rzulw 26.01.03, 01:51 jesli cos porabiacie oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: Co w nocy porabiacie ? 26.01.03, 02:34 Bo ja spac nie moge i biegam po prywatnych forach. Troche pisałem, troche sobie muzy posluchalem. Nic sie nie dzieje... Jak w polskim filmie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Co w nocy porabiacie ? 26.01.03, 04:20 A ja biegam nie tylko po prywatnych i na czat też zaszlam, ale tam też nic się nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Co w nocy porabiacie ? 26.01.03, 04:30 a co moglo by sie dziac na czacie ? :) ja cosik nie lubie czatow. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Co w nocy porabiacie ? 26.01.03, 04:33 czasem można spotkać ciekawych ludzi i z nimi porozmawiać, generalnie tego co się dzieje na ogólnym też nie lubię, takie bla, bla ... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Co w nocy porabiacie ? 26.01.03, 04:41 Pracowalem przez jakis czas w inteernet caffe i widzialem jak grupy malolatow "jajka" robily sobie na czatach i od tamtej pory nie mam zaufania do takiej formy "komunikacji":) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Co w nocy porabiacie ? 26.01.03, 04:48 interesów na czacie niewatpliwie bym nie robiła, swojej tożsamosci też raczej bym nie ujawniała, nawet z pozoru powaznym osobom, ale generalnie dosyć szybko mozna się zorientować, że rozmawia się z bardzo młodą osobą, zawsze jakimś detalem się wyda, albo płytkością poglądów na niektóre sprawy, a zdażało mi sie spotykać naprawdę ciekawych ludzi z którymi ciekawie mozna było porozmawiać, kiedy ciągle brak czasu na kontakty towarzyskie, choć taka virtualna wymiana mysli pozwala czlowiekowi nie zgnuśniec całkiem umysłowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Co w nocy porabiacie ? 26.01.03, 04:59 Zgadzam sie z Toba i nie odszedlem calkiem od tej formy kontaktu. Uzywam czata (bardzo rzadko) do komunikowania sie ze "starymi" znajomymi. Nowych znajomosci nie zawieram na tym "bla bla ku" :)) Wole komunikatory. Mozna je spersonalizowac i w kazdej chwili uruchomic na jakim kolwiek kompie podpietym do sieci. No i maja archiwum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Co w nocy porabiacie ? 26.01.03, 05:13 Komunikatory też używam, na wszystkich kompach z ktorych korzystam, choć akurat archiwum to zawsze wyłączam :))) Pytałeś co w nocy porabiamy. Myślę, że niektorzy śpią i własnie również zamierzam to uczynić, pora starsznie poźna się zrobiła (albo wczesna). Dziękuję za rozmowę, bo w naszej Dziupli dzisiaj jakoś wszyscy bardzo wczesnie poszli spać i nie miałam z kim pogadać :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Co to jest komunikator? nt 26.01.03, 12:44 Witaj Meinku jak sie spalo ? Co to jest komunikator ? np: Tlen GaduGadu Icq i jeszcze pare innych by sie znalazlo. Kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Co to jest komunikator? nt 26.01.03, 13:01 hmm, śmiesznie, wymieniłeś akurat te trzy komunikatory, których używam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Co to jest komunikator? nt 26.01.03, 13:05 ja kiedys mialem tlen, ale teraz glownie GG. Icq Litle - jak bramki sms sa zapchane. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Co to jest komunikator? nt 26.01.03, 14:25 a ja wolę icq przy bardziej osobistych rozmowach, bardziej "odsłania" rozmówcę, w tych innych dostaje się wypowiedź zredagowaną, w icq widać jak ona powstaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Co to jest komunikator? nt 26.01.03, 14:38 pamietam te czasy, kiedy nie wiedzalem o tym i nie zmienialem w opcjach tego "punktu" Ale "jajka" byly :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Co w nocy porabiacie ? 26.01.03, 05:00 Zgadzam sie z Toba i nie odszedlem calkiem od tej formy kontaktu. Uzywam czata (bardzo rzadko) do komunikowania sie ze "starymi" znajomymi. Nowych znajomosci nie zawieram na tym "bla bla ku" :)) Wole komunikatory. Mozna je spersonalizowac i w kazdej chwili uruchomic na jakim kolwiek kompie podpietym do sieci. No i maja archiwum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
el.magico zgodze sie z przedmówcą 07.02.03, 11:23 popijam sobie cranbery, w przerwach w nauce rozwiązuje zagadki logiczne. hehe, moja kobieta zabawnie coś mruczy podczas spania i wogóle jest zabawnie. lubie noce dużo, dużo bardziej niż dnie(zwłaszcza zimą gdy i tak nie ma słońca). Odpowiedz Link Zgłoś
lalka14 Re: zgodze sie z przedmówcą 07.02.03, 12:22 To nastepnym razem w chwili przerwy w nauce, podczas gdy Twoja zona spi to tym razem spruboj ja przyrownac do pierwiastka chem. PIERWIASTEK NIEBEZPIECZNY PEŁNA NAZWA:Kobieta SYMBOL:Ko ODKRYWCA:Adam ROK ODKRYCIA:Znana od zarania dziejów MASA ATOMOWA:Średnio ok. 53,6 kg, lecz istnieją izotopy o masie od 40 do 200 kg WYSTĘPOWANIE:Stosunkowo znaczne ilości występują w obszarach zabudowanych WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE: * powierzchnia zwykle pokryta cienką warstwą kolorowej substancji (maskującej?) * wrze i mrozi bez żadnych przyczyn * topnieje przy odpowiednim traktowaniu * zgorzkniała przy nieprawidłowym użyciu * występuje w wielu odmianach począwszy od dziewiczo czystego metalu do rudej pospolitej... WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE: * wykazuje silne przyciąganie do metali i kamieni szlachetnych * absorbuje znaczne ilości drogich substancji * może nagle eksplodować bez żadnego ostrzeżenia czy powodu * nierozpuszczalna w płynach, lecz wykazuje wzrost aktywności po nasączeniu alkoholem etylowym * jest najsilniejszym znanym człowiekowi czynnikiem redukującym bogactwo UŻYCIE: * element wysoce ozdobny,zwłaszcza w samochodach sportowych * uwalnia od naprężeń * bardzo efektywny czynnik czyszczący REAKCJE: * czysty okaz, odkryty w stanie naturalnym, przyjmuje barwę różowo-czerwoną * barwa zmienia się na zieloną, jeśli zostanie umieszczony obok dorodniejszego okazu ZAGROŻENIA: * wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach * legalnie można posiadać tylko jeden okaz,choć można utrzymywać kilka, pod warunkiem, że znajdują się w różnych miejscach i nigdy się ze sobą nie stykają Odpowiedz Link Zgłoś
el.magico sprostowanie 07.02.03, 14:44 hehe.to mnie rozbawiłaś.to nie moja żona.przyjaciółka bardziej. a co do listu.hmmmmm.znasz sie na ludziach. na szczęście "izotop", który obecnie badam ma odcień brązowawy, nie magnetyzuje z metalami i kamieniami szlachetnymi, NIE MROZI zato jest bardziej wybuchowy od semtexu i absorbuje duże ilości Jasia Wędrowniczka(J>W). naprawde niewiem czy dożyje okresu romansu ze szkocką, bo gdybym nie znał aikido.......... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka14 Re: sprostowanie 07.02.03, 19:11 a moze cos dla przyjaciolki (a moze o przyjaciolce)? :)) Fazy życia kobiety: Wiek Napój: 17 Cooler alkoholowy 25 Białe wino 35 Czerwone wino 48 Dom Perignon 66 Kieliszek Jack'a Daniels'a z Napkin Wiek Wymówki na randkę: 17 Musiałam umyć włosy. 25 Musiałam umyć i wetrzeć odżywkę we włosy. 35 Musiałam ufarbować włosy. 48 Staszek musiał ufarbować mi włosy. 66 Staszek musiał ufarbować mi perukę. Wiek Ulubiony sport: 17 zakupy 25 zakupy 35 zakupy 48 zakupy 66 zakupy Wiek Definicja udanej randki: 17 "McDonalds" 25 "Darmowy posiłek" 35 "Diament" 48 "Większy diament" 66 "Spokój jak w piątek popołudniu" Wiek Ulubiona fantazja: 17 wysoki, przystojny brunet 25 wysoki, przystojny brunet z pieniędzmi 35 wysoki, przystojny brunet z pieniędzmi i z mózgiem 48 facet z włosami 66 facet Wiek Idealny wiek na zamążpójście: 17 17 25 25 35 35 48 48 66 66 Wiek Idealna randka: 17 On proponuje zapłacić. 25 On płaci. 35 On przygotowuje śniadanie następnego dnia rano. 48 Następnego dnia rano on przygotowuje śniadanie dla dzieci. 66 Jest w stanie przezuć śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
el.magico no ładnie 07.02.03, 20:10 dobre.wobec tego w jakich kategoriach wiekowych ty się klasyfikujesz.pokolei: napój, wymówki, {sport mozesz pominąć} itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka14 Re: no ładnie 07.02.03, 23:00 czerwone wino, wymowki brak a idealna randka trzecia odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
el.magico Re: no ładnie 08.02.03, 02:59 "diament" to nazwa całkiem dobrego hotelu w Katowicach.mają tam niezłe jakuzzi na ostatnim piętrze.bardzo pozytywny wybór na randkę:P {przy czerwonym winie oczy wiście} Odpowiedz Link Zgłoś
lalka14 Re: no ładnie 08.02.03, 17:07 heh, coz fajnie pomarzyc. kto moze niech zatem randkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
el.magico Re: no ładnie 08.02.03, 18:22 pomarzyć?????? czyżby mąż sprawował nad tobą czujną pieczę czy też cyfra 14 w twoim nicu odnosi się do twojego wieku? w każdym innym wypadku słowo pomarzyć wydaje sie irracjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
el.magico dlaczegóż to niby nie możesz porandkować?? 08.02.03, 18:24 jesli to nie zbyt osobiste pytanie oczy wiście Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dlaczegóż to niby nie możesz porandkować?? 08.02.03, 20:01 alez oczywiscie, ze mozna czemu nie. kazdemu wolno w koncu demokracja. tym razem pod zmienionym nickiem slo-onko bo poprzednio zbieglo sie niemal w nazwie z innym nickiem ale ta sama od humorow. chcesz napisz na @. pozdrowionka . Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Co w nocy porabiacie ? 08.02.03, 23:44 sa trzy poprawne odpowiedzi na to pytanie: 1. spie :)) 2. czytam :)) 3. gadam przez komunikator, albo tutaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Co w nocy porabiacie ? 09.02.03, 10:56 a teraz to mam duzo do czytania, Rzulwiu :)) bo troche do mojej mgrki, a ostatnio przeczytalam opowiadania o przeznaczeniu K.Blixen :)) polecam.. i ksiazke jakiegos Japonskiego pisarza (yoy.. maja za trudne nazwiska do zapamietania dla mnie.. :)) pt. "Kappy".. smieszna, choc nie jest to szczegolnie wysokiego kalibru literatura :)) pozdrooveczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś