Dodaj do ulubionych

Sylvii, Mathi...

05.12.02, 12:54
Chcialem Wam tylko powiedziec, ze w piatkwoy wiecozr wcale nie bylyscie jak
trzecie kolo u roweru - wrecz przeciwnie. Wasze towarzystwo jest mi zawsze
bardzo mile, niezaleznie od okolicznosci:))
Obserwuj wątek
    • silvii Re: Sylvii, Mathi... 05.12.02, 13:00
      Ratunku! Grucha! a to bie co???? gorzej??? masz gorączkę czy co??? Skąd taki
      pomysł hm??
      • _grucha Re: Sylvii, Mathi... 05.12.02, 13:02
        Sygnaly takie mych do uszkow mych pieknych dobiegly:))
        Forum ma nie tylko czujne oczy, ma tez dluuugie jezyki...
        ;)
        • silvii Re: Sylvii, Mathi... 05.12.02, 13:10
          patrze w lustro... i stwierdzam, ze mój język aż taki długi nie jest... więc
          czegoś tu nie rozumiem....
          ;)
          • _grucha Re: Sylvii, Mathi... 05.12.02, 13:16

To nie Twoj jezor siedzal w moim uchu wczoraj przez caly wieczor???????????
            To kto to byl...
            :))
            • silvii Re: Sylvii, Mathi... 05.12.02, 13:20
              ooo przykro mi Gruszku ;( ale wczoraj mój języczek świdrował w zupełnie innym
              uszku ;))) poza tym na przyjemności trzeba sobie najpierw zasłużyć...
              żółciuchny! ;)
              • _grucha Re: Sylvii, Mathi... 05.12.02, 13:22
                zaraz sie zdenerwuje...
                • silvii Re: Sylvii, Mathi... 05.12.02, 13:23
                  znowu na mnie? daj spokój... proszę.... ;))))))))))) a czy ja Ci cośkolwiek
                  zrobiłam???? ostatnio nawet koło Ciebie nie siedziałam! ;)))
                  • _grucha Re: Sylvii, Mathi... 05.12.02, 13:30
                    silvii napisała:

> znowu na mnie? daj spokój... proszę.... ;))))))))))) a czy ja Ci cośkolwiek
                    > zrobiłam???? ostatnio nawet koło Ciebie nie siedziałam! ;)))

Boscei sie uparly, ze jestem jakims banannem, w kolrze czajna mocz. A to nie
                    bylem ja... i dlaczego Wy tego nie chcecie przyjac???
                    Jeszcze nigdy nie bylem na Ciebie zdenerwowany - i niech tak zostanie, please:)
                    • mathildae Re: PKP 05.12.02, 13:49
                      pieknie qrna pieknie!
                      ladne nam publicity sprawiles, Gruszek!;) jest spox, czysc futerko, bo jutro
                      bedziesz za norke robil;)
                      • _grucha Re: PKP 05.12.02, 13:54
                        mathildae napisała:

> pieknie qrna pieknie!
                        > ladne nam publicity sprawiles, Gruszek!;) jest spox, czysc futerko, bo jutro
                        > bedziesz za norke robil;)

Przyznam, ze tytul nie wywolal we mnei tarumatyczne skojarzenia - podroze
                        koleja nigdy nie zaliczaly sie do bardzo udanych:)).
                        Zawsze czysty jestem - moja jedyna nie lubi brudnych panow:)
                      • _grucha Re: PKP 05.12.02, 14:52

Dzeinki za misie - som bajecznie sliczne:)
                    • silvii Re: Sylvii, Mathi... 05.12.02, 13:51
                      dojrzałe gruszki tyż som żółciuchne! i koniec tematu! ;))) a spróbuj tylko
                      siem na mnie obrazić...
    • saqqara odcinam sie 05.12.02, 13:04
      baaardzo gruba kreska sie odcinam....
      ;)
      • _grucha Re: odcinam sie 05.12.02, 13:08
        Tak tak, tej pani zawsze wierzymy
        ;)
        • saqqara Re: odcinam sie 05.12.02, 13:11
          przestane pic kawe....
          ;)
          • _grucha Re: odcinam sie 05.12.02, 13:14
            W swietle ostatnich zdarzen nie potrafie poprawnie ocenic konsekwencji tego
            czynu;))
            • saqqara Re: odcinam sie 05.12.02, 13:22
              to teraz bedziesz mial okazje, zobaczymy jak sie bede zachowywac a potem
              zastosujemy terapie: pic czy nie pic w zaleznosci od pozadanych efektow:)
              • emperor te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 14:30
                Gruszek musisz sobie poszukac cos innego na plazy albo na mezczyznie,
                ewentualnie moge ci Szaki sprzedac:))
                • biala.glizda Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 14:37
                  Empek! coraz bardziej mi się podobasz.... ;)
                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 14:46
                    orzeszzzzz kur....a ale nick!!! :)))))

biala.glizda napisał(a):

> Empek! coraz bardziej mi się podobasz.... ;)
                    • biala.glizda Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 14:54
                      Wiedziałam!!! że Ci się spodoba.... ;)
                      • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:01
                        jedna wiecej do kolekcji!:)
                        • biala.glizda Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:06
                          zbierasz glizdy? ;)))) a ja myślałam, że tylko biustonosze...
                          • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:28
                            twojego jeszcze nie mam:)
                            • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:35
                              tia... a co Ty byś zrobił z taaaakiiimiii namiotami co??? ;)))))))))))))
                              • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:48
                                heheheee... moja dupeczka przyszla:)))
                                • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:51
                                  o kim mówisz Empek? czy coś mnię ominęło było???
                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 16:01
                                    slyszalem ze mlode miesko z ciebie, "towar do roboty" :))))
                                    • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 16:04
                                      tia... w rzeczy samej ktoś stwierdził nawet dzisiaj, że "młoda jeszcze
                                      jestem"... ;)))) ale nie rozumiem, co byś chciał tymi laskami orać...
                                      • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 16:27
                                        mloda to znaczy ile? bo nie wiem w jaki sposob cie podejsc? :)))
                                        orac? heheheee moze ............ lozeczko?:))))
                                        • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 16:29
                                          hahaha ;) jak dla Ciebie jestem tak młoda, że ze mną tylko w nocy, w łóżku, po
                                          ciemku i przez dziurkę od koszuli nocnej! ;))
                                          • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 16:50
                                            nie rozumiem jak jestes dla mnie mloda i jak przez dziurke od koszuli nocnej? :(
                                            • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 16:53
                                              Empek... jak jestem dla Ciebie młoda przekonasz się w Vikingu... a jak to się
                                              robi przez dziurkę w koszuli nocnej... wybacz ale tego to ja już tłumaczyć Ci
                                              nie będę... ;))))))))))
                                              • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 16:56
                                                w Vikingu mnie nie bedzie, wiec sie nie przekonam, ale jesli bys powiedziala ze
                                                w Vikingu przekonam sie jak to sie robi przez dziurke to chcac nie chcac,
                                                musialbym przyjechac:)))
                                                • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 17:01
                                                  aaa to da się załatwić! nie ma sprawy Empek możemy nawet urządzić specjalną
                                                  demonstrację specjalnie dla Ciebe, żebyś zobaczył jak robi się TO przez dziurkę
                                                  w KOSZULI NOCNEJ... ;))))))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 09:24
                                                    ja bede probowal czy tylko patrzyl? :)
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 09:27
                                                    ...a to juz będzie zależało TYLKO od Ciebie... ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 09:33
                                                    wiec bede probowal, ok, gdzie i kiedy mam byc, podaj adres tego wikinga i swoj
                                                    domowy, :)))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 09:39
                                                    hmmm... domowego nie dostaniesz .... ;)))) impreza jest w Warszawie 21 grudnia
                                                    o 18 w Vikingu... a adres znajdziesz na aktualnych wątkach Vikingowych... ;)))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 09:44
                                                    chyba nie bede nocowal w wikigu, los sie do ciebie usmiechnal, spie u ciebie z
                                                    toba:)))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 10:10
                                                    hahahahaha ;)))))))) Empek! nie wiesz co mówisz! ale spoko... zapraszam ;)
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 10:15
                                                    ooops, moze sie wstrzymam, jak mi przyslesz zdjecie to powiem ci na stowe:))))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 10:17
                                                    hahahahaha ;) najpierw hojrak z Ciebie, a wystarczy tylko ziarenko wątpliwości
                                                    zasiać i proszę co robisz? w RAKA się zabawiasz!!! o! ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 10:27
                                                    dobra przyjade w najgoszym wypadku pojde do hotelu Sobieski :))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 10:29
                                                    no myślę, że aż tak nie będzie ;) żebyś po hotelach musiał się tułać... w końcu
                                                    jest nas tu troche we waawie... jeśli nie u mnie (bo zwiejesz hahahah ;) to
                                                    ktoś tam Cię zawsze przygarnie... i kawałek podłogi wygospodaruje.... ;)))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 10:44
                                                    czy ty sie slyszysz kobieto? ja mam spac na podlodze? hahahahaaaa:))
                                                    spie u ciebie masz 15 dni aby robic sie na bostwo, chcesz kilka wzorcowych
                                                    fotek kobiet abys wiedziala jak masz wygladac? :)))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 10:47
                                                    Empek! ja jestem BUSTWEM!!! i nie zamierzam się dla nikogo zmieniać!!! jeśli
                                                    się komuś nie podoba... sorry zapewniam Cię, ze to jego strata... ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 10:59
                                                    a mnie sie spodobasz? bo jesli nie to z pewnoscia bedzie to twoja strata:))))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:05
                                                    Empek... zielonego pojęcia nie wiem, jaki masz gust... ;))))
                                                    zdjęcie widziałeś, więc wiesz kogo się spodziewać...
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:11
                                                    lepiej powiedz naprawde jak wygladasz, ile masz wzrostu, ile wazysz, jak sie
                                                    ubierasz etc. wtedy powiem ci czy mi sie podobasz:)))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:14
                                                    Empek nie będę się przecież powtarzać... dostałeś zdjątko moje ;))) i tam
                                                    dokładnie wymiary widać... ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:18
                                                    skasowalem, nie pamietam, bylo niewyrazne, przeslij inne:)
                                                    ps: najlepiej zeskanuj dowod osobisty, badania lekarskie i swiadectwo
                                                    dojrzalosci, wtedy juz bede mogl sie za ciebie zabrac:)))
                                                    czekam!
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:27
                                                    świadectwo dojrzałości? a kiedy to było? Empek! Dinozaury nie pamiętają gdzie
                                                    mają takie świadectwa... ;))))))))))))))))))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:31
                                                    wiec bardzo pomarszczona jestes? :)
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:33
                                                    hahahaha ;))))))) nie Empek aż tak bardzo nie... ;)))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:38
                                                    nie przyjerzdzam, nie ryzykuje, zadowole sie krakowskim mieskiem:)
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:40

;))) no jasne! po co masz jechać tyle kilosów skoro pod nosem tysiące na ciebie
                                                    czekają! ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:47
                                                    wlasnie! i w dodatku sie znaja na rzeczy a u was same cnotki-niewydymki:)))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:49
                                                    rozumiem, ze "u nas" poznałeś bliżej już wszystkie niewiasty i stąd wiesz! ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 11:59
                                                    nooo :))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 12:23
                                                    skoro tak, lepiej żebyś się nie wybierał, po co Twój czas marnować... ;))))
                                                    kiedy caaały Kraków jeszcze do obskoczenia... ;)))

a... pokaz z koszulką nocną zrobimy dla kogo innnego o! ;)
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 12:36
                                                    w krakowie robimy to nago, nie przez dziurki:))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 12:39
                                                    dlatego w wawce możesz liczyć na duuużą dawkę egzotyki!!! ;)))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 12:57
                                                    znam dwie prostytutki z wa-wy, o egzotyce pojecia nie maja:))))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 12:59
                                                    no sorry... Empek... nie sądziłam, że takie towarzstwo Ci odpowiada.... i ty
                                                    się dziwisz, że nie wiedzą co to ciepłe kraje?
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 13:11
                                                    znam je, ale nigdy nie korzystalem z ich uslug i sie nie szmace, rozumiesz,
                                                    troska o wlasne zdrowie, (myslisz ze po co chcialem od ciebie aktualne badania
                                                    lekarskie?)
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 13:21
                                                    hahahaha ;)) bo wykeljasz nimi swój pokój??? ;)))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 14:16
                                                    a ty sie nie boisz? :)
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 14:28
                                                    a o co doładnie pytasz... co? ;)))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 14:55
                                                    nevermind,
                                                    wiesz co wymyslilem, ze jak bede w wa-wie, i jak bede u ciebie nocowal, i jakby
                                                    wiesz, co nie wyszlo, to dobrze by bylo gdyby w poblizu byla twoja siostra,
                                                    najlepiej 20latka:)))))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:02
                                                    przykro mi Słońce niezmiernie... nie mam takich dzierlatek na zbyciu... ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:15
                                                    no dobra, wiec chcac nie chca bede musial z toba (przez dziurke w koszuli) :(
                                                    ps: duzo wodki bede potrzebowal? :)))))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:29
                                                    hahahahahahahahahahaha ;)))))))))))) Empek! błagam bo pęknę! ;)))))))))) morze!
                                                    morze! wódki incaczej nie da rady!!! ;)))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:31
                                                    no to jednak krakowski towar, nie przyjerzdzam:)))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:34
                                                    ratunku wszystko mnie już boli!!!! Empek! Jestem przepiękną królweną, taką
                                                    Twoją wymarzoną! tylko wiesz... tak się z Tobą droczę... ;)))))))))))))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:43
                                                    masz @.... ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:48
                                                    dawaj zdjecie! :)))

ps: chodzisz w stringach? :))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:50
                                                    no przeca Ci wysłałam!!!! w stringach to Ty przede wszstkim chodzisz!!! ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:52
                                                    no i jednak nie przyjerzdzam:)

ps: jakiego jestes stanu cywilnego, bo bardzo chcialbym cie prosic o reke:)
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 15:54
                                                    to po co chcesz mnie o rękę prosić... skoro Ci się wcale nie przyda, bo nie
                                                    chciesz przyjechać co??? ;)))

ps. ... a co TEN rozmiar piersi też Ci nie pasuje? ;))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 16:12
                                                    _silver_ napisała:

> to po co chcesz mnie o rękę prosić... skoro Ci się wcale nie przyda, bo nie
                                                    > chciesz przyjechać co??? ;)))
                                                    nie, malenka, ty od razu mnie o cos podejrzewasz, tak cie prosze poniewaz
                                                    baaardzo mi sie podobasz i doszedlem do wniosku ze to chyba ty jestes moja
                                                    druga polowka:))

>
                                                    > ps. ... a co TEN rozmiar piersi też Ci nie pasuje? ;))))
                                                    nie lubie duzych:)
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 16:15
                                                    tia.... Emperorku ;) drugą połówką do czego??? że się zapytam.... ;))))))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 16:18
                                                    do wspolnego zycia i przyszlosci Slonko:))
                                                    chcesz byc ze mna now & forever ? :))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 16:20
                                                    Jasne Emieror! z Tobą ZAWSZE!!! a zwłaszcza NOW!!!! ;)))))))))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 16:23
                                                    kochasz mnie juz? :))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 16:25
                                                    Empek! ja Cię pokochałam od pierwszego słowa-zamienienia z Tobą... ;)))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 16:30
                                                    nie da sie mnie tak pokochac slonko, jestem dobrym plywakiem ale w twoich
                                                    oczach tone, "ja normalny facet jestem" :)))
                                                    dlaczego jeszcze z toba kochanie, nigdy nie rozmawialem on-line? :))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 16:42
                                                    da się da... ;)))

bo... nie dostrzegałeś mnie do tej pory???

buuuahhhhaahahahaha ;))))))))
                                                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 17:00
                                                    w jaki sposob? :))

bo sie gdzies ukrywalas niewiasto, wiec czekam... :))
                                                  • _silver_ Re: te dupeczki sa moje!!!! 06.12.02, 17:03
                                                    hmmm... no właśnie się nie ukrywałam... odkąd tu jestem widać mnie wszędzie
                                                    (jak twierdzą niektóre PASKUDY) ;))))
                • _grucha Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 14:40
                  Cos mi mowi, ze sie kurcze empik nie lubimy...
                  • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 14:49
                    wyluzuj nie mam nic do ciebie, ale szaki sobie mozemy pohandlowac:)))
                    dajesz garnek ziemniakow, dwa jajka, litr mleka i jest twoja:)

_grucha napisał:

> Cos mi mowi, ze sie kurcze empik nie lubimy...
                    >
                    • _grucha Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 14:52
                      Hmm. Twoja oferta brzmi bardzo zachecajaco, ale neistety nie moge jej przyjac.
                      Zabierajac Saqqare z Twojego haremu, pozbawilbym Cie bardzo wartosciowego
                      skarbu, za cene wrecz tego niegodna:))
                      • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:03
                        nie to nie, bedzie wisiec na choince:)
                        • saqqara Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:05
                          Emperor
                          jak mozesz sprzedawac cos, co nalezy do kogos innego? jako student AE
                          powinienes znac podstawowe zasady handlu:)
                          • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:31
                            znam "lepszy gram handlu niz kilogram roboty", wiec wole cie sprzedac niz robic
                            przy tobie, ewentualnie raz moge cie zrobic:))))
                            • saqqara Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:37
                              ewentualnie sie zastanowie czy ewentualnie mam czas i ochote na to ewentualne
                              jednorazowe zrobienie mnie i wtedy ewentualnie dam znac.
                              :)
                              • emperor Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:52
                                Szaki nie masz pojecia o marketingu i handlu, widzialas kiedys zeby towar
                                decydowal co z nim bedzie? to jest tak samo jak z odzierza uzywana, chodze,
                                uzywam a pozniej sprzedaje, tu gra tylko rle kwestia zuzycia towaru:)))
                                • saqqara Re: te dupeczki sa moje!!!! 05.12.02, 15:59
                                  akurat ten towar decyduje o poziomie swojego zuzycia, a poniewaz logistycznie
                                  jest daleko od Ciebie to jedyna rzecz o ktorej mozesz decydowac to czy
                                  dostaniesz male testery czy nie;)
                    • mathildae Re: btw Empek 05.12.02, 14:53
                      co Ty? po co Ci te mleko, jajka itp.? racuchy chcesz robic?
                      :)
                      • emperor Re: btw Empek 05.12.02, 15:07
                        hoduje lochy-blondyny :)) czuje w sobie tworczosc farmerska i slome w butach:))
                        lecisz na na chlopcow w gumiokach? :)))
                        • mathildae Re: btw Empek 05.12.02, 15:20
                          eeeeee..... nie bedzie racuchow???;( to Empek, nie masz u mnie szans,
                          sorry;)))))))
                          • emperor Re: btw Empek 05.12.02, 15:34
                            mam duzo pola, dupeczka zastanow sie, potrzebna laska do orania! :))))
                            wiec? :)
                            • iwusia Re: btw Empek 05.12.02, 15:39
                              to zdejmuj gacie i oraj;))))))
                              pzdr:)
                              • emperor Re: btw Empek 05.12.02, 15:59
                                hahaaaa!!!! :)))))

iwusia napisała:

> to zdejmuj gacie i oraj;))))))
                                > pzdr:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka