melinek 26.01.03, 21:31 Kiedys bardzo lubilam uzywc tego zwrotu, tym bardziej, ze byl on w szkole zakazany a nauczyciele strofowali mowic, ze nie zaczyna sie zdania od wiec. No, wiec czy Wy macie lub mieliscie takie slowka lub ulubione zwroty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: 'No, wiec'... 26.01.03, 23:09 nie moglem dokonczycwczesniej... SPOKO magiczne slowo oznaczajace wszystko :) Na jego dzwiek bialej goraczki dostawali rodzice i nauczyciele. Na jakie kolwiek pytanie, propozycje czy "zagajenie" odpowiadalem(smy) SPOKO :)) Tylko w mojej paczce wszyscy sie rozumielismy bylo spoko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: 'No, wiec'... 27.01.03, 13:53 a ja mowilam "po prostu" i "normalnie" :))) a teraz mam "wyluzik" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: 'No, wiec'... 27.01.03, 21:11 Moj luby czesto uzywa: ja bym powiedzial tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: 'No, wiec'... 29.01.03, 13:09 swojego czasu ulubionym, bo zakazanym, slowkiem bylo oczywiscie "a wiec"/"no wiec" i wszystkie "generalnie", "normalnie", ale najwieksze oblezenie bylo, w moim przypadku, zwrotem "w sumie" Odpowiedz Link Zgłoś