around_the_sun 26.06.06, 16:01 Przerzucam se kanały i patrze a tu Istłud. Patrze mocniej a tu Istłud z Paschalską! Miałam zwida czy omama od upału? czy też uny Istłud udziela się w Klanie zarównież? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:07 Ogląłyśmy to samo;) Udzielał się, ważny jest tutaj czas przeszły. Grał Kostka niejakiego, w którym zakochała się Iga z szaloną grzywką, ale on zakochał się w Oli szalony loczek, ale Ola w nim nie. Złapałaś dramaturgię? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:08 prosze mnie szybciutko napisac, kim jest istlud. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:18 Nie wiem wprawdzie kim jest Iga z grzywką ale dramaturgię łapię :) A najwazniejsze jest to, że czyly jednak nie dostałam udaru i mój zwrok mięu nie mylił? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:19 nowa stronka- tu JUZ łun jest jako żywo! www.mjakmilosc.info/index.php/obsada/przemysaw_cypryaski a istłud właściwy ma być w tym tygodniu jako brudny harry! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:21 drzejms-buond napisał: > nowa stronka- tu JUZ łun jest jako żywo! > www.mjakmilosc.info/index.php/obsada/przemysaw_cypryaski > a istłud właściwy ma być w tym tygodniu jako brudny harry! No, uny ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:20 Romy, Istłud to jest ten uny który z Muszką Madzią dżoginguje w MjM :) współlokator znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:20 Strona jest iście piękna. gdybym nie wiedziała, że serial to serial, a życie to życie, to niechybnie bym pomyślała, że ją sama Gosza projektowała;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:26 :-D))))))))) a dżewa dzie?no dzie? bo szum wody w tle jakbym słyszał... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:41 dżewa będą! Łóne jeszcze kiełkują! Ale za rok o tej porze będą pięęęęęęękne dęby! Z których produkowane będzie Dębowe Mocne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Istłud w Klanie??? 26.06.06, 16:41 aha, na zdjeciu ladny. dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś