czarnaandzia 18.03.06, 07:36 Miło sobotnie się wpisuję bo dawno nie było pisane:) I w podskokach zaraz biegnę do pracy. Kto się dziś leni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: A q q :) 18.03.06, 09:55 Ja siedzę w domu ale nie lenie sie. Od samego rana siedzę, zbieram materiały, drukuję. I zaraz zabieram sie do redagowania tego co zebrałem. I wiecie co ... Bogu dzięki za internet, co ja bym zrobił bez tego narzędzia :). Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: A q q :) 18.03.06, 10:13 Ja się lenie. Po całym tygodniu ciężkiej pracy do 20:00 mam zasłuzony odpoczynek. Właśnie piję kawę z kardamonem :P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: A q q :) 18.03.06, 23:14 Bidulenka ... Ja siedzę i romansuję przez skype :D. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: A q q :) 19.03.06, 20:28 Ja tłukłam dwa dni w komputer. Dziecko odstawiłam do dziadków i zajęłam sie odrabianiem zaległych lekcji oraz pracą zarobkową. Pochwalę się, ze dziś mój dzionek! Jadąc po Franke zobaczyłam na Kraśnickich dwa moje ( tzn. wykonane przez mnie ) billboardy :D Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: A q q :) 19.03.06, 22:14 Nie. To była moja ukryta działalność. jakby to obecne szefostwo zobaczyło....uhuhuh.... Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: A q q :) 19.03.06, 22:15 Za dużo osób demaskuje mnie jako mnie czyli że ryża to ryża. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: A q q :) 20.03.06, 01:07 Marcowe soboty odpuszczam w pracy... Z reguły muszę je poświęcać na regenerację rozrywką wyczerpanego w noc piątkową organizmu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś