trudny2002 17.12.02, 09:23 I to ma być miłość? A nie można tak normalnie wyłamać drzwi, albo chociaż wyjąc je z zawiasów? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Trudny, jesteś naprawdę trudny... 17.12.02, 10:15 ... a ja nic z tego postu nie rozumiem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Byłby czas to zmieniać...... 17.12.02, 10:32 Tak mi łażą po głowie rozmaite , czasem całkiem nieuporządkowane myśli. I one są jak to myśli. Wolne, niczym nieskrępowane. Raz dotycza tego czegos co było wczoraj, a raz same sobie biegną wstecz powiedzmy pięc albo dziesiec lat...a czasem wybiegają przed wszystko o było do dziś... I tak sobie myślę, nie o sobie ani nie o kimś konkretnym, ale jak czasem właśnie taka sztucznie wprowadzona w życie ciasna marynareczka albo kaftanik, nie pozwalają kwitnąc uczuciom niekiedy bardzo gorącym... Pewni moi znjomi , a usłyszałem o tym od innego znajomego...tak właśnie w życiu kochając się gorąco , w tej pensjonarskiej i zakłamanej formie tego życia oficjalnego, wypalili tamto uczucie. ( Wiem, ze kiedy byli każde w swoim innym zwiazku czy układzie to niby tak wypadało...) A zresztą co to ja plotkować powinienem we wtorek przed południem? Moze tak, bo to takie mieszczańsko krakowskie... Pozdrawiam ;-)trudny I taki znów trudny nie jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
normals_i_grarzynka Re: Byłby czas to zmieniać...... 31.12.02, 09:31 Przesadzasz. Forma jest ważna, ale chyba nie aż tak. A poza tym, co to za uczucie, co nie przetrwało krótkiej choćby chwili. Albo Małgorzata, albo żadna inna. Odpowiedz Link Zgłoś