ni3zapominajka 05.04.06, 19:50 ja kibicuje dzis Barsie, z przyjemnością polukam na meczyk, ze szkalneczka zimnego zywczyka w mej dłoni:)) a reszta jak kibicuje???????? Powrót Ni3zapominajki, troche mnie tu nie było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ni3zapominajka Re: Juve !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:01 niech Ci bedzie;), ale i tak puchar nalezy do Barcy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Juve !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:12 Możemy się ewentualnie tak umówić o ile to oznacza, że mają (Barca) go na pięć minut do potrzymania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: Juve !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:14 haha nieźle to wymyśliłaś Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Juve !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:19 Ba!!! Barcelony nie oglądam, bo Polszmatu szport nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: Juve !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:22 ja tez nie mam, ale dzis sie wkrecilam na lookanie:)) proponuje to samo, w KUPIE razniej:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Juve !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:29 Teoretycznie masz rację ;) W praktyce by wyszło, że jestem jedyną babą oglądającą i cały image w ... by pooooszeeeeeeeeeeeedł;) A pod meczyk nie ma jak kakao ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:16 Barca Campeon oczywiscie:) lukam ale bez zywczyka, bo nie lubie:)) a Juve?? no cóż, Dama jest stara;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:19 a co lubisz do lukania, mnie zywczyka nauczyl Sz. Pan "monsz" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:23 ni3zapominajka napisała: > a co lubisz do lukania, mnie zywczyka nauczyl Sz. Pan "monsz" :)) o suchym pysku :) chyba ze w grupie, to wtedy poddaje sie presji i chleje piwo albo coś w tym stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:27 haha ja tez w grupie, samej nie lubie ogladac meczykoff, a z piwem sam na sam nie probowałam jesio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:27 moje życzenia - Barca (bo Benfica wywaliła mój Liverpool, poza tym Barca ładniej gra) i Arsenal (choć nie Liverpool, to jednak porządny klub, nie jak jakaś tam Chelsea czy MU:P). przed chwilą wypiłem szklankę zimnego mleka, ale to przed meczem, chyba się nie liczy?;) w trakcie pójdzie pepsi max i czipsy pewnie też:) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:37 aaczipsy też!!laysy solone - super chrupia w ... <tu perwera> ustach:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 20:46 moje zdecydowanie najnajnajulubieńsze są Starczipsy keczupowe:) do tego tanie, 210g za ok.3zł:) dziś niestety ich nie mam, więc ratuję się jakimiś innymi keczupowymi i serowymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 23:05 ole ole ole ole!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 23:14 oj tak!! mecz troche nudny ale... do przodu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 05.04.06, 23:22 ni3zapominajka napisała: > oj tak!! mecz troche nudny ale... do przodu!!!!!!!!! nudny przez Benfikę co za cieniasy!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 06.04.06, 05:43 mameluch napisał: >(...)jednak porządny klub, nie jak jakaś tam Chelsea(...) Jakaś tam Chelsea, pff. Zraniłeś mnie na wskroś, mameluszku. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 06.04.06, 10:24 mogę iść na końpromis - Chelsea mogła być W MIARĘ porządna jeszcze 5 lat temu, ale teraz? phi:P Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: FC Barcelona !!!!!! WYGRA!!!!!!!!!!! 06.04.06, 10:25 o której Ty majkrofonujesz? cóż to za straszna godzina Twego posta?;) Odpowiedz Link Zgłoś