stephen_s 14.04.06, 22:02 Hihi, ktoś oglądał..? ;)))))))))) Ale film... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 14.04.06, 22:20 stephen_s napisał: > Hihi, ktoś oglądał..? ;)))))))))) Ale film... :))))) > Czytał. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 14.04.06, 22:27 I jak wrażenia? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 15.04.06, 00:23 stephen_s napisał: > I jak wrażenia? > > :)))))))) Hm, było to w czasach, kiedy mogłam się buch! walnąć na wyro i zasnąć bez 2 godzin natręctw, toteż czytałam w nocy. W dzień jest to kicz. Nocą ujawnia swoją magię. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 14.04.06, 23:56 kochanica-francuza napisała: > Czytał. O! Czyżby napisała to Agatha Christie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 15.04.06, 00:23 > O! Czyżby napisała to Agatha Christie? ;-)) To było w innej części mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 18.04.06, 19:31 W nastolęctwie czytane z wypiekami na twarzy i wizjami intensywnych przeżyc miłosnych w głowie. teraz... taka ramotka: sympatyczna - bo znana od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 19.04.06, 20:40 No cóż, sądząc z filmu, może to ramota, ale lepsza od "Nad Niemnem" przynajmniej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 19.04.06, 15:32 aaaa, a którą wersję (obsada/rezyser)? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 19.04.06, 20:40 Tę z Ralphem Fiennes i Juliette Binoche :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Wichrowe wzgórza :))))))))))))) 20.04.06, 10:54 O, chłopie, 10 lat temu, na szkolnym wyjściu do kina. Pamiętam, że podobał się on dziewczynom, a chłopakom nie, z wyjątkiem mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś