Dodaj do ulubionych

dzisiejsze eM jak Mdłośc

22.05.06, 20:55
"Jesteś podła!"- zakrzyknęła Janinka do uszatej córki i zeżarła pudełko wisni
w likierze, co jest niezdrowe:D
A Myszka zamieszkała w wielkiej komunie.
Jakie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • mnietka.kokietka Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:02
      w robocie jestem
      na szczescie.
    • bluetab70 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:09
      do tego rozmemłana Papuga w nietwarzowym dresie i bez makijażu, Zaczes
      dowartościujący Terezę, SantaMarija wywalająca oczyma na popalającą Agnisię....
      Ja chcę Lucków!!!1
    • xemxija Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:15
      Jak ja bym zamieszkala w tej gejowce to najpierw bym dostala oczoplasu a jakbym
      przelazila przez te kurde odrzwia, to zaraz bym wypatrywala peryszkopu. W zyciu
      nie widzialam potworniejszego wnetrza, w zyciu.
      • laferme Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:21
        a Gosza co projektowała, tylko ogrod czy wnetrze tez?
        • xemxija Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 21:24
          Mowa byla tylko o ogrodzie, ale juz sobie go wyobrazam, miala byc kalifornijska
          dzungla;) a rosliny w Leroyu kupowali, pewnie same wierzby placzace;))
          A w gejowce te kable tak oblesnie z plazmy wisialy, tfu.
          • figurka_z_porcelany Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 23:12
            Na tropie wpadek: tradycyjne pustki w przychodni, Kotowicz z nudów z
            Santamaryją gada w gabinecie, recepcji doktórka pediatrii pilnuje, zero
            pacjenta znaczy. Pediatrka wpada do gabineta, że ktoś do Santamaryi. Ona
            wychodzi i w tej samej chwili niemalże mówi do niedoszłego sąsiada co to
            przyszedł się pomigdalić, że nie może do Kotowicza po skierowanie pójść, bo u
            Kotowicza pacjent jezd. Przecie nikogo nie było w poczekalni?? i nikt się w
            ułamku sekundy tam nie wcisł, kiedy Santamaryja wychodziła od doktora... no
            chyba że był, ale pogawędki personelu mają pierwszeństwo przed przyjmowaniem
            pacjentów. Qrde, złości nie ten serial, wiecie ?? ;))))
            • xemxija Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 23:47
              Nie moze to byc!! Dlaczego???:)))))
              • xemxija Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 22.05.06, 23:49
                A zauwazylas jak Terka sie spieszyla na targ po zakupy, po wolowine i jakies
                owoce, ze az sobie o malo olowkiem oka nie wyklula, tak sie spieszyla, a potem
                uskutecznili sobie z Nizynskim pogawedke w przedpokoju o Agniesi i jak to
                Tereski nikt w robocie nie szanuje tylko ja z litosci trzyma?
                • figurka_z_porcelany Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 10:02
                  xemxija napisała:

> A zauwazylas jak Terka sie spieszyla na targ po zakupy
                  Ja tam głównie zauważyłam jak Agnisia koszmarnie człapie... I już się wydawało,
                  że zaczęła trochę lepiej grać, ale płonne nadzieje. Jakiej ważnej osoby jest to
                  dziecko ??
            • tw_muza Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 08:48
              może se Kotowicz pacjentów oknem wpuszcza, co by Santa Maryi w domniemanym
              migdaleniu nie przeszkadzać. Przecież na parterze przyjmują. Zresztą to by
              nawet było logiczne, w recepcji siedzi nawalona jak drzwi do GEJÓWKI Janeczka,
              i w przypływach szampańskiego chumoru robi pacjentom przesmieszne psikusy, więc
              Kotowicz jako właściciel dba o dobro pacjentów i w celu zminimalizowania
              niebezpieczeństwa kontaktu z rozbawioną Janeczką przyjmuje przez okno.
              • drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 10:08
                ale ta GEJÓWKA to lekka przesada..słuchajcie, tak sie zastanawiam i przerażenie
                mnie ogarnia...oni te mieszkania do serialu WYNAJMUJĄ!!! więc ktoś w Polsce,
                NAPRAWDĘ MA TAKIE MIESZKANIE!!! ja myslę,ze trzeba ich zgłosić do CZTERECH KĄTÓW.
                W życiu nie widziałem takiego potwora!!!Nie wierzę,że jakiś gej mógłby w czymś
                takim mieszkać, oni mają chyba lepszy gust..?
                Ej a moze JACYKÓW tam mieszka?
                To by nawet pasowało stylem...
                • mozambique Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:23
                  no i te pitolnięte texty :
                  "geje sa najlepszymi kucharzami"
                  "gej najlepszym przyjacielem kobiety "
                  " geje ŚWIETNIE tańczą" i dalej takei bzdzety
                  no zesz kurna , niedługo sułyszymy "tylko gej tak potrafi sciany na oranzowo
                  pizgnąc" i "jedynie u geja zobaczyc taką odjechana łązienkę"
                  czy Ilonie sie w Łepku poprzestawiało ???
                  Ilono, w ten sposób z gejów robisz rozmemłane cioty w rózowych
                  pączoszkach !!!!!!! a to normalni ludzie sa, nawet niektorzy bardzo męscy ,i
                  nie mieszkają w peryskopach , i za takei obrazki to sie obrażą..

a co do partnera Grzegorza , to obstawiam ze to będize Tulipan !!!!!!!!!!!!
                  • drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:50
                    mozambique napisała:

> no i te pitolnięte texty :
                    > "geje sa najlepszymi kucharzami"
                    > "gej najlepszym przyjacielem kobiety "
                    > " geje ŚWIETNIE tańczą" i dalej takei bzdzety
                    > no zesz kurna , niedługo sułyszymy "tylko gej tak potrafi sciany na oranzowo
                    > pizgnąc" i "jedynie u geja zobaczyc taką odjechana łązienkę"
                    > czy Ilonie sie w Łepku poprzestawiało ???
                    > Ilono, w ten sposób z gejów robisz rozmemłane cioty w rózowych
                    > pączoszkach !!!!!!! a to normalni ludzie sa, nawet niektorzy bardzo męscy ,i
                    > nie mieszkają w peryskopach , i za takei obrazki to sie obrażą..
                    >
                    > a co do partnera Grzegorza , to obstawiam ze to będize Tulipan !!!!!!!!!!!!
                    >

:-D))))))))))))))))))))))
                    ŁI OL LIW IN DA JELOŁ SAMBERIN..JELOŁ SAMBERIN.....
                    jak nic geje zapałaciły za REKLAMĘ!!
                    PRODUKTPLEJSMENT!!!jak nic!!!!
                    :-D)))))))))))))
                    pękam ze smiechu!!!
                    • gatta13 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 21:35
                      > jak nic geje zapałaciły za REKLAMĘ!!
                      > PRODUKTPLEJSMENT!!!jak nic!!!!

Doooooobre. ;)))
            • tulka Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:03
              Skoro mowa o wpadkach: zauwazyliscie, jakie potworne ilości jadła gotowała
              Tereza dla połowy Lipnicy stołującej się w pubie? Ja tyle gotuję dla rodziny,
              na dwa-trzy dni. A toż to zbiorowe zywienie tam sie odbywa podobno! To ile
              ten "zbiór klientów" liczy, sześciu dziennie?
              • drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:12
                dokładnie! a jeszcze katiering miał być dla pracowników...a wszystko w takim
                małym garnuszku... bo to żywność liofilizowana jest!
                • aari Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:25
                  bo sie bała, że nie posmakuje .. i co wyrzucić?? Zmarnować ??
                • aari Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 12:26
                  ej, a moz ona osobno dla kazdego klienta gotuje ???
                  Oni i tak godzinami w pubie siedzom to poczekajom ....
                • bagatella Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:07
                  na taka ilosc zakupow co oni przytargali w tych dwoch malych torebeckach, a
                  straszyla tereza wielkimi zakupami, ze mialy byc i owoce i jarzyny, i miecha
                  jakies i cus tam jeszcze, to ten katering musi oni robia dla siedmiu tylko
                  krasnoludkow, bo nawet dla sirotki marysi by juz nie starczylo. i ten jej
                  nienaganny makijaz do garow, ze o snieznobialym fartuszku bez jednej plamki po
                  sosach nie pompne
                  • dzidzia_bojowa Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:18
                    a, się czepiacie! Serial misyjny jest? Jest! Uczy tolerancji? Uczy! A wy nic
                    tylko ble i ble:))))
                  • figurka_z_porcelany Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:34
                    Nieśmiało zauważę, że Egon w celach higienicznych przykrywał swoją łysinę jakąś
                    dzierganą mycką, żeby resztki włosów klientom w zupie nie pływały. I fartucha
                    używał zdaje się. A Tereza - jakby z salonu piękności wylazła, toż ja stojąc
                    nad domowym obiadkiem bardziej poczochrana jezdem...
                    • drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:38
                      a se bądź czochrana , bylebyś lakierem loki prysnęła, wtedy siatki na głowie nie
                      trzeba...
                      takie pra-buty!
                      • mozambique Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 13:57
                        one syskie tak
                        ze Ifigenai miesza w garku wlasnym kudlami to jeszce polece ( we własny miesza)
                        ze Owad z BB przy gotowaniu łupiez i wszy do gara sypią ,to niech tam -
                        najwyzej zatrują tylko Łowicką
                        ale ze kuchara w pabie z takim kudłami na gulaszem stoi ,, to ja bym tam PIH i
                        Sanepid od razu wysłala
                        • drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 14:31
                          ale to miała być KUCHNIA POLSKA a nie jakiś francuskie bą tony!!
                          a kuchnia polska z POLSKIM KOŁTUNEM JEST PRZECIE!!!
                          bez tego nie smakuje po polsku!
    • ja27-09 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 19:10
      I właśnie dlatego zbojkotowałam oglądanie serialu!!!!!
      Od trzech tygodni jestem na odwyku!!!!
      • iza232 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 23.05.06, 21:34
        Łomatko! Podziwiać tylko koleżankę;) To co ty tutaj robisz? Jeszcze się
        złamiesz i znów w nałóg wpadniesz.
        • ewamalecka Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 09:13
          W ogóle u nich tam, na tym zapleczu w tym pabie, siakiś taki bajzel. A Tereza
          to jakieś badania i książeczkę sanepidu ma? Ale Kamizela przecież też nie miała
          a piekła dla całej okolicy ciasteczka.
          Hanuś dać do kuchni żeby sie wyszalała! Siedzi biedna w domu przy dwojgu
          dzieciach i się nudzi, to zachciewa się jej nie wiadomo czego, pracy, studiów a
          może jeszcze, tfuj, doktorat bedzie pisała. Ktoś konkretnie wie na jakie to
          studia sie zapisała? Smieszy mnie to "zapisanie", jak do szkółki niedzielnej,
          na studia to trzeba egzaminy pozdawać a i tak nie wszystkim dane studiować.
          • drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 10:30
            jakie studia? nieważne.grunt że nowo torebkie ma ,to szyku w stolycy zada...
            • iza232 Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 14:01
              Wątek Hanusiowych studiów i pracy wpienia mnie kosmicznie! A to dlatego,że
              Ilonka pojęcia nie ma o zatrudnianiu nauczycieli i daję plamę za plamą. Nie
              można zatrudnić na stanowisku nauczyciela studenta z maturą tylko! Co inszego
              jakby Handzia uzupełniała wykształcenie na podyplomówce na ten przykład. Albo
              magisterkę robiła. A una ledwo miesiąc temu zaczęła studia licencjata pewnie a
              juz robotę ma. Czyżby inszego chętnego z dyplomem na było na to stanowisko?
              Tylko Handzia jedna? Paranoja! Pomijajac ważny fakt,ze awansu nie moze otworzyć.
              • wieslawa-siemiankowska Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 14:05
                Dla mnie to nieźle pierdolnięty jest ten cały dyrektor. Jak on wygrał konkurs
                na dyrektora ??
                • tw_muza Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 14:13
                  nie musiał wygrywać, należy do PIS-u. Pewnie też skończył pomaturalną.
                  • drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 14:39
                    to prywatna szkoła jest!!!niby, chyba? czy sie mylę?
                    • wieslawa-siemiankowska Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 15:18
                      Jakby była prywatna, to mieliby pieniądze na obiady i wycieczki. A " dzieci z
                      nauboższych rodzin" na pewno by tam nie chodziły:)
                      • drzejms-buond Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 15:24
                        a może to jest PRYWATNA BADZIEWNA!!! znam takie n atym terenie...a dyrektor
                        ciapa i nie umie skołować kasy..moze na te biedne ma dofinansowanie z unii?
                        • tw_muza Re: dzisiejsze eM jak Mdłośc 24.05.06, 15:27
                          ciekawe jak taka ciapa - jak byłeś uprzejmy się wyrazić (chyba że to
                          literówka, hi hi) - załatwiłaby dofinansowanie z unii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka