agniecha27 20.12.02, 14:27 Kochana moja Su. Zgłosiłam chęć uczestnictwa w bagienku jako aguszak, bo pod nowym nickiem mogę oglądać, ale nie mogę pisać... ale to będę ja - ta sama agniecha :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amor_latino Re: Su :))) 02.12.03, 11:35 niniejszym informuje, ze matka su opuscila nas na dobre (tak tak, gniewamy sie ale rozumiemy) i teraz ojciec gucio jest in charge. kazdy kto sie zaloguje moze pisac. eliminowac beddziemy tylko ordynarnych chamow. sloggi napisał: > Hallo, słyszy mnie kto? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Su :))) 02.12.03, 12:53 A co tak wogóle się stało z Mateczką Su, przecież nie poszła w ślady Matki Teresy. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Su :))) 02.12.03, 12:58 zdaje sie, ze poszla w odwrotna strone:))) sloggi napisał: > A co tak wogóle się stało z Mateczką Su, przecież nie poszła w ślady Matki > Teresy. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia the mind boggles... 09.12.03, 13:36 amor_latino napisał: > zdaje sie, ze poszla w odwrotna strone:))) > > sloggi napisał: > > > A co tak wogóle się stało z Mateczką Su, przecież nie poszła w ślady Matki > > > Teresy. > > Su zbłądziła? Aż nie chce się uwierzyć... w.a Odpowiedz Link Zgłoś