Dodaj do ulubionych

Moto Szkoła Suzuki

28.04.06, 10:28
Czy któras z was korzystała z tego szkolenia?
Ja miałam zamiar już w zeszłym roku, i dwa lata temu, ale jakos tak wsyszło,
że nie wyszło :-). Teraz juz "zawczasu" zapisałam sie na kurs w czerwcu. Kurs
jest jednodniowy i dla posiadaczy Suzuki w cenie 70 zeta.
Obserwuj wątek
    • sarawi Moto Szkoła Suzuki 28.04.06, 11:33
      www.suzuki-moto.pl/moto_szkola.html
      przytocze wypowiedz swojego kolegi: " (...) pytalem o to szkolenie w Suzuki i
      sprzedawcy powiedzieli, ze ten kurs to raczej dla tych, ktorzy dopiero sie ucza
      PODSTAW motocyklizmu. Bylem zainteresowany, ale raczej mnie wystudzili, mowiac,
      ze te 70 zl to lepiej wlac do baku i wyjezdzic, co tez zamierzam uczynic" -
      moze warto sie wiec zastanowic? :)
      • horneta Re: Moto Szkoła Suzuki 28.04.06, 11:48
        Może jestem z innej bajki, ale ja mam olbrzymi respekt do motocykla i stąd
        uważam, że umiejetności nigdy za wiele. Nawet jeżeli to jest dla bardzo bardzo
        początkujących to i tak sobie cos poćwiczę i przypomnę. Nawet jeśli będę
        kręciła "ósemki" to od tego nie spadnie mi korona z glowy, a przynajmniej
        potrenuję to czego sama bym nie trenowała (bo po co) a na pewno sie przyda.
        Przejeździłam dopiero 3 sezony i nie uważam siebie za wytrawną
        motocyklistkę .... przeciwnie - uważam, że to co umiem to "prowadzenie"
        motocykla a nie "JAZDA" motocyklem.
        Poza tym podsyłam link do temetu dotyczącego motoszkoly z forum Bractwa Suzuki -
        chłopaki maja inne zdanie na temat tej szkoły.
        ja przekonam sie po szkoleniu i powiem wam czy było warto.

www.bractwo-suzuki.pl/forum/viewtopic.php?t=2669
        • rambo54 Re: Moto Szkoła Suzuki 02.05.06, 00:00
          bractwo suzuki to ogólnie zbieranina niedojd i ciemnot:)
        • sarawi Moto Szkoła Suzuki 02.05.06, 19:03
          oj chyba zle odebralas moja wypowiedz, bo mam wrazenie, ze naskoczylas na
          mnie :) Skoro pojawil sie taki temat, pozwolilam Ci zacytowac co powiedzieli w
          tej kwestii PRACOWNICY SUZUKI mojemu znajomemu, a nie odwrotnie ! To o czyms
          swiadczy pewnie. I uwazam, ze pewnie, jesli ktos ma ochote, niech sie zapisze,
          na pewno przydatne, ale jesli ktos jezdzi na motocyklu naprawde BARDZO DOBRZE,
          to chyba faktycznie lepiej wlac do baku te 70 zl :) ot, takie moje zdanie, choc
          nad tym kursem sama sie zastanawialam, ale z racji tego, ze nie wiem na jaki
          termin moglabym sie zapisac i pewnie wiedziec w najblizszym czasie nie bede,
          obejde sie smakiem :(
    • goha66 Re: Moto Szkoła Suzuki 02.05.06, 06:04
      Już ze dwa tygodnie temu próbowałam wpisac na listę kursantów moją latorośl ...
      ale ludzie z salonu Suzuki w Bielsku odsyłali mnie do moto-szkoły w Warszawie,
      natomiast Ci z Warszawy do Bielska ... Jak to załatwiłaś Horneta?? :)
      • horneta Re: Moto Szkoła Suzuki 07.05.06, 18:57
        Zadzwoniłam (na numer z www) - zapisałam sie, wpłaciłam przelewm kase i tyle.
        • aprilia33 Re: Moto Szkoła Suzuki 09.05.06, 17:22
          Mnie korci udział w tym kursie,ale niestety teraz to wykluczone,może za rok ?
          Zazdroszczę mieszkankom Poznania i okolic...
          www.dinven.com/page.php/1/0/show/42/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka