Dodaj do ulubionych

Znajdź sobie faceta (kobietę)

03.05.06, 00:59
Czy słyszycie takie rady z ust znajomych, rodziny itd???
Ja ostatnio dość często. Czyżbym wykazywała jakies dziwne zachowania??
Moja przyjaciółka powiedziała mi dzisiaj: nie szukaj sobie chorób tylko znajdź
sobie faceta a on Cię z wszystkiego wyleczy. Tylko nie takiego do łóżka ale
takiego "domowego".
A mi się nie chce juz szukać!:( BUUUUU
Obserwuj wątek
    • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 03.05.06, 09:11
      Facet sam się znajdzie :-) Tylko noś głowę w górze i uśmiech na twarzy :-)
      Co to znaczy facet "domowy" taki nie do łóżka?
      • screen Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 03.05.06, 10:30
        domowy facet to taki co ma u Ciebie w szafce kapcie, szczoteczkę do zębów i
        koszulke do spania. Ja swojego próbowałam udomowić i koszulka do dzisiaj leży w
        komodzie:( Chyba czas przerobić ją na ścierki do kurzu!
        Domowy facet to taki, który nie wymyka się do swojego domku, który uczestniczy w
        Twoim życiu, angazuje się w prace domowe itp. No taki zwyczajny domowy:) a nie
        dochodzący jak ma ochotę
        • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 03.05.06, 11:03
          Taki "domowy" to także huśtawka uczuć...
    • redewka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 03.05.06, 14:23
      Pytania-rady które ja słyszałam to nie: kiedy znajdziesz sobie faceta tylko
      kiedy sobie znajdziesz męża. Ale JUŻ ich nie słyszę. Podobno wiek mnie już nie
      puszcza, więc, po co strzępić sobie język. Oszacowano mnie jako "starą pannę" 
      . Zresztą dla najbliższego otoczenia zawsze nią byłam bo będąc z jakimś facetem
      powinnam była go "pokazywać" rodzinie a ja bezczelna go "chowałam" (to rzekome
      chowanie ułatwiał mi fakt , że mieszkam sama). To , że już nie słyszę pytań
      kiedy w końcu wyjdę za mąż zawdzięczam też bardzo ciętym odpowiedziom typu:
      - wiesz, kiedyś chciałam to zrobić ale jak patrzę na małżeństwa takie jak twoje
      serdecznie mi się tego odechciało
      - no niestety z wiekiem "palma" mi odbiła i zaczęły mi się podobać dziewczyny. W
      takiej sytuacji jest to więc wręcz niemożliwe.
      -czekam na takiego faceta który po prostu zechce ze mną być. Nie chcę takiego
      który będzie ze mną dlatego , że złapię go na dziecko tak jak ty to zrobiłaś ze
      swoim mężem.
      Odpowiedziom tym zawdzięczam nie tylko święty spokój ale i... bycie bezczelną i
      przemądrzałą. Ciekawe czyż nie? To ja jestem bezczelna... Nie ta bezmyślna osoba
      której nie przyjdzie do głowy , że być może w jakiś sposób robi mi przykrość
      zadając takie pytanie -tylko ja.
      Zauważyłam jeszcze , że najwięcej troski o mój stan cywilny wykazują kobiety.
      Faceci co najwyżej stwierdzą : "fajna d..pa , szkoda , że się marnuje".
      • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 19:46
        "troska"
        znajomych i rodziny o nasz stan cywilny
    • more.words Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:06
      tiaaa... jasne... słysze takie ;P
      <najczesciej w swieta - na gwiazdke - od rodziny z ktora nie zyje zyt dobrze -
      zawsze złosliwie mi zycza faceta... hehehe... a ja miewam.. tylko nie w okresie
      swiatecznym - tak jakos ostatnio dziwnie sie składa >
      • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:21
        Kiedyś na każdym ślubie ciotki mówiły mi że będe następny.......denerwowałem
        się .......przestały kiedy to samo zacząłem mówić im na ........pogrzebach :)
        • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:28
          Aldar!
          strzeliłeś ciotkom okrutnego gola ;))))
          • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:29
            fantka napisała:

> Aldar!
            > strzeliłeś ciotkom okrutnego gola ;))))

a co ....nie należał się ;) Przez te ciotki wszyscy się denerwują :)
            • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:32
              aż takie są uciążliwe,
              żeby je tak okrutnie potraktować?
              • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:34
                fantka napisała:

> aż takie są uciążliwe,
                > żeby je tak okrutnie potraktować?

Tak na poważnie ....jeżeli presja otoczenia wymusza na nas związek ...nie do
                końca taki jak byśmy chcieli ....to to jest porażka
                Wielu ludzi ulega presji ...głópiej i nie mającej nic wspólnego z
                tematem :MIŁOŚĆ.
                • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:44
                  tu masz rację,
                  przez tą presję niejeden fałszywy krok popełniony został ;))
                  • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:47
                    fantka napisała:

> tu masz rację,
                    > przez tą presję niejeden fałszywy krok popełniony został ;))

To wręcz bije z tego wątku....
                    O wszystko można kogoś zapytać ale na pytanie czy to MIŁOŚĆ sami musimy
                    odpowiedzieć
                    • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:48
                      taka presja to też na inne dziedziny życia ma wpływ
                      • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:52
                        fantka napisała:

> taka presja to też na inne dziedziny życia ma wpływ

Zgadzam się !!! Ale w tej właśnie materii jesteśmy nabardziej pokrzywdzeni.To
                        są fundamenty naszego życia ....Jeżeli to runie ...to trzeba być silnym
                        człowiekiem żeby w tych innych dziedzinach jakoś funkcjonować
                        • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 20:56
                          też uważam że właściwy partner
                          jest w życiu najważniejszy,
                          ważniejszy od studiów, pracy...
                          • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 21:01
                            Fantko ...to jest ta podpora ....gdy gdzieś coś się wali ona (podpora) nam
                            pomaga motywuje ....Wszystko jest ważne ...ale dobry partner to podstawa.
                            Ale taki naprawdę dobry ...do tańca i do różańca ...na dobre i złe ...
                            • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 21:08
                              Tylko jak go znaleźć?
                              GDZIE JEST TEN MÓJ ??
                              • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 21:11
                                fantka napisała:

> Tylko jak go znaleźć?
                                > GDZIE JEST TEN MÓJ ??

Twoje słowa "On sam Cię znajdzie" tylko daj mu szansę i się pokaż !!!
                                Krzyk ....???
                                • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 21:14
                                  Wołanie na puszczy ;))
                                  • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 21:24
                                    fantka napisała:

> Wołanie na puszczy ;))

Może i Ty spotkasz Czarodzieja....i Cię zaczaruje...tak naprawdę zaczaruje
                                    • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 21:29
                                      żeby tylko to nie był zły czarodziej ;(
                                      • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 21:32
                                        Poznasz go od razu ..jest taki jak marzenie ...jak sen (ten
                                        najwspanialszy)...będziesz mieć dreszcze i czas zacznie przestawać mieć
                                        znaczenie.....i nic już potem nigdy nie będzie takie same....
                                        • fantka Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 21:35
                                          mów tak jeszcze
                                          • aldar1975 Re: Znajdź sobie faceta (kobietę) 21.11.06, 21:43
                                            fantka napisała:

> mów tak jeszcze

Nie jestem w stanie ...brak słów ...

Napewno nie długo sama opiszesz mi co czułaś kiedy przyszedł Czarodziej :)
                                            • wesola_kicia :) 21.11.06, 21:52
                                              ja tylko raz usłyszałam od starej sąsiadki,no to usłyszała kilka nie miłych słów
                                              .Hehe do tej pory chowa się przedemną.(mówie całkiem serio)
                                              A teraz to wątku,najgorzej jest jak osoby trzecie się wcinają,bo potem są tego
                                              spore konsekwencje.Jeśli kogoś ma trafić "STRZAłA AMORA"to wkońcu go trafi nie
                                              wiadomo gdzie i kiedy.A takie głupie docinki to jest nudne ,podłe i okrutne.
                                              • aldar1975 Re: :) 21.11.06, 21:54
                                                niestey ....tak to już jest
                                                • wesola_kicia Re: :) 21.11.06, 22:04
                                                  tak wiem o tym:)
                                                  ale zycie jest po to by się bawić,i samym o nim decydowac.A nie robić wszystko
                                                  pod presja i namową innych.
                                                  • fantka Re: :) 22.11.06, 16:41
                                                    z troskliwości
                                                    nam tak mówią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka