edorka1 08.05.06, 09:43 Słonko ślicznie świeci. Więc: nie ogladam TV, nie czytam gazet, nie chcę już słyszeć co nowego w polityce (hahaha), mam w nosie wszystko ...w i o s n a !! Ktoś tu jest, czy wszyscy już wyemigrowali????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 09:47 Ja jestem! Słonko cudne, szkoda, że ja siedzę w zimnych murach stuletniej kamienicy :((( Ale rano jak szłam do pracy to tak pięknie pachniało!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 09:51 Cuuudownie jest. U mie trawy juz koszą, pogieło ich, ledwie co się zazieleniło :))). Staram sie myśleć pozytywnie. W moim kraju jest wiosna. W przyrodzie przynajmniej. A moje dzieci jeszcze nie chodza do szkół...ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 09:54 U mnie myślenie pozytywne siadło. Wygląda mniej więcej tak: z mojego kraju robia bagno. drugą Białoruś tępaki, buraki i chamy sa u władzy a mnie krew zalewa. No, przynajmniej słoneczko świeci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 09:57 Pomyśl o przyjemnych rzeczach. O słonku, o miłosci, o jedzeniu... O nowych butach pomyśl... Cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Ale gdyby ktoś chciał emigrować... 08.05.06, 09:50 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,73096,3328763.html Loty w JEDNĄ stronę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Ale gdyby ktoś chciał emigrować... 08.05.06, 09:52 ???Chloe Ty gdzie lecisz??? Bo ja kocham ciepłe kraje... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ale gdyby ktoś chciał emigrować... 08.05.06, 09:55 Jeśli już gdzieś polecę to będzie to Nowa Zelandia. Ciepłe kraje są super, tylko mentalność ludzi je zamieszkujących mi nie odpowiada. W Londynie za dużo Polaków. A może przeczekać??? Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:04 Ja mogę do Pragi - zaraz, teraz :) Kurde, zastanawiać się zaczynam: małżon naciska, żeby jechać na 2 lata (za dobrą kasę), ale ja mam ciągle wrażenie, że to nie fajowy Zachód, tylko Poland bis... I zimno, jak u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:07 Praga jest cudowna. Pokochasz. Jedź. No i...nieco cieplej jest... Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:10 Ale umrę ze śmiechu :) Mogłabym napisać książkę o mieście, kiedy mąż będzie siedział w robocie, wydawców mam, ale jakoś tak... Lubię to nasze szambo i nie chcę się z nim rozstawać, mój problem... Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:12 No to tym bardziej jedź. Blisko. Zapach doleci, a zawsze na weekend można podjechac pooglądać z bliska... Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:12 Zaczynam intensywnie myśleć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:22 a no wiosna pełną gębą, tylko mnie skręca - dzisiaj pierwszy dzien z plastrem na ramieniu - no zobaczymy , zobaczymy, a fajki patrzą na mnie z boku i jak by mówiły "bierz mnie.." a co do trawy to ja juyz dwa razy musiałam kosic - taka szalona franca no :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:22 Ooo, Katimai czymam kciuki - ja z plastrami przegrałam, ale ja motywacji nie miałam żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:47 no cos ty? znaczy sie jak przegrałas, ile dni wytrzymałas ? powiedz cos dla otuchy, bo ja jak zaraz nie zajaram - to mnie trafi, chyba :)) od słonecznika(-ka, -ku?? głupieję przez ten internet;) juz mnie palce bolą :(( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:51 Oj, dawno to było. z tydzień to ja moze wytrzymałam.... ale nie więcej. Ale ja lubię palić i po prostu zero motywacji. A Ty czemu rzucasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 10:59 chciałabym rzucic bo mi juz zdrowia szkoda, kondycji zero, kaszel dusi, kasa znika i sobie z moim M postanowilismy że od dzisiaj :( tylko myslałam że jak sobie nakleje to cholerstwo , to mi chetka minie - a tu ni chuchu , jak tak bedzie dalej to ja takie plastry pier....... też sobie lubię zajarac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Słonko, słonko, słonko... 08.05.06, 11:04 No właśnie, wg mnie te plastry nic nie dają - tylko silna wola. Finanse to byłby jedyny powód, ale najpierw musiałabym konkubenta przekonać - a to se ne da. A wiesz, jakbym ja rzuciła a on mi jarał w nos, to marnie to widzę :( Posiłkuj się słonecznikiem, innej rady nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Chloe! 08.05.06, 10:11 Pikietę antyrządową organizują w Kato, sb. 12.00 pod Teatrem Śląskim, czarne koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Chloe! 08.05.06, 10:17 Ja będę w Kato, ale w budzie. Jakby nie test (pierdzielony), to bym poszła. Odpowiedz Link Zgłoś