kamilar 09.06.06, 20:38 no i zmarnowałem dwie godziny, zamiast czytać to na kompie się bawiłem. Jutro z powodu wyrzutow sumienia, cały dzień nie będę mógł się skupić i pójdę pić;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: Idę robić popkorn na mecz 09.06.06, 20:49 Witamy. I kurcze, przykro mi z powodu Cisse. Lubię tego piłkarza, a on takiego pecha, drugi raz w karierze złamał nogę, mistrzostwa mu przepadną a Benitez ciul, będzie go na ławce trzymał bo ściągnie jakiegos drewniaka Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Idę robić popkorn na mecz 09.06.06, 22:01 POLSKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nic sięnie stało, Polacy nic się nie stało. Bo ja i tak kibicuję Holandii i Szwecji (czarny koniu jak nic) Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Idę robić popkorn na mecz 09.06.06, 22:54 :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Idę robić popkorn na mecz 09.06.06, 23:10 Nie płacz, my tu w Polsce do tego przywykliśmy. Będziesz mogła kibicować trójkolorowym zawsze, bo tak jak 4 lata temu to już się na pewno nie skompromitują:) Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Idę robić popkorn na mecz 09.06.06, 23:16 syn dzwonil i powiedzial ze nie pojdzie do pracy w poniedzialek bo beda sie smiac z polskiej ekipy:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Idę robić popkorn na mecz 09.06.06, 23:29 No zobacz, a my tu w ojczyźnie przywykliśmy:) Zawsze ,może powiedzieć, że 1940 9 czerwca, Francuzi zostawili Paryż bez obrony, a my daliśmy zmombardować naszą stolicę:) Przy okazji porażki z Niemcami bedziemy się pocieszać Grunwaldem i tym, że Klose, Podolski, Dabrowski są dziwnymi Niemcami;) A na koniec niech powie "Ale w 1982 to daliśmy wam łupnia w meczu o 3 miejsce." Ogółem to były takie moje żarciki odnośnie polskiej mentalności dziennikarzy, szuknia pocieszenia w historii:) A to przecież tylko piłka nożna, sport, zabawa. Lubię ja oglądać, ale no cóż szczerz mówiąc choć nie byliśmy dużo gorsi, to jednak zmysłu taktycznego to u nas za mało. Czekam teraz na klątwę janasa i smolarka:) P.S. Za dużo myśli naraz, to przez kawę wypita wczoraj, jeszcze mnie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Idę robić popkorn na mecz 10.06.06, 00:14 Wszystko co napisales przetlumacze jutro,wszystko dokladnie,a teraz ide spac ,dobranoc wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś