rozmowy_kontrolowane 22.05.06, 20:55 "Jesteś podła!"- zakrzyknęła Janinka do uszatej córki i zeżarła pudełko wisni w likierze, co jest niezdrowe:D A Myszka zamieszkała w wielkiej komunie. Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:02 w robocie jestem na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:09 do tego rozmemłana Papuga w nietwarzowym dresie i bez makijażu, Zaczes dowartościujący Terezę, SantaMarija wywalająca oczyma na popalającą Agnisię.... Ja chcę Lucków!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:15 Jak ja bym zamieszkala w tej gejowce to najpierw bym dostala oczoplasu a jakbym przelazila przez te kurde odrzwia, to zaraz bym wypatrywala peryszkopu. W zyciu nie widzialam potworniejszego wnetrza, w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:21 a Gosza co projektowała, tylko ogrod czy wnetrze tez? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:24 Mowa byla tylko o ogrodzie, ale juz sobie go wyobrazam, miala byc kalifornijska dzungla;) a rosliny w Leroyu kupowali, pewnie same wierzby placzace;)) A w gejowce te kable tak oblesnie z plazmy wisialy, tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 23:12 Na tropie wpadek: tradycyjne pustki w przychodni, Kotowicz z nudów z Santamaryją gada w gabinecie, recepcji doktórka pediatrii pilnuje, zero pacjenta znaczy. Pediatrka wpada do gabineta, że ktoś do Santamaryi. Ona wychodzi i w tej samej chwili niemalże mówi do niedoszłego sąsiada co to przyszedł się pomigdalić, że nie może do Kotowicza po skierowanie pójść, bo u Kotowicza pacjent jezd. Przecie nikogo nie było w poczekalni?? i nikt się w ułamku sekundy tam nie wcisł, kiedy Santamaryja wychodziła od doktora... no chyba że był, ale pogawędki personelu mają pierwszeństwo przed przyjmowaniem pacjentów. Qrde, złości nie ten serial, wiecie ?? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 23:47 Nie moze to byc!! Dlaczego???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 23:49 A zauwazylas jak Terka sie spieszyla na targ po zakupy, po wolowine i jakies owoce, ze az sobie o malo olowkiem oka nie wyklula, tak sie spieszyla, a potem uskutecznili sobie z Nizynskim pogawedke w przedpokoju o Agniesi i jak to Tereski nikt w robocie nie szanuje tylko ja z litosci trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 10:02 xemxija napisała: > A zauwazylas jak Terka sie spieszyla na targ po zakupy Ja tam głównie zauważyłam jak Agnisia koszmarnie człapie... I już się wydawało, że zaczęła trochę lepiej grać, ale płonne nadzieje. Jakiej ważnej osoby jest to dziecko ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 08:48 może se Kotowicz pacjentów oknem wpuszcza, co by Santa Maryi w domniemanym migdaleniu nie przeszkadzać. Przecież na parterze przyjmują. Zresztą to by nawet było logiczne, w recepcji siedzi nawalona jak drzwi do GEJÓWKI Janeczka, i w przypływach szampańskiego chumoru robi pacjentom przesmieszne psikusy, więc Kotowicz jako właściciel dba o dobro pacjentów i w celu zminimalizowania niebezpieczeństwa kontaktu z rozbawioną Janeczką przyjmuje przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 10:08 ale ta GEJÓWKA to lekka przesada..słuchajcie, tak sie zastanawiam i przerażenie mnie ogarnia...oni te mieszkania do serialu WYNAJMUJĄ!!! więc ktoś w Polsce, NAPRAWDĘ MA TAKIE MIESZKANIE!!! ja myslę,ze trzeba ich zgłosić do CZTERECH KĄTÓW. W życiu nie widziałem takiego potwora!!!Nie wierzę,że jakiś gej mógłby w czymś takim mieszkać, oni mają chyba lepszy gust..? Ej a moze JACYKÓW tam mieszka? To by nawet pasowało stylem... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:23 no i te pitolnięte texty : "geje sa najlepszymi kucharzami" "gej najlepszym przyjacielem kobiety " " geje ŚWIETNIE tańczą" i dalej takei bzdzety no zesz kurna , niedługo sułyszymy "tylko gej tak potrafi sciany na oranzowo pizgnąc" i "jedynie u geja zobaczyc taką odjechana łązienkę" czy Ilonie sie w Łepku poprzestawiało ??? Ilono, w ten sposób z gejów robisz rozmemłane cioty w rózowych pączoszkach !!!!!!! a to normalni ludzie sa, nawet niektorzy bardzo męscy ,i nie mieszkają w peryskopach , i za takei obrazki to sie obrażą.. a co do partnera Grzegorza , to obstawiam ze to będize Tulipan !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:50 mozambique napisała: > no i te pitolnięte texty : > "geje sa najlepszymi kucharzami" > "gej najlepszym przyjacielem kobiety " > " geje ŚWIETNIE tańczą" i dalej takei bzdzety > no zesz kurna , niedługo sułyszymy "tylko gej tak potrafi sciany na oranzowo > pizgnąc" i "jedynie u geja zobaczyc taką odjechana łązienkę" > czy Ilonie sie w Łepku poprzestawiało ??? > Ilono, w ten sposób z gejów robisz rozmemłane cioty w rózowych > pączoszkach !!!!!!! a to normalni ludzie sa, nawet niektorzy bardzo męscy ,i > nie mieszkają w peryskopach , i za takei obrazki to sie obrażą.. > > a co do partnera Grzegorza , to obstawiam ze to będize Tulipan !!!!!!!!!!!! > :-D)))))))))))))))))))))) ŁI OL LIW IN DA JELOŁ SAMBERIN..JELOŁ SAMBERIN..... jak nic geje zapałaciły za REKLAMĘ!! PRODUKTPLEJSMENT!!!jak nic!!!! :-D))))))))))))) pękam ze smiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 21:35 > jak nic geje zapałaciły za REKLAMĘ!! > PRODUKTPLEJSMENT!!!jak nic!!!! Doooooobre. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:03 Skoro mowa o wpadkach: zauwazyliscie, jakie potworne ilości jadła gotowała Tereza dla połowy Lipnicy stołującej się w pubie? Ja tyle gotuję dla rodziny, na dwa-trzy dni. A toż to zbiorowe zywienie tam sie odbywa podobno! To ile ten "zbiór klientów" liczy, sześciu dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:12 dokładnie! a jeszcze katiering miał być dla pracowników...a wszystko w takim małym garnuszku... bo to żywność liofilizowana jest! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:25 bo sie bała, że nie posmakuje .. i co wyrzucić?? Zmarnować ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:26 ej, a moz ona osobno dla kazdego klienta gotuje ??? Oni i tak godzinami w pubie siedzom to poczekajom .... Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:07 na taka ilosc zakupow co oni przytargali w tych dwoch malych torebeckach, a straszyla tereza wielkimi zakupami, ze mialy byc i owoce i jarzyny, i miecha jakies i cus tam jeszcze, to ten katering musi oni robia dla siedmiu tylko krasnoludkow, bo nawet dla sirotki marysi by juz nie starczylo. i ten jej nienaganny makijaz do garow, ze o snieznobialym fartuszku bez jednej plamki po sosach nie pompne Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:18 a, się czepiacie! Serial misyjny jest? Jest! Uczy tolerancji? Uczy! A wy nic tylko ble i ble:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:34 Nieśmiało zauważę, że Egon w celach higienicznych przykrywał swoją łysinę jakąś dzierganą mycką, żeby resztki włosów klientom w zupie nie pływały. I fartucha używał zdaje się. A Tereza - jakby z salonu piękności wylazła, toż ja stojąc nad domowym obiadkiem bardziej poczochrana jezdem... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:38 a se bądź czochrana , bylebyś lakierem loki prysnęła, wtedy siatki na głowie nie trzeba... takie pra-buty! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:57 one syskie tak ze Ifigenai miesza w garku wlasnym kudlami to jeszce polece ( we własny miesza) ze Owad z BB przy gotowaniu łupiez i wszy do gara sypią ,to niech tam - najwyzej zatrują tylko Łowicką ale ze kuchara w pabie z takim kudłami na gulaszem stoi ,, to ja bym tam PIH i Sanepid od razu wysłala Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 14:31 ale to miała być KUCHNIA POLSKA a nie jakiś francuskie bą tony!! a kuchnia polska z POLSKIM KOŁTUNEM JEST PRZECIE!!! bez tego nie smakuje po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 19:10 I właśnie dlatego zbojkotowałam oglądanie serialu!!!!! Od trzech tygodni jestem na odwyku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 21:34 Łomatko! Podziwiać tylko koleżankę;) To co ty tutaj robisz? Jeszcze się złamiesz i znów w nałóg wpadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalecka Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 09:13 W ogóle u nich tam, na tym zapleczu w tym pabie, siakiś taki bajzel. A Tereza to jakieś badania i książeczkę sanepidu ma? Ale Kamizela przecież też nie miała a piekła dla całej okolicy ciasteczka. Hanuś dać do kuchni żeby sie wyszalała! Siedzi biedna w domu przy dwojgu dzieciach i się nudzi, to zachciewa się jej nie wiadomo czego, pracy, studiów a może jeszcze, tfuj, doktorat bedzie pisała. Ktoś konkretnie wie na jakie to studia sie zapisała? Smieszy mnie to "zapisanie", jak do szkółki niedzielnej, na studia to trzeba egzaminy pozdawać a i tak nie wszystkim dane studiować. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 10:30 jakie studia? nieważne.grunt że nowo torebkie ma ,to szyku w stolycy zada... Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 14:01 Wątek Hanusiowych studiów i pracy wpienia mnie kosmicznie! A to dlatego,że Ilonka pojęcia nie ma o zatrudnianiu nauczycieli i daję plamę za plamą. Nie można zatrudnić na stanowisku nauczyciela studenta z maturą tylko! Co inszego jakby Handzia uzupełniała wykształcenie na podyplomówce na ten przykład. Albo magisterkę robiła. A una ledwo miesiąc temu zaczęła studia licencjata pewnie a juz robotę ma. Czyżby inszego chętnego z dyplomem na było na to stanowisko? Tylko Handzia jedna? Paranoja! Pomijajac ważny fakt,ze awansu nie moze otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 14:05 Dla mnie to nieźle pierdolnięty jest ten cały dyrektor. Jak on wygrał konkurs na dyrektora ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 14:13 nie musiał wygrywać, należy do PIS-u. Pewnie też skończył pomaturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 14:39 to prywatna szkoła jest!!!niby, chyba? czy sie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 15:18 Jakby była prywatna, to mieliby pieniądze na obiady i wycieczki. A " dzieci z nauboższych rodzin" na pewno by tam nie chodziły:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 15:24 a może to jest PRYWATNA BADZIEWNA!!! znam takie n atym terenie...a dyrektor ciapa i nie umie skołować kasy..moze na te biedne ma dofinansowanie z unii? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 15:27 ciekawe jak taka ciapa - jak byłeś uprzejmy się wyrazić (chyba że to literówka, hi hi) - załatwiłaby dofinansowanie z unii Odpowiedz Link Zgłoś