mami2 24.05.06, 12:59 To jak to jest z tym Twoim biustem? Masz mały czy duży?:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bossmaan Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:05 najlepiej wrzuc fotki - bo tak to wiesz, dla jednego duzy dla drugiego maly ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:06 O! Jaki interesujący wątek :)) PS: <szeptem> a czemu nas biust Niutaki interesuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:11 > PS: <szeptem> a czemu nas biust Niutaki interesuje??? nie wiem - ale chetnie zobacze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:14 A tak se zajrzałam na inne forum i tam znalazłam niutaki;)Mam nadzieje ze sie nie obrazi na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:22 To jest forum o cyckach??? Czego to ludzie nie wymyślą, paczpani... Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:34 A takowego nie posiadam, to sie nie interesowałam czy jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:36 > A takowego nie posiadam, to sie nie interesowałam czy jest.... ja tez nie posiadam cyckow, niemniej jednak troche sie nimi interesuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:37 Ale ja sie fiutem tylko realnie interesuje, nie wirtualnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:50 bądź bardziej subtelna....:)))) o, i tu Panowie mogą sie popisać:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Niutaki?! 24.05.06, 13:58 Ale co, ale że ja???? Substelna??? No rotfl :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Niutaki?! 24.05.06, 14:04 no a ja???! co taka zdziwiona?? od czasu do czasu mogłabys się postarac Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Niutaki?! 24.05.06, 14:05 Czy sugerujesz, że zamiast słowa fiut powinnam napisać fallus???? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Niutaki?! 24.05.06, 18:28 kurna, jaka fajna konwersacja mnie ominela...;) nigdy nie jestem gdzie potrzeba... eh... zycie... jak nie sjesta, to mnie oddeleguja. dzisiaj jestem w fabryce naszej firmy. fajnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re:tak ogromny że na wózku wożę:P 25.05.06, 19:29 i do tego obwisły:))) i podłużny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: o pacz pan jaki ciekawy no:) 25.05.06, 21:00 bossmaan napisał: > > PS: <szeptem> a czemu nas biust Niutaki interesuje??? > > nie wiem - ale chetnie zobacze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Niutaki?! 29.05.06, 10:30 chloe30 napisała: > O! Jaki interesujący wątek :)) > > PS: <szeptem> a czemu nas biust Niutaki interesuje??? dlatego::) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=41302318&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Niutaki?! 29.05.06, 10:41 Aaaa.... to teraz wiem, może sie przyłączę do dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re:nie próbuj:) 29.05.06, 10:43 tam oprócz małych biustów grasują małe móżdżki:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re:nie próbuj:) 29.05.06, 10:48 Hehe, a ja tylko powiem tak: mnei akurat małe się podobają, i ja nie rozumiem kompleksów. No jedynie ze względu na tych prymitywny samców można w nie wpaść, ale dla mnie małe jest piękne. I nie pisze tego z perspektywy deski - ostatnio jedna pani bezczelnie mi powiedziała, że mam duży - ale ona porównywała mnie do modelek, cipa goopia.... Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re:nie próbuj:) 29.05.06, 10:53 mi nie podoba się tylko dowartościowywanie się w głupi i nieprawdziwy sposób, jak napisałam na tamtym forumie, zawsze też powtarzam: nieważne czy duże czy małe, byleby zdrowe:) to mówię z pozycji nie deski i nie cycatki tylko kobiety po operacji piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re:nie próbuj:) 29.05.06, 10:57 Z tym dowartościowywaniem się to święta racja :)) PS: moja koleżanka jest straszna deska, ja przy niej to normalnie jak Sabrina prawie. Idziemy sobie kiedys razem przez miasto, a ona na mnie z ryjem czemu nie ubrałam stanika, jak ja wyglądam....eeee.....czy 75B można kogos zabić????? :)))))))))) I obyśmy zdrowe były :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re:nie próbuj:) 29.05.06, 12:05 bądźmy zdrowe, kobiety i bądźmy piękne:) chloe, 75B może kogoś zabić za pomocą piękna;););) Mnie się strasznie podobają nieduże piersi, uważam, że są znacznie bardziej estetyczne i powodują, że kobieta wygląda wdzięczniej i zgrabniej! O! I z całą pewnością mam rację, bo przecież zawsze mam rację!;););) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re:nie próbuj:) 29.05.06, 12:06 chytra_hydra napisała: O! I z całą > pewnością mam rację, bo przecież zawsze mam rację!;););) No i co mi pozostaje??? Chyba tylko potwierdzić :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re:nie próbuj:) 29.05.06, 12:17 Chytra Hydra ma zawsze rację. ...może kapitalkami powinnam napisać??????????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re:nie próbuj:) 29.05.06, 12:45 A ja mówie ze nie ma racji. Mówi to ktos kto ma naprawde małe. I co? I pstro. Nie czuje sie z tym dobrze. Tak, mam na tym punkcie kompleks, jak wiele kobiet którym natura tego poskąpiła. I wcale sie nie dziwie tamtym laskom....Tyle miałam do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re:nie próbuj:) 29.05.06, 12:50 Mami, a gdyby faceci na całym świecie od zarania dziejów szaleli za małym biustem??? I mówili, że te z dużym to jak dojne krowy?? Tez byś miała kompleks??? To tylko przez samców mamy kompleksy, tylko..... Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re:nie próbuj:) 29.05.06, 13:05 Toz ja wiem ze to przez nich! Jołopy jedne!Ale jednemu na szczescie moje mikrusy sie jeszcze podobają i było nie było udało mi sie dwoje dzieci z nich wykarmic! To dopiero sztuka;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re:nie próbuj:) 29.05.06, 13:09 mami! ja mam rację i już! dlatego, że mam dość duży biust i wcale się z tym dobrze nie czuję, przyrzekam że z ogromną przyjemnością bym go sobie zmniejszyła, gdyby to było możliwe bez ingerencji chirurgicznej, na szczęście mam jeszcze tyle oleju w głowie, żeby się o to nie pokuszać;) a poza tym, uważam, że niewielki biust jest naprawdę bardzo fajny i zazdroszczę wszystkim kobietom, które takowy mają! (i nie mam balonów, żeby to było jasne);) więc mami, nie obrażaj się na mnie, chodź znajdziemy jakąś metodę, żeby się podzielić, wtedy i Ty i ja będziemy w końcu szczęśliwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re:nie próbuj:) 29.05.06, 13:10 chloe, kapitalikami nie trzeba. uważam, że bardzo przekonująco się wyraziłaś;););) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re:nie próbuj:) 29.05.06, 13:54 Chytra! Ja sie kofana wcale a wcale nie obrazam:) Mam dzisiaj dosc dobry humorek:)Upatrzylam ostatnio jakis powiększacz do cyców (chyba Dax Cosmetics), podobno ma powiększac o całe 1,5 cm:) Takze nie jest zle:) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re:nie próbuj:) 29.05.06, 14:15 a jakiegoś pomniejszacza nie widziałaś?;););) i cieszę się, że się nie obrażasz, tak trzymaj...;) Odpowiedz Link Zgłoś