rozczochrana_szczotka 20.05.06, 18:52 No i co dzisiaj będziemy oglądać ????? Specjalnie dla Was zmieniłam oblicze i czekam :P Konwalie zwiędły :( Może jakiś pęczek bazylii ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozczochrany_jelonek znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:00 uczepilas sie jak rzep moich rozczochranych wlosow;p... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:06 Ja się uczepiłam ??? To pudel się uczepił. A ja się tylko zaczepiłam. Zreszta kochany kto tu ma prawo być rozczochranym ??? Ty włosy króciutkie. A ja rano :P Strach patrzeć w lustro:D Załóżmy Związek Rozczochranych Inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:18 nagle taki wysyp rozczochranych ludzi ? ;p fakt to dotyczy praktycznie wszystkich:)))... lubie rano ogladac taka niepoukladana kobiete ;).. podejrzewam ze koloru blond bylo to rozczochranie Twoje :)) rozczochrana_szczotka napisała: > Zreszta kochany Pani nie posuwa sie za daleko?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:19 zrobilas zdjecie rano ...w czasie stanu rozczochrania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:31 No wiesz ? Ja blondynka ??? Naprawdę takie kretynizmy wypisuję ????? Toż me kudełki wręcz przeciwnej barwy. Kruczoczarne. Zdjęc nie robię sobie w takim stanie ale pusty śmiech mnie ogarnia. Mam cały zestaw, żeli, klejów i innych mazideł aby ten nieład jakos ogarnąć. Więc kto tu powinien mieć rozczochranie w nazwie :P A jak tam fundamenty ??? Wylane ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:40 nie,nie zauwazylem zadnych glupot napisanych:) blond nie oznacza kretyznizmu :p..eh te stereotypy:)) a stan rozczochrania wcale nie jest taki zly,musisz zrobic sobie zdjecie,nie mozesz przeciez miec w albumie wszystkich zdjec na ktorych wyszlas idealnie:)) kilka niepoukladanych tez sie przyda:).. a fundamenty nie wylane jeszcze, dopiero policzone:)..wylewanie to nie moje zadanie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:54 a gdyby tak Twoje zycie porownac do fryzury to ... bedzie to poranna fryzura,tuz zaraz po przebudzeniu? czy moze ta chwile po poludniu? dopracowana w kazdym szczegole.. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:54 No wiesz zawsze na komputerku można sobie włoski przyczesać :P No i na blond przerobić. Wyszczuplić, zmarszczki usunąć. I po co nam operacje plastyczne? :D Ewentualnie ciałko przeszczepić. Truskaweczki nasze polskie widziałam ostatnio. Mniam nie mogę się doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:59 Byłam na innym forum. Poważnym. Troche się poudzielałam. Temat chora zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:03 zazdrosc nie moze byc chora,.chore sa osoby ktore cos takiego czuja...;) a tu z powaznej dyskusji powstaja tylko problemy :)))...a i nic nowego sie nie dowiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:06 Chora bo bezpodstawna. A ja siedzę w pracy z takim jednym, który mnie dręczy swoimi chorymi, urojonymi problemami. Powinnam mu sprzedać kopa i wycelować w stronę jakiegoś gabinety psychologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:11 :).. kopa od razu?, a moze pomocy faktycznie potrzebuje?..wysli go na forum psychologia:))) i gdzie sie pracuje o tej porze w sobote?:))..mam dziwne przeczucie ze to pracocholizm jest winien :).. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:00 ehh nie, nie mysl o przerabianiu :) kruczoczarne to tez ciekawy kolor... na zmarszczki nie ma lekarstwa, po co ingerowac w cialo tak drastycznie i cos operowac:)....naturalnosc jest piekna , niewazne w jakim wieku;) truskaweczki?? :))) a to dziwne bo wlasnie sie obiadam tym czerwonym przysmakiem:)..pychotka .. przylacz sie jesli masz ochote,.sa ze smietana i cukrem lekko rozduszone,i ten soczek nieziemski z nich wyplywajacy :D Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:02 Ostatnio też jadłeś :) Mam dobrą pamięć :D mmmmmmmm pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek witaj :)) 20.05.06, 20:06 ja siebie nie dobieralem .. to ta szczotka dobrala sie do mnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: witaj :)) 20.05.06, 20:09 i pasujecie do siebie jak dwie kropelki wody:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: witaj :)) 20.05.06, 20:12 Ja bardzo przepraszam. Jam nie kropelka tylko ogromna, ciężka kropla, aż pot z niej spływa, tłusta oliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: witaj :)) 20.05.06, 20:14 ehh jesli juz mialbym byc woda to ona msuialaby byc ogniem..zeby mozna bylo ja okielznac:) lub na odwrot tez milo by bylo:) a co u Ciebie ? na @ nie odpisujesz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: witaj :)) 20.05.06, 20:16 Juz masz w skrzynce odpowiedz, narazie znikam, pa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:04 jem je codziennie :D... chyba jedlismy juz razem? :))... ciesze sie ze smakuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:11 O ja przepraszam. Ja się do nikogo nie dobrałam :P A truskawki jedliśmy między gromnicą a czerwona latarnią. Co Ty tam przeliczasz ??? Jakąś pracę do szkoły musisz oddsać ??? No chyba, że gwiazdy liczysz :P Właśnie się zabrałam za czytanie Małego Księcia. Zawsze gsdzieś słyszałam Mały Książę, Mały Książę w poetycznych okolicznościach. A teraz stwierdzam, że ten co to pisał musiał być naćpany. Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:12 Tez czytalam, jest bardzo fajny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:13 No nie wiem. To może ja prochów za mało dzisiaj łyknęłam :P Albo do ziemi jedna nogą za bardzo jestem przywiazana Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:15 Przeczytaj do konca, cala zabawa jeszcze przed Toba:)) A teraz musze juz znikac, milej zabawy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:16 pa, pa. Jelonek Ci zadał pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:17 a jakie na codzien lykasz? ;p..z nimi trzeba uwazac:) maly ksiaze niczego sobie,.ale pamiec zawodzi:/.. czas pobujac w oblokach:)...im dluzej przy ziemi tym gorzej sie oderwac... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:19 a dlugo przy tej ziemi tak uwiazana? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:19 zdecydowanie dluzej niz ja ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:23 Po zaczęciu Małego Księcia myślę, że długo. Bo już nie rozumiem takich odjazdów: ( No ale spoko idę jutro na 6 ble, tfu, fe do roboty to będę bujać na wysokości 10 m w moim pojeżdzie lux kosmicznym zwanym Tuckanem. Wiec daleko od ziemi. Bedę spogladać z wysokosci na ten padół :P A jak mi ktoś podpadnie to sobie pluć będę :P Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:31 A teraz to ja sobie siedzę w domku. A do pracoholizmu to mi daleko Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:36 moze czas wziac sie za mniej metafizyczne lekury:)) moge cos poleic:D np "konstrucje betonowe" wg Kaliksta Grabca..stara ale jaka ciekawa:) rocznik okolo `80..zolte juz lekko rozlatujace sie kartki,.no i cala masa informacji na temat betonu;) .. gdzie idziesz w niedziele o 6 rano? hmm .. a pluj ile gruczoly dadza ;p ..tylko nie na mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:40 No nie wiem może i na Ciebie trafić :D Lepiej jutro nie chodź na zakupy :D Truskawki mogą poczekać. Nie no rewelacja o tym własnie marzyłam. A jest tam rozdział jak skutecznie wylać buciki z betonu ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:44 rozczochrana_szczotka napisała: > No nie wiem może i na Ciebie trafić :D Lepiej jutro nie chodź na zakupy :D nawet o tym nie mysl :)... > Truskawki mogą poczekać. aby dostac takie przysmaki jestem w stanie zaryzokowac :) > Nie no rewelacja o tym własnie marzyłam. A jest tam rozdział jak skutecznie > wylać buciki z betonu ? ...jesli naprawde tego chcesz to moge zaprojektowac specjalnie dla Ciebie:p zaczynam sie marwtic o Ciebie;p... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:41 a tak na marginesie to zawsze robily na mnie dobre wrazenie ksiazki o ksiazkach:)... np -kraina chichow...lekka powiesc,sympatyczna,dawno czytalem a wspominam milo:) -cien wiatru :) ..jestem w trakcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:45 A o czym to jest ??? Ja ostatnio tylko jakieś lekkie, łatwe i przyjemne bo nie mam czasu czytać. Tylko w autobusach, tramwajach. A tu się nie da nic poważniejszego bo trzeba ciągle przerywać. O czym ten cień wiatru ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:48 Dla mnie a za co ???? No ale mam kilku poważnych kandydatów:P Och wreszcie się pozbędę strapień :P Tak zasłuzyli sobie wszyscy na betonowe buty i najgłębszemiejsce w Odrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:54 tak sie dziwilem ze pytasz o buty :) niewazne o czym pomyslalem;) hehe ...jezeli ktos kiedys wyplynie przez przypadek bede milczal :).. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:58 Tylko odciski palców zatrzyj :D Tylko gdzie znaleźć to najgłębsze miejsce w Odrze ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:05 to na chybil trafil spusc do rzeki :)..ryzykowne... lub w mysl zasady najciemniej pod latarnia ..gdzies w ruchliwym miejscu.. moze obok hali targowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:06 a komu taki los szykujesz? ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:51 o chlopcu ktory zostaje wprowadzony przez swojego ojca w rodzinna tajemnicza tradycje.. w jego rece (chlopca) wpada niezwykly bialy kruk, ksiazka owiana tajemnica:).. prawdopodobnie jedyny egzemplarz,.. ktorego szukaja takze tez inni ludzie.. nie jestem daleko, wiec sam nie wiem jak akcja sie rozwinie, ale milo sie czyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:57 To może też przeczytam :D Ja ostatnio czytałam Najczarniejszy strach. Taki sobie dreszczowiec. Wpadł mi w ręce to przeczytałam. Nawet niezły ale można było lepiej dopracować pewne rzeczy. No a teraz nie mam nic pod ręka. Chyba się będę musiała do jakiejś biblioteki zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:03 nie czytalem zadnej Cobena..ale cos slyszalem :).. koniecznie do biblioteki zapisac sie prosze ;p zeby polska srednia ,ludzi czytajacych zawyzyc;) chociaz ja wole od znajomych pozyczac:) ..kazdy ma czarna liste na ktorej jestem podkreslony na czerwono ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:07 No nie :O Pożyczonych rzeczy nie oddajesz :O Wszystko pieknie ale ponoć na co lepsze książki w bibliotece są zapisy :( I trzeba długo czekać :( A jakoś nie mam znajomych kupujących książki. Są za drogie zdecydowanie, a jak są takie drogie to co się dziwić, że ludzie ich nie czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:09 Ja Ci mogę pożyczyć zebrane dzieła Marksa. Kiedyś mój braciszek zakupił w okazjonalnej cenie kilkadziesiąt tomów :P Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:15 POtruchtałeś gdzieś :( Pa, pa to ja sobie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:16 hmmm nie przetrzymuje pozyczonych rzeczy, poprostu tak dlugo czytam;)..nie dysponuje duza iloscia wolnego czasu:).. to fakt drogie,.w takim razie biblioteka jest pozyteczna... zostaje jeszcze rozczochrany_jelonek od ktorego tez mozna cos pozyczyc:) na marksa nie mam ochoty;)...filozofia nie jest dla mnie,.:) brat przeczytal wszystkie? no to gratuluje udanego brata :D Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: milego wieczoru wiec :))) 21.05.06, 18:44 Nie przeczytał :) Znalazł bardziej pożyteczne zastosowanie :) Dzielnie służyły mu jako podpórka pod łóżko :P brrr. Co za senny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś