joe_anna Re: truskawki 18.05.06, 23:43 tak koktajl truskawkowy zagryzać truskawkami.... mniam Odpowiedz Link Zgłoś
joe_anna Re: truskawki 18.05.06, 23:49 ja nie mogę więcej pisać, bo mi się cała klawiatura zaśliniła.... truuuuskaaawki, takie słodkie, dojrzałe, truskawkowe ze śmietaną i cukrem z samym cukrem i bez curku i w knedelkach z sosikiem i w kompocie nawet iwogle.... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: truskawki 19.05.06, 10:57 o taaak a plus to jeszcze placek drożdżowy z truskawami- luubię :) i truskawki w galaretce-tez truskawkowej :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: truskawki 19.05.06, 13:29 truskawi z krzaka nie umyte,z łubianki,z cukrem rozgniecione,z salata lodowa i octem winnym,na biszkopcie z galaretka,rozgniecione na twarzy w ramach maseczki niewiemnaco.... Odpowiedz Link Zgłoś
joe_anna Re: truskawki 19.05.06, 14:47 a ja wiem na co ta maseczka jest na twarz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: truskawki 26.05.06, 23:10 ja tam lubie truskawki z makaronem i smietana ;d;d no i zmiksowane ;d mojej babci pychota ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: truskawki 26.05.06, 23:22 black_magic_women napisała: truskawki z krzaka nie umyte, Pycha :) z łubianki, wręcz prosto z łubianki z cukrem rozgniecione, no tak :) z salata lodowa i octem winnym, a tego jeszcze nie jadłem :( na biszkopcie z galaretka, też dobre :) rozgniecione na twarzy w ramach maseczki > niewiemnaco.... jeszcze nie próbowałem :) Poza tym jeszcze koktajle na kefirach, śmietanie i jogurcie naturalnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
joe_anna Re: truskawki 26.05.06, 22:07 tyle nas łączy trrruskaweczko! jesteś pewna, że nie jesteś moją rozdwojoną jaźnią?? Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: truskawki 27.05.06, 10:55 nie jestem pewna:) ale bardzo sie z tego ciesze, bo lubie spotykać, poznawac ludzi którzy mają podobne upodobania:D Odpowiedz Link Zgłoś