Dodaj do ulubionych

HEATH4....

06.01.03, 07:43
..witajcie w ten pojebany dzień!!!:))
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 08:58
      witajcie w ten pojebany, kurewski dzien !
      • saqqara Re: HEATH4.... 06.01.03, 09:09
        dzien dobry, Kochani....

wstalam i poleglam... widze ze tez nie najlepsze humory macie....
        anyway, wszystkiego co najlepsze w nowym roku, spelnienia marzen itd, itd....

nie mam na nic ochoty... prosze o dobicie mnie.... w miare humanitarne rzecz
        jasna.....
        • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 09:15
          wzajemni Szaki. Ciebie nie zabije bo Cie lubie ale jak mi sie ktos dzis nawinie
          to nie odpowiadam za siebie.
          KUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRWA !!!
          • saqqara Re: HEATH4.... 06.01.03, 09:26
            oho, widze ze ostro jest... to jest nas juz dwie, tez mi sie noz w kieszeni
            otwiera, chociaz... o zesz!!! nie mam kieszeni.... wiedzialam, wszystko
            przeciwko mnie dzisiaj....
            nawet w laciatym wody nie mialam a tak sie nastawilam na wygranie garbusa...:(((
            • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 09:32
              to ja jezdem trzeci!!!! KURWA, KURWA KURWA!!!!!!!!!!!!!!! MAĆ MAĆ MAĆ!!!!!!!
              co za chujowy dzień dzisiaj!!!!! nie znosze pierdolonych Poniedziałków!!!!!!

• Gość: Aroska Re: HEATH4.... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 06.01.03, 09:34
                Witajcie Kochani...co z Waszymi humorkami??;)))
                • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 09:36
                  Gość portalu: Aroska napisał(a):

> Witajcie Kochani...co z Waszymi humorkami??;)))

czesc Aroska !
                  zamarzly !
            • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 09:34
              Szaki a po co ci garbus ? chyba ze masz garaz to co innego. ja dzis durnego
              kaszla najpierw nie dalam rady otworzyc, zamarzly zamki a jak w koncu
              wpakowalam kluczyk w zamek to drzwi nie dalam rady wyszarpac bo uszczelki tez
              zamarzly.a jak chcialam swinstwo zamknac to tez sie nie dalo. pol godziny z tym
              gownem walczylam i w koncu przyjechalam do kompa z Kolega.
              zastanow sie czy przez garbusa nie bedziesz miala garba na wlasnych plecach !
              • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 09:35
                Tygrys ja tez ! i w dodatku nienawidze chu... zimy niech spier ... na Syberie !
                won !!!
                • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 09:59
                  Anka wreszcie gadasz jak trzeba!!! po tylu latach!!:)))
                  ..masz kurwa racje!!! niech spierdala za morza i rzeki!!! do dupy z nią!!!
                  niech już będzie wiosna!!!!!
                  • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 10:01
                    tak jest do kr...y nedzy ! niech spier... i niech nie wraca, bo zamorduje !
                    • saqqara Re: HEATH4.... 06.01.03, 10:03
                      jak to po co mi garbus? kolega z pracy juz mi buziness plan zrobil! wygrywam
                      garbusa, sprzedaje, wyjezdzam na dominikane, prosze o azyl polityczny i zyc nie
                      umierac!!!

• tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 10:05
                        hahaha!!,.. wiesz co Szaki?? idź do Pewexu , przeskocz przez lade i poproś!!:)
                        ...może tez Ci azyl dadzą!!:)))
                      • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 10:05
                        dominikana za garbusa ? ja wolalabym bezludna wyspe. potem sama bym ja
                        zaludniala, nakladala podatki i zabronila zimie wstepu !:)
                        to na razie, ide wyzywac sie na studenciorach !
                        • saqqara Re: HEATH4.... 06.01.03, 10:09
                          no nie!! ja mam zaludniac? sama? nic z tego! wole juz zaludniona dominikane, ja
                          bede lezez w hamaczku, pic drinka i klasc lache na wszystko co sie rusza:)))

Tiger
                          masz na mnie dzis ochote? w sensie ponapierniczania sie? ;)
                          • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 10:16
                            a i owszem mam!:))),...
                            • saqqara Re: HEATH4.... 06.01.03, 10:33
                              miejsce juz Ci zrobilam, cipko wolowa:)
                              • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 10:44
                                spadaj chuju zapchlony!:)
                                • saqqara Re: HEATH4.... 06.01.03, 10:51
                                  eee, tak to ja sie nie bawie! cipka jest forma pieszczotliwa z podtekstem
                                  ironicznym a Ty od razu mi tu komplementy rzucasz! nie znasz regul czy jak??!!!
                                  • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 10:53
                                    chuju tio też pieszczotliwie!!:))
                                    • saqqara Re: HEATH4.... 06.01.03, 11:00
                                      aha, i co jeszcze? i ja mam niby w to uwierzyc? jesli juz to pewnie u Ciebie na
                                      wsi, w mojej wsi to pieszczota nie jest, wole byc cipka:P
                                      • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 11:04
                                        eee,...cipka to mi sie gastronomicznie kojarzy!!:)
                                        • saqqara Re: HEATH4.... 06.01.03, 11:07
                                          ta cipka niech Ci sie nie kojarzy, zebiskow w tej gastronomii nie zanurzysz!
                                          i nie pisz mi ze mnie wali, bo to oczywiste, inaczej bym sie do Ciebie nie
                                          odzywala..;)
                                          • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 11:09
                                            ja tam wole fast foody!!:),..pełno ich po knajpach łazi!!:))))
                                            • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 11:45
                                              hej a moze byscie sie tak na chwile na forum B-stok przeniesli? zjawil sie tam
                                              cham co obraza Ludzi na watku o moim belkocie. moze mu troche dopieprzycie ?:)
                                              • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 11:55
                                                dziekuje Tygrys ! Tys jak zwykle niezawodny ! dawaj dalej! ja ze zrozumialych
                                                wzgledow nie bede sie wlaczac, dobrze ?
                                                • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 11:59
                                                  jak chcesz Ania:),.. ale możesz też mu coś dojebać!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 12:01
                                                    chyba sie powstrzymam Tygrysiu, bo bedzie to cos mialo satysfakcje !
                                                    masz cmoka za wsparcie !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 12:06
                                                    zawsze do usług Ania!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 12:09
                                                    nie ma to jak miec znajomego Tygrysa !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 12:10
                                                    no pewnie! a co! od Tygrysa nie ma lepszego!!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 12:15
                                                    chyba zeby Cie sklonowac, wtedy beda 2 :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 12:17
                                                    nie dałbym siem za nic w świecie!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 12:24
                                                    wiedzialam ze wolisz tradycyjne sposoby rozmnazania :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 12:31
                                                    no baaaaaaaa!!! ja w ogóle tradycyjny jezdem!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 12:42
                                                    akurat :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4.... 06.01.03, 12:58
                                                    no co!??? nie wierzysz!!!????:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 06.01.03, 12:59
                                                    tradycyjny, ale nie we wszystkim :)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 07.01.03, 08:49
                                                    czesc !!!
                                                    cholera jasna rozpalmy jakies wielkie ognisko, bo zimno jak psia krew !
                                                    nienawidze zimy !
    • saqqara Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 09:09
      na wrzosowisku........ ekhm, ekhm... cieplej? to jeszcze na rozgrzewke dla
      kazdego po bigosiku i grzanym piwku... no to co, ze tak wczesnie? na pifko
      nigdy za wczesnie nie jest:)

milego dnia mile Plastusie:)))
      • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 09:12
        sama jezdeś plastuś małpo!!!:)))

ja chce piwa!!!!:)
        • saqqara Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 09:14
          hehehe, a gucio!!! dzieki mojemu bliskiemu!!! qmplowi od wczoraj figuruje w
          jego fonie jaki MUMINEK!!! :P
          piwa sie chce? i co jeszcze? masaz stopek na dzien dobry?;)
          • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 09:35
            moze być piwo i drapanie za uszkiem!:)))
            • saqqara Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 10:02
              czy Ty przypadkiem nie bierzesz mnie pod wlos? no dobra kocurze, chodz,
              podrapie...:)
              • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 10:04
                to ide....!:)
                • saqqara Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 10:07
                  hahaha, ale nie musisz od razu na mnie wlazic! w tej pozycji sie dosc
                  niewygodnie drapie;))
                  • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 10:14
                    dobra, wejde teraz pod Ciebie!!:))
                    • saqqara Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 10:30
                      i tak mam Cie drapac za uszami?! nie prosciej byloby usiasc obok! siebie?:)
                      • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 10:55
                        i co??? będziemy tak siedzieć????:)))
                        • Gość: anka1 Re: Plllllonie ogniskoooooo .... IP: 212.33.74.* 07.01.03, 11:24
                          zglaszam niesmiala propozycje zeby jedno z Was usiadlo drugiemu miedzy nogami,
                          cieplej i drapac lepiej :)))
                          • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 11:32
                            Anka jezdeś boska!!!!!!!:)))),... I love you forever!!!!!:))))
                            • saqqara Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 11:34
                              a to co za pozycja-propozycja, he?:))) Aniu!! jestem zgorszona.... :)))
                              • Gość: anka1 Re: Plllllonie ogniskoooooo .... IP: 212.33.74.* 07.01.03, 11:36
                                Szakuniu przeciez nie kaze sie Wam rozbierac, za duzy mroz :))) Tygrys Ich
                                liebe Dich auch !!! :))))
                                • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 11:44
                                  kurde Anka jak siem spotkamy to z tydzień z Ciebie nie zleze!!!:))))
                                  (oczywiście będziemy ubrani bo mróz!!!:)))
                                  • Gość: anka1 Re: Plllllonie ogniskoooooo .... IP: 212.33.74.* 07.01.03, 11:46
                                    hmmmmmmmm propozycja kuszaca,ale spotykac sie w taki mroz , brrrrrrrr !!!:)))
                                    • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 11:57
                                      no mówie że będziem ubrane!!!:))))
                                      • saqqara Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 07.01.03, 11:58
                                        w futerka? ze tak zaproponuje niesmialo...:)
                                        • Gość: anka1 Re: Plllllonie ogniskoooooo .... IP: 212.33.74.* 07.01.03, 15:27
                                          nawet futerka nie pomoga w taki mroz. wszystko zamarza, nawet to co w srodku
                                          nosa !:)
                                          • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 08.01.03, 07:48
                                            ale zimno!!!!!! hu hu ha hu hu ha !!!!:)))
                                            • Gość: anka1 Re: Plllllonie ogniskoooooo .... IP: 212.33.74.* 08.01.03, 08:44
                                              czesc!!!
                                              cholera jasna, jezeli od mrozu mozna dostac amoku albo sie wsciec to ja jestem
                                              juz bardzo tego bliska. wychodzilam z domu to termometr wskazywal -23 . w
                                              centrum Bialego, na drugim pietrze ! przy gruncie bylo pewnie z -30 jak nie
                                              wiecej. NIENAWIDZE ZIMY !!!!
                                              • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 08.01.03, 09:07
                                                pociesze Cie że nie jesteś w tym osamotniona ! :)))
                                                • saqqara Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 08.01.03, 09:45
                                                  witam goraco z samego ... hehehe... ranka:)))

ja lubie zime... jak siedze pod cieplym kocem z goracym kakao w lapce a na
                                                  stopach mam grube skarpetki... w tle jakas mila muzyczka...na stole pali sie
                                                  swieca... a za oknem wielkie platki sniegu leca unosza sie powoli... jak w
                                                  zwolnionym tempie otulajac wszystko pierzynka lekka jak puch.... czyz zima nie
                                                  jest piekna?....
                                                  albo spacer po lesie... mroz szczypie w policzki... snieg skrzypi pod butami...
                                                  jakis ptak zrywajacy sie do lotu zstrzasnal snieg na nasze glowy.... platki
                                                  wpadaja za kolnierz, rozpuszczja sie i splywaja zimnym strumyczkiem po naszym
                                                  kregoslupie.. az przechodza ciarki, lekki dreszcz nami wstrzasa a osoba, ktora
                                                  trzymamy za reke odwraca sie do nas i usmiecha....

:)))
                                                  • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 08.01.03, 10:08
                                                    te!!! a ogo ty za ree trzymasz!!?? ten gościu wie aby co mu grozi!!!???:))
                                                  • Gość: Ronja Re: Plllllonie ogniskoooooo .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.03, 10:12
                                                    A ja lubię zimę, bo z kopyta kulig rwie:))))))

Cześć, wszystkie wkurwione i nie - misiaczki;)
                                                  • saqqara Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 08.01.03, 10:16
                                                    czesc Ronka, kulig fajna rzecz:))

Tiger
                                                    hm.... wydaje mi sie ze wie, ale prawda taka, ze sie nie pytalam czy ma
                                                    wykupiona polise na zycie:))
                                                  • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 08.01.03, 10:17
                                                    eee tam kulig....:)

to powiedz mu żeby se wykupił!!!:))
                                                  • saqqara Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 08.01.03, 10:20
                                                    tak wysoko mnie oceniasz? myslisz ze jestem w stanie usmiercic faceta?:))
                                                  • tygrysek_ Re: Plllllonie ogniskoooooo .... 08.01.03, 10:23
                                                    bo ja wiem,..:),.. zresztą jak Cie lepiej pozna to sam se wykupi!!! haha
                                                  • Gość: Ronja Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.03, 10:23
                                                    umie????? Kto se w kulki leci?
                                                  • tygrysek_ Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 10:25
                                                    to se zobacz ślepoku na dole strony jezd HEATH3 !!!!!!:))
                                                  • saqqara Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 10:26
                                                    tez sie nad tym zastanawialam ale uznalam ze ociec Tiger wie co czyni:)

Tygrys
                                                    ja potrafie byc potulna owieczka, serio mowie:)
                                                  • tygrysek_ Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 10:30
                                                    co wam baby odbiło kurwa!!!!! liczyć już nie umiecie albo oślepłyście od tej
                                                    gorzały czy jak!!!!!????:))

..taaaaa Ty i owieczka!!!!hahaha..
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 10:32
                                                    hehehe, oslam bylam, to owieczka tez moge, mam w sobie wiele zwierzecego
                                                    magnetyzmu, miałłłł :))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc IP: 212.33.74.* 08.01.03, 10:59
                                                    poniewaz jestem zla wiec pisze tak : pomieszkajcie sobie na Podlasiu a
                                                    znienawidzicie ten idiotyczny klimat po dwoch latach. wiem co mowie bo mieszkam
                                                    tu o wiele dluzej. jak mozna lubic zime jesli od 2 miesiecy temp. rzadko
                                                    podnosi sie do -10, samochody zamarzaja, ludzie nagminnie sobie lamia kosci i
                                                    trzeba nosic po 10 par majtek. no kur... mac !
                                                  • ronja Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 11:18
                                                    Ale było cholera kiedyś heath17, to Tobie Tygrys odbiło!!!!!!!!:)

Ania, ale potem długie lato przyjdzie, moim skromnym zdaniem klimat w Polsce
                                                    zmierza do 2 pór roku, długiej mroźnej zimy i długiego upalnego lata, a po
                                                    dordze po dwa tygodnie wiosny i jesieni;)
                                                  • Gość: anka1 Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc IP: 212.33.74.* 08.01.03, 11:23
                                                    Ronja sek w tym ze ja wlasnie wiosne i jesien kocham. a ich juz prawie nie ma
                                                    psia krew !
                                                  • ronja Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 11:31
                                                    Ja też, Ania, kocham, tak jak pozostałe pory roku, ale cóż... Zmiany
                                                    klimatyczne i te sprawy...
                                                    Co tam, dłużej będziemy szaleć w króciutkich rekawkach i szortach oraz dłużej
                                                    będziemy pić bo zimno:)
                                                  • tygrysek_ Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 11:33
                                                    Ronka, ale tamto heath17 było ze starej serii, teraz jezd nowa!!
                                                    ..idź sie utop ze swoim liczeniem!!!!:)))

..Anka popieram Cie!!! nienawidze skurwiałej zimy pod każdą postacia!!!!:))
                                                  • ronja Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 11:40
                                                    Tygrys, przygrzeję zaraz po pysku i będzie:)
                                                    To skąd ja miałam wiedzieć, ze nowa seria i jest i czym się ona różni od
                                                    starej!!!!!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 11:47
                                                    różni siem tym że HEATH sie pisze z dużych liter ślepoku!!:)))))
                                                    ...możesz najwyżej w mordke!:))
                                                  • ronja Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 12:03
                                                    Ale nikt mnie do jasnej coasnej jednej z załozycieli wątku o wrzosowisku nie
                                                    powiadomił, ze druga seria leci!!!!!!!!
                                                    To ja sie obrażam i ide chlac po drugiej stronie dębu!!!:)
                                                  • tygrysek_ Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 12:10
                                                    Ronia nie obrażaj siem!!!!:),.. jak mielismy dac znać skoro 2 miechy cie na
                                                    necie nie było!!??:))

chodź chlać z nami jaskiniowcami!!!:))
                                                  • tygrysek_ Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc 08.01.03, 13:48
                                                    dobra dziewuchy ! bede siem powoli z wami żegnał,... nie będzie mnie do
                                                    Poniedziałku baby jedne!!!!:),.. trzymajcie siem ciepło!!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Chwilunia, dlaczego heath4???? kto tu liczyc IP: 212.33.74.* 08.01.03, 15:33
                                                    nie bedzie Cie buuuuuu ((( do kogo sie bedziemy przytulac jak twojego futerka
                                                    zabraknie ? :)))
    • ronja Re: HEATH4.... 09.01.03, 10:13
      Podciągniemy zmrozone i ośniezone wrzosowisko do góry, ciooooo?;)
      • saqqara Re: HEATH4.... 09.01.03, 10:17
        nioooo, podciagamyyyyyy, i raz! i dwa! i trzyyyyyy... POSZLO!!!!
        czesc, zmarzlaki:))

• ronja Re: HEATH4.... 09.01.03, 10:21
          coby Tygrys nie musiał długo w poniedziałek szukać, jakby chciał gdzie kurwami
          porzucać:) o ile ich znajdzie odpowiedznia ilość, tych kurew...
          • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 09.01.03, 10:52
            czesc Dziewuszki !
            kur... i innymi czesciami ciala, zwlaszcza meskiego :))) to do gory !:)
            • saqqara Re: HEATH4.... 09.01.03, 15:15
              hehehe, rzucac to on bedzie, grzywka o parapet:))
              majac jednak swiadomosc tego ze straszne ma klopoty ze wzrokiem to mu tez
              podrzuce... chociaz to pani lekkich obyczajow nie bedzie:))
              • Gość: Ronja Re: HEATH4.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.03, 15:56
                Dziś przyszło mi się zorientować, że w moim mieście nie ma usług skanowania! To
                straszne! Ta świadomość mnie przytłacza...
                • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 09.01.03, 17:56
                  Ronja zaloze sie ze wsrod znajomych znajdziesz kogos kto sie tym zajmuje :)
                  chlopaki lubia takie zabawki :)
                  • saqqara Re: HEATH4.... 10.01.03, 09:22
                    no to ciagne do gory, zeby wiadomokto nie mial problemu z wpadnieciem pod dab i
                    wrzasnieciem!!!

q..wa!!! co za dzien!! jak ja nienawidze poniedzialku

tygrysek....

hihihih:))))))))
                    • Gość: Ronja Re: HEATH4.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.03, 10:54
                      Jejku, gdybys mi nie podpowiedziała, to bym nie zgadła:)
                      • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 10.01.03, 13:49
                        dolaczam sie do wyciagania watku w celu wiadomym :)))
                        • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 12.01.03, 09:16
                          dzis tez siem wpisze zeby Tygrys jutro mial na czym narezkac :)))
                          • tygrysek_ Re: HEATH4.... 13.01.03, 07:23
                            witajcie kobietki moje kochane , piękne i wspaniałe!!!!!!:)))

kurwa!!!!! jak ja nienawidze Poniedziałku!!!!!!!:)

tygrysek...

hihihi...:)))

• Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 13.01.03, 10:58
                              czesc Dziewuszki ! czesc Tygrysiu ! skladam czulego cmoka na twoim pysiu i
                              znikam bo ta malpa znow przylazla do pracy zamiast cos sobie zlamac albo jakas
                              grype zlapac i dac nam wreszcie troche spokoju :)
                              na razie !
                              • tygrysek_ Re: HEATH4.... 13.01.03, 11:05
                                buu..,....chlip,..
                                • saqqara Re: HEATH4.... 13.01.03, 11:14
                                  witam wszystkich w ten .... piekny dzien....

Tiger
                                  nie hihaj tak, poniedzialek dzisiaj przeciez...:)
                                  • tygrysek_ Re: HEATH4.... 13.01.03, 12:11
                                    nie hiham kurwa tylko bucze bo Anka poszła!!!!!
                                    • saqqara Re: HEATH4.... 13.01.03, 12:31
                                      to teraz bedziesz buczal jeszcze bardziej bo ja przyszlam:)

ps. czy Ty masz napiecie przed... wiesz jakie? bo masz taka zmiennosc
                                      nastrojow, raz sie hihrasz, zaraz placzesz... :)))
                                      • tygrysek_ Re: HEATH4.... 13.01.03, 12:34
                                        przedstosunkowe????:)),..a co kurwa!!!! myślisz że ino wy baby możecie mieć
                                        napięcia!!!!!, Tygrysy też je mają do chuja!!!!!!!!!:))

..na długoś przylazła????:)))
                                        • saqqara Re: HEATH4.... 13.01.03, 12:49
                                          przedmiesiaczkowe!!!!! Pregusie, przedmiesiaczkowe:))
                                          hehehe, a co? dawno sie zadnej kici nie dopadlo, ze cisnienie uroslo?:)
                                          a nie wiem na jak dlugo wpadlam, moze na zawsze, a moze na chwilke.. ale nie
                                          boj sie, placz Cie nie ominie:)))
                                          • tygrysek_ Re: HEATH4.... 13.01.03, 12:51
                                            haha!! kicia wciąż na mnie czeka! nie bój żaby!!!:)))
                                            • saqqara Re: HEATH4.... 13.01.03, 12:57
                                              ooo, to kijana juz sie w zabe zmienila? nie wiedzialam, nie wiedzialam...:))

aha, czeka... pewnikiem siedzi na dachu i drapie tylkiem po dachowkach;)
                                              • tygrysek_ Re: HEATH4.... 13.01.03, 13:04
                                                no jasne że czeka!!! a co!!! moja ci ona a ja jej forever!!!!!:))
                                                • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 13.01.03, 13:12
                                                  ha ! zawsze mowie ze nasz Tygus jest wyjatkowy!!! nawet PMS miewa !!!
    • Gość: Ronja Re: HEATH4.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.03, 14:30
      hej, misie, poskanowałam swoje pastele, wysłać mam parę, cobyście se
      popatrzyli?:))))
      • tygrysek_ Re: HEATH4.... 13.01.03, 14:34
        wyślij Ronka zobejrzymy co to!!!!!:))

ank a co to PMS???
        • Gość: Ronja Re: HEATH4.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.03, 14:46
          własnie, co to?:)
          • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 13.01.03, 18:07
            a nie wiem :) tak mi sie napisalo :)))
            • tygrysek_ Re: HEATH4.... 14.01.03, 07:42
              witajcie babuszki!!:)),..zimno wam w...... ????haha!:)),
              ..Aniu, to na drugi raz nie baw siem słownikiem i nie pisz wyrazów których nie
              rozumiesz i my nie rozumiemy bo nie wiem potem czy siem obrazić czy Cie
              pokochać!:))))

• saqqara Re: HEATH4.... 14.01.03, 08:52
                Witam wszystkich z samego rana:))

Ronka,
                jesli mi powiesz ze to co przeslalas to wlasna lapka namalowalas, to ja prosze
                o WIECEJ WIECEJ WIECEJ!!!!! plissssss:)))

ps. Paraliz Miesnia Sercowego... moze byc?:))
                • Gość: Ronja Re: HEATH4.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.03, 09:18
                  Ale wczoraj było tylko minus kilka! To już dobrze, nie?:)

Ja Wam miałam więcej przesłać, ale ta cholerna poczta się stawiała...
                  Pobróbuje jeszcze...
                  Będzie monotematycznie, ale co tam. Dopiero się nie urodziłam, znacie mnie:)
                  • tygrysek_ Re: HEATH4.... 14.01.03, 10:20
                    ...musze Ci powiedzieć Ronka że fajnie rysujesz!:))
                    ...jak masz te łapki takie sprawne do wszystkiego to musisz być niezła!!!:))))))

• Gość: Ronja Re: HEATH4.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.03, 10:32
                      hehe, tygrysku:) hehe
                      • tygrysek_ Re: HEATH4.... 14.01.03, 10:39
                        hehe.... ale wiesz , to nie głupie,.. narysowałabyś mi takiego konia na
                        plecach,...albo np. na moim....koniu!:))))
                        • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 14.01.03, 11:00
                          czesc ! Ronja otwiera mi sie tak powoli nawet na sluzbowym ze chyba wieczorem
                          Cie pochwale !
                          Tygrys nie wiem co znaczy PMS w odniesieniu do Tygrysow, do babeczek wiem :)
                          Szaki tylko nie sercowego brrr !:)))
                          • tygrysek_ Re: HEATH4.... 14.01.03, 11:05
                            a do babeczek co znaczy????
                            • laelia BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 12:01
                              Tygrys ... na koniu? :)))

bawcie się dobrze beze mnie :(
                              przez modem to ten wątek otwiera się godzinę
                              pozdrawiam najserdeczniej
                              laelka
                              • saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 12:04
                                hm... PAraliz Miesnia Śródstopia juz tak nie brzmi:))

Tiger, na JAKIM KONIU??!!!!

Lelka
                                zagladaj czesciej:))

Ronka
                                masz te zdolnosci, nie ma co, Tiger ma racje, paluszki masz super:)
                                • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 12:10
                                  no jak to na jakim!!!!! na moim koniu!!!!:)))), wiesz...:))
                                  • Gość: Ronja Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.03, 13:02
                                    Tygrys mogę Ci na koniu nawet wytatuować, z największa przyjemnością:)))))
                                    Co prawda nie umiem tatuować, ale tym więcej frajdy będzie:)))
                                    Dziewczyny, przytrzymacie go? Przyjrzyjmy się wspólnie krytycznie, czy jest na
                                    czym tatuować...:))))))))
                                    laelko, pogoń Tajgera co by częściej wątki otwierał, bo skąpi nam że hej!:)
                                    • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 13:06
                                      dobra Ronka!!! jesteśmy umówieni!!!!:))
                                      ..tylko nie wiem skąd tyle barwnika wezmiesz!!!hehe...

co pogoń!!??, co skąpi!!!??,..zawsze jak chcecie to macie!!!!
                                      ...babole jedne!!!!:))))

• Gość: anka1 Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: 212.33.74.* 14.01.03, 13:08
                                      Laelka mi sie przez stale tez fatalnie otwiera !
                                      Ronja przytrzymam ,dawaj Go Szaki !:)))
                                      PMS to moze byc tez : Pieniedzy Mogliby Sypnac :)))
                                      • ronja Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 13:13
                                        Hmm, a igły Cię Tygrysku nie niepokoją?
                                        Ale twardego mamy Tygrysa...;)Dziouchy!
                                        • Gość: anka1 Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: 212.33.74.* 14.01.03, 13:15
                                          ano ! nawet nie pisnie !:)))
                                          • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 13:21
                                            no baaaa..!!!:),..a widziałyście kiedy Tygrysa mięczaka???:))hehe...
                                            • saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 13:29
                                              ja widzialam, mietki byl ze hoho:))))
                                              • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 13:36
                                                wiedziałem kurna że swój jęzor tu wścibisz!!!!!:))
                                                nie była byś wtedy sobą!!!:)

..a gdzież to go widziałaś???
                                                ..w piatek naprzeciw siebie w knajpce przy stoliku???
                                                ...i zaczynajacym siem na na "g" nicku.....hahahahaha....:)))

• saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 13:43
                                                  o wypraszam sobie!! nigdzie jezora nie wsciubialam!:)

ps. hehehehe, akurat tu sie mylisz, maj dir.
                                                  a ja mowilam o Tobie gdys spal u Iwuski, mietki byles, przez palce sie
                                                  przelewales... :)
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 13:58
                                                    ah o tym wać Pani wspomina,... więc informuje że nie ja lecz Wy byłyście
                                                    miętkie!!,..a Ty wrecz bez życia padnięta!!:))
                                                  • saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 14:08
                                                    moze i bez zycia padlam, jak zobaczylam jak Ty oklaples:)
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 14:11
                                                    no ciekawe!!! bo jak ja wróciłem do pokoju tos Ty już w krainie snów była!!!:)))
                                                  • saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 14:15
                                                    aaaa, jasne, a wszyscy wiedza ze jak kobieta spi to Tiger nie budzi, taki
                                                    delikatusny jest:))

ps, zglosilam Twoja karykature na watek euryka:)))
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 14:18
                                                    a zgłaszaj se ile chcesz!!! w dupie to mam!!!:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.03, 14:20
                                                    Piszcie dalej, piszcie. Coraz ciekawiej zaczyna być!:)))) Może więcej
                                                    szczegółow?:))))))
                                                  • saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 14:24
                                                    jeszcze nie bylo ogloszenia wynikow plebistytu a Ty juz masz w dupie?!
                                                    naprawde, technika to cud:)))
                                                    i jak? wrazenia znaczy:)
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 14:39
                                                    a jebie mnie ten plebiscyt!!:))
                                                    ..bede miał tatuaż od Ronki!!!!hehe
                                                  • saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 14:49
                                                    to juz wiemy, ale jak wrazenia, jest oki? sama byc sprawdzila ale ja nie jestem
                                                    ta super laska itd wiec podeslalam Twoje namiary/wymiary:)))

tatuaz moze i tak ale pytanie brzmi: gdzie?:)
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 14.01.03, 14:54
                                                    jak to gdzie!!! pisałem że na koniu!!!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: 212.33.74.* 14.01.03, 18:05
                                                    podtrzymuje to pisala Ronja: nadawajcie dalej, coraz ciekawiej sie robi :))))
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 15.01.03, 07:19
                                                    koniec nadawania!! daje każdemu po buźce na bbry!
                                                    1 4 love, 1 4 2, 1 4 me, and 1 4 U !!!:))))

• Gość: anka1 Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: 212.33.74.* 15.01.03, 10:53
                                                    czesc Wrzosy !:)))
                                                    Tygrys ode mnie masz w takim razie cmoka na 3,14 :)))
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 15.01.03, 11:28
                                                    o dzięki Ania!!!!:)),.. hmmm..kogo by tu szarpnąć???:))
                                                  • saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 15.01.03, 12:14
                                                    witam wszystkich i caluje mocno mocno:))

Tiger
                                                    na mnie tak nie patrz.... nie patrz!!! powiedzialam:))))
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 15.01.03, 12:37
                                                    nie moge,... patrze i sie oblizuje ze smakiem!:)))
                                                  • saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 15.01.03, 12:54
                                                    to dlaczego oblizujesz siebie a ja czuje ten jezor na sobie, co?:)
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 15.01.03, 12:57
                                                    no właśnie nie wiem,... może siem tanm już gdzieś zawinął!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: 212.33.74.* 15.01.03, 13:05
                                                    Tygi co masz na mysli przez szarpanie ?:)))
                                                  • saqqara Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 15.01.03, 13:08
                                                    wlasnie, Tygi, co masz na mysli?:))

ps. nigdzie sie nie zawinal i niech tak zostanie:)
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 15.01.03, 13:47
                                                    wiesz co Szakaria!! z Tobom gorzej niż z bachorem!! raz chcesz raz nie!!!
                                                    ..zdecyduj siem w końcu i skończe te babskie fochy!!!:)

..Ania,..no wiesz,...szarpnąć!!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: 212.33.74.* 15.01.03, 18:19
                                                    no nie wiem Tygi :) wyjasniaj dalej :)
                                                  • Gość: Ronja Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.03, 18:36
                                                    Mię też zaciekawiło szarpanie...
                                                    ania, może to co przyjemnego...?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: 212.33.74.* 16.01.03, 08:31
                                                    nie wiem Ronjus:) niech to Kocur wytlumaczy bo Szakirke napuscimy na Niego :)))
                                                  • tygrysek_ Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 16.01.03, 08:43
                                                    dziewczynki moje kochane,...szarpanie to jezd to co Tygryski lubia
                                                    najbardziej,!:),...poza brykaniem!:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH IP: 212.33.74.* 16.01.03, 08:47
                                                    hej Pasiasty Ty nie zaciemniaj tylko zdefiniuj :))) bo zaraz znikac musze (((
                                                    witajcie !
                                                  • saqqara tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 08:48
                                                    wiec sie pojawia, o!

zaraz kogos szarpne, tak mi dopomoz Bog:))
                                                  • tygrysek_ Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 09:09
                                                    Szaki jak ja Cie szarpne to drogi do domu zapomnisz!!!!:)))
                                                  • saqqara Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 09:26
                                                    nic z tego, nawet jesli ja zapomne to moj samochod na pewno nie, zawsze skreca
                                                    tam gdzie trzeba, choc niekoniecznie tam gdzie ja chce:)
                                                  • tygrysek_ Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 09:28
                                                    to samochód też szarpne!!!:)))
                                                  • saqqara Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 09:32
                                                    ze tak zapytam, od ktorej strony, co? bo mi wychodzi ze jedynie od tylu, tam
                                                    gdzie rura wydechowa jest:)))
                                                  • tygrysek_ Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 09:35
                                                    no tam by pasowało,...:)
                                                  • saqqara Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 10:23
                                                    a bede mogla siedziec w samochodzie i naciskac pedal gazu? bedziesz mial
                                                    dodatkowe atrakcje:)))
                                                  • tygrysek_ Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 10:35
                                                    no może Ci pozwole jak będziesz grzeczna!!!!:))
                                                  • saqqara Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 11:42
                                                    jaka???!!!! GRZECZNA???? hahaha, no teraz to mnie ubawiles... no dobre sobie...
                                                    ja grzeczna... a GUCIO!!!! bede baaardzo niegrzeczna i jescze jak bedziesz
                                                    szarpal rure mojego samochodu to ja wsteczny wrzuce... o!
                                                  • tygrysek_ Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 11:49
                                                    a wrzuć se kurwa!!!! będzie mi tym bardziej przyjemnie!!!!hahahaha!
                                                  • saqqara Re: tu chyba powinna pojawic sie Szakirka 16.01.03, 13:26
                                                    yezooo, wyobrazilam to sobie...moj samochodzik, ja w srodku wciskam wsteczny, a
                                                    na tylnej szybie Ty rozciagniety na maxa i ... Ty naprawde mialbys wiecej
                                                    przyjemnosci....a feeee!!!!!biedna rura..
                                                  • Gość: anka1 Re: hmmmm IP: 212.33.74.* 16.01.03, 13:47
                                                    to fajnie byloby miec Tygrysa zamiast tylnej szyby.juz nikt nie wyprzedzilby
                                                    mojego kaszla:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4... 17.01.03, 07:36
                                                    ...ja Ci dam na szybe!!!!!!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4... IP: 212.33.74.* 17.01.03, 08:41
                                                    co mi dasz na szybe Kocurku ?:)))
                                                    witajcie , suuuper weekendu Wam zycze !
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH4... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.03, 10:34
                                                    Ja Wam też:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4... 17.01.03, 10:39
                                                    jak to co!!??? ja Ci dam Tygryska na szybe!!!! niedoczekanie Twoje!!!!:)))

..a Ty Ronka co nam też?????:)))
                                                  • saqqara Re: HEATH4... 17.01.03, 12:45
                                                    no to zobaczymy jak do wawki zjedziesz, juz Cie na mojej szybce widze:))))
                                                    mniam... co za widok:)) hehehe
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4... 17.01.03, 12:51
                                                    ech dziewczynko naiwna!!:)) marz sobie dalej!:))))
                                                  • aroska Re: HEATH4... 17.01.03, 13:05
                                                    Interesująco się tu robi;))...to ja też może przyjadę to pooglądać;)))
                                                    A tak w ogóle to cześć Kochani:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4... 17.01.03, 13:13
                                                    cześć Aroska!, tu jezd zawsze ciekawie!!!!:))

co nie Szakaria!!!!???:)))),...do chuja!:)
                                                  • saqqara Re: HEATH4... 17.01.03, 13:20
                                                    czesc Aroska:))

Tygi

juz wczorja wieczorem ustalilismy, ze Ty przyjezdzasz a ja Cie mecze,...
                                                    pozycja "na szybke" bedzie pierwsza:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4... IP: 212.33.74.* 17.01.03, 13:39
                                                    czesc Aroska !
                                                    sluchajcie jak taki ruch na wrzosowisku to moze jakies drzewka posadzimy?
                                                    wiosna sie zrobila :)))
                                                  • aroska Re: HEATH4... 17.01.03, 13:46
                                                    Ja jestem za;)))...mogę robić wszystko...;))))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4... 17.01.03, 13:47
                                                    a następna jaka??? na wampirka???:)))

mogiemy Ania!!! bedzie na czym Szakarie powiesić jakby co!!!!:))))

• saqqara Re: HEATH4... 17.01.03, 13:54
                                                    nastepna bedzie: wampirek kopiacy pregowanego:))

drzewka?.. bardzo chetnie.... wykopie sie duzy dol, wsadzi Tygiego jako nawoz,
                                                    wsadzi drzewko i dolek zasypie:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4... 17.01.03, 13:59
                                                    o nie nie,...następna będzie: wampirek rozwleczony po swejkrypcie!:)))

..kobietko maluczka!!! i ty byś dała rade ten dołek wykopać???hahaha!!
                                                    ..czym ja siem pytam???czym??? tymi przeszczepami!!!!haha
                                                  • saqqara Re: HEATH4... 17.01.03, 14:07
                                                    pozycja: Wampirek garbujacy Tygrysia skore:)))

jakimi przeszczepami? Twoim ogonem ten dol wykopie, bo Ci lazi na boki jak mala
                                                    koparka, trzeba Cie bedzie jedynie do parteru sprowadzic zebys wlasciwy kat
                                                    zlapal:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4... 17.01.03, 14:12
                                                    aleś wymysliła kurna!! a może: Szakaria na miotle przelatująca Tygrysa
                                                    ujeżdżającego antylope która z kolei schyliła siem aby napic sie wody???:))

..no rozczaruje Cie ale mój ogon nie jezd zakończony łyżką!:)))
                                                    ...ale możemy kopać dołek Twoją koparą gadatliwą i złośliwą!!!:)))
                                                  • saqqara Re: HEATH4... 17.01.03, 14:17
                                                    mam Cie miotla przeleciec? dajze spokoj, taka perwersja? i to nad spragniona
                                                    antylopa? to moze ja tez przelece, co?:))

to moze jak nie ogon, to ten drugi bezdzwonek by sie do kopania nadal, co? a ze
                                                    jestes tam uposledzony to Ci sie moze jakis aparacik dosztukuje, znaczy sie
                                                    proteze jakas:)))bedziesz mogl tego pozniej uzywac w celach wiadomych:))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH4... 17.01.03, 14:25
                                                    taaa...gadaj se tak dalej a Cie do Tworek wywiozą babo!!!!:)))))
                                                  • saqqara Re: HEATH4... 17.01.03, 14:40
                                                    ja juz w Tworkach od dawna siedze, ale Ty uwazaj, bo w Lodzi znowu skor
                                                    szukaja:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH4... IP: 212.127.78.* 17.01.03, 14:52
                                                    Nie mogę z Wami:))))))))))))))...jakby tak ktoś Was posłuchał...;))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4... IP: 212.33.74.* 17.01.03, 15:13
                                                    i tak nic by nie zrozumial :)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH4... IP: 212.33.74.* 18.01.03, 12:22
                                                    poniewaz mam weekend polowiczny zagladam tu dzis coby watek do gory podniesc :)
    • Gość: Ronja Re: HEATH4.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.03, 13:38
      Chyba zaczynam się czuć źle na towarzyskim.....;(
      A tak było słodko.....
      • tygrysek_ Re: HEATH4.... 20.01.03, 08:54
        cześć Ronka!!:)) cześć baby!!!:)))

a czemu zaczynasz siem źle czuć!!???? buuuuu.....

• saqqara Re: HEATH4.... 20.01.03, 08:57
        Witam wszystkich w poniedzialek

mam to samo wrazenie, Ronka. czytam i juz mi sie ulewa...coraz czesciej mysle o
        tym, czy jest nadal sens tu zagladac
        :(
        • tygrysek_ Re: HEATH4.... 20.01.03, 09:04
          ło matko!!!:(((((
          • Gość: anka1 Re: HEATH4.... IP: 212.33.74.* 20.01.03, 10:49
            czesc ! Dziewczyny jest na to rada. badzcie tylko na tym watku a wszystko da
            sie przetrzymac!
            Tygrysiu nie moglbyc zalozyc nowego odcinka ? ten nam na kawalki pocieli (((
            • Gość: Ronja Re: HEATH4.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.03, 11:54
              Cześć:)

A najgorsze, że w zasadzie nie mozna mieć do ludzi pretensji... Bo co, że nie
              zachowują dystansu? A jak zachowywać dystans, jeśli idzie o sprawy
              międzyludzkie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka