Gość: pom IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:11 Bo mi źle i smutno... no i na dodatek chora jestem.:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
expert1 I pogłaskać po głowce, i po 30.12.02, 20:14 pupci - tylko celem uspokojenia ?-:) Gość portalu: pom napisał(a): > Bo mi źle i smutno... no i na dodatek chora jestem.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Węszę tutejszego IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:21 starego zboczka forumowego....:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 krople na katar proponuję, 30.12.02, 20:23 bo sie mylisz waćpanno - panno ?-:) Gość portalu: pom napisał(a): > starego zboczka forumowego....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: krople na katar proponuję, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:25 aha,pomyłka...drugiego takiego wirtualnego klepacza pupć w całym necie nie znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Ubogi ten net 30.12.02, 20:27 w takim razie -:) Gość portalu: oona napisał(a): > aha,pomyłka...drugiego takiego wirtualnego > klepacza pupć w całym necie > nie znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Krople owszem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:27 ale żołądkowe potrzebne :(((( P.S. Nie mylę się.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Re: Krople owszem - optymizmu :))) 30.12.02, 20:28 To sie nie myl, albo myl -:) Gość portalu: pom napisał(a): > ale żołądkowe potrzebne :(((( > > P.S. Nie mylę się.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom My tu gadu gadu... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:30 a na rączki mnie nikt nie wziął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: My tu gadu gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:31 Gość portalu: pom napisał(a): > a na rączki mnie nikt nie wziął! mnie nie wypada...:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Bo siem boją ................. 30.12.02, 20:33 że Ty ta rączkę odgryziesz -:) Gość portalu: pom napisał(a): > a na rączki mnie nikt nie wziął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Widać cienkie bolki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:35 jak się słabej i wątłej kobietki boją... Uneczko, z szacunku do Twojej przepukliny, zwalniam Ciebie z tego obowiązku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Tyś Jedyna dziewico 30.12.02, 20:40 only-dziewiza -:) Gość portalu: pom napisał(a): > jak się słabej i wątłej kobietki boją... > > Uneczko, z szacunku do Twojej przepukliny, zwalniam Ciebie z tego obowiązku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Nie skumałam... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:44 wybacz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Widać cienkie bolki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:44 dziękujemy Ci!-ja i moja przepuklina:) Gość portalu: pom napisał(a): > jak się słabej i wątłej kobietki boją... > > Uneczko, z szacunku do Twojej przepukliny, zwalniam Ciebie z tego obowiązku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 To w końcu wziął 31.12.02, 12:02 ktoś na rączki ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > Bo mi źle i smutno... no i na dodatek chora jestem.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: To w końcu wziął IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 12:04 Połowicznie.:) Ale już jest ok. Dzięki Ekspert, że pytasz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Połowicznie to można 31.12.02, 12:09 ale poklepać, a nie wziąść na rączki - coś Mała kręcisz :) p.s.: proszę bardzo, cała przyjemnośc po mojej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No dooobra... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 12:11 cichutko chlipałam w kąciku bo nikt nie wziął samotnej sierotki na rączki:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Nie ma tego złego .., 31.12.02, 12:19 a jakby jakiś łobuz wziął i wykorzystał niecnie (choć przyjemnie), to co by było ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Łobuza to ja mogę... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 12:59 co najwyżej w jaja kopnąć!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom W rzeczy samej :)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:34 Ale jaja metaforyczne, oczywiście:)) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 O niczym innym nie myślałem .., 31.12.02, 13:40 ale jaja :))) Gość portalu: pom napisał(a): > Ale jaja metaforyczne, oczywiście:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Taki duży Ekspert ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:42 a rur mu zmiękł.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Spoko, nie mieknie i nie pęka.., 31.12.02, 15:01 próbował tylko dowartościować Kogoś i chyba sie udało :)) Gość portalu: pom napisał(a): > a rur mu zmiękł.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No to wznieśmy toast... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:03 i oby nam się.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No to bach! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:14 Jano Sebasitano:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 No to bęc .., 31.12.02, 15:16 i sprawa sie rypła - co u płota będzie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Za tych co na morzu... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:17 i nie płacą alimentów!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 I za te wianki, 31.12.02, 15:19 które w dzisiejszą noc spłyną razem z krą na rzekach ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom A ten znowu... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:20 swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Cholera, czyzby mi sie coś pokręciło .., 31.12.02, 15:22 to nie w tę noc panny puszczaja .., wianki swoje ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Puszczają IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:25 kiedy chcą ale ale wianki na sw. Jana:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Szczególnie te, którym 31.12.02, 15:27 zegareczek b.....y zatykał dzisiaj ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > kiedy chcą ale ale wianki na sw. Jana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom B.....y??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:29 To 14-stkom już tak tyka??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Qrde, to Ty bardzo 31.12.02, 15:31 powaznie wyglądasz, jak na swój młodziutki wiek :) Gość portalu: pom napisał(a): > To 14-stkom już tak tyka??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Ale tania wazelina :)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:33 Nawet jak dla blondynki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Mea culpa, to tylko 31.12.02, 15:38 oprzemęczenie chwilowe zwariowanym ostatnim dniem pracy w roku :((( p.s.: myślałem, że zaczynasz sama dowartościowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Proszę się poprawić IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:39 w Nowym Roku.:)) I nie pracować zanadto też.:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Postaram się troche poleniuchować.., 31.12.02, 15:41 qrde, ale zaraz po nowym roku szykuje mi sie casting czy jakos tam, nabór świeżego personelu :( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No to się ciesz!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:44 Dopływ świeżego mięska będzie. Choć to bardzo nieprofesjonalne podejście... no ale pooglądać zawsze możesz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 zwracam zawsze uwagę tylko na wartości 31.12.02, 15:45 Yntelektualne ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Już myślałam, że napiszesz... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:47 wartości chrześcijańskie.:) P.S. Idę na Twój casting.:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Jak odłozysz na bok te swoje 31.12.02, 15:49 wartości chrześcijańskie - czemu nie ?:) p.s.: tylko yntelegencja i połot, tfu, polot :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Nie odłożę wartości IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:51 w żadnej sytuacji. Co nie znaczy, że je zauważysz.:) A ten polot to gdzie trzeba mnieć, znaczy siem??:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Nie chcem, ale muszem 31.12.02, 15:54 to napisać: - menżczyzna musi być w pracy w dziale handlowym raz misiem, a drugi raz kawałem s.....syna; - ale kobieta kim ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Nie nadaję się do działu handlowego... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:57 Bo bym puściła Ci firmę z torbami.:))) A kobieta musi byś raz żoną, raz matką, raz kochanka a czasem i babolem okrutnym też:)) A dziale handlowym musi mieć długie nogi i mózg jak zyleta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 I piekne oczy też ...:))) 31.12.02, 16:00 a radca prawny to tez musi być facet - nie mógłbym rzucać jobów kobiecie :)) Gość portalu: pom napisał(a): > Bo bym puściła Ci firmę z torbami.:))) > > A kobieta musi byś raz żoną, raz matką, raz kochanka a czasem i babolem > okrutnym też:)) A dziale handlowym musi mieć długie nogi i mózg jak zyleta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom A nie mówiłam?? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 16:03 Jesteś tutejszy.:) A joby to ja rozdaję, jak mi spierniczą umowę a potem cudów wymagają, idioci.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Ach ta yntuicyja przed-babolowa .., 31.12.02, 17:43 to trza ich pilnowac od poczatku, a nie potem marudzić :))) Gość portalu: pom napisał(a): > Jesteś tutejszy.:) > > A joby to ja rozdaję, jak mi spierniczą umowę a potem cudów wymagają, > idioci.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor POM POM POM POM POM..... 31.12.02, 13:15 .... o ile dobrze pamietam, po odrzuceniu mojego zaproszenia na najbardziej odjazdowa noc w zyciu (31/12/02), wspomnialas ze wlasnie dzisiaj bedziesz balowac na slowacji, nieprawdaz? co sie stalo malenka? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: POM POM POM POM POM..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:18 Stało się jak stało - nie jadę! Ale nie rozpaczaj, bo nie ma nad czym summa summarum. Ten wieczór zapowiada się całkiem milutko i mam nadzieję, że taki będzie. Ale na tę najbardziej odjazdową noc w życiu to chyba nie mnie zapraszałeś... bo sobie nie przypominam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: POM POM POM POM POM..... 31.12.02, 13:24 o takim zaszczycie zaproszenia cie na sylwestra nigdy nie zapomne i zaraz specially for you odnajde ten watek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: POM POM POM POM POM..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:27 Nie onażaj mojej sklerozy tak publicznie... albo obnaż!! Dołożę jeszcze jedno postanowienie noworoczne - łykać lecytynkę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No to mnie przygwiździłeś:)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:38 Zaczynam bić się w pierś.:)) Au!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: No to mnie przygwiździłeś:)) 31.12.02, 13:42 ... bo ten koles jeszcze 26 dni temu byl taki cudowny..... a ja jak burak wyskoczylem z zaproszeniem to cracooff :))) PS: masz jakies plany na sylwestra 2003? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: No to mnie przygwiździłeś:)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:44 Oj, nie wiesz, że na kobieca egaltację zawsze trzeba brać poprawkę?:) I nie jak burak!! Nie przesadzaj, naprawdę, bo się będę gniewała. Tak, plany mam, kameralne i naprawdę milutkie.:)) A Ty jak się będziesz bawić w Krakał?? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: No to mnie przygwiździłeś:)) 31.12.02, 13:51 Gość portalu: pom napisał(a): > Tak, plany mam, kameralne i naprawdę milutkie.:)) hehe, wiec na to tez biore poprawke i zycze zeby poszlo w druga strone anizeli w tym roku, a w razie w. juz czuj sie zaproszona:) > A Ty jak się będziesz bawić w Krakał?? za rok? jeszcze nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: No to mnie przygwiździłeś:)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:56 O Boziu, toż pytam jak białego człowieka, jak sie w tym roku bawić będzie na Sylwezdra!! Mam nadzieję, że nastepny Nowy Rok spędzę w swojej nowej chatce i wtedy zacznę wszystkich zapraszać po kolei!!! Może nawet Emperor da się skusić... :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: No to mnie przygwiździłeś:)) 31.12.02, 14:02 Gość portalu: pom napisał(a): > O Boziu, toż pytam jak białego człowieka, jak sie w tym roku bawić będzie na > Sylwezdra!! nightclubbing:)))) jak sie bawilem napisze po wszystkim:) > Mam nadzieję, że nastepny Nowy Rok spędzę w swojej nowej chatce i wtedy zacznę > wszystkich zapraszać po kolei!!! Może nawet Emperor da się skusić... :) morza szum, ptakow spiew, cichy domek na plazy posrod drzew..... extra, kolejny cel na rok 2003, bediemy realizowac:))) uciekam do domu, see you i jeszcze raz HAPPY NEW YEAR!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: No to mnie przygwiździłeś:)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 14:04 Happy, Cysorzu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:20 Pozdrawiam swoje "przeznaczenie";)))* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:22 Witaj Crimenie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:40 Ach, czekajcie, Wy się chyba w Jasminowej Loterii wylosowaliście?:)))) I Pom sie pytała w niewybrednych słowach kto zacz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:45 No kurczę, jak to w niewybrednych?? Ze niby co?? Ze plułam pod nogi, czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:46 Chyba się spytałaś kto to kurwa mać jest, albo coś w tym rodzaju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:49 Nie... tak nie napisałam. Za to chciałam go zjeść na sniadanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja bym cie wzial pompuszku, ale tak zeby.......... 31.12.02, 15:51 obszczymurki, nie zauwazyly, bo znowu przynudzac beda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Nie da rady... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:59 ONI są wszędzie!! Oprócz mojej sypialni, oczywiście.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 o niczym innym, nie marze..................... 31.12.02, 17:14 konkretnie zmeczony i dowalony z pracki wrocilem, tylko, zal mi przespac taka noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom To straszne... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:11 tak pracować we wszystkie święta. A co konkretnie będziesz robił?? Pijecie z kitkiem cwajem sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mniej_wiecej i wcale............... 31.12.02, 18:24 nas takie kiwanki_nawalanki, nie podniecaja w tym roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No to się zgadzamy w tej kwestii... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:26 bo ja też nie lubię pajacowania napitych idiotów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a na kameralne................... 31.12.02, 18:41 dotulanki, nikt nas w tym rou nie zaprosil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom A samemu coś zorganizować nie mogłeś?? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:44 Czy nie chciałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 organizuje, tylko troche pozniej................. 31.12.02, 18:46 jak katowicka trase, tedy poprowadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Ale już może być IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:54 po karnawale... bo dopiero w lutym.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zadzwonie do papy, i z tej okazji............... 31.12.02, 18:56 przedluze karnawal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom ale papa najpierw będzie chciał IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:58 nas pobłogosławić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dla ciebie sie przelamie................ 31.12.02, 19:04 a niech robi co chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Uwaga... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 19:05 mówisz to przy świadkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 myslisz, ze obszczymurki zauwazyly............ 31.12.02, 19:26 znowu sie jakimis, konkursami podniecaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No pewnie... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 19:56 Zobacz, Menik wpradzie z opóźnionym refleksem, ale zajrzał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w razie czego................... 31.12.02, 20:05 na swiadka i chrzestnego, go wezmiemy, niech sie dziecko cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Masz bardzo dobrą specjalizację... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 20:07 na terapii zaozczędzimy za 20 lat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:52 Oj, to sorry, może mi się z innym wpisem pomyliło:) Bo pamiętam, ze to było jedno z pierwszych zmieszań wszsytkich nicków na jednym wątku, dotychczas większość miała kilka wątków na które wchodziła, a reszty nie kojarzyła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:47 Nawet nie bede przypominal co Pom chciala ze mna zrobic:))) Odpowiedz Link Zgłoś