kamilar 07.04.06, 21:34 Scooooobbbbbbbbbyyyyyyyyyyy dddddddooooooooo where are you???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: Why 07.04.06, 21:44 Ja nie mam delirki, ja jestem zbyt piekny i mlody, żeby miec delirke. Sory Doliores, znowu niecelne trafienie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Why 07.04.06, 21:45 Mogę się jedynie pocieszać tym, że na tym forum nie masz władzy. Hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Why 07.04.06, 21:47 No wlasnie, mam chyba trzeba wywalić dwa pierwsze wątki z gory, ale mi sie nie chce zrobisz to za mnie:) Moze zglosimy cie jako mojego Giermka, bedziesz niczym Sancho Pancho w mojej walce z wiatrakami:) P.S. Co do władzy to sie pogada z jabburem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Why 07.04.06, 21:53 Czyli, że co? Boisz się? Prawdziwy Sancho Pancho nigdy by nie opuścił swojego Don Kichota:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Why 07.04.06, 21:54 Nutopia jest ponoć podobna do Sancho Pancho, może ona się zgodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Why 07.04.06, 21:56 Tchórz, no ale ja w każdym razie pojechalem po trzech wątkach i na dzisiaj spokój. Jutro bedzie, że jestem faszystą bo wyciąłem Radio Maryja, Gdzie jest janou i babalooo, czy pierdole... o krynce w Warszawie albo o Kryniczance za 4,5. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Why 07.04.06, 21:57 A własnie zapomniałem napisać, że to poprawia humor. P.S. Mam dodaną osla ławkę do ulubiomych:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Why 07.04.06, 22:10 Szukali Cie, na FB ale przeniosłem wątek hurtem na HP. P.s. Fajnie, ze wróciłaś do nas i pozdrów francuskich studentów, jakbyś ich widziała. Do boju chłopakiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Why 07.04.06, 22:11 Szukali Cie, na FB ale przeniosłem wątek hurtem na HP. P.s. Fajnie, ze wróciłaś do nas i pozdrów francuskich studentów, jakbyś ich widziała. Do boju chłopakiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) A zapomniałem wąteczek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=39949217 SFDU*HN GFD*YNGFNDS*YGN*DSFGNU*FDSGHN*FDSH*FDzmieniam formularz Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Why 07.04.06, 22:01 > A własnie zapomniałem napisać, że to poprawia humor. > P.S. Mam dodaną osla ławkę do ulubiomych:) widzę, że to ma poważny wpływ na Ciebie uzależniasz się Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Why 07.04.06, 22:07 Ja nie potrzebuję miss polonia, ale kogoś na kogo mógłbym zwalać wszystkie pomyłki. No wiesz wytne 99% procent wątków. Potem ogłoszę zwrót głowy od sukcesów i ogłoszę, że to w wyniku nagorliwości terenewych pracowników. Czyli jesteś mi potrzebna;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Why 07.04.06, 22:31 nekroskop88 napisał: > o madre, tej to się nic nie podoba > > a skąd przecież ty mi się podobasz Odpowiedz Link Zgłoś