niutaki 03.12.12, 14:26 Alieny dwa, co to myslalam ze to jeden i ten sam kotek: Tymczasem noca u cioci niutaki na tarasie mysle ze to juz wszystkie: 3 Alieny (krowkowe) Diabol (czarny z biala klateczka) i Bure (bure z bialym) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: "moja" ekipa 03.12.12, 14:47 He he, skad mialam wiedziec, ze sie tyle uplegnie? A tak juz serio to jestem przerazona, na poczatku byl jeden z Alienow i Diabol, potem doszlo Bure, nastepnie Alien 2 i wtedy mowie do meza: "to juz chyba wszystkie, caly miot, jednak zyja", na drugi dzien maz dzwoni do mnie i pyta: "wiesz ile jest kotkow? piec!!" dzis wale po karme i mleko, bo nalewam im ciepla wode i do tego troszke mleka, zeby sie ogrzaly, misek to juz na serio brakuje, bo jeszcze Pan Jezyk, co mu sie na zime nie zaslo ma swoja zastawe. Masakra. Dorwe babe-rozmnazaczke to zabije na dniach zbudujemy domki, kurde ciagle czasu mi brakuje Odpowiedz Link
elle-joan Re: "moja" ekipa 03.12.12, 15:09 No własnie też chciałam napisać trochę jak anka- uzupełnij ciocia zastawę, bo za mało nakryć... Odpowiedz Link
animus_anima Re: "moja" ekipa 03.12.12, 15:31 Jejku, jaka zgraja ale nie wyglądają na bezdomne Odpowiedz Link
niutaki Re: "moja" ekipa 03.12.12, 15:42 Wszystkie przychodza do mnie jesc, pewnie podjadaja tez gdzies indziej, oczy i uszy z tego widze na razie ok, nie maja prawdziwych wlascicieli, ani tez cieplych miejsc do spania. Odpowiedz Link
k1234561 Re: "moja" ekipa 03.12.12, 16:16 Ale ekipa.Fajnie,że możesz im pomagać.Kotki piękne.Dobrze zaopiekowane. Odpowiedz Link
olinka20 Re: "moja" ekipa 03.12.12, 19:23 Elegancka ta twoja ekipa!!! Faktycznie mieni sie w oczach, jeden kot w 2 egzemplarzach Odpowiedz Link
andy3458 Re: "moja" ekipa 03.12.12, 20:25 Niezła ekipa. Ale chyba podjadają jeszcze w innych miejscach, bo wyglądają nieźle. Potrzebny im chyba tylko jakiś ciepły kącik, albo DS. A co do zastawy, to ... rzeczywiście widać braki. Odpowiedz Link
niutaki Re: "moja" ekipa 03.12.12, 21:23 tak poprawily sie bardzo, szczegolnie krowkowe wyladnialy Odpowiedz Link
pi.asia Re: zagadka;) 03.12.12, 21:53 Na pierwszy rzut oka cztery, ale jak się dokładnie przyjrzeć, to daleko na horyzoncie majaczy Alien3. Mnie urzekło następne zdjęcie (drugie nocne). Nad Alienem3 świecą się oczyska Diabola. Wygląda to jak jeden kot, ale są dwa! Cudne stado, i jakie wypasione! Nieważne ile misek stoi, ważne że w tych miskach coś jest! Odpowiedz Link
niutaki Pi.asiu:) 03.12.12, 23:29 Dokladnie tak! jestes genialna, a Diabol jest najdzikszy, ucieka i syczy, patrzy oczami z daleka, reszta podchodzi na odleglosc reki. Odpowiedz Link
aankaa Re: "moja" ekipa 03.12.12, 22:55 mając taki wybieg / tylu stołowników nasypałabym na dłuuuuugą tackę / skrzynkę do kwiatków Odpowiedz Link