proces7 26.04.06, 10:57 Nie chce mi się już pisać na tym Forum. Przynajmniej na razie nie. Może zachce mi się jutro, a może nie? Nie wiem. Pewnie wielu się ucieszy z tego powodu. Bo już żeście mnie Wszyscy umordowali i moderować mi się Was nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justysbytomianka Re: Nie chce mi się 26.04.06, 11:16 Procu a może napisz szczerze:) nie umordowali a znudzili:) i nie zwalaj tego na nas ;)) mały poziom adrenalinki ;)słabe dialogi , nuda , nic sie nie dzieje ... Nawet Madzi1 przekora wieje nudą i sztampą , dobija banalność Cylonów , rozleniwia schematyczność komentarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: Nie chce mi się 26.04.06, 12:56 czyżby przesilenie wiosenne procesie?mnie tez ostatnio brakuje weny,ale mimo to będę sobie czasem wpadał na forum,wspomóc braci w niedoli i banowaniu,walka musi trwać dalej,proces nie poddawaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: Nie chce mi się 26.04.06, 14:44 proces7 napisał: > Bo już żeście mnie Wszyscy umordowali > i moderować mi się Was nie chce. > A otóż ja to widzę tak, że moderujemy się wszyscy wzajemnie pisząc lub nie pisząc na forum. Logicznie rzecz biorąc, skoro nasza bierność wymusza Twoje reakcje, nie umordowaliśmy Cię, tylko "umoderowaliśmy" (neologizm, ofkors). Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: Nie chce mi się 26.04.06, 16:11 Mam nadzieję, że procusiowi drogiemu znowu stanie (oczywiście intelekt i chęć;) na wyskokości zadania. Czekam na moment, kiedy przestanie być taki rozlazly i znowu zacznie prowokować... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: Nie chce mi się 26.04.06, 16:46 A ja i chciałabym i boję się, poza tym - i to kręci i to nęci;) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Nie chce mi się 28.04.06, 09:29 Nie rozumiem, to jeden proces umie zakręcić i zanęcić? Co z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś