mnietka.kokietka 23.05.06, 22:17 gingers bir. poprostu TANDETA po całośći!!!!!!!! Ta laska z gitarą i te żaby i wiatr.... Bosz... Nie wiem czy nie gorsze od Mokate Kapciuczino.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: amooore amoreeee 23.05.06, 22:32 aha. ja myslalam, ze to celowa stylizacja na niemiecki, by nie rzec bawarski, mood. a koles podobny do borisa beckera precyzyjnie wybrany w castingu, albo i on sam, we wlasnej rudej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka myślałam,że 24.05.06, 08:49 tylko ja jestem przeciwniczką tej reklamy. Ta dziewczyna jest tandetna,ma strasznie wieeelkie palce u nóg.Te żabki,ten wiatr,ten koleś. Okropieństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: myślałam,że 24.05.06, 08:54 o kochani, ja tez jak to widze to mam odruch wymiotny jedna z najokropniejszych reklam w historii az dziwne, bo na ogol reklamy piwa sa swietne tak jak ta z kolesiem ktory sie trzesie i inni tez po wypiciu piwa (jakiego nie pamietam, gingers czy jakos tak) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: myślałam,że 24.05.06, 09:15 a z tym trzesieniem to nie heineken - tak mi sie kojarzy:) a reklama z zabka gitara i blond cudem z duzym wielkim palcem u nogi - koszmarna Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: myślałam,że 24.05.06, 10:20 heineken...ta trzęsawka głupia ale muzyczka chociaż fajna... ale ta kobitka z gitarąąąąąąąąa? bożżżż. ze to niby czas majówki... może oni harcerzy chcą nakłonić do picia przy ognisku? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: myślałam,że 24.05.06, 17:33 A jeśli o trzęsieniu mowa, to mnie najbardziej irytuje nałęczowianka i ta dziwewczyna majtająca włosami i palcami. Obrzdylistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: myślałam,że 25.05.06, 10:13 zaiste, błeeeeeeeee a i jeszcze ta baba z torbą pod koszulą,(JOY) co to zaciażoną udaje... jak bym takiej pizzzzzzzzzzną przez łeb ta torbą to by jej się odechciało zgrywać... Odpowiedz Link Zgłoś