Dodaj do ulubionych

30 + ON poszukiwany

22.06.06, 10:45
Na ciepłe nadchodzące dni i na te zimowe które też kiedyś nadejdą ...
Obserwuj wątek
    • majki1976 Re: 30 + ON poszukiwany 22.06.06, 13:34
      mnishka napisała:

> Na ciepłe nadchodzące dni i na te zimowe które też kiedyś nadejdą ...

ile tego ON ( olej napedowy) potrzeba, ma to być zimowa wersja? ;-)
      • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 22.06.06, 13:48
        oj w wersji zimowej potrzeba go bardzo dużo .... jestem strasznym zmarzluchem
        więc trzeba wyprodukować duuuużo ciepła :)
        • majki1976 Re: 30 + ON poszukiwany 22.06.06, 13:58
          tzn? a skad jestes?
          • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 22.06.06, 14:47
            gród Kraka
            • grzegorzkrak Re: 30 + ON poszukiwany 22.06.06, 21:29
              zgłasza sie misiek:))))
    • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 09:14
      :) trafiłeś na oba wątki :)
    • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:38
      i jak idą poszukiwania - ja też tak poszukiwałam i zgłosił sie tylko albo aż
      jeden ... ;)
      • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:42
        ten sam co tym razem? grzegorzkrak?
        • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:44
          nie nie ten sam - jakiś inny:) ale fakt że sie w ogóle jacyś zgłaszają - do
          mnie np. napisał maila ;) że "byłoby nam ze sobą dobrze" ciekawam skad ta
          pewność - podobno zna swą wartość:)
    • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:45
      aaa.. bo macie za duuże wymagania :)

chcecie żeby produkował ciepło jak jakieś perpetum mobile ... a ja optuję za równouprawnieniem i produkcją obopólną tego dobra :)
      • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:46
        sans ale wymagania to dobra rzecz - powiem więcej to podstawa i nikt nie mówi
        tylko o braniu :)
        • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:48
          i nikt nie mówi o perpetum mobile :) chodzi o wzajemne grzanie tylko potrzeba
          jeszcze jednej osoby do tego "wzajemne" :)
          • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:49
            dokładnie ale jak sie ma wymagania to faceci zaczynają sie bać - no nie wszyscy
            oczywiście ale ci którzy sie nie boją juz są zajęci :( niestety ;)
            • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:50
              jest sporo racji w tym co napisałaś :)
            • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:50
              zostali Ci przewrażliwieni albo przestraszeni niewiadomo czego
              • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 10:52
                i tacy którzy boją sie odpowiedzialności i mówią tylko .... nie robiąc nic
                • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 11:07
                  ok .. na serio ... poświęcę się i napiszę dziś naprawdę referat

bo wątek wygląda desperacko ... faceci zaś lubią zdobywać.. lub przynajmniej mieć takie wrażenie

ja zaś byłbym zainteresowany.. ale po pierwsze ... desperacki tytuł wątka wskazujący na to że inni faceci się wami nie interesują lub co gorsza szukacie mężów od zaraz i na teraz .... a przecież jest tak że trzeba najpierw ze sobą pogadać i pobyć aby się przekonać jak to jest nam razem

zaś co do gadania..... dużo gadają i nie robią nic.. bo lubią poflirtować a prywatnie to mają żony, mężów, dziewczyny, chłopaków .. lub nie wiem co jeszcze

zainteresujcie się np. sympatia.onet.pl

i mniej narzekania i fochów ...

dobrze życzący nieznajomy :)
                  • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 11:17
                    no dobra to ja może też sie postaram ...skoro kolega tak się wysilił .... o ile
                    dobrze widze nie padło w tym wątku ani raz słowo "ołtarz, mąż i zaraz, juz
                    natychmiast", rozmowa z kobietą a gadanie i nie robienie nic aby to gadanie
                    zrealizowć to dwie różne rzeczy ...
                    co do wieku 30 + - jesteś pewien że to już pora do ożenku? reszta jak napisałam
                    wyżej .....
                    co do reszty .... faceci którzy zdradzaja swoje żony, dzieci ... nie są warci
                    nawet wspominania o nich, a już na pewno nie pisania referatów czy innych
                    wypracowań ....
                    • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 11:47
                      cieszę się....tego właśnie oczekuję od koleżanki martelinki :) i od innych kobiet

czyli usuwamy z tematu wątka "poszukiwany" bo takie interesujące kobiety ... powinny być poszukiwane a nie odwrotnie... że to one szukają....i jest git

• martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 11:57
                        wiesz kolego sens to działa w obie strony i dlatego nie możemy żyć bez siebie i
                        to jest git ;)
                        • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 11:58
                          wkradła sie mała literówka - wybacz sans :)
                          • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 12:27
                            nie ma sprawy

dziwne swoją drogą...ale chyba dam rady żyć bez Ciebie :)
                            • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 12:28
                              tak też myślałam że tak to zrozumiesz ... :)
                              • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 12:58
                                nieźle wam wyszła ta dyskusja choć jakoś sans chyba nie znalazł sensu tego
                                wątku :)
                                • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 13:11
                                  bo sans to tylko o jednym myśli ...
                                  • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 13:27
                                    no o czym??

przecież mnie nie znasz :)
                                    • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 13:28
                                      ale sprowokować sie dajesz :) to juz coś :)
                                    • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 13:34
                                      nie znam Cie ale jedno mnie ciekawi - czym pachniesz ?;)
                                      • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 13:42
                                        sprowokować .. tylko dla inteligentnych .. bo z idiotami to wiem że przegram :)

Hmm.. czym pachnę? a to już trzeba samemu doświadczyć :)
                                        • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 13:44
                                          no ale oboje wiemy że nie ma na to szans więc może szepnij na uszko ;)
                                          • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 13:55
                                            jak nie ma szans.. to po co rozbudzać ciekawość?? Jeszcze ci przypadnie do gustu i zmarnuję Ci życie :)
                                            • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 13:57
                                              obawiam sie własnie że tak może sie zdarzyć ;) dlatego pytam tu i teraz ...
                                              • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:11
                                                jestem złym chłopcem .. jednak na mym dnu serca została kropla dobroci... ta kropla pragnie ci powiedzieć... UWAŻAJ! :)
                                                • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:12
                                                  jakoś dziwnie sie ciebie nie boje - za stara jestem na strach :)
                                                  • majki1976 Re: 30 TON poszukiwany 23.06.06, 14:13
                                                    hm
                                                  • martelinka Re: 30 TON poszukiwany 23.06.06, 14:14
                                                    no co? nie można zapytać - lubie jak facet dobrze pachnie ;)
                                                  • sans Re: 30 TON poszukiwany 23.06.06, 14:28
                                                    a co to oznacza..dobrze??
                                                  • martelinka Re: 30 TON poszukiwany 23.06.06, 14:29
                                                    dobrze tzn gustownie, odpowiednio do pory dnia i nocy, stroju i nastroju ...
                                                  • sans Re: 30 TON poszukiwany 23.06.06, 14:45
                                                    jeśli piszesz o zapachach nie z własnego ciała.. to niestety pachnę monotematycznie.. nie mieszam perfum i alkocholu :)
                                                  • martelinka Re: 30 TON poszukiwany 23.06.06, 14:46
                                                    to może pomieszaj alkohol ... będzie lepszy efekt ... ja nie wstydze sie
                                                    swojego zapachu a ty?
                                                  • sans Re: 30 TON poszukiwany 23.06.06, 16:43
                                                    poniekąd...lubię swój smrodek :)
    • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:08
      a jeśli sans jest rybakiem ? to jak musi pachnieć rybak po rejsie :)
      • majki1976 Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:10
        joł kobietki
        • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:12
          hallo mMjki :) czyżby ściągnęła Cię tu solidarnośc plemników ?;)
          • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:14
            pragnę uświadomić iż i ty byłaś plemnikiem.. bądź co bądź :)
            • majki1976 Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:15
              ale plemnikiem żenskim skoro laską sie urodziła
              • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:17
                i popatrz ... dobrze że jest ktoś kto wszystko ci wytłumaczy nie ? jak to
                miło ;)
              • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:29
                patrz.. a dla mnie to wszystkie plemniki wyglądają jednakowo.. aż dziw że są żeńskie i męskie? O ile pamiętam z biologii to nie ma takiego rozróżnienia.
                • martelinka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:30
                  i tu nie masz racji :)
                • majki1976 Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:32
                  oj sans to takie małe szczególiki ;-), bardzo ruchliwe ;-)
                  • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:34
                    ale jakże niektóre z nich skuteczne ;)
      • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:13
        dokładnie... w tą sieć wpadają babeczki :)
        • goldenfisz Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:32
          Łowca... ;-)))))
          • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:42
            z zasadami ... płotki zawsze wypuszczam bez krzywdy
            • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:47
              aaa i bym zapomniał... rybki z cudzego wiaderka też mnie nie interesują :)
              • goldenfisz Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 14:49
                Do tego ambitny i z dobrym sercem... Nic, tylko dać się łapać ;-)))))))))
                • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 15:01
                  kurczę czyżby nalezało dac sie złapać ?;)
                  • goldenfisz Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 15:07
                    No właśnie sama się zastanawiam ;-)
                    • sans Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 15:09
                      już ci napisałem na e-mail ... goldenfish .. jakie jest moje oficjalne stanowisko :)
                    • mnishka Re: 30 + ON poszukiwany 23.06.06, 15:10
                      tylko ostrożnie bo biedny sans może nie przeżyć takiego tłumu :)
                      • goldenfisz Re: Która rzuca wianek? 23.06.06, 15:15
                        A można rzucać WIANKIEM?
                        • sans Re: Która rzuca wianek? 23.06.06, 15:17
                          nie mam się czego wstydzić.. przekleję ten list do goldefish tutaj.. potem poczytam komentarze bo jestem ich ciekaw

Rozmowa z wami sprawia mi przyjemność ... sądzę że wam też .. nie
                          sądzę abym dawał fałszywe nadzieje .. bo

żadnej tu na seks nie naciągnam i nie tego tu szukam ... a co
                          szukam.. pewnie to co większość osób nie będących w związku

jak się spotykamy to na stopie koleżeńskiej.. a co z tego później
                          wyniknie to zależy od nas.. każda ze stron się rozchodzi i nie ma
                          problemu ... ale zawsze chciałbym aby zostały moimi znajomymi

mężatkom i kobietom w związkach mówię NIE

A więc jeśli czujesz się dotknięta... że nie zajmuję i nie rozmawiam
                          tylko z tobą... to niestety nie mogę za to przeprosić... bo życie
                          jest brutalne i nigdy nie trafiamy za pierwszym razem w osobę na
                          której będzie nam zależeć. Jeśli chcesz poznać inne moje poglądy to
                          wystarczy że poszperasz w innym wątkach .. niekoniecznie
                          towaszyskim.
                          • goldenfisz Re: Która rzuca wianek? 23.06.06, 15:36
                            Mogłeś poczekać na moja odpowiedź i zastanowić się, czy prawidłowo
                            interpretujesz moje wypowedzi. W gorącej wodzie jesteś kąpany... ;-)
                            • sans Re: Która rzuca wianek? 23.06.06, 16:38
                              co mam zrobić że ze mnie taki gorący facet ... :)
                          • mnishka Re: Która rzuca wianek? 23.06.06, 15:39
                            sans myślisz że Twój mail do goldenfish spowoduje lawinę odpowiedzi? Być może.
                            Prawda jest taka, że jestem tu nowa i miło mi z Wami powymieniać zdania.
                            Niczego tu nie szukam i niczego nie oczekuję. Jeśli efektem tego będzie jakiś
                            miły towarzyski kontakt - będę się bardzo cieszyć. Nie wiem co Cię łączy z
                            goldenfish i nie wnikam w to. Każdy ma własne spojrzenie i miło że są ludzie
                            którzy chcą się nim podzielić. Podobnie jak Tobie, rozmowa z Toba sprawia mi
                            przyjemność i cieszę sie że drobne złośliwości nie przeszkadzają w jej
                            kontynuowaniu. Nie wiem skąd w Tobie takie negatywne emocje ale w każdym jakieś
                            siedzą.
                            poczytam inne wątki ale nie teraz ...bo jestem w pracy
                            • goldenfisz Re: Która rzuca wianek? 23.06.06, 16:40
                              Podaję do oficjalnej wiadomości, że z Sansem nic mnie nie łączy ;-)))
                              Za krótko ze sobą piszemy, żeby próbować wyczytać coś "między wierszami", za
                              mało się na to znamy. Ale zaszło nieporozumienie, które mam nadzieję, zostało
                              już wyjaśnione.

Cześć Mnishka ;-)))))
                            • sans Re: Która rzuca wianek? 23.06.06, 16:41
                              mnishka... kwestia została rozwiązana pozytywnie

po prostu myślałem że jakiś kogut wchodzi mi w szkodę ... mój ekskluzywny kurnik stoi przed tobą otworem :))
                        • goldenfisz Re: Która rzuca wianek? 23.06.06, 15:18
                          Ale się porobiło. Wszedł post z innego wątku ;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka