Dodaj do ulubionych

viking odwolany..................

10.12.02, 14:21
podziekujta only,
za to,
ze menikowe starania i wszystkich nadzieje,
tak zniszczyla:(((
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: viking odwolany.................. 10.12.02, 14:22
      mnie to kitek mozesz wiesz gdzie cmoknac?????
      • kitek1 i vice versa....................... 10.12.02, 14:34
        jak mowil twoj ulubiony prezydent,
    • saqqara mam jedno pytanie 10.12.02, 14:39
      czy viking byl organizowany tylko dal Only?
    • saqqara mam jedno pytanie 10.12.02, 14:39
      czy viking byl organizowany tylko dal Only?
      • 0nly Re: mam jedno pytanie 10.12.02, 14:57
        nie, dla mnie nie byl wcale organizowany bo to juz dawno bylo powiedziane
        przeze mnie jasno ze ja sie nie wybieram, to po pierwsze.....nie mniej jednak
        ani mario, ani men, ani tym bardziej kitek nie zapomnieli w jakis sposob mi
        dopiekac, poczytalabys to bys wiedziala......wiec vive versa tutaj jest.......
        dwa, znajac mena, on takze i na pierwszy wiking sie nie pojawil, a w ogole zeby
        go sciagnac zeby sie pojawil trzeba bylo wielu prosb, oby laskawie sie raczyl,
        mysle ze i tym razem cos mu sie nie chcialo, a ze zaczal, to szukal dziury w
        calym..........
        sam men pisal, ze ktos mu na poczcie wypisuje o zmiany terminu tak dalej, i to
        na pewno nie bylam ja, bo nie mam podstaw, a poza tym z menem NIE WYMIENIAMY
        KORESPONDENCJI........
        to ze sobie odgryzamy, jak juz dochodzi co do czego, to tu bardzo duzo trzeba
        podziekowac wlasnie KITKOWI, ktory przy najmniejszej okazji wtyka ONLY gdzie
        sie da, a ze nie chce mnie sie tak sobie tego pozostawic, wiec ja wtykam
        swoje.......zreszta takie podgryzanie sie miedzy menem i mna bylo od dawna, i
        jakos tak idzie.......Bo zarowno Kitek jak i Men to tacy dwaj ramole, ktore
        lubia tak sobie popitolic......niech pitola i niech maja pretensje sami do sie,
        za moje odgryzania......
        Nie otwieram menowi watkow, przez to wprost szykuje sie na to zeby mnie
        zaczepic, wiec ja bardzo chetnie bo lubie mu powtykac..........

Poza tym, zlej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy, a ta baletnica jest
        wlasnie men.......niech on sie wiec tez cmoknie, i nie pieprzy, bo udowodnil mi
        sam kilkakrotnie ze KLAMIE na forum, tlumaczac sie tam z czegos........A pet mu
        w D.....
        • saqqara Re: mam jedno pytanie 10.12.02, 15:06
          dla mnie jest jedno dziwne

ze jakiekolwiek konflikty na forum miedzy 2 osobami maja skutki dotyczace
          prawie wszystkich w realu....
          co jest miedzy Wami to mnie nie interesuje, to Wasza sprawa, ale dlaczego to
          powoduje ze viking jest odwolany, to juz nie panialam...

ktos tu sie zachowuje jak rozkapryszone dziecko
          • 0nly Re: mam jedno pytanie 10.12.02, 15:14
            kitek pitoli bo pewnie chwycil go jak zwykle reumatyzm prostaty.....a do tego
            tak zimno.......jak na razie nawet z tego co men napisal nic takiego nie wynika
            zeby cos bylo odwolane......jak jemu samemu sie nie chce, to ja mam tu wielkie
            G. co do zaslug.....i to jedno jest pewne.......zreszta sama popatrz na jego
            informacje dotyczace wikinga: jest w co drugim watku przezen zakladanym jedna i
            ta sama informacja......BO PO PROSTU ON TAK LUBI, a z tego co mnie dobrze
            wiadomo jest doskonala lacznosc pomiedzy ludzmi z forum w realu i poza forum,
            wiec jakiekolwiek ustalenia co do spotkania o wiele lepiej tam wyjda, wiec
            wynika stad jasno ze men przychodzi na forum nie po to by powiedziec cos
            konkretnego, tylko zeby namieszac NA FORUM!!! no i mieszanina jest.....
            • saqqara Re: mam jedno pytanie 10.12.02, 15:39
              ech, ludzie.... bawcie sie sami w te mieszanie... jak powiedzialam poczekam do
              20-go i wtedy sie zastanwowie co ewentualnie kupic albo czy wogole cos kupowac:
              ((
              • 0nly Re: mam jedno pytanie 10.12.02, 15:50
                kitek ponoc najlepiej poinformowany.......pewnie juz teraz wie czy kupowac czy
                nie.....
                • saqqara Re: mam jedno pytanie 10.12.02, 15:54
                  nie wiem czy Kitek poinformowany skoro dostal jakis spazmow prostaty
                  ;)
    • Gość: Aroska Re: viking odwolany.................. IP: 212.127.78.* 10.12.02, 14:51
      A ja mam nadzieję, że to tylko głupi żart;))))))
      • ulalka Re: viking odwolany.................. 10.12.02, 15:20
        ja tez mam nadzieje Arosko :))) bo chiba latwo mozna zauwazyc, ze na kazdym
        watku, gdzie miala byc lista zainteresowanych, pojawialam sie w czolowce ;))
        pozdrooveczki cieplutkie (bo wrony krakaly, ze u Was dzis bardzo zimno!...) :)))
        • Gość: Aroska Re: viking odwolany.................. IP: 212.127.78.* 10.12.02, 15:25
          Cześć Ulaluś:))) Bardzo, bardzo zimno...a nie ma śnieżku:((( Na szczęście
          właśnie wróciłam stamtąd gdzie był:)))))))
          A co do Vikinga to na pewno, w końcu większość bardziej chce niż nie chce:))))))
          • ulalka Re: viking odwolany.................. 10.12.02, 15:33
            wlasnie na to licze Arosko :)))
            rozumiem, ze Twoj weekend udany, co cieszy mnie wielce :)))) moj tez byl
            baaardzo udany, choc mrozny brry brry i mi sie nos jak u Clintona robil ;))
            • Gość: Aroska Re: viking odwolany.................. IP: 212.127.78.* 10.12.02, 15:35
              Bardzo udany i dłuuuugi:)))))) A takie nosy to chyba wszyscy mieli;))))))
              • ulalka Re: viking odwolany.................. 10.12.02, 16:06
                :)))))) fajniascie.. moj nie byl taki dluugi, ale warto bylo :)))) tylko teraz
                mnie jakby podlamuje.. spac chiba pojde na chwilke ;))
                • Gość: Aroska Re: viking odwolany.................. IP: 212.127.78.* 10.12.02, 16:30
                  Dobrze Ci:)))))) Ale ja też już wybieram się do domu i pewnie też do
                  łóżeczka...teraz tylko tam jest przyjemnie:))) Buziaczki!! Pa
                  • ulalka Re: viking odwolany.................. 10.12.02, 16:35
                    nio to milego wypoczywania :))) buziaczki :)) i do napisania, a takze
                    zobaczenia :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka