martucha_ 21.01.03, 12:22 co z moimi fotkami, no wiesz z ktorymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: ULALKA!!!!!!!!!!!!! 21.01.03, 13:04 Martucha :)) naprawde nie masz ze mna innego kontaktu?? ;)) a tak powazka - nie chca przejsc netem... :(( no nie ida i juz. musza zostac dostarczone na dyskietce, a ja padlam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dziewuszki!!!! 21.01.03, 13:43 co siem ostatnio z wami dzieje??? nie ma was i nie ma...:((( czarowna znikła a mnie tu inne baby atakuja i oniewiadomo co posądzają..buu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: dziewuszki!!!! 21.01.03, 13:54 juz lecem bronic Tygryska :)))) ps. studia nas pozeraja, o!.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dziewuszki!!!! 21.01.03, 15:58 Ulcia, tak musialam sie skontaktowac, bo sobie nagle w robocie o tym przypomnialam. Tygrysku, czasem jestem, czasem znikam na jakis czas, wszystko zalezy od nastroju i samopoczucia mojego wrednego, niestety. ale buziak dla Ciebie, ze sie tak o nas upominasz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dziewuszki!!!! 21.01.03, 18:34 to Ty w robocie masz dostep do netu????? cos nowego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: dziewuszki!!!! IP: proxy / *.chello.pl 22.01.03, 07:21 czesc Tygrysku, fajnie, ze zajrzales :)))) buziaki na powitanie i zyczonka mi lego dnia. wlasnie koncze poranna kawe i baaaaaaaaaaaaaaardzo mi sie nie chce isc do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dziewuszki!!!! 22.01.03, 07:24 witaj! jak mam gdzie zagladać to zawsze zaglądam!!!:))) ...nie martw siem Martusia!!! szychta ma ino 8 godzin!!!:)) ..a Ulalka pewnie jeszcze chrapie!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: dziewuszki!!!! IP: proxy / *.chello.pl 22.01.03, 07:33 8 godzin to zabojstwo, ale tak musi byc. ja dzis tez dlugo posiedze w robocie. a Ulcia ma dobrze, bo na zwolnieniu w domciu siedzi i przynajmniej sie wyspac moze :)))) chcoc generalnie szkoda mi jej, bo ostatnio jakos czesto chorobska ja dopadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dziewuszki!!!! 22.01.03, 09:52 ano, ale taki juz los, kobitka sobie odpocznie troszeczke i pouczy sie do egzaminow, hihihi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dziewuszki!!!! 22.01.03, 10:25 ano,..pozycz jej ode mnie udanej nauki!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dziewuszki!!!! 22.01.03, 10:39 kobitka wstala o 8.. jestem jak kon dorozkarski!.. nawet nie umiem chrapac zbyt dlugo po pracy ;)) ale nic to- wylecze sie, jak pare dni posiedze w domku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś