystawiona była wew sanatoryjnym pokoju coby uchronić Lucka przed grzechem. A potem Egon w odwiedziny przyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 16:00 aaaa bo ja wtedy strajkowałem, przez miesiąc, znaczy NA ODWYKU EMJOTYCZNYM byłem...dopowróciłem i już BYŁ, myślałem,ze on tak jednorazowo a tu proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 16:28 around_the_sun napisała: > z Luckiem w pokoju mieszkał i na Kamizeli fote patrzył przez cały turnus > poniewaz fota owa wystawiona była wew sanatoryjnym pokoju coby uchronić Lucka > przed grzechem. Tak było. Lucek mu opowiadał o Kamizeli a Egon sie pod kołdrą onanizował. I tak mu sie to spodobało, że sie za Luckiem przywlókł jak smród za onucą. Obejrzał se Kamizele i mu przeszło ale nie wyjechał bo nadział sie na Simone. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 21:14 Co wam powiem to wam powiem, ale wam powiem - ja tam wolę Egona od... Terezy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:00 Tereza w tajemniczych okolicznościach powróciła na łono serialu i ja bym chciała, by w równie tajemniczych zniknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:02 a ja bym chciała żeby było tak: Tereza wraca do Chochoła, z Agnisią ofkors Chochoł molestuje Agnisię Chochoł idzie do pierdla Santamaryja co niedziela nosi mu paczuszki z jedzeniem - wreszcie będzie miała czym zając czas Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:08 No ludzie no! Trochę realizmu. Chochoł musiałby się nie wiem jak nawalic piwem Chmiel, zeby molestowac Agnisię. Co tam Chochoł. Każdy by się musiał nawalić żeby molestować Agnisię. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:13 ale o jakim realiźmie ty godosz? każda kobita musiałaby się nawalic skrzynką piwa żeby Chochoła dotknąc patykiem, a w mjm to niemal Casanova Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Idzie Teresa!! 15.03.06, 22:15 A chochoł ktoryjs to z mojem bratem na polibudzie studiuje ... o latajom za im panie .. latajom Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 07:39 No Dżejmsie, czegóż można chcieć od Chochoła?! Żeby przynajmniej dotknął swym chochołowym paluszkiem lub uśmiechnął się jako ten Brus Łilis czy inny Ben Aflek... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 11:54 brus łilis nie uśmiecha się NIGDY!!!!!!!!!!!!! :-{ Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 15:25 Ej, widziałam kiedyś, że się uśmiechnął jednak! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 16:06 Jakie filmy oglądał Dżejms, że nie widział śmiejącego się Łilisa? Ale Dżejms ma chyba jakąś traumę z Brusem związaną, o ile dobrze pamiętam. Gonił go, czy cóś, no co tam było Around, pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 16:48 ojezu, coś było, ale nie pamiętam. Natomiast dostałam teraz śmiechowej głupawki "widząc" ja łilis goni dżejmsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 19:08 Łilis w "Armageddonie" tak się uśmiechał...[popadam w rozmarzenie] Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 19:29 around_the_sun napisała: > uśmiecha się. > I to JAK! :) > ZNIE-WA-LA-JĄ-CO Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 19:46 ellutka napisała: > around_the_sun napisała: > > > uśmiecha się. > > I to JAK! :) > > > ZNIE-WA-LA-JĄ-CO MRAaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 19:59 No właśnie, Łilis się tak usmiecha, że Ciacho Małaszyński przy nim to chłopek roztropek z dalekiej prowincji... Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 20:58 A JA uważam, że uśmiech drzejmsa mu fcale nie ustępuje. Jest równie uroczy, że jakiś tam Ciacho czy Łilis to na dżewo mogą spadać ze swoimi uśmiechami :] Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:39 A ja nie wiem, jak usmiecha się Dżejms:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:44 Ja też nie wiem, ale co mi szkodzi mu trochę pokadzić? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:46 ja27-09, co racja, to racja :) Kimże jest taki Łilis czy inszy Ciacho Małaszyński (którego w ogóle uważam za ciacho z zakalcem) przy _Dżejmsie_ ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:56 Myślisz, że drzejms się chociaż troszkę spłoni, jak rasowy drzentelmen?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 21:59 No na pewmo się spłoni, byle tylko nie _spłonął_ ! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Idzie Teresa!! 17.03.06, 22:16 Oj gupie, wy gupie baby, co wam sie ten chochoł nie podoba ? Mnie akurat Pawełek kręci, ale o dziwo Piotruś już nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Idzie Teresa!! 18.03.06, 13:04 rozmowy_kontrolowane napisała: > Ej, widziałam kiedyś, że się uśmiechnął jednak! musi..nie był sobą :-} Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 18.03.06, 14:16 Dżejmsie, zadaj więc kłam wszystkim i wszystkiemu- i uśmiechnij się TY! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Idzie Teresa!! 20.03.06, 12:12 "Okazuje się, że Teresa już dawno rozwiodła się z mężem i ma teraz bardzo poważne kłopoty finansowe. Jej córka Agnieszka postanawia skontaktować się z Pawłem i powiedzieć mu prawdę" Już w środę ujrzymy Agnisię, jak opowiada Chochołowi o problemach. Czy Wy też nie możecie się tego doczekać? :D O której zbieramy się dziś przy kompach? o 21:00 ?:D Odpowiedz Link Zgłoś