Dodaj do ulubionych

Czekam na seans

20.05.06, 18:52
No i co dzisiaj będziemy oglądać ?????
Specjalnie dla Was zmieniłam oblicze i czekam :P
Konwalie zwiędły :(
Może jakiś pęczek bazylii ????
Obserwuj wątek
    • rozczochrany_jelonek znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:00
      uczepilas sie jak rzep moich rozczochranych wlosow;p...

• rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:06
        Ja się uczepiłam ???
        To pudel się uczepił.
        A ja się tylko zaczepiłam.
        Zreszta kochany kto tu ma prawo być rozczochranym ???
        Ty włosy króciutkie.
        A ja rano :P Strach patrzeć w lustro:D

Załóżmy Związek Rozczochranych Inaczej
        • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:18
          nagle taki wysyp rozczochranych ludzi ? ;p
          fakt to dotyczy praktycznie wszystkich:)))...
          lubie rano ogladac taka niepoukladana kobiete ;)..
          podejrzewam ze koloru blond bylo to rozczochranie Twoje :))

rozczochrana_szczotka napisała:
          > Zreszta kochany

Pani nie posuwa sie za daleko?? :))

• rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:19
          zrobilas zdjecie rano ...w czasie stanu rozczochrania ???
          • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:31
            No wiesz ? Ja blondynka ??? Naprawdę takie kretynizmy wypisuję ?????
            Toż me kudełki wręcz przeciwnej barwy. Kruczoczarne.
            Zdjęc nie robię sobie w takim stanie ale pusty śmiech mnie ogarnia. Mam cały
            zestaw, żeli, klejów i innych mazideł aby ten nieład jakos ogarnąć.
            Więc kto tu powinien mieć rozczochranie w nazwie :P
            A jak tam fundamenty ??? Wylane ????
            • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:40
              nie,nie zauwazylem zadnych glupot napisanych:)
              blond nie oznacza kretyznizmu :p..eh te stereotypy:))
              a stan rozczochrania wcale nie jest taki zly,musisz zrobic sobie zdjecie,nie
              mozesz przeciez miec w albumie wszystkich zdjec na ktorych wyszlas idealnie:))
              kilka niepoukladanych tez sie przyda:)..

a fundamenty nie wylane jeszcze, dopiero policzone:)..wylewanie to nie moje
              zadanie..:)
              • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:54
                a gdyby tak Twoje zycie porownac do fryzury to ...
                bedzie to poranna fryzura,tuz zaraz po przebudzeniu?
                czy moze ta chwile po poludniu? dopracowana w kazdym szczegole..
                • rozczochrany_jelonek no i gdzie jestes ? ;) 20.05.06, 19:54
              • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:54
                No wiesz zawsze na komputerku można sobie włoski przyczesać :P No i na blond
                przerobić.
                Wyszczuplić, zmarszczki usunąć. I po co nam operacje plastyczne? :D
                Ewentualnie ciałko przeszczepić.

Truskaweczki nasze polskie widziałam ostatnio. Mniam nie mogę się doczekac.
                • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 19:59
                  Byłam na innym forum. Poważnym. Troche się poudzielałam. Temat chora zazdrość.
                  • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:03
                    zazdrosc nie moze byc chora,.chore sa osoby ktore cos takiego czuja...;)
                    a tu z powaznej dyskusji powstaja tylko problemy :)))...a i nic nowego sie nie
                    dowiem;)

• rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:06
                      Chora bo bezpodstawna. A ja siedzę w pracy z takim jednym, który mnie dręczy
                      swoimi chorymi, urojonymi problemami. Powinnam mu sprzedać kopa i wycelować w
                      stronę jakiegoś gabinety psychologicznego.
                      • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:11
                        :).. kopa od razu?, a moze pomocy faktycznie potrzebuje?..wysli go na forum
                        psychologia:)))
                        i gdzie sie pracuje o tej porze w sobote?:))..mam dziwne przeczucie ze to
                        pracocholizm jest winien :)..
                • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:00
                  ehh nie, nie mysl o przerabianiu :) kruczoczarne to tez ciekawy kolor...
                  na zmarszczki nie ma lekarstwa, po co ingerowac w cialo tak drastycznie i cos
                  operowac:)....naturalnosc jest piekna , niewazne w jakim wieku;)

truskaweczki?? :)))
                  a to dziwne bo wlasnie sie obiadam tym czerwonym przysmakiem:)..pychotka ..
                  przylacz sie jesli masz ochote,.sa ze smietana i cukrem lekko rozduszone,i ten
                  soczek nieziemski z nich wyplywajacy :D
                  • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:02
                    Ostatnio też jadłeś :)
                    Mam dobrą pamięć :D
                    mmmmmmmm pyszne
                    • zo-nalk Czesc rozczochrancy:)) 20.05.06, 20:03
                      Fajnie dobraliscie sie:))
                      • rozczochrany_jelonek witaj :)) 20.05.06, 20:06
                        ja siebie nie dobieralem ..
                        to ta szczotka dobrala sie do mnie ;))
                        • zo-nalk Re: witaj :)) 20.05.06, 20:09
                          i pasujecie do siebie jak dwie kropelki wody:)
                          • rozczochrana_szczotka Re: witaj :)) 20.05.06, 20:12
                            Ja bardzo przepraszam. Jam nie kropelka tylko ogromna, ciężka kropla, aż pot z
                            niej spływa, tłusta oliwa.
                          • rozczochrany_jelonek Re: witaj :)) 20.05.06, 20:14
                            ehh jesli juz mialbym byc woda to ona msuialaby byc ogniem..zeby mozna bylo ja
                            okielznac:)
                            lub na odwrot tez milo by bylo:)
                            a co u Ciebie ? na @ nie odpisujesz ;p

• zo-nalk Re: witaj :)) 20.05.06, 20:16
                              Juz masz w skrzynce odpowiedz,
                              narazie znikam,

pa:))
                              • rozczochrany_jelonek papa 20.05.06, 20:18
                                :)
                    • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:04
                      jem je codziennie :D...
                      chyba jedlismy juz razem? :))...
                      ciesze sie ze smakuja :)
                      • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:11
                        O ja przepraszam. Ja się do nikogo nie dobrałam :P
                        A truskawki jedliśmy między gromnicą a czerwona latarnią.
                        Co Ty tam przeliczasz ???
                        Jakąś pracę do szkoły musisz oddsać ???
                        No chyba, że gwiazdy liczysz :P
                        Właśnie się zabrałam za czytanie Małego Księcia. Zawsze gsdzieś słyszałam Mały
                        Książę, Mały Książę w poetycznych okolicznościach.
                        A teraz stwierdzam, że ten co to pisał musiał być naćpany.
                        • zo-nalk Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:12
                          Tez czytalam, jest bardzo fajny:))
                          • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:13
                            No nie wiem. To może ja prochów za mało dzisiaj łyknęłam :P
                            Albo do ziemi jedna nogą za bardzo jestem przywiazana
                            • zo-nalk Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:15
                              Przeczytaj do konca, cala zabawa jeszcze przed Toba:))
                              A teraz musze juz znikac,
                              milej zabawy:-))
                              • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:16
                                pa, pa. Jelonek Ci zadał pytanie
                            • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:17
                              a jakie na codzien lykasz? ;p..z nimi trzeba uwazac:)
                              maly ksiaze niczego sobie,.ale pamiec zawodzi:/..
                              czas pobujac w oblokach:)...im dluzej przy ziemi tym gorzej sie oderwac...

• rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:19
                                a dlugo przy tej ziemi tak uwiazana? ;)
                                • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:19
                                  zdecydowanie dluzej niz ja ? :)
                                • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:23
                                  Po zaczęciu Małego Księcia myślę, że długo. Bo już nie rozumiem takich odjazdów:
                                  (
                                  No ale spoko idę jutro na 6 ble, tfu, fe do roboty to będę bujać na wysokości
                                  10 m w moim pojeżdzie lux kosmicznym zwanym Tuckanem. Wiec daleko od ziemi.
                                  Bedę spogladać z wysokosci na ten padół :P
                                  A jak mi ktoś podpadnie to sobie pluć będę :P
                                  • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:31
                                    A teraz to ja sobie siedzę w domku.
                                    A do pracoholizmu to mi daleko
                                  • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:36
                                    moze czas wziac sie za mniej metafizyczne lekury:))
                                    moge cos poleic:D np "konstrucje betonowe" wg Kaliksta Grabca..stara ale jaka
                                    ciekawa:) rocznik okolo `80..zolte juz lekko rozlatujace sie kartki,.no i cala
                                    masa informacji na temat betonu;)
                                    ..
                                    gdzie idziesz w niedziele o 6 rano? hmm ..
                                    a pluj ile gruczoly dadza ;p ..tylko nie na mnie:)

• rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:40
                                      No nie wiem może i na Ciebie trafić :D Lepiej jutro nie chodź na zakupy :D
                                      Truskawki mogą poczekać.
                                      Nie no rewelacja o tym własnie marzyłam. A jest tam rozdział jak skutecznie
                                      wylać buciki z betonu ?
                                      • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:44
                                        rozczochrana_szczotka napisała:
                                        > No nie wiem może i na Ciebie trafić :D Lepiej jutro nie chodź na zakupy :D

nawet o tym nie mysl :)...

> Truskawki mogą poczekać.

aby dostac takie przysmaki jestem w stanie zaryzokowac :)

> Nie no rewelacja o tym własnie marzyłam. A jest tam rozdział jak skutecznie
                                        > wylać buciki z betonu ?

...jesli naprawde tego chcesz to moge zaprojektowac specjalnie dla Ciebie:p
                                        zaczynam sie marwtic o Ciebie;p...
                                    • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:41
                                      a tak na marginesie to zawsze robily na mnie dobre wrazenie ksiazki o
                                      ksiazkach:)...
                                      np
                                      -kraina chichow...lekka powiesc,sympatyczna,dawno czytalem a wspominam milo:)
                                      -cien wiatru :) ..jestem w trakcie..
                                      • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:45
                                        A o czym to jest ???
                                        Ja ostatnio tylko jakieś lekkie, łatwe i przyjemne bo nie mam czasu czytać.
                                        Tylko w autobusach, tramwajach. A tu się nie da nic poważniejszego bo trzeba
                                        ciągle przerywać.
                                        O czym ten cień wiatru ????
                                        • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:48
                                          Dla mnie a za co ????
                                          No ale mam kilku poważnych kandydatów:P Och wreszcie się pozbędę strapień :P
                                          Tak zasłuzyli sobie wszyscy na betonowe buty i najgłębszemiejsce w Odrze :)
                                          • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:54
                                            tak sie dziwilem ze pytasz o buty :) niewazne o czym pomyslalem;)
                                            hehe ...jezeli ktos kiedys wyplynie przez przypadek bede milczal :)..
                                            • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:58
                                              Tylko odciski palców zatrzyj :D
                                              Tylko gdzie znaleźć to najgłębsze miejsce w Odrze ????
                                              • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:05
                                                to na chybil trafil spusc do rzeki :)..ryzykowne...
                                                lub w mysl zasady najciemniej pod latarnia ..gdzies w ruchliwym miejscu..
                                                moze obok hali targowej:)
                                                • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:06
                                                  a komu taki los szykujesz? ...:)
                                        • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:51
                                          o chlopcu ktory zostaje wprowadzony przez swojego ojca w rodzinna tajemnicza
                                          tradycje..
                                          w jego rece (chlopca) wpada niezwykly bialy kruk, ksiazka owiana tajemnica:)..
                                          prawdopodobnie jedyny egzemplarz,.. ktorego szukaja takze tez inni ludzie..
                                          nie jestem daleko, wiec sam nie wiem jak akcja sie rozwinie, ale milo sie
                                          czyta:)
                                          • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 20:57
                                            To może też przeczytam :D
                                            Ja ostatnio czytałam Najczarniejszy strach. Taki sobie dreszczowiec. Wpadł mi w
                                            ręce to przeczytałam. Nawet niezły ale można było lepiej dopracować pewne
                                            rzeczy. No a teraz nie mam nic pod ręka. Chyba się będę musiała do jakiejś
                                            biblioteki zapisać.
                                            • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:03
                                              nie czytalem zadnej Cobena..ale cos slyszalem :)..
                                              koniecznie do biblioteki zapisac sie prosze ;p
                                              zeby polska srednia ,ludzi czytajacych zawyzyc;)
                                              chociaz ja wole od znajomych pozyczac:) ..kazdy ma czarna liste na ktorej
                                              jestem podkreslony na czerwono ;)...

• rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:07
                                                No nie :O Pożyczonych rzeczy nie oddajesz :O
                                                Wszystko pieknie ale ponoć na co lepsze książki w bibliotece są zapisy :( I
                                                trzeba długo czekać :(
                                                A jakoś nie mam znajomych kupujących książki. Są za drogie zdecydowanie, a jak
                                                są takie drogie to co się dziwić, że ludzie ich nie czytają.
                                                • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:09
                                                  Ja Ci mogę pożyczyć zebrane dzieła Marksa. Kiedyś mój braciszek zakupił w
                                                  okazjonalnej cenie kilkadziesiąt tomów :P
                                                  • rozczochrana_szczotka Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:15
                                                    POtruchtałeś gdzieś :(
                                                    Pa, pa to ja sobie idę.
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: znowu?? ...to wcale nie jest smieszne!!! 20.05.06, 21:16
                                                    hmmm nie przetrzymuje pozyczonych rzeczy, poprostu tak dlugo czytam;)..nie
                                                    dysponuje duza iloscia wolnego czasu:)..
                                                    to fakt drogie,.w takim razie biblioteka jest pozyteczna...
                                                    zostaje jeszcze rozczochrany_jelonek od ktorego tez mozna cos pozyczyc:)
                                                    na marksa nie mam ochoty;)...filozofia nie jest dla mnie,.:)
                                                    brat przeczytal wszystkie? no to gratuluje udanego brata :D
                                                  • rozczochrany_jelonek obecny :) nt 20.05.06, 21:17
                                                  • rozczochrany_jelonek milego wieczoru wiec :))) 20.05.06, 21:26
                                                  • rozczochrana_szczotka Re: milego wieczoru wiec :))) 21.05.06, 18:44
                                                    Nie przeczytał :)
                                                    Znalazł bardziej pożyteczne zastosowanie :)
                                                    Dzielnie służyły mu jako podpórka pod łóżko :P

brrr. Co za senny dzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka