Dodaj do ulubionych

Hę... gdzie są moje...

02.01.03, 09:16
...SPINECZKI? ;))))

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Oby ten rok był lepszy od
poprzedniego!

;)))

PS. Iwuś absolunie duża buźka w Twoim kierunku - wiesz za co... aaa i jeszcze
większa dla tego Pana, co mi życie uratował... ;)))))
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: Hę... gdzie są moje... 02.01.03, 09:22
      witaj :))))
      jedna spineczke mam ja ;)) czerwona, moze byc?? :)))
      milego dzionka i zjezdzam :))))
    • ulalka Re: Hę... gdzie są moje... 02.01.03, 09:22
      witaj :))))
      jedna spineczke mam ja ;)) czerwona, moze byc?? :)))
      milego dzionka i zjezdzam :))))
      • silvii Re: Hę... gdzie są moje... 02.01.03, 09:27
        o super! to jedna.... a reszta????

buziaczki! miłego dnia!
        • iwusia Re: Hę... gdzie są moje... 02.01.03, 09:40
          Silvi buźka, mam nadzieje że szczęśliwie dotarłaś już do drzwi:)))))
          Duży Pan też pozdrawia:)
          • silvii Re: Hę... gdzie są moje... 02.01.03, 10:55
            dotarłam! ;))) bez problemów ;) boszzzeeeee jak mnie jedno skrzydło nap....
            ;((((
            • emperor czesc ciotki:P 02.01.03, 11:39

• iwusia Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 11:46
                cześć siostrzeniec;P
                • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 11:51
                  a gdzie buziaczki noworoczne dla mnie? :)
                  • iwusia Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 11:53
                    CMOKCMOKCMOK!!!!!!!!
                    ps. a dla mnie?!;)
                    • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 11:55
                      ja sie wstydze:)
                      • iwusia Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 11:57
                        myślał by kto! hehehehe emperor sie wstydzi hahahaha
                        • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:01
                          jasne, nie bede machal jezyczkiem na oczach wszystkich:))
                          a gdzie Silvi? spoznia sie z buziaczkami, za chwile bedzie musiala dac cos
                          wiecej:)))))))
                          • silvii Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:04
                            jestem jestem! Empek...

BUZIACZKI! w oba o rok starsze cycki! ;))))))))))))
                            • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:09
                              ja tez cie w nie pocaluje gdy tylko ci urosna:))
                              ty to masz szczescie, jeszcze 2 minuty i kiss juz by nie wystarczyl:))

jak sie czujesz w new year, w swojej nowo rozpoczetej jesieni zycia? :)
                              • martucha_ Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:16
                                szukam osoby, ktora nabila mi siniaka w sylwestra, o! i to na pewno nie byla Ulalka ;))))))))
                                • silvii Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:21
                                  Empek!
                                  pultasz się w zeznaniach... skoro cycki mają mi dopiero rosnąć... nie mogę
                                  opowiadać Ci o właśnie rozpoczętej JESIENI życia ;))))))))))
                                  a czuję się... hmmm... świetnie? ;)

Martuś!
                                  a ja szukam swoich spinek! ;)))
                                  • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:32
                                    ziel mnie rozumiesz, ale nie wazne....

przygotowalas swoje lozeczko na moj przyjazd d w-wy 21/12/02? :)

silvii napisała:

> Empek!
                                    > pultasz się w zeznaniach... skoro cycki mają mi dopiero rosnąć... nie mogę
                                    > opowiadać Ci o właśnie rozpoczętej JESIENI życia ;))))))))))
                                    > a czuję się... hmmm... świetnie? ;)
                                    • silvii Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:38
                                      NO BAAAA!!! jasne! ale mnie olałeś...
                                      • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:48
                                        slonko, nic z tych rzeczy, nawet nie wiem jak moglas sobie w ten sposob o mnie
                                        pomyslec, nie moglem, ale myslami bylem zawsze przy tobie:)))

silvii napisała:

> NO BAAAA!!! jasne! ale mnie olałeś...
                                        • silvii Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:52
                                          no! masz szczęście! bo .... już się prawie obraziłam na Cię... ;)))
                                          • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 13:50
                                            obrazilam na ciebie, nie na cie, tak jest poprawnie, prosze nie uzywac tych
                                            slangow warszawaskich bo mi sie nie podobaja:)

jeszcze raz przepraszam jesli cie zranilem, w jaki sposob moge ci to
                                            wynagrodzic? :))

silvii napisała:

> no! masz szczęście! bo .... już się prawie obraziłam na Cię... ;)))
                                            • silvii Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 14:34
                                              przede wszystkim nie doczepiać się do stylu mego bo ja nie po polsku tylko po
                                              polskiemu piszem! dyslektyk ze mnie i .... powiewa mi czy to jest poprawnie czy
                                              nie... ;))))

a poza tym... hmmm... nadstawiam policzek i czekam kiedy cmokniesz... ;))))))
                                              • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 15:29
                                                silvii napisała:

> przede wszystkim nie doczepiać się do stylu mego bo ja nie po polsku tylko po
                                                > polskiemu piszem! dyslektyk ze mnie i .... powiewa mi czy to jest poprawnie
                                                czy
                                                >
                                                > nie... ;))))

ale mi sie zle czyta:)

>
                                                > a poza tym... hmmm... nadstawiam policzek i czekam kiedy cmokniesz... ;))))))

ale ja sie wstydze:)
                                • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:24
                                  sorry malenka, to bylo niechcaco jak cie do lozka holowalem:P
                                  PS: a krzyczalas ze tej nocy do konca zycia nie zapomnisz! :))

martucha_ napisała:

> szukam osoby, ktora nabila mi siniaka w sylwestra, o! i to na pewno nie byla
                                  Ul
                                  > alka ;))))))))
                                  • silvii Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:32
                                    Empuś! naprawdę? śniłam Ci się? SUPER!!! cieszę się, że masz takie miłe
                                    wspomnienia po tym śnie... obym Ci się tak częściej śniła! ;)))))))))
                                    • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:37
                                      nic z tych rzeczy, to jeszcze nie ten etap:)

silvii napisała:

> Empuś! naprawdę? śniłam Ci się? SUPER!!! cieszę się, że masz takie miłe
                                      > wspomnienia po tym śnie... obym Ci się tak częściej śniła! ;)))))))))
                                      • silvii Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:47
                                        Ratunku! Emperor!!! a .... na jakim etapie jesteśmy????

;)))
                                        • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:51
                                          na etapie niewinnych spojrzen ktore wszystko wyrazaja:))

silvii napisała:

> Ratunku! Emperor!!! a .... na jakim etapie jesteśmy????
                                          >
                                          > ;)))
                                          >
                                          • silvii Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 13:10
                                            hmmm.... w takim razie... rzucam w Ciebie moim zalotnym spojrzeniem... i
                                            zmysłowo trzepoczę do Ciebie moimi długimi, podkręconymi rzęsami...

;)
                                            • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 14:03
                                              a ja patrze na ciebie wytrzeszczonymi oczami, z otwartymi ustami, zwisajacym
                                              jezykiem z cieknaca slina:))))))))

silvii napisała:

> hmmm.... w takim razie... rzucam w Ciebie moim zalotnym spojrzeniem... i
                                              > zmysłowo trzepoczę do Ciebie moimi długimi, podkręconymi rzęsami...
                                              >
                                              > ;)
                                              >
                                              • silvii Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 14:13
                                                dobrze, żeś tak daleko odemnie... bo byś się jeszcze rzucił albo co... ;)))))))
                                                • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 15:32
                                                  silvii napisała:

> dobrze, żeś tak daleko odemnie... bo byś się jeszcze rzucił albo
                                                  co... ;)))))))

wlasnie zle ze tak daleko bo nie masz pojecia co tracisz:)
                                  • martucha_ Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:38
                                    emperor napisał:

> sorry malenka, to bylo niechcaco jak cie do lozka holowalem:P
                                    > PS: a krzyczalas ze tej nocy do konca zycia nie zapomnisz! :))

no i nie zapomne, ale nie kojarze tego holowania ;)) a propos, chyba musiales mnie obijac o kazda szafe po drodze, bo
                                    calkiem pobijana sie czuje ;)))))))) tylko, cholera, Ciebie nie pamietam. opisz jak wygladasz, moze to mi odswiezy
                                    pamiec ;))))
                                    • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:43
                                      ja bylem ten pierwszy, a tych 40 kolesi w kolejce za mna pierwszy raz na oczy
                                      widzialem:)))

martucha_ napisała:
                                      > no i nie zapomne, ale nie kojarze tego holowania ;)) a propos, chyba musiales
                                      m
                                      > nie obijac o kazda szafe po drodze, bo
                                      > calkiem pobijana sie czuje ;)))))))) tylko, cholera, Ciebie nie pamietam.
                                      opis
                                      > z jak wygladasz, moze to mi odswiezy
                                      > pamiec ;))))
                                      >
                                      • martucha_ Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:51
                                        emperor napisał:

> ja bylem ten pierwszy, a tych 40 kolesi w kolejce za mna pierwszy raz na oczy
                                        > widzialem:)))
                                        >

Ty, to Ty taki przystojny jestes? juz cosik sobie przypominam! wysoki brunet, dobrze zbudowany, pachnacy,
                                        zadbany, orli nos, ciemne oczy, ostre rysy twarzy? no no no........ ;)))))))))))))
                                        • emperor Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 12:56
                                          no jasne malenka:)))
                                          PS: slabo ta wodke przechrzcili skoro ty tylko takie zajawki mialas:)))

martucha_ napisała:

> emperor napisał:
                                          >
                                          > > ja bylem ten pierwszy, a tych 40 kolesi w kolejce za mna pierwszy raz na o
                                          > czy
                                          > > widzialem:)))
                                          > >
                                          >
                                          > Ty, to Ty taki przystojny jestes? juz cosik sobie przypominam! wysoki brunet,
                                          d
                                          > obrze zbudowany, pachnacy,
                                          > zadbany, orli nos, ciemne oczy, ostre rysy twarzy? no no
                                          no........ ;))))))))))
                                          > )))
                                          >
                                          >
                                        • randia_ Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 12:57
                                          A ty już mnie zdradzasz ????
                                          Jezuuuuuuuuu a ja w ciebie tak wierzyłam....:)))
                                          • martucha_ Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 13:05
                                            Empek, najwyrazniej, moze trzeba to poprawic jakos. :)))))))))))))))))))
                                            Randyjko - Ciebie kocham i bede kocha wiecznie (I will always love you, no matter what)
                                            • randia_ Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 13:10
                                              Buziaczek kochanie dla ciebie !!! :)***
                                              No i kiedy się umawiamy ?? Wiesz na co ...... :)
                                              • martucha_ Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 13:18
                                                w ten weekend mam zajecia na wydziale :((( przez piatek, sobote i niedziele. najbardziej pasuje mi od przyszlego
                                                wtorku. moze byc?
                                                • randia_ Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 13:27
                                                  Moze być, a ile razy ???:)))
                                                  • martucha_ Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 13:34
                                                    zobaczymy, chwilowo nic nie moge powiedziec.chwilowo moge raz w tygodniu. jezeli wiecej niz raz w tygodniu, to
                                                    dopiero od po feriach. mam troche nauki i sesja mi sie zbliza. pozaliczam egzaminy i moze byc 2 razy. przez te 3
                                                    tygodnie po razie musi starczyc. ok?
                                                  • silvii Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 13:34
                                                    uuuuuuu tu się niezła jazda szykuje! z tego co widzę... i to nie jedna
                                                    tygodniowo!!!

;))))))))))))))
                                          • emperor Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 14:11
                                            wiara czyni cuda... a pozatym jesli ktoras z nich da plame (lub cos innego) to
                                            wroce do ciebie:)))

randia_ napisała:

> A ty już mnie zdradzasz ????
                                            > Jezuuuuuuuuu a ja w ciebie tak wierzyłam....:)))
                                            • martucha_ Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 14:18
                                              emperor napisał:

> wiara czyni cuda... a pozatym jesli ktoras z nich da plame (lub cos innego) to
                                              > wroce do ciebie:)))

co za szowinizm, ale przynajmniej tego nie kryjesz ;)))))))))
                                              moze jeszcze beda z Ciebie ludzie ;)))))))))
                                            • randia_ Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 14:20
                                              No wiesz co, taki zużyty ????
                                              Albo wracasz teraz, albo to ja sie będę musiała zastanowić czy będę cie
                                              chciała....!!! :)))
                                              • emperor Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 15:35
                                                martucha, jaki szowinizm? czysto milosne podejscie, nieprawdasz? :)

randia, zastanowisz sie pozniej, teraz idz sobie brazylijskie seriale
                                                poogladac:))
                                                • martucha_ Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 15:39
                                                  Empek, widze, ze z Ciebie jest pies na baby :))))))))))
                                                  wszystkie tak kochasz? bez wyjatku? ;))))))))))
                                                  • randia_ Re: Emperor!!!!!!!! 02.01.03, 15:43
                                                    Juz się zastanowiłam........ i już cię niechce i nie lubie!!!!!
                                                    I nie będę już pościęcać czasu na twoją rozrywkę!!!
                                                    :)
                                • ulalka Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 16:22
                                  martucha_ napisała:

Ul
                                  > alka ;))))))))

Gott sei dank, ze mnie nie obciazyla tym oskarzeniem tym razem ;)))
                                  ufffff... ;))
                                • ulalka Re: czesc ciotki:P 02.01.03, 16:22
                                  martucha_ napisała:

Ul
                                  > alka ;))))))))

Gott sei dank, ze mnie nie obciazyla tym oskarzeniem tym razem ;)))
                                  ufffff... ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka