katimai Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 08:47 ale positive czy negative, bys chciała? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 08:50 Może positive?? Ja mam tu Prosiaka chuja, także negativ to mam non stop :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 08:53 ja dzisiaj jestem nieco negativ wiec positiv nie zapodam. natomiast: leje jak z cebra a przy tym goraco..., wczoraj obejrzalam beznadziejny film z nicolasem cagem 'the weather man'. bosz......... jak ktos mogl nakrecic takiego gniota???????????!!!!!!!!! stracilam tylko 2 cenne godziny wieczoru. moglam sie z mynszem pogzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 08:57 Fajnie masz. U nas też leje i wieje i jeszcze zimno na dodatek. I film nieciekawy tyle że w realu, i wyłączyć sie nie da... Może ja pomyśle o ciepłych krajach znowu??? Kto wie. Klimat mnie wkurza. Cokolwiek to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 08:55 heh, jakos nic mi nie przychodzi d o głowy :DD bo jakbyscie chciały ponarzekac to ja sie z checią przyłaczze czy u was tez leje cholernie? mi własnie w firmie na głowe kapie, cudownie ... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 08:57 To ponarzekajmy. Leje jak chuj, Prosiak jest chuj, w dodatku weekend też będzie chujowy :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:02 hehehe....... przylaczam sie!:):):) pierwszy raz synchronizacja: leje, ze normalnie kurwicy mozna dostac. a ja sie z kumpela umowilam na obiad:( tutaj jak leje, to prawie stan wyjatkowy oglaszaja, wiec do domu nie mam po co jechac, nie dojade i w 3 godziny:( eh... zyzn parchataja... Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:12 A u mnie nie leje. Ale jak wychodziłam to było 8 stopni. No ludzie! Toż kurwa to juz czerwiec za pasem. Od wczoraj grzejemy w domu znowu. Po prostu od listopada mam przeciągły wypizd i dzieci z glutami do pasa! Był jeden tydzien ciepła i wtedy akurat miałam remont! Niech to jasny chuj! Dobrze ze sie na wakacje nie wybieram (bo w grę wchodziło by tylko polskie morze, a tam wypizd bedzie pewnie przez całe wakacje!) Ale weekend zapowiada sie dosc niezły. Musze dzieciom zakupic chomika na dzien dziecka, w piątek ide na impreze, a w sobotę jadę z małzem do Warszafki na jakis konkurs reklamowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:13 No to mi teraz powiedzcie: małż dostał 25 cygar kubańskich w starym pudle, pełen wypas. Cena rynkowa (no żesz) 2000 PLN. Dał mi to i powiedział, że mogę to sprzedać, bo on nie pali, a cygara szybko tracą swoje właściwości (jakieś humidorium trzeba mieć, czy coś, żeby tak szybko nie traciły). Tyle kasy na ciuchy. Tylko gdzie i jak to sprzedać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:17 Też myśłałam, ale za tyle nie sprzedam, może za połowę, bez pudełka... Najfajniejsze jest z tego wszystkiego pudełko, tego mi szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:20 A dlaczego za tyle nie sprzedasz? Moze sie znajdzie jakis pasjonat? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:21 sonrie,a moze do sklepu z cygarami pojdz i tam wstaw? wiem, ze w warszawie sa, nie wiem, czy gdzies blisko ciebie tez. w polsce nie ma zbytniej tradycji palenia cygar, tutaj offfszem:( a dla mnie smierdza jak zaszczana pielucha:( a czemu na alegro nie sprzedasz za tyle? nie ma odpowiednich nabywcow, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:22 Spróbuj na Allegro co ci szkodzi, daj na Kup teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:24 Mąż chciał to upłynnić w trafice w Poznaniu, ale fakturkę chcieli. Strasznie śmierdzą... Pooglądam jeszcze na allegro - tańsze cygara schodzą, ale te droższe słabiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:16 A i jeszcze jest nadzieja ze moze zrobią cos kaczce dziwaczce za ten przekręt z Pkp-em. No dobra, nadzieje warto miec... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:22 mami2 napisała: > A i jeszcze jest nadzieja ze moze zrobią cos kaczce dziwaczce za ten przekręt z > > Pkp-em. No dobra, nadzieje warto miec... Linke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3382894.htmlsłużę Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:24 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3382894.html Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:29 Mami, wierzysz, że coś mu zrobią??? Ja nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 09:31 Nie no, az tak naiwna to nie jestem....ale warto sobie dzień umilić malutką cząstką nadziei;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 10:05 hehehehehehe.....!!!!! bosz........:( - normalnie szok! po prostu IDENTYCZNIE jak bylo... ciekawe, jak sie teraz czuja jego wyborcy!! a na kwacha narzekali i piekna jole. buahhhaaaaaa! wiecie co, ja sobie tak mysle, ze jak ta fantastyczna pareczka przyjedzie tutaj, to chyba ze wstydu pod ziemie sie zapadne. acha, ten medal, co to go w szwabii wydali, to wcale duzo od rzeczywistosci nie odstaje;) wystarczy popatrzec na prezia, ma sie pelen obraz polski:( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 10:11 Ja się zastanwiam co musi sie stać, żeby tych debili zrzucić ze stołków?? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 10:37 no wlasnie. to jest kluczowe pytanie. juz sie zastanawialam nad tym, ile podpisow trzeba zebrac, zeby ich wypierdzielic. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 10:58 conejito13 napisała: > ile > podpisow trzeba zebrac, zeby ich wypierdzielic. Obawiam się, że nei ma takiej możliwości :((( Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To o czym dzisiaj??? 31.05.06, 11:07 dlaczego??? czy jesli, wybrany demokratycznie prezio nie spelnia oczekiwan wyborcow, to nie mozna go zmienic??? bosz........ to zadna demokracja;) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Chloe 31.05.06, 11:42 jako żeś ty najmądrzejsza :)) powiedz mi jak zrobic zeby ten suwaczek ( z data porodu:))) miał nazwe jakąs, a nie cały długi adres , plissss Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 31.05.06, 11:45 przed linkiem wpisz <a href=" potem jest link, potem wpisz ">nazwa suwaczka<a/> Nie wiem czy umiem to wytłumaczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 31.05.06, 11:50 Nie dałaś cudzysłowia chyba po <a href=" i potem po linku Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Chloe 31.05.06, 11:56 cudzysłów, i mi sie duża litera tam znalazła ale juz wiem wszystko dziekuje ci Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 31.05.06, 11:57 235 dni..... zdążysz się zacząć cieszyć :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Chloe 31.05.06, 11:58 ja juz sie ciesze a reszta niech sie p i e r d o l i :DD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 31.05.06, 12:00 No i super :)))) Tak sobie pomyślałam, że ten suwaczek to dobry znak :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 katimai 31.05.06, 12:07 no ja tez:) no to sie czeszemy razem z toba! tylko nie cipuj za duzo, bos za fajna, zeby taka strate przezyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: katimai 31.05.06, 12:10 eeeee, Conejito, o to się nie boję. Ona pewnie z czytania cip tak rzygała, teraz już wie, że nie wolno :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: katimai 31.05.06, 12:17 a żebys widziała Chloe, swieta prawda, zaczął mi sie robic kołtun zamiast mózgu i dałam spokój zadnych cip ( tam to i tak nudno jest) zadnych stron pt. "twojaciazadzienpodniu" dziekuje bardzo jak bede miała pytanie to sie Skubanej zapytam , albo Denay :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: katimai 31.05.06, 12:20 spoko , spoko, na suwaczek tez przjdzie pora Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: katimai 31.05.06, 12:24 A ja Cię podziwiam, że tak z godnościom osobistom to przyjmujesz. Ja bym z balkonu skakała, a nie mieszkam na parterze :)) Powiedz, że nie pigułki zawiodły??? Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: katimai 31.05.06, 12:28 nie pekaj, nie pigułki az wstyd powiedziec :)) no bez zabezpieczeniea to było no... ale zaraz po okresie niby Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: katimai 31.05.06, 12:29 A, jak to tak może sie nawet dzisiaj bzykne :DD Nie martw się, żaden wstyd, przeczytałam właśńie że można zajśc w cyklu bezowulacyjnym. McGyver żywcem :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: katimai 31.05.06, 12:30 hehehehehehehehe!!! dooobre! stara baba a facetowi uwierzyla, ze na czas wyjmie:) eh... my to jestesmy takie romantyczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: katimai 31.05.06, 12:31 niby wyjął, ale mu się "ulało":DDD <rumieniec wstydu na mym licu> Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: katimai 31.05.06, 12:32 katimai napisała: > niby wyjął, ale mu się "ulało":DDD Hehe, to teraz będzie miał ulewania za wszystkie czasy :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: katimai 31.05.06, 12:34 hehehehehe....! no tak to juz jest. nie kazdy wytrzyma napiecie. no dobra, nie ma tego zlego. tak se popitolimy chociaz, a tak... nudno byloby:) eh... dobrze, ze z humorem to przyjelas, bo ja pewnie nawet i planowane bede obrzygiwala pare miesiecy ze zgryzoty:( Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: katimai 31.05.06, 12:26 a najlepiej ginekologa zapytaj kati. choc wiem,ze moze masz zaufanie do niektorych dziewczyn z forum, ale... nie ma to jak fachowa rada. nie wiem, jak ty, ale ja nie dowierzalabym najlepszej nawet przyjaciolce (no, chyba ze bylaby ona ginekologiem:) grunt to zdrowy rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: katimai 31.05.06, 12:30 jasne że tak Conejito w powaznych kwestiach tylko do lekarza nie wierze w cuda wianki wydziwianki ale z duperelą( sałata na ten przykład, biedna sałata;) mozna sie do kolezanek zgłosic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: katimai 31.05.06, 12:32 salata nie!!! tylko nie salata!!!:) juz lepiej niech bedzie serek brie:) ale tak, rozumiem. a w ogole, to moze jakies ksiazki poczytaj czy jak? teraz pelno madrosci, tylko popytaj dziewuch (upsss), ktore sa naprawde dobre, bo pelno szajsu w sklepach. forum to beznadziejne miejsce, choc owszem, jest sporo informacji. ale sobie mysle, ze czesto za duzo szkodzi. wiesz, robi ci sie papka w glowie i juz sama nie wiesz, czy ta salata to tak czy nie, czy nogi myc, czy nie myc, czy paznokcie mozna pomalowac i czy szminki uzywac... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe 31.05.06, 12:05 mam nadzieje, ze sie zawczesni chwile. mialabys wtedy koziorozca. a z tego co wiem, to najlepszy znak pod sloncem:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Chloe 31.05.06, 12:18 a mi sie cholera jasna wydaje że to wodnik, a ja wodnika juuz mam na chacie i włosy z głowy wydzieram jakby był koziorożec - to cud miód malina :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe 31.05.06, 12:29 nio:) moja matka miala dwoje bachorow koziorozcow (czyt. ja i moj brat) i mowi, ze jako dzieci bylismy...tacy sami jak dorosli tylko troche nizsi:) co oznacza, ze nie miala problemow. podobno tak jest, ze koziorozce za mlodu to mali starzy. oby!:) gdyby zechcial potwor wypelznac choc ze 2 dni wczesniej, juz bylby kozlem. no, ale on ma dla siebie juz plany, wiec... bedziesz sie musiala dostosowac, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 31.05.06, 12:32 A ja mam koleżankę z 18.01 co jak Freddy Mercury zszedł był to sobie żyły cięła. To ona nie jest normalny koziorożec może??? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe 31.05.06, 12:36 no moze i normalny... bo uczuciowy bardzo:) zakochala sie i juz. zobacz na mnie: nie bylo blizej faceta, nie! musial byc 3.5tys km od domu. musial??? eh... co tu duzo gadac... logiki we mnie brak;) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Chloe 31.05.06, 12:37 chloe30 napisała: > A ja mam koleżankę z 18.01 co jak Freddy Mercury zszedł był to sobie żyły > cięła. To ona nie jest normalny koziorożec może??? eee, to moze ja wodnika poprosze :D Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Chloe 31.05.06, 12:50 Wodników nie polecam :) (to ja); koziorożce owszem (mój małżon) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Chloe 31.05.06, 13:07 to może ja przesieddze i poczekam do marca ? bedą ryby , mogą byc ? czy ryby tez nie teges heh Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe 31.05.06, 13:10 poczekaj do sierpnia:) bedzie lew. lew to moj mynsz i fajny jest. i moja mama. i tez jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 31.05.06, 13:10 Słuchaj, nie masz wyjścia, siedzisz do 22 maja i czekasz na bliźniaki. To jest debeściak znak :)) (po prostu nogi do góry dasz, nie wyjdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe 31.05.06, 13:09 wiecie co, tak na marginesie. kiedys swiecie wierzylam w horoskopy i takie tam (jestem w koncu typowa polska katoliczka, wierze we wszystko;) ale tutaj przekonalam sie, ze te same znaki sa clakiem innymi charakterami, w zaleznosci od miejsca w ktorym sie urodza. nie ma nic wspolnego na przyklad osoba spod koziorozca - hiszpan z tym samym znakiem - polakiem (nawet jesli jest to ten sam dzien urodzenia) etc. no ogolnie wiadomo, ze wiecej jest skladnikow horoskopu niz tylko dzien urodzenia (liczy sie nawet godzina a takze ustawienie planet i inne tam...). ale...jakos przestalam sie temu przygladac... nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Chloe 31.05.06, 13:17 też wierzyłam, nwet karty umiem stawiac ;P ja sama skorpion - i z horoskopów wynika że nikt do mnie nie pasuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe 31.05.06, 13:22 jezaa, ja bylam przez 7 lat ze skorpionem:(:( do tej pory jestesmy super przyjaciolmi, ale potrafi mi wypomniec jakies tam rzeczy, ktore mu 10 lat temu powiedzialam!!?? normalnie amok... nie wiem, skropion to chyba ciezki znak... Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Chloe 31.05.06, 13:28 no wiesz??? jak mozesz :))) dokładnie jak mówisz ciezkie jak cholera, pamietają wszystko , zazdrosne jak diabli za to jak juz przyjaciele - to na zabój jak kochają tez na zabój jak wrogowie - na zabój za to szczerzy uczciwi i wiierni :DDD to ja !! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe 31.05.06, 13:46 ladna prezentacja:) wierze! taki byl moj ex:( bo jak dobrze, to dobrze, ale jak zle... to na calego;) ile sie da, przetrzymaj, zebys glupiego jakiego znaku nie powila:) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Chloe 31.05.06, 14:24 A wcale ze nieprawda! Bo najgorszy z możliwych znaków to Byk! Uparty, bezwzględny, silny i zaczepny i jeszcze do tego obnosi sie z tą swoją bykowatością! No i jak taki byk moze sie dogadywac z niezależnym, marzycielskim, troche nie z tego swiata Wodnikiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe 31.05.06, 16:32 ja nie wiem. wszyscy chyba jestesmy jakimis trefnymi modelami. nie pomyslano zbyt dobrze... za to ogladalam 'Wyspe' ze Scarlett Johanson i tam wlasnie o tym klonowaniu bylo. No i calkiem wiarygodne to jest za te kilkaset lat. acha ogladalam tez 'Match Point' Woody Allena. naprawde dobry! polecam. ale nie jak ktos akurat ma zwalke. bo wali normalnie tak, ze sie czuje jak zwoje sie skrecaja i rozkrecaja... Odpowiedz Link Zgłoś