bad_habit 01.04.06, 13:32 jak się nazywa ten Twój kolega z Olecka???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: do Kamilara! 01.04.06, 21:35 kamilar napisał: > Pelikan, wyślę Ci fotkę. a Ptasznik bo Ptaszyński??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: do Kamilara! 01.04.06, 21:40 bad_habit napisała: > jak się nazywa ten Twój kolega z Olecka???? > Ha,znam go z widzenia,to znajomy mojej koleżanki:)))Ma na imię Michał,tak??? Na Gronie Go rozpoznałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: do Kamilara! 01.04.06, 21:41 Wszystko się zgadza i imię i nazwisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: do Kamilara! 01.04.06, 21:45 kamilar napisał: > Wszystko się zgadza i imię i nazwisko:) a wszystko dzięki Nekro,bo mi wysłał zaproszenie do Grona i tam przez znajomych Go znalazłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: do Kamilara! 01.04.06, 21:48 kamilar napisał: > A co to te Grono:)?? zaraz Ci wyślę zaproszenie:)))poczekaj chwilę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Już wysłałam:)Możesz sprawdzić pocztę:) 01.04.06, 21:51 kamilar napisał: > A co to te Grono:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Już wysłałam:)Możesz sprawdzić pocztę:) 01.04.06, 22:05 Oki dostałęm, to zupełnie jak z tą zasadą pięciu uścisków dłoni. Zę wystarczy uścisnąć dłoń 5-ciu osób by za ich pośrednictwem uścisnąć dłonie całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Już wysłałam:)Możesz sprawdzić pocztę:) 01.04.06, 22:06 kamilar napisał: > Oki dostałęm, to zupełnie jak z tą zasadą pięciu uścisków dłoni. Zę wystarczy > uścisnąć dłoń 5-ciu osób by za ich pośrednictwem uścisnąć dłonie całego świata. :) znalazłeś Go tam???Jest szefem PAPY;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Już wysłałam:)Możesz sprawdzić pocztę:) 01.04.06, 22:08 Jeszcze się nie zarejestrowałem, net mi powoli chodzi:( Jutro poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Już wysłałam:)Możesz sprawdzić pocztę:) 01.04.06, 22:12 kamilar napisał: > Jeszcze się nie zarejestrowałem, net mi powoli chodzi:( > Jutro poszukam ok:) On ma nick de.ptak;) Odpowiedz Link Zgłoś