Dodaj do ulubionych

magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt

24.04.06, 10:50
link na pudelka : www.pudelek.pl/artykul/556
a tu tresc artykulu:
Magda Mielcarz, modelka i aktorka, to obiekt westchnień wielu panów i ideał
dla wielu pań. Tyle tylko, że chyba właśnie spadła z piedestału. Na wieczorne
wyjście założyła czarną sukienkę, subtelne czarne sandałki, ale... zapomniała
o pedicure i umyciu nóg! Fakt zrobił zdjęcie brudnym piętom pięknej modelki.
Gazeta pisze:
Magda (...) liczyła chyba na to, że na imprezie zwróci na siebie uwagę. I tak
się stało! Tyle, że całą naszą uwagę pochłonęły brudne i zaniedbane pięty
modelki. Aż wstyd Magdo, że zapuściłaś je do tego stopnia. Jak najszybciej
chwyć mydło i tarkę.
Miejmy nadzieję, że ten apel o higienę odniesie spodziewany skutek. Natomiast
dla wszystkich, chcących zbyt mocno krytykować i tak już ośmieszoną na łamach
prasy brukowej Magdę
Obserwuj wątek
    • ankasza Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 10:54
      Że też się chce komuś pięty fotografować.
      • nioma Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 10:59
        nigdy nie mialam watpliwej przyjemnosci czytac tej gazety
        ale musi byc naprawde kosmiczna, skoro takie tematy zaprzataja glowy
        dziennikarzy tam pracujacych.
        • ankasza Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:10
          Taa..., a pół Polski czeka z zapartym tchem na takie rewelacje.
          Ale są ludzie, którzy się tym ekscytują.Mam taką znajomą.
        • rozmowy_kontrolowane Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:11
          nioma napisała:

> nigdy nie mialam watpliwej przyjemnosci czytac tej gazety
          > ale musi byc naprawde kosmiczna, skoro takie tematy zaprzataja glowy
          > dziennikarzy tam pracujacych.

nioma, pracujących tam w żaden sposób nie można nazwać "dziennikarzami". To
          obraża faktycznych przedstawicieli tego zawodu:)
          • nioma Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:15
            wiesz, ja mysle - ale zaznaczam ze sa to tylko moje przypuszczenia, ze tam
            pracuje wiele osob z prawdziwym dziennikarskim wyksztalceniem, w mysl zasady ze
            pieniadze nie smierdza
            ale oczywiscie masz racje, nie powinno sie uzywac okreslenia Dziennikarz w
            stosunku do kogos kto pisze o brudnych pietach.
            • szukajacy_sensacji Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:20
              nioma napisała:

> wiesz, ja mysle - ale zaznaczam ze sa to tylko moje przypuszczenia, ze tam
              > pracuje wiele osob z prawdziwym dziennikarskim wyksztalceniem, w mysl zasady
              ze
              >
              > pieniadze nie smierdza

Ja nie wiem, czy to prawda, ale podobno na łamach tego szmatławca wypowiadał
              się pan Bartoszewski. Jeśli to - nomen omen - fakt, to jestem zdegustowany.
          • szukajacy_sensacji Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:17
            rozmowy_kontrolowane napisała:

> nioma, pracujących tam w żaden sposób nie można nazwać "dziennikarzami". To
            > obraża faktycznych przedstawicieli tego zawodu:)

Dokładnie, mnie do oceny tego pisemka wystarczy rzut okiem na pierwszą stronę
            dyndającą na kiosku przy moim przystanku - dzień w dzień nagłówki typu: Zdychaj
            w pierdlu, Pani X pokazuje cycki, Ten drań spalił własną matkę, itd. itp. I to
            jest dziennik z największym nakładem - tragedia!
            • wieslawa-siemiankowska Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:20
              Jakby Ci Axel and Springer zaoferował taką pensyjkę, jaką mają dziennikarze "
              Faktu" to mogę się założyć ,że pierwszy byś tam pisał o " zwisających cyckach"
              i " porzucaniach przez narzeczonych". Pecunia non olet.
              • rozmowy_kontrolowane Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:23
                wieslawa-siemiankowska napisała:

> Jakby Ci Axel and Springer zaoferował taką pensyjkę, jaką mają dziennikarze "
                > Faktu" to mogę się założyć ,że pierwszy byś tam pisał o " zwisających
                cyckach"
                > i " porzucaniach przez narzeczonych". Pecunia non olet.

Cóż, nie mogę się zarzekać, bo nie wiem, jak się moje losy potoczą.
                Na chwilę obecną- nie poszłabym tam pisać za żadne pieniądze.
                • nioma Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:26
                  a ja bym sie nie zarzekala
                  wiem na 100000% ze nawet za milion euro miesiecznie nie poszlabym do Rydzyka
                  pracowac bo to wstyd nad wstydy
                  • romy_sznajder Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:44
                    pieta sie prawie nadaje do mojej wizytowki obok stopy halle barry.
                    a w dzisiejszym fakcie [widzialam na diapazonie na kiosku;)] jest opowiesc o
                    skandaliczny ciazy zakonnicy z kazimierza. rzuce okiem na strone netowa i moze
                    nawet kupie.
                    bardzo mi sie podoba feministyczne podejscie siostr!
                    no i ile cioc bedzie mial potomek:)))
                    • romy_sznajder Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:46
                      grafika.redakcja.pl/wydania.okladka.aspx/600/0/fakt/1145805108315.jpg
                      • szukajacy_sensacji Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:48
                        "Cały Kazimierz Dolny jest w szoku" - już bym się nie miał czym szokować, tylko
                        ciążą zakonnicy. Nie pierwszy to taki przypadek i pewnie nie ostatni.
                    • nioma Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:47
                      ale juz niedlugo nie bedzie tego problemu jak watykan dopusci stosowanie gumek -
                      siostrzyczki beda mogly bez obaw poglebiac wiedze o anatomii i fizjologii
                      czlowieka
                      • nioma Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 11:47
                        no, no - ciekawie to zdjecie wyglada
                        • ankasza Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 12:05
                          i ten tytuł:"Siostra w ciązy?" Nie, grochówki się najadła ;)
                          • romy_sznajder Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 12:07
                            a moze ktos ma gazete i stresci? plisssss;)
                            • nioma Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 12:15
                              no co Ty Romy>>> nawet jak ktos ma to sie nie przyzna!
                              • romy_sznajder Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 12:41
                                zawsze mozna powiedziec, ze od kolegi z sasiedniego biurka. albo ze lezala na
                                przystanku / w autobusie / w poczekalni / w US / w ZUSie na korytarzu.
                                • kolagena Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 13:44
                                  Ja ni mam takiej gazety ale stawiam wniosek, że to cudowne poczęcie jest!
                                  • nioma Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 13:53
                                    znaczy sie niepokalane?
                                    to wtedy jak? brat Jezusa bedzie? no bo skoro bog ma byc ojcem.
                                    skomplikowany problem teologiczny to jest.
                                    a tak przy okazji: religia bierze pod uwage takie przypadek ze bog moglby
                                    kolejna kobiete zaciazyc i byloby nastepne boze dziecko?
                                    jako ateista i bezbożnik nic a nic sie na tym nie wyznaje, ale tak mi przyszlo
                                    wlasnie do glowy
                                    • kolagena Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:02
                                      Łatwo sprawdzić można, czy niepokalane... ponoć pępka nie ma takie boskie
                                      stworzenie. We "Wróżce" tak stoi napisane. Oczywiście czytałam u fryzjera:)
                                      • romy_sznajder Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:10
                                        Oczywiście czytałam u fryzjera:)

hahaha!!!! a sie usmialam! to ja brykne do fryzjera. ide fakt ukrasc;)
                                      • doktor_kidler Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:12
                                        O Jezu, umarłem ze śmiechu :-))))))))
                                        • kolagena Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:22
                                          D:)))
                                          Mają też artykuł o wizualizacji (długo siedziałam z farbą na włosach) więc może
                                          wystarczy sobie owego Fakta zwizualizować? Oj, trudne słowo...
                                          • szukajacy_sensacji Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:26
                                            Wróżka wydaje się być interesującą lekturą:))) jak gdzieś w poczekalni ją
                                            dorwę, to poczytam.
                                            • nioma Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:31
                                              a co ma niepokalane do braku pepka?
                                              to ze sie poczelo bez spermy nie oznacza ze sie nie musialo odzywiac w brzuchu,
                                              a wtedy niezbedna jest pepowina i pozniej pepek
                                              • szukajacy_sensacji Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:36
                                                Podważasz wiarygodność Wróżki znaczy się?;)
                                              • kolagena Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:39
                                                Ano Wróżka donosi,że wedle najnowszych (co oczywiste amerykańskich) badań nad
                                                całunem turyńskim, niejaki Jezus, któren to był owinięty w całun - pępka nie
                                                miał. Wniosek uknułam, że po tym boga poznać prawdziwego można. Pewnie się
                                                odżywia energią z kosmosu i z matki ciągnąć nie musi:) Ale pragnę
                                                przypomnieć,że dalej mówimy o artykułach zamieszczonych w/w piśmie.
                                                • szukajacy_sensacji Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:41
                                                  Ja kiedyś (dawno to już było) trafiłem na inne fascynujące pismo, "Nieznany
                                                  świat". Pisali, że w Texasie wylądowali kosmici i potruli krowy:D
                                                  Natomiast "Wróżka" jeszcze w me ręce nie trafiła, czego niezmiernie żałuję.
                                                  • nioma Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 14:58
                                                    a kto pamieta na poczatku lat 90ych gazete pt SKANDALE?
                                                    tam to dopiero cuda niewidy byly wypisywane
                                                  • romy_sznajder zakonnica w ciazy? 24.04.06, 15:14
                                                    W kazimierzu dolnym wrze! Zbulwersowani mieszkancy od kilku tygodni zyja
                                                    szokujaca informacja. Jedna ze zbuntowanych przeciw kurii i watykanowi siostr
                                                    zakonnych zaszla w ciaze. Czy to możliwe, żeby wyklete zakonnice upadly az tak
                                                    nisko?
                                                    Mieszkancy kazimierza, którzy odsadzaja je od czci i wiary nie maja watpliwosci,
                                                    te kobiety się zhanbily.
                                                  • romy_sznajder Re: zakonnica w ciazy? 24.04.06, 15:15
                                                    W tak przerazajaca wiadomosc trudno nam bylo uwierzyc. Ale po kilkudniowej
                                                    obserwacji przylapalismy jedna z zakonnic, która opuscila mury klasztorne.
                                                    Mloda, wygladajaca na jakies 20 lat dziewczyna, która weszla do apteki
                                                    rzeczywiscie ma zaokraglony brzuch oczywiście może to być jedynie efekt
                                                    swiatecznego obzarstwa, ale ta siostra poruszala się jak kobieta w ciazy. Jeżeli
                                                    ta bretanka naprawde zlamala sluby czystosci, bylby to kolejny wstrzasajacy
                                                    skandal zwazany z zakonem.
                                                  • romy_sznajder Re: zakonnica w ciazy? 24.04.06, 15:16
                                                    Nie tak dawno udalo nam się podpatrzec, jak jedna z zakonnic bez skrupulow
                                                    kupuje w sklepie piwo, a jeszcze inna dawala się oblapywac mezczyznie pod samymi
                                                    drzwiami klasztoru.
                                                  • romy_sznajder Re: zakonnica w ciazy? 24.04.06, 15:17
                                                    musze przerwac
                                                  • maro76 Re: zakonnica w ciazy? 24.04.06, 15:26
                                                    ja wiem - to nie ciąża to mięsień piwny jej wyrósł
                                                    a właściwie nie jej ino jemu bo to zakonnica w przebraniu jest;)))

Robbie Coltrane rullz:))
                                                  • romy_sznajder Re: zakonnica w ciazy? 24.04.06, 15:27
                                                    Betanki, które pod wodza siostry jadwigi niemal rok temu wypowiedzialy
                                                    poslyuszenstwo kosciolowi, nie chca zakonczyc swojego buntu i dobrowolnie
                                                    opuscic klasztoru. Nie przyjmuja sakramentow. Nie chca uznac zwierzchnictwa
                                                    nowej matki przelozonej, nie sluchaja polecen plynacych z watykanu.
                                                    Wobec takiego stanu rzeczy cierpliwosc prawowitych wlascicieli klasztoru wsie
                                                    wyczerpala. Jeszcze przed wizyta papieza w polsce betanki będą musialy opuscic
                                                    posesje.
                                                  • romy_sznajder Re: zakonnica w ciazy? 24.04.06, 15:29
                                                    Kuria lubeska zirytowana ich postawa, w ciagu najblizszych dni zdecyduje się na
                                                    rozwiazanie silowe. Jedna z wynajetych firm ochroniarskich ma bowiem
                                                    przeprowadzic eksmisje zakonnic.

Na wiesc o tym w klasztorze zjawily się w niedziele rodziny siostr. Wykletym
                                                    zakonnicom dostarczyly zywnosc. Ale ta wizyta ma jeszcze jeden cel. Ponad 20
                                                    osob z dziecmi chce mocno wesprzec kazimierskie okupantki. I nie chodzi tylko o
                                                    wspatrcie duchowe. Rodziny betanek gotowe sa bowiem stoczyc walke z
                                                    ochroniarzami, jeżeli zajdzie taka potrzeba.
                                                  • szukajacy_sensacji Re: zakonnica w ciazy? 24.04.06, 16:37
                                                    No to będzie się działo! Betanki obrzucą ochroniarzy flaszkami po piwie i naślą
                                                    na nich swoich gachów. Co to na tym świecie się wyprawia!
                                                  • aari Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 17:05
                                                    www.wrozka.com.pl/
                                                  • szukajacy_sensacji Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 17:25
                                                    Dzięki za link - najbardziej zaintrygowała mnie jedna z pozycji w spisie
                                                    treści, mianowicie "Felieton Joanny Szczepkowskiej >Rozgryźć kruka<". Czyżby
                                                    chodziło o te panią, co postrachem mediów jest?!
                                                  • szukajacy_sensacji Re: magda mielcarz nie myje nóg - jak podaje fakt 24.04.06, 17:27
                                                    A tutaj wspomniany przeze mnie "Nieznany świat":
                                                    www.nieznany.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka