Dodaj do ulubionych

Dobry potwór nie jest zły..............

19.12.02, 13:50
.......istnieje coś takiego ??? :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: Dobry potwór nie jest zły.............. IP: 212.33.74.* 19.12.02, 14:00
      kiedys byl na forum. bardzo sympatyczny. ale od dawna tu nie zaglada ...
      • randia_ Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:05
        Aaaaaaaaaaaaaa bo nie wiedziałam...... :)
      • woland? Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:29
        potwory śpią... nie budźcie potworów :)))))
        • saqqara Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:34
          ale co ma istniec? potwor, dobry potwor czy dobry potwor ktory nie jest zly?
          jak jest dobry to juz nie potwor...
        • randia_ Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:35
          Za późno.................wywołałam wilka z lasu......... :))))
          • woland? Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:37
            potwornie się zrobiło, znaczy się obudziłyście potwora.
            miauuu...
            • saqqara Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:38
              no kto niby ten patwornyj czalawiek jest, he?:)
              • woland? Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:40
                nieobecny,
                ale o nieobecnych tylko dobrz albo wcale, tak więc pozwolicie, że
                przemilczę :))))
                • randia_ Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:43
                  No i puknąć w stół..............ale aż dwie pary nożyc ??? :))))
                  • woland? Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:44
                    tejefon ci się popsiuł
                    • saqqara Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:45
                      ze ja niby potwor? to sie zgodze, ale dobry? no nie, Randia, nie dobijaj mnie
                      dzisiaj... :))
                      • randia_ Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 14:55
                        Rozładował się :))
                        Szaki................cholera jasna :))))))
                        • Gość: potwor Re: Dobry potwór nie jest zły.............. IP: 65.196.106.* 19.12.02, 18:43
                          Ja Wisla,Ja Wisla - tutaj "potwor" nadaje z bardzo daleka. Powiedz czy mnie
                          slyszysz. ODBIOR!
                          • czarowna_ica Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 18:54
                            potwory nie mowia... o ile mi wiadomo ;))))
                            • Gość: potwor Re: Dobry potwór nie jest zły.............. IP: 65.196.106.* 19.12.02, 19:00
                              potwory mowia, tylko czasami maja potworne problemy z wyslowieniem sie. ODBIOR!
                              • czarowna_ica Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 19:08
                                heh.. i nie boja sie czarownic, ze ODBIOR? ;))
                                • Gość: potwor Re: Dobry potwór nie jest zły.............. IP: 65.196.106.* 19.12.02, 19:19
                                  jak by nie bylo czarownic, nie bylo by potworow - bo skad niby te potworki
                                  powstaly.....
                                  • czarowna_ica Re: Dobry potwór nie jest zły.............. 19.12.02, 19:21
                                    Gość portalu: potwor napisał(a):

> jak by nie bylo czarownic, nie bylo by potworow - bo skad niby te potworki
                                    > powstaly.....

ło matko... tylko nie mow, ze to ja Cie wykreowalam... ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka