Gość: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:49 Szukam uroczek kobiety....To tytul watku Marka.No wlasnie,jakie sa urocze kobiety?Czy ja jestem urocza? Podpowiedzcie to moze cos tam zmienie u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bizon Re: Czy jestem urocza? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.10.01, 22:03 Jestes, oczywiscie, ze jestes ! Nawet moje jedyne oko moglo to dostrzec . Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:14 Bizonku skarbie,dziekuje Ci ale Ty nie jestes chyba obiektywny.:)Powaznie pytam :co to znaczy urocza kobieta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: Czy jestem urocza? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.10.01, 22:19 To bylem ja, Behemot, tylko nicki mi sie pomylily ! Na dowod miaucze : miau ! B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujKazka Re: Czy jestem urocza? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.10.01, 22:20 Na pytanie odpowiem jutro. Pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:22 cha,cha,cha!!!Dobranoc Wujku i zabierz Behemota bo zmarznie tutaj!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 22:23 Jestes! Napewno jestes. Tylko za malo wiem o Twojej urodzie i zastanawiam sie tylko jak bardzo jestes urocza. Napisz cos wiecej o swoich urokach, my to ocenimy i wtedy prawdy i tylko prawdy sie dowiesz; a tak urocza kobieta jest poprostu urocza i nic wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: 213.76.59.* 27.10.01, 22:31 Czesc wielokropku!:)) Kiedy ja nie wiem co dla plci meskiej jest miernikiem urokliwosci.moze podaj cechy kobiety uroczej a wtedy bede wiedziala czy spelniam wymogi bycia urocza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 22:42 Jest ich duzo i nie zawsze sa sprawdzianem dla wszystkich kobiet. Tutaj sa rozne gusta ale powiem Ci ze wartosc harmonii (tej naturalnej) odgrywa najwazniejsza role. Kobieta moze zawsze w pewnym stopniu sobie pomoc np. ladnie uczesac swoje pachnace wlosy czy przyozdobic "gapia" swoim niepowtarzalnym aczkolwiek wciaz milym usmiechem. Jezeli naprawde chcesz wiedziec jak bardzo jestes urocza, zwroc uwage na tych gapiow i nie tylko, a ich reakcja ( zachowanie) odpowie Ci na postawione przez Ciebie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: 213.76.59.* 27.10.01, 22:45 czyli urokliwosc to wylacznie cechy zewnetrzne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 22:56 No, nie tak do konca. Ten wspomniany usmiech przeciez zawsze od serca powinien wychodzic, inaczej bedzie tylko gra lub szczerzeniem zebow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:04 Mila powierzchownosc i szczery usmiech..To wszystko????? Hmmm..to niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:10 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Mila powierzchownosc i szczery usmiech..To wszystko????? Hmmm..to niewiele Dla Ciebie niewiele ale dla kogos moze byc bardzo duzo. A tak napewno to kazda kobieta ma wiecej niz to co wymienilas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:16 Wielokropku!Zawsze jestes dzentelmenem!:))czyli kazda kobieta jest urocza tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:27 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Wielokropku!Zawsze jestes dzentelmenem!:))czyli kazda kobieta jest urocza tak? Dziekuje za mily komplement. Kazda jest urocza bardziej lub mniej. Czasami bywa tak ze traci swe uroki ale w tym jest tez wina mezczyzn ze nie potrafia dopatrywac sie kobiecych wdziekow co stopniowo doprowadza kobiete do nizszej oceny siebie. Wtedy kobieta przestaje wlasnie z braku zadowolenia coraz bardziej sie usmiechac czy angazowac aktywniej w zycie. W takim ukladzie stratni sa wszyscy. Ciagle uwazam ze kobieta jest swojego rodzaju dekoracja zdobna swiata a juz napewno mezczyzny. Z Toba jest wszystko w porzadku ( piszesz zawsze dobrze) takze raz jeszcze Ci powiem ze urody i kobiecosci Ci nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:34 Dziekuje ,bardzo to milo mi slyszec!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:39 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Dziekuje ,bardzo to milo mi slyszec!:) Prosze bardzo! Pamietaj ze przyjemnosc zawsze po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:40 Pamietam to zdanie,pamietam!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:55 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Pamietam to zdanie,pamietam!!!:)))) No widzisz, i czym masz sie przejmowac? Nawet z pamiecia u Ciebie jest wszystko na TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czy jestem urocza? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:04 Nie uciekaj odemnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:07 Nie uciekam tylko musze sie dowiedziec czy spelniam kryteria!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czy jestem urocza? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:12 OK dowiedz sie a potem wroc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:17 Po co,skoro jeszcze na poprzedni post w swoim watku mi nie odpowiedziales?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Czy jestem urocza? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:12 "Raz Cię lustro zasmuci, Raz Cie zauroczy ..." cd. nastapi wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:18 "wkrotce"juz minelo .prosze dalej!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Czy jestem urocza? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 00:05 Chwilkę, straciłem wątek :))), a tak w międzyczasie: Niejedna pani dla niejednego pana Wpierw była obca, a potem obcałowana ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Czy jestem urocza? IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 27.10.01, 23:30 Jesteś urocza, gdy się uśmiechasz:) A chyba uśmiechasz się często - tak przynajmniej wnioskuję z liczby odpowiednich emotikonów i z tego, czemu one towarzyszą. Gdy jesteś poważna, nie tracisz swojego uroku. Urzeka mnie wtedy Twoja lojalność wobec przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:36 ...no i sie zarumienilam:)dzieki! .............. .............. ........................ ...cholera!!!jestem urocza! jakie mile zakonczenie dnia! I jak tu nie lubic facetow??????????;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:39 No dobra, jak wszyscy, to wszyscy, walimy komplementy od rana: Wódz mnie na pokuszenie urocze stworzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 09:35 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Szukam uroczek kobiety....To tytul watku Marka.No wlasnie,jakie sa urocze > kobiety?Czy ja jestem urocza? Podpowiedzcie to moze cos tam zmienie u siebie. . w tym co piszesz jest duzo humoru i madrosci,opiekunczosci i nawet czasami troski, .. nie byloby tego specyficznego ogniska forumowiczow gdyby Cie tu nie bylo, .. czy to jest urocze .. hmmm ... no ok przy niedzieli powiem jasne ze TAK. .. milej niedzieli Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Nie!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 10:28 jestes przemadrzalym babiszonem, bez przynajmniej malutkiej dozy autoironii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Nie!!! IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 28.10.01, 10:32 Gość portalu: kitek napisał(a): > jestes przemadrzalym babiszonem, bez przynajmniej malutkiej dozy autoironii Uroczo kitek! Uroczo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 10:59 za komplementy dziekuje,(jeszcze oblizuje sie po nich jak kot:))i nawet Kitek nie byl w stanie zepsuc mi humoru(nie jest zdolny do tego:)),ale zabraliscie za ocenianie mojej osoby a nie okreslacie cech "uroczej"kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin1 samantha IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:02 Zadajemy sobie mnóstwo pracy, By ciągle mówić - cacy, cacy.":))) > za komplementy dziekuje,(jeszcze oblizuje sie po nich jak kot:))i nawet Kitek > nie byl w stanie zepsuc mi humoru(nie jest zdolny do tego:)),ale zabraliscie za > > ocenianie mojej osoby a nie okreslacie cech "uroczej"kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samantha IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 11:06 Niektorym sprawia to przyjemnosc i nie trktuja tego jak ciezkiego obowiazku.;))) Marcin czy moglbys usunac z mojego imienia literke"h"? Z gory dziekuje!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin1 Re: samanta ups IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:18 Ja też. UPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta ups IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 12:31 Ty tez dziekujesz czy tez nie traktujesz tego jak ciezkiego obowiazku?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: samanta ups IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 12:50 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Ty tez dziekujesz czy tez nie traktujesz tego jak ciezkiego obowiazku?;))) Czasami ciężki, ale zawsze bardzo miły ..:)) Ma sie ten kręgosłup, Co rzuca nas (mężczyzn) kobietom do stóp.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Nie!!! IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 28.10.01, 11:27 Witaj Samanto! Urocze jest to, gdy kobieta rano jest w humorze:) A co do opisania "uroczej" kobiety, to nie sądzę, aby było to możliwe. O tym, czy postrzegam kobietę jako "uroczą", decyduje najczęściej jakaś jej jedna mała cecha: uśmiech, spojrzenie, barwa głosu, intonacja czy cokolwiek innego. Wcale nie jestem pewien, że gdybym spotkał kobietę mającą wszystkie cechy decydujące o uroku innych znanych mi kobiet, to ją również postrzegałbym jako uroczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 12:32 Czyli z tego wynika ze kobieta nie moze sama siebie ocenic czy nalezy do tych uroczych czy tez nie.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Nie!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 12:38 bywasz blyskotliwa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:02 Ho!Z Twoich ust to duzy komplement ale ..tak serio..za co wlasciwie Ty mnie tak nie lubisz?Czyzbym sie tak bardzo kiedys narazila? Bo ze masz jakas awersje to sie wyczuwa .;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Nie!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:04 bo nie lubie okazywac uczuc wprost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:09 Czy mam rozumiec ze najpierw dziabiesz nozem a pozniej leczysz rany???;)) ciekawa droga..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Nie!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:12 ale przynajmniej dociera sie do prawdziwych ludzi, a nie do nadetych bufonow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:22 Obawiam sie ze jesli nadal bedziesz tak rozmawial z ludzmi to nie trafisz do nikogo. Co do watku Ani ...czasami zagladam do jej "norki" i nigdy nie miala nic przeciwko temu .Lubie ja i mialam ochote powiedziec jej dzien dobry .to Ty sie tam wpieprzyles tylko po to zeby mnie obrazic .Ty w idze z zasady juz obrazasz wszystkich dookola .proboalam z Toba normalnie porozmawiac ale najwyrazniej jestes nieprzystosowany.Poniewaz nie mam ochoty na klotnie w tak mily dzien lepiej bedzie jak powiem Ci do widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:17 no wlasnie. to tak jak mowic o kims, ze jest ladny. dla jednych tak, dla innych nie. a jesli chodzi o proby poprawiania czegos w sobie coby byc pojmowanym jako urocza osobe - hm... zawsze jakos da sie zauwazyc / te proby / i caly efekt idzie na marne. a nawet rzeklbym na gorsze. byc soba, mysle / ta nieustajaca walka z samoakceptacja / - co nie oznacza jednak lenistwa i samouwielbienia. ale poswiecanie czasu na to by byc uroczym, wydaje mi sie jego marnotrastwem. sa rzeczy wazniejsze. o ho ho jak sie powaznie zrobilo uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:19 oups nie wcelowalem , post mial pojsc wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:24 Niemniej jednak(mimo braku cela:)) odpowiedz bardzo mi sie podoba .:) Tak w ogole to nie podoba mi sie slowo"urocza" ,brzmi jakos naiwnie i zbyt slodko .:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:29 hm.. czytasz w miedzy linijkami, b. dokladnie zadziwiasz mnie coraz bardziej uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:05 Staram sie !:)) jak tam pogoda na wschod od Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 14:37 UROCZA !!! :-))))) szkoda, tylko ze pada i zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:40 Chyba poczuje w koncu wstret do tego slowa a jesli ktos kiedys powie:jestes urocza ,to bede trzaskac po zebach!!;))))))))))))Po co ja zaczynalam te dyskusje??? Chyba mnie zacmilo!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 14:45 jaki wstret ?! dziwie sie tobie niepomiernie przeciez, to slowo jest, wiesz, hm..... ono jest takie, hm.. UROCZE !!! :-))))))) nie zacmilo cie ! to sie nazywa pomrocznosc jasna pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:01 jakie to urocze ze pamietasz ze nie lubie slowa"urocze"! Nie jestem pijana ale to okreslenie jest urocze na okreslenie tego stanu.;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 15:08 uroczo !!!! i po raz ostatni uzylem tego slowa na forum nie, przepraszam, chyba ze kogos bede obrazal znikam na czas jakis, bo deszcz zaczal padac a, jak powszechnie wiadomo dzieci w czasie deszczu sie nudza a wyrobnicy w niedziele pracuja etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:30 Milej pracy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 13:23 Olej Kitka, kimkolwiek on/ono jest. Chcesz się zadręczać ? Poszukaj sobie Bizona lub innego miłego, brykającego stworzonka !!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:26 To do mnie czy do Kitka?;)))) Bizona to niech on lepiej omija bo go w pyl rozniesie!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 13:28 To było do Ciebie (żebys olała kitka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 13:29 Zresztą nie musisz, sam zwiał :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:06 szczeka mi opadla!!! zaczynasz mowic zargonem!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:16 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > szczeka mi opadla!!! zaczynasz mowic zargonem!!!!!:))))) Oj, to juz wtedy naprawdę będziesz musiała sie pytać często, czy Jestes urocza :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:26 Przeczytaj wyzej ,moja rozmowe z bachuu.nie chce byc urocza..slowo!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:30 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Przeczytaj wyzej ,moja rozmowe z bachuu.nie chce byc urocza..slowo!:))) Nie czaruj, SAMANTA1 to kobieta ???!!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:41 Alez skad! Cyborg skonstruowany na Planecie X!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:45 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Alez skad! Cyborg skonstruowany na Planecie X!;))))) Gdy mak swą główkę z gęstwiny zbóż wyłania, Czy kokieteria to, czy przekonania ??:)) p.s.: to w temacie Twoich ostatnich zaprzeczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:03 Blagam...nie jestem urocza ..nie chce byc urocza....Ot,ukrecilam sobie bat na swoj uroczy tylek!;))) nie cierpie slowa "urocze"!!!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:07 Tutaj akurat masz święta rację Urocze Stworzenie - tego dźina tak szybko nie zagonisz do butelki - A W OGÓLE JEST KTOŚ TUTAJ, KTO TEGO CHCE :))))))))) > Blagam...nie jestem urocza ..nie chce byc urocza....Ot,ukrecilam sobie bat na > swoj uroczy tylek!;))) nie cierpie slowa "urocze"!!!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: samanta1 IP: 193.227.223.* 28.10.01, 15:11 przepraszam za niedyskrecje, ale co masz takiego w swoim "tylku" ze nazywasz go hm... no wiesz jak go nazywasz. zafrapowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 BACHUU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:31 No jezeli jestem urocza to zad tez mam uroczy...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:18 No właśnie, dołączam się z tym samym pytaniem do Bachuu :)))))) zaciekawiony i zauroczony (prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:33 A juz myslalam ze zauroczy Cie zadek bachuu!:)))) odpowiedzialam wyzej na postawione pytanie i ......jezuuuuuuu!!!!!!zakonczmy ten nieszczesny watek!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:36 NO nie bądź złośliwa, bo nie pasuje to do Twojej (UPS !!!!). Ładną mamy dzisiaj pogodę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:40 Przyganial kociol garnkowi...;))))kto tu jest zlosliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:44 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Przyganial kociol garnkowi...;))))kto tu jest zlosliwy? Kurcze, ja przed chwila swojego dżina zagnałem do butelki, mam na nowo odkręcic kurek ?:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 16:07 ten dzinn jest potulnym barankiem w porownaniu z Toba!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 16:10 Błąd: to mój diabełek, który siedzi mi czasami na ramieniu !!!:)))))))) No to wypuścić go z butelki, czy też nie - decyduj Ty (tfu -znowu chciał mi coś podpowiedzieć diabełek) :))))00 > ten dzinn jest potulnym barankiem w porownaniu z Toba!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 16:13 Diabelek ,dzinn...ile tych ciemnych mocy masz na uslugi???:))) Ps.Bylam u blondynki...Wielokropku..jestes wielki!!!:)))))))) Nie przerywaj tej konwersacji,jestes w tym wspanialy! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 16:24 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Diabelek ,dzinn...ile tych ciemnych mocy masz na uslugi???:))) > Ps.Bylam u blondynki...Wielokropku..jestes wielki!!!:)))))))) Nie przerywaj tej > > konwersacji,jestes w tym wspanialy! ;)))) Jeśli już w ogóle jestem poetą, To dzięki kwiatom, winu i Kobietom P.S.: mam ich dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 16:49 jest mi wstyd!jestem slepa jak Stepien i w ogole tepa jak krowa!!!Dopiero teraz (po wierszyku) spojrzalam na adres!!!! Bylam pewna ze to wielokropek z canady a to wielokropek z wa-wy. Dlatego tak sie zdziwilam ze poslugujesz sie zargonem.tamten wielokropek jest bardziej..."dystyngowany" ale myslalam ze przejal styl rozmowy.Przepraszam za swoja nieuwage i przy okazji dziekuje za obrone mojej osoby.:)))Czy Ty nazywales sie wczoraj "Nowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 16:58 Nowy .., hm.., nie pamiętam :))) "Czy Pan Bóg stworzył nas, czy czart, Widzę, że to był kiepski żart". Zaraz się wynoszę , jutro rano niestety zmieniam się w zimnego biznesmena - chyba tutaj nie pasuję (bez obrazy Wszystkich pozostałych - nawet Kitka) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1-KOREKTA-PALNĄŁEM BŁAD IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:08 CHODZI OCZYWIŚCIE O "niekiepski żart" JESZCZE RAZ POZDRAWIAM (DO NASTEPNEGO RAZU - KIEDYŚ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1-KOREKTA-PALNĄŁEM BŁAD IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:15 O rany!teraz to juz w ogole ...Cos powiedzialam nie tak?? idealnie sie zaaklimatyzowales chyba ze nas uwazasz za idiotow i nie chcesz sie identyfikowac;))) Nie idz sobie,milo sie z Toba rozmawia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1-KOREKTA-PALNĄŁEM BŁAD IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:19 Nikogo nie uważam, za idiotę, nawet tego, co się czepia mnie jak rzep ...:))) O.K. zostaję, tylko będę wolniej reagował, troszkę w międzyczasie pracuję. A u Blondynki cisza - nie wiesz co się stało ?? Który wierszyk skojarzyłaś ze mną, lub z Nowym - wczoraj byłem trochę nieswój (chandra) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:21 Ups - chodziło mi tylko o to, czy wszystkich nie wystraszyłem, jak się troszke ujawniłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .., Re: kitek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:32 Ty, Kitek zmień wreszcie płytę, bo naprawdę poskarżę się Ani, jak ona wróci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:27 Przypominasz mi chochlika ...Nie pytaj dlaczego bo nie wiem.:)Wierszyki ..moze frazki raczej sa w podobnym tonie i stylu ,jakby jednego autora.kto je pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:29 Moze nalezaloby zachecic blondynke..?tak chlodno ja potraktowales w ktoryms momencie...;))))A tak dobrze szlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:37 Zazwyczaj tak jest: "kto ma szczęście w kartach ...etc." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: samanta1 IP: 193.227.223.* 28.10.01, 17:32 ja i rowniez odnioslem podobne wrazenie sztaudynger ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: bahuu IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:35 Zgadłeś, bardzo lubię jego fraszki, tylko czasami improwizuję. Szkoda, że już dawno, dawno go nie ma. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:36 Przeczytaj, proszę, moja odpowiedż do Bachuu, wszystko tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:45 Niektore owszem ale jest tam tez chyba Twojego.Myle sie?:) Ps.W pieknym stylu wyplaciles kopniaczka Kitkowi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Kitek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:51 Kitek: od tej pory olewam Twoje bzdurne , hm.., coraz głupsze, teksty - poprostu ich nie będę czytał - może ta płyta wreszcie się zarysuje. A POZA TYM MAM TUTAJ, JAK WIDZISZ, DUŻE CIEKAWSZE (hm..,) TOWARZYSTWO DO ROZMÓW, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 17:55 bladynka czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:53 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Niektore owszem ale jest tam tez chyba Twojego.Myle sie?:) -aLEŻ OCZYWIŚCIE MASZ RACJĘ (hm.., już sie uczę:)) > Ps.W pieknym stylu wyplaciles kopniaczka Kitkowi. :)- a kto to jest kitek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: samanta1 28.10.01, 18:00 zaczynasz sie stawac dosyc abstrakcyjny... 1) piszac do kitka przy slowie towarzystwo wtraciles "hmmm..) .Dlaczego? 2.A wiec fraszki nie byly twojego autorstwa skoro chcesz sie uczyc.widocznie nie wszystkie znam. 3.Byl kiedys taki kitek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:16 samanta1 napisał(a): > zaczynasz sie stawac dosyc abstrakcyjny... - HM.., WOLAŁBYM "ATRAKCYJNY", ALE "JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI ...ETC. > 1) piszac do kitka przy slowie towarzystwo wtraciles "hmmm..) .Dlaczego? - CHCIAŁEM JESZCZE COŚ DODAĆ, ALE ..., TO PÓXNIEJ > 2.A wiec fraszki nie byly twojego autorstwa skoro chcesz sie uczyc.widocznie > nie wszystkie znam. > 3.Byl kiedys taki kitek.... OJ, CZY MAM WŁĄCZYĆ PRZEGLĄDARKE W MEJ PAMIĘCI TAJEMNICZA ISTOTO :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:25 Z pewnoscia jestes intrygujacy i interesujacy( no,no ..spokojnie bo glowa o sufit zwadzisz!;))) ale czy atrakcyjny...???? Skad moge to wiedziec???? Ja tajemnicza??? To co o Tobie mam powiedziec?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:33 No nie, a kto pierwszy zdradził się ze swoja profesją, co ? Spokojnie my mężczyxni to lubimy i mam wysoko do sufitu, ale moje ego dawno tam siedzi, i kurcze, nie chce drgnąć :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:39 A Ty ze swoja sie zdradziles? Hmmm..pamiec mi szwankuje chyba!:(( Powiem tak....piszesz piekna polszczyzna i to bezbledna!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:46 Hm.., może to i lepiej, że niedokładnie czytałaś moją korespondencję, no, ale u "blondynki-czy jak jej tam" trochę się wygadałem. A co to znaczyło " był kiedyś taki kitek" - melancholia, czy jakas tam historia. Pytam tylko z prostej ciekawości - możesz nie odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: samanta1 28.10.01, 18:50 Gość portalu: ...,, napisał(a): > Hm.., może to i lepiej, że niedokładnie czytałaś moją korespondencję, no, ale > u "blondynki-czy jak jej tam" trochę się wygadałem. ****To ide poczytac!:))) > > A co to znaczyło " był kiedyś taki kitek" - melancholia, czy jakas tam historia > . > Pytam tylko z prostej ciekawości - możesz nie odpowiadać. ***Przeciez to Ty napisales ze nie wiesz kto to Kitek a pol dnia przeciez z nim sie wyklocasz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: samanta1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 19:26 mela-czarna, zla chola-zolc az, mi sie wierzyc nie chce, ze zimny wielokropek zna greke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:36 Podpowiem, że jestem (i nie będzie tu żadnych "mordek') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:42 zimny biznesmen to nie profesja a podpowiedz ..nie byla podpowiedzia!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:57 Jeszcze go nie ma, będzie dopiero jutro rano, o ile pamietasz :)) Było więcej podpowiedzi, tylko nie czytasz innych wątków (tzn. tych poza "towarzyskimi"). A co jest podpowiedzią ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:26 Trudno Cie odnalezc ,za kazdym razem masz iiny nick-to nie fair! Do glowy przychodzi mi w tej chwili jedno,ze Ty i blondynka to jedno;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:23 Cicho wszędzie, Głucho wszędzie, Samanty nie ma, I co to będzie ?? No cóż chyba też uciekam (zaraz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:28 Ciekawosc by Cie zjadla!;) Moja podpowiedz byla bardzo przejrzysta ,natomias Ty mi wcale nie pomogles.Przeczytalam cala blondynke .Nie doszlam czego to tak nie lubisz z racji profesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:32 No to nie przeczytałaś wszystkiego na Portalu gazety ...)) Bardzo lubię, to co robię, jest moje i stworzyłem to od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: 213.76.59.* 28.10.01, 19:39 Nie jestem w stanie wszystkiego czytac ale postaram sie to rozszyfrowac,oki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:37 A poza tym ostatnio sie namęczyłem, żeby jedna "załamaną" przepędzić do weselszego wątku - tak, że rzadziej tutaj zaglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: 213.76.59.* 28.10.01, 19:41 To czytalam.:)) Na razie musze zniknac.przepraszam Cie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:03 Nie moge,sorki!Stracilabym majatek zeby przeczytac wszystko.Poddaje sie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:07 Oj, a nie czarujesz mnie, anie masz przypadkiem stałego łącza :)))) No dobrze, co chcesz wiedzieć - chociaż po głowie szwenda mi sie jakaś myśl wyk... (tfu), że juz troszkę więcej wiesz bez mojej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:11 Nie mam stalego lacza:( Mowilismy o twojej profesji ,prawda? jestes zwiazany z gazeta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:13 Ja mam stałe łącza, ale nie jestem związany z gazetą. I nie mam żadnego szefa nad sobą:))) A co z moim poprzednim pytaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:15 Mam za to troszkę pracownków "pod sobą". Chyba to już wystarczy, czy nie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:18 Cz Ty wiesz ilu ludzi ma "ludzi pod soba??????? Szlag mnie za chwile trafi!!!!!!!!Bedziesz mial mnie na sumieniu!!!!!!!1 Oj,cos mnie kluje pod lopatka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:20 Czym Cie tak wkurzyłem :)))) Dobrze -> korekta: zatrudniam -> juz nie kuje ??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:19 Ostatnio o nic nie pytales!No,nie..o siec ,ale odpowiedzialam juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:22 Czy nosek tez CI się w tej chwili marszczy ? Bardzo to lubię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:25 Nie moge odpowiedziec..zapominasz ze szlag mnie wlasnie trafia? Ooooooooo...cierpie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:29 No co z tym noskiem ??:))) Wtedy wygląda chyba cudownie: ekstaza:))) Ja mam gadać, gadac jak (tfu znowu zaczyna mi się rymować), a Ty nic. Chyba juz wszystko powiedziałem ??? A poza tym zapomniałaś, jaka dostałem niedawno nauczkę na innym wątku. Musze uważać:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: samanta1 28.10.01, 20:40 Ekstaza ,ekstaza a ja dalej ciemna masa.:( Literat,poeta ...?? Blondynka? Nooo...powiedz ....nie baaadz taki......:))))))Patrz jak sie przymilnie usmiecham......:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:43 Zimny biznesmen, potrochu poeta, potrochu marzyciel - A WOGÓLE CHYBA IDĘ NA INNY WĄTEK, BO TY MI CIĄGLE UCIEKASZ, KIEDY SIE ZMĘCZYSZ, PALUSZKI NIE BOLĄ, tfu, CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ NÓŻKI :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:47 Apropo zwierzątek: Nie czujesz ostatnio, żę jakas menda wokół Nas sie pałęta" ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: samanta1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 20:48 prowadzisz monolog wewnetrzny, czy to juz schizofrenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:41 No tak, Pisuję czasem listy, Do ciszy wiekuistej ... Ide se na inny wątek, tutaj nikt nie chce ze mna gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: samanta1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 20:43 o 3-iej miales isc na piwo, obiecywales Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: samanta1 28.10.01, 20:48 Nie kokietuj!:)) Znam tylko jednego poete ,soczystego,smacznego ...spokrewnionego ze mna! Nooo...kto Ty jestes ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:52 Tym razem pisze sam do siebie: "Nim język puścisz w taniec, załóż na gebe ... kaganiec" :))))))) Dasz mi troche odpocząć, bo sie gubię i jeszcze sie do cna rozbiorę :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: samanta1 IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 21:13 Samanto ! Najwyzsza Komisja przy Najtajniejszym Pulpicie Najjasniejszego Sanhedrynu w skladzie : Behemot, Puzderko, Fastryga, mgr Polpizdek, Fulara, Cwm Tatws, Mysz, Kazek, Katan, Rimski, WujKazka oraz nizej podpisany oswiadczyla co nastepuje: Masz wszelkie dane ku temu, by w/w komisja przyznala Ci tytul "uroczej". W tym jednak celu jeden z czlonkow Komisji (wyloniony w trakcie najtajniejszegolosowaniaprzezSierotke) bedzie musial udac sie na miejsce by Sprawdzicjaknajbardziejjawnie. W imieniu : Bizon-sekretarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:20 O tyle to ja nie prosilam!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:03 Wciąz z własna głową przegrywam wojny, Choć nieprzyjaciel tylko w urok zbrojny" ups.: ten urok wyszedł jakoś tak nieświadomie (ani grama złośliwości) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:23 No i sie popierdzielilo!;) tajemniczy Ty sie tak szybko nie rozbieraj !Ze mna trzeba troche pochodzic a nie tak od razu sie obnazac!;)))) Biziu!ja juz nie chce byc urocza ..przeciez i tak jestem!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:27 Z kim w koncu rozmawiasz, bo juz sie gubię, bo Biziu to chyba nie do mnie :))) Mnie się jescze, jak to cudnie nazwałas, nie popierdzieliło, ale wszystko przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:33 Alez skad,nie jestes Bizonkiem!Mnie sie juz dawno popierdzielilo!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:37 Jezu, coś w tym jednak jest. przed północą słysze słowa krytyki z ust kobiety _ Samanta, co jest grane :)))))) U mnie bebni muzyka (jakieś ok.100-120 w) i zastanawiam sie czy nie dołozyć do kompletu jakieś lampki ??? P.S. Lampki wina lub koniaku oczywiście dla rozjasnienia umysłu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:42 To ja prosze cala butelke!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:54 Do Szczecina za daleko, nie dorzucę - mogę wypić za Ciebie i Twoje chyba już uspokojone nerwy - wino, czy koniak -> ale prosze, oszczędzaj mnie, jutro muszę mieć trzeźwą głowę, bo inaczej ktoś w firmie prze Ciebie ucierpi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy jestem urocza? 28.10.01, 21:31 Skarbie, czy to kokieteria przez Ciebie przemawia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:34 Czy to wazne??;))) Staram sie kochanie!;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:41 A fe Samanta, tak łatwo sie przyznajesz, myślałem, że tylko ja o tym wiem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:09 NO co jest: "walisz" czy nie - bo zaczynam sie rozmyslać Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy jestem urocza? 29.10.01, 17:16 Kochanie, niczego w sobie nie zmieniaj.Jesteś perfekcyjnie urocza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:26 Kotku-przerwa! Mozesz teraz napisac do mnie!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Czy jestem urocza? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 29.10.01, 18:36 Z rozkoszą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: Czy jestem urocza? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:39 Hm.., ciekawe pytanie zadałaś, muszę pomyśleć :))))) Samanty i tak juz nie ma, napewno znowu skoczyła na inny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 22:13 A ja siedze sobie i czekam ....:))odezwiesz sie wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Samanta ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:14 Lubisz onet ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:34 Chyba jednak sie przestraszyłąś, czy zaniemówiłas - podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 22:49 Adres mojej skrzynki...Powiedzmy ze lubie. I........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:55 Teraz to juz mi się pier....li (ups!!!) Przeczytałaś wszystkie łącznie z dobranocką ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:04 wszystko wyjasnilam w mailu.Idz do skrzynki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:57 JUż nic nie rozumiem, przetłumacz, proszę. To na koniec naszej dzisiejszej "rozmowy" dowiesz się czegoś ciekawego, hm.., napewno o tym jeszcze nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:06 Plone z ciekawosci...:) jeszcze raz przepraszm ale zrozumiales juz chyba ze czasami sa sprawy wazne i wazniejsze.tylko z pozoru jestem slodka idiotka.Potrafie byc powazna gdy trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 23:10 No to teraz ja sie poznęcam z ta odpowiedzią :))) A na razie lec do "blondynki", bo tam Olga znęcała sie na Twoim (?) innym/nną znajomym/mą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:30 Niech bedzie pochwalony!:))) Wiem ile masz lat,proste!:)) A Ty co sadysta zeby sie nade mna znecac??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 23:36 OJ, nie wiesz, nie wiesz i sama o tym wiesz (niepodpuszczaj mnie :)) Poza tym nie sadysta, a raczej nie masochista - - hm.., bo jeszcze na koniec oberwę ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Samanta - a jeżeli IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 23:40 A jeżeli wiesz, tos Czarownica , tfu !, chciałem powiedzieć Czarodziejka. Klawiatura już mi sie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta - a jeżeli IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:48 Mam glosno powiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanta - a jeżeli IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 23:51 OJ, juz sie faktycznie boję ... Wal na skrzynkę, juz ja otwieram, przyrzekam, odpowiem szczerze tak lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Samanta - cd. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 23:44 na wieki wiekow, jak ty mozesz tak dlugo z takim bucem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Samanta - cd. IP: *.sympatico.ca 28.10.01, 23:50 Gość portalu: kitek napisał(a): > na wieki wiekow, jak ty mozesz tak dlugo z takim bucem W tym tez jest jej urok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 00:15 Spisz..bo ja zaraz tak!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Samanta - Matko Boska, Co Ty, powaznie ?:) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 00:20 Bo sie naprawdę przerażę i ucieknę - a pamiętasz, że mam śłiczny i szybciutki samochodzik :)) Al juz zasypiałem stęskniony za Twoim uroczym "głosem" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta - Matko Boska, Co Ty, powaznie ?:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 00:43 ***A co?Udalo mi sie cos powaznie powiedziec? Naprawde???Kto by pomyslal,no,no....:))) To moze zawiez mnie jutro do pracy bo pewnie zaspie! > Bo sie naprawdę przerażę i ucieknę - a pamiętasz, że mam śłiczny i szybciutki > samochodzik :)) > Al juz zasypiałem stęskniony za Twoim uroczym "głosem" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Nie zdążę, chyba IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 00:48 że poproszę kogoś w Szczecinie ...)) Oj nie zaśniesz szybko, oj nie zaśniesz Urocze Stworzonko - wierz przecież czemu ...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Nie zdążę, chyba IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 00:53 Oj mylisz sie zwirzaku,mylisz ..usne!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., nie zdążę - to jest dla Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 00:54 patrz tytuł Plamko w lesie słoneczna ...- cd. wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: nie zdążę - to jest dla Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:00 42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:06 Rozrzutna jesteś: 33-42, a dlaczego nie 52, poza tym umówilismy się na jeden strzał, już nie pamiętasz Kotku (moge tak ?) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:07 Nie bedzie mnie tu obcy chlop kotkiem tytulowal!!!:)))) trafiony?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:14 Oj już nie będę, ale lubie Kotki i kotki: jak coś potrzebują to się dają pogłaskać, a jak są złe, to drapią ...))) CO z tym trafionym - nie łapię (chwilowe zaćmienie umysłu) - jak będziesz mi tak mąciła, to wszystko pozapominam, i co wtedy będzie ???:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:18 Coz pojde spac niezaspokojona.;))))))))))) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: Samanta-chwileczke, proszę, bardzo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:26 Przepraszam, ale u blondynki robi sie ciekawie - to zjawisko pt. Olga się obudziło, lecę w razie czego pomóc naszemu znajomemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta-chwileczke, proszę, bardzo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:30 Do walki z Olga nie jestem chyba potrzebna .Moge jej tylko pokazac:mIm ..wiec po co?:)) To ja ide lulu.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Samanta, dobranoc i papa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:35 O której będziesz w necie ??? To Ujrzysz swoja spragniona odpowiedź (tajemnicę) papa Drugi strzał był idealny i genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:38 Nie dam sie juz zwabic na tajemnice:)))) Doobraaanoooc....:-) Spiaca Krolewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:45 A może być piekny książe na, tzn, w pieknym samochodziku - mam jeszcze ładniejszy, granatowy :)))) Na chwile uciekam znowu do "blondynki" - blondynka sie odezwała i zaraz u mnie odezwał sie urażony "men" papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:47 Pieprzyc samochodziki,wole motory!!!:))) idz,zaspokoilam twoja ciekawosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:52 Bylam u blondi..Alez Ty masz fisia!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 02:04 Chyba mam.., przyznaje sie bez bicia ... TO tez fraszka tego samego autora. Dotarła do Ciebie moja wiadomość n/t mojej niespełnionej jeszcze (chwilowo) miłości - mój nick na jednym czacie to Harley - to tak apropo motorów przez duże M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 02:06 idz spac!Wszystko juz Ci sie popierdzielilo i nie wiesz sam kim jestes!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 02:09 No ładnie, pieknie - nie pozostaje mi nic innego, jak iśc spać. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 02:17 Amen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 13:26 Już sam nie wiem, czy jesteś urocza i uroczy jest Twój ...:))) W nocy tak mną nakręciłaś, że jeszcze teraz mam anielski zawrót głowy. To tyle na razie, wracam do tego zimnego bizn...:))) papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 13:54 Nie wiedzialam ze stan niewyspania nazywa sie anielskim zawrotem glowy? czy te rozmowy o Twojej pracy tak Toba zakrecily? jestem zadziwiona. A od mojego...no,wiesz..nie interesuj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..., Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 15:54 Ale mnie dzisiaj kosisz ..., wszędzie, gdzie to możliwe. Za co ? Jam niewinny ...:)) Czy to przez te pogodę u Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 16:23 Dzien dobry Samanto! Nie mam czasu czytac tego wszystkiego co inni tutaj napisali. To nie jest wazne. Dla mnie jestes jednym wielkim 'uroczyskiem' a ta odrobina proznosci zawarta w twoim post robicie jeszcze piekniejsza! Przywocilas mnie w pewnym sensie do zycia. pozdrowienia Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:40 Czes Sam ,moj Ty usmiechu ze srodka raju na ziemi!:)) Takie to bzdury wychodza jak czlowiek sie nudzi!!:)) A moze juz z wiekiem krecka dostaje??? ;))) Blondynka chciala Cie zjesc wczoraj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:36 Poniewaz sie rozbestwiles!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 17:42 Gdzie, kiedy ?????? No wiesz, to juz lekka przesada, nie uważasz Kotku (ups), że troszkę za wcześnie z tymi pretensjami - poczekajmy do pólnocy :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:48 zapomniales??? Nie jestem Twoim Kotkiem!!!!;)))) No prosze,obcy facet a tak sie spoufala!!!!;) O polnocy??? Zapomnij!Dzisiaj ide wczesniej spac !:)) Poza tym moje slowa trafily w proznie.Przyslales stos maili ze stoma imionami! Miales sie zastanowic kim jestes.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 17:59 Jeszcze do blondynki nie zagladalem; i szczerze mowiac nie bardzo mi sie chce. Nie mam ani slily ani ochoty wyczytwyac jakies tam bzdury. Co mialem powiedziec to powiedzialem. On/a jak chce sie bawic dalej to juz z innymi. Jak widac kandydatow na 'numery' zawsze bedzie sporo,z mezami juz moze troche trudniej. pozdrowienia Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:03 Myslalam ze bedziesz ja podpuszczal a Ty ja zjechales jak sw.michal diabla!:))) Cos nie w humorze jestes dzisiaj???? Zmeczony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 18:55 Jutro mam spotkanie z 'glownym mechanikiem'. Pare rzeczy mi sie nie podoba, a moze po prostu mam za duze wymagania i nie bardzo wiem jak rzeczy powinny wygladac na tym etapie. Zobaczymy jutro. Blondynce juz wiecej nie da sie nic powiedziec. Uwodzic jej nie zamierzalem, a po pewnym czasie doszedlem do wniosku, ze ona na prawde jest glupiutka. Nie lubie sie wyzywac na kims, kto nie bardzo umie sie bronic. Moj week end byl OK. Pogoda fenomenalna jak na ta pore roku. Dotlenilem sie za wszstkie czasu. Moj mozg musial odzyc, co do 'jaj' to jak sama zauwazylas, czegos mi dzisiaj brakuje. Jutro bedzie lepiej! milej zabawy Samanto. pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: 213.76.59.* 29.10.01, 21:01 Tak duzo tego "wielokropka" ze zasypal Twoj post.U Ciebie pogoda a tu leje.Typowa ,zaplakana jesien. sam!!!!!! Ty i takie okreslenia??(jaj):))))) Alez mnie zaskoczyles!!!:)))) Masz dobre serduszko i nie chcialam zebys sie wyzywal na blondynce.niech sobie znajdzie tego meza.:))) Pozdrawiam.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 21:15 Adres Ci sie zmienil. Skad nadajesz Samanta? Czy to Ty? Mily ton jak zwykle ale... Adres wyglada na jakas firme. Wytlumacz sie? 'Jaj' nie bierz doslownie, bo bylo to powiedziane w pewnym kontekscie. Masz racje, staram sie trzymac z daleka pewnej pikanterii stylistycznej. Kiedys mialem zostac psychologiem. Czytalem cos na temat takich wlasnie rodzynek stylistycznych i tak sie przejalem, ze od tego czasu zacialem sie i ani w zab. Ale jak mnie ktos zdenerwuje!!!!!!!!!!!!!!to jak mu....!!!!!!!!!itd. itp. Pracuje z paroma brytyjczykami. Ci mnie wiele nauczyli. pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 21:34 Zmienil mi sie adres? dawno tego nie bylo .pewnie numery? Nie,jestem w domu przy swojej maszynie. Przyznaje ze jak jestem zla to klne.Pozwala mi to rozladowac emocje.W pracy musze byc wiecznie usmiechnieta,opanowana ...mimo morderczych mysli czasami.:)) gdzies moja zlosc musi miec upust .Jak porzucam miesiwem od razu mi lepiej.:)) Chyba nikt tak siarczyscie nie klnie jak Polacy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 21:52 Kazdy klnie. Wszystko zalezy od wychowania i progu tolerancji. Jest to swietny mechanizm obroony na stres. Jak klne...po cichu. Tutaj moge sobie pozwolic zeby spokojnie klac po polsku bo nikt mnie wtedy nie rozumie. Robie to wtedy terapeutycznie. Czasmi sie inaczej nieda. Chodzilo mi wczesniej o bardziej lub mniej formalne rozmowy. Ci moi koledzy, o ktorych wspomnialem, mowia, ze w momencie kiedy tracisz panowanie nad soba i zaczynasz klac publicznie, to tak jak bys sie przyznawala do przegranej. nikt Cie juz wiecej, albo tego co mowisz, nie bierze powaznie. To tylko tyle. pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:39 fakt,to okazanie slabosci,dlatego musze wsrod ludzi panowac nad soba.czasami jest to baaardzo trudne ale nie klne publicznie.:)) No,chyba ze jak Jozek z "Wielopola" miele przeklenstwa w zupelnie niezrozumialy dla otoczenia sposob.:)) W sumie rzadko sie wsciekam.:) Staram sie na zycie patrzec z usmiechem ...to chyba najlepszy sposob na obecna rzeczywistosc. Sam...fajnie ze wrociles.dzialasz na mnie bardzo uspokajajaco.:)S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 22:59 Ty na mnie tez. Inaczej by mnie tu nie bylo. Bede sie powoli 'ulatnial' bowiem widze, ze troche ze mnie powietrze uchodzi. Jutro biore sobie wolne. Mam nadzieje, ze to wystarczy. Baw sie dobrze samanta i pamietaj, ze ja zawsze z Toba. Tak ze wal na lewo i prawo i nic sie nie boj. pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:03 jestes fantastyczny! Wypocznij Sam ,nabierz sil ! Milo miec takiego qmpla za ochroniarza!;))) Buziaczki i tez baw sie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:02 Oj, tylko dwoma ..., wy to Kobiety czasami wyolbrzymiacie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:18 nie mozesz sie jednym zadowolic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:22 Wiesz już przecież, że jestem strasznie zachłanny :))) A poza tym nie przesadzaj, tylko dwa. Na razie - pa - idę coś zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:27 samcznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 19:02 Juz jestem wypoczęty, najedzony - moge startowac od nowa (do rana ?):) Nie widziałąś po drodze jakieś sfrustrowanej blondynki, która prosi sie o naukę i czepia się nas bieddnych w spodniach - o kurcze, to chyba nie ja, już sie szybciutko zmieniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 20:08 NO dobra, to pa - nie ma Ciebie, świetnie bawisz się gdzie indziej, to ja zmieniam imię i idę też gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 01.11.01, 16:04 Samanto, co tu sie dzieje?! Taki smietnik sie zrobil z Forum, ze az wstyd tutaj zajzec. Nie moge uwierzyc, ze 'pustak' taki jak bezmozdze 'apollo' mogl spowodowac takie zamieszanie. Ludzie kochani nie traccie klasy. Post zaadresowany 'Apollo' otwiera sie tylko raz: po to zeby sprawdzic czy to nie jakis makabryczny dowcip. Na taki belkot nie mozna odpowiadac! Tego typu jednostki wchodza tutaj z jednym tylko pragnieniem i celem: zeby je ktos taki jak Ty kopnal w tylek. Szkoda Twojej nozki Samanta. Mimo, ze nie lubie sie powtarzac, zrobie to tym razem z najwieksza przyjemnoscia i powiem (jak wiesz zupelnie bezinteresownie), ze jestes bardzo urocza! To co zrobilas dla swojego francuskiego przyjaciela, stajac w jego obronie, czyni Cie taka jaka jestes: Jedyna w swoim rodzaju. Chwala Ci za to. Jestem pewien, ze on umie to docenic. Prosze Cie, gdyby sie tak kiedys stalo, ze podczas mojej tutaj nieobecnosci, 'pustak' taki jak (musze sie jeszcze raz zmusic zeby to napisc) kosmonauta-apollo, chcial sie za mnie zabrac, nie bedziesz starac sie mnie bronic. Jego nie ma, o czym on wie i wlasnie tutaj probuje sie znalezc. Nie mozna mu w tym pomagac bo jeszcze okaze sie ze jest plodny. Z powodu tego typu jednostek przechodzi sie na druga strone ulicy jak sie zdarzy, ze znajdziesz sie z nim na tym samym chodniku. Przerywasz w polowie niedokonczony obiad i wychodzisz szybko z restauracji jak zauwazysz, ze on wlasnie tam wszedl. Takim nawet nie wolno odpowiedziec - Dzien dobry, bo sie od nich do konca zycia nie odczepisz. Pszepraszam Cie, ze zawracam Ci glowe czyms czego nigdy nie bylo. Ciesze sie, ze zachowalas pogode ducha i dobry humor. Mam nadzieje, ze jak sie pootwiera teraz tutaj wszystkie okna, to znow bedzie mozna spokojnie pooddychac. pozdrowienia Sam PS. Moj 'glowny mechanik' jeszcze cos tam znalazl we mnie, tak ze moge zniknac z Forum na kilka dni w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Sama IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 16:44 Sam!Najlepszy moj kolego z piaskownicy! :))) Strasznie oporny ten mechanik, ze porzadkow jeszcze nie zrobil!!! Nie przejmuj sie tym dupkiem apollo .takie male gowienko nie jest w stanie mnie zdenerwowac.:))Ale nie obiecuje,ze jesli traci moja osobe to go nie kopne w zadek!;))) Postaram sie dupka omijac! Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Do Sama/nty IP: 204.174.215.* 01.11.01, 17:14 Mechanik jest dobry - jeden z najlepszych w okolicy. Moze tez dla dego jest troche perfekcjonista. Chce mnie zrobic lepszym niz bylem. Okazalo sie przy okazji, ze mialem maly problem, o ktorym nic nie wiedzialem przez wiele lat. Nie jest zle. Jeszcze nie mialem czasu zeby sie wczytac w to wszystko co naroslo tutaj przez ostatnie pare dni. Smrod mnie sciagnal na post tego dupka-apolla, jak go trafnie nazywasz. Juz sie troche przewietrzylo. pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 18:18 O rany!Sam! Pilnuj go bo jeszcze cyborga z Ciebie zrobi jak sie rozpedzi!;)))) jestes w dobrym nastroju wiec jestem spokojna o twoje trybiki,podzespoly itd.;)))Dobrze ze tylko tak to sie skonczylo ...cholender jak to nigdy nic nie wiadomo co nas czeka:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Do Sama/nty IP: 204.174.215.* 01.11.01, 19:17 Cyborga??!!?? To...Ty nie jestes... jedna z nas??? Oops. On chyba chce zrobic ze mnie czlowieka. Nawet nie zdaje sobie z tego sparawy ale tak jakos mu wychodzi. Nozki juz zaczynaja wygladac jak ludzkie. Wszystko jest fajnie. Dziwi mnie troche, ze ciagle jeszcze ludziom czkawka blondynki nie przeszla. Moze trzeba by przeniesc punkt ciezkosci na cos innego. Chyba rzeczywiscie bede musial zaczac post o 'balwanach'. Prawdziwek Apollo powinien miec tam specjalne miejsce. Chociaz jak sie tak zastanowic to on nie zasluguje na takie wyroznienie. Poza tym 'smrod' bylby nie do zniesienia. Lepiej juz skoncze, bo zaczynam dryfowac w zlym kierunku. Robie w tej chwili za duzo rzeczy naraz. Mala przerwa..... Pa Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 16:07 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))) Bladynka ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do ...,,, IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 16:46 To co jeszcze tu robisz??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 17:13 No to znikam naprawdę. "I jak skarcony osiołek uszy po sobie kładę, I na długi urlop se jadę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanty 1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 17:27 A tak z ciekawości nie lubisz wszystkich blondynek, czy tylko tej jednej :)))) No to juz spadam, ide troche pokręcić maszynką do mielenia mięsa, tfu, do robienia tego okropnego szmalu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 18:12 Nie lubie glupich blondynek ,szatynek kretynek i rudoli-glupoli!;))) Milego urlopowania chlopcze z Muranowa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanty 1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 18:24 Ty musisz byc taka uparta ? prosze bardzo: "Dziewczyno, jeszcze Ci nie pora, Boję sie Boga - i prokuratora" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:01 Zaraz..dlaczego uparta? czy dlatego ze nie chce sie przekonac do bladynki??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanty 1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:10 "On zwierzę, ona święta, Ale szeptała lubię zwierzęta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:30 Oj taaaak!!!!;)))))))) Wlasnie mam dylemat ..rozdeptac te wsze Apolla czy zignorowac gnoja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: do wielokropka IP: 204.174.215.* 01.11.01, 19:37 Ty to tak sam to wszystko? No, te fraszki. Kurcze, fajne to! Do tego jeszcze maszynke druga reka..................(zatkalo mnie.........) Sam tak nipotrafie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: do Sama IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:47 "Pytali, dlaczego Sam utopił sie w studni ? Chciał podsłuchiwać, o czym woda dudni !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: do Sama - część 2-ga IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:49 "Zawsze kobieta więcej czuje wstrętu Do opieszałych - niźli natrętów" mam racje cyborgu, Tobie druga mechaniczna ręka na nic sie nie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: do Sama - cze˛s´c´ 2-ga IP: 204.174.215.* 01.11.01, 20:07 Jestes OK wielokropku. Dobrze ze podchodzisz do tego wszystkiego na luzie. Inaczej sie nie da. Dzieki za fraszke. Druga reka moze by i sie przydala ale bje sie, ze moze doprowadzic do jakiegos zwarcia... Jeszcze mosze SAM porozmawiac o tym z moim 'mechanikiem'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: do Sama - cze˛s´c´ 2-ga bis IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 20:14 "Takt chyba nie jest cnota satyryka, Nie zmieni nic, kto nie dotyka" O.K., tylko powiedz swojej koleżance, bo ona też strasznie iskrzy, ale ze złości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: do Sama - cze˛s´c´ 2-ga bis IP: 204.174.215.* 01.11.01, 20:21 Sam sie dziwie, ze sie dziwisz (to nie fraszka,.....haiku tez nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanty 1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:38 "Wierzyła, że mi plecy schłostała, A ona mi nawet pięt nie dostała" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:59 O kim Ty mowisz?? Ja nie mam zapedow sadystycznych!:) Nie uwazasz ze apollo powinien opuscic to forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Samanty 1 IP: 204.174.215.* 01.11.01, 19:40 Samanto, gnoi sie ignoruje. Nie dalo by sie zyc gdybys my sie dali prowokowac idiotom. Moze by tak jakis nowy temat? Popatrz tam troche wyzej (19:17) pa Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:45 Czytalam i mysle ze Twoj mechanik dorzucil Ci tez troche energii.najwyrazniej masz wieksze zasilanie!!;)) uwazam ze apollo powinien opuscic to forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: do Sama - cz.3 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:55 "Szczęsliwi (cyborgi) łysi, Nic im nie stoi, nic im nie wisi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: do wielokropka IP: 204.174.215.* 01.11.01, 20:46 Dzieki za dobre slowo, mily czlowieku! Juz jestes moj koliega. Wiesz jak to jest z cyborgami i wiszeniem; nie bardzo sie da. Czasami tak by sie chcialo zeby wisialo (rymnelo sie!!!!) Popatrz juz sie troche Sam nauczylem. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Samanty 1-Bizon IP: 63.83.145.* 01.11.01, 19:35 Samanto Droga ty na pewno gustujesz w takich rozmydlonych zaslimaczonych nawazelinowanych Bizonach oh fuj to ci skarbie masz guscik, ogladnij od czasu do czasu za siebie bo wejdzie w ciebie bez mydelka nawet nie poczujesz a to zadna przyjemnosc bez czucia!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanty 1-Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:47 Mysle ze apollo powinien opuscic to forum Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Samanty 1-Bizon 01.11.01, 20:41 Samantko, gdzie znalazłaś to zwierzątko? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanty 1-Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:36 W ochronce dla zbitych psiakow !mysle ze on nie pasuje do tego forum!Powinien je opuscic! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Samanty 1-Bizon 01.11.01, 21:51 Ale głośno szczeka i umie mówić.Długi łancuch, kaganiec na pysk i może domu pilnować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanty 1-Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 22:16 Nie nadaje sie!za cienki! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Samanty 1-Bizon 01.11.01, 22:27 Samantko Kochanie palantów na świecie dostatek.Jeśli na każdego będziesz tak reagować to zestarzejesz się przedwcześnie.A szkoda by było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanty 1-Bizon IP: 213.76.59.* 01.11.01, 22:54 Masz racje kotku ,musze myslec o przyszlosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Samanty 1-Bizon 01.11.01, 23:01 No widzisz.Zmarnowałaś dzisiaj sporo godzin na debila do którego i tak nic nie dotrze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: ty kosmonauta IP: 204.174.215.* 01.11.01, 19:54 Ty kosmonauta, apollo! Popros kogos zeby ci pokazal gdzie jest jakis kalendarz. Tam sobie zaznacz ten dzien. Ja nie rozmawiam z takimi jak ty. Dzisaj jest twoj lucky day. Pozwalam ci przeczytac to co napisalem troche wyzej do Samanty (16:04) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Sam IP: 63.83.145.* 01.11.01, 21:25 Znasz chlopcze zabawe w BIZONA i kaczuchy???Zalapeles sie na KACZUCHE nawet nie zalapales kiedy!I te twoje niskie brednie nastepna wazelinka Moje uznanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:38 Mysle ze najwyzsza pora aby skopany psiak apollo pozegnal sie z forum!to nie jest miejsce dla niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 01.11.01, 21:55 Hej, Samanta. Pamietasz - przechodzimy na druga strone ulicy. Jezeli go nie zignorujesz wypalisz sie jak cienka swieczka. Mozemy do siebie pisac jak wczesniej bez otwierania tego pudla smrodu. Uwierz mi. Inaczej cala zabawa tutaj wezmie w leb. trzeba wszystkich, ktorzy tutaj zagladaja, zeby tak jak my nie odpowiadali temu 'zeru'. Molwilem ci, ze jego nie ma. My go utrzymujemy przy zyciu. Widzisz, z tego wszystkiego przegapilas moj mail do Ciebie, gdzies tam wcisniety miedzy wielokropki a Samanty. Zniknelas gdzies nagle, tak ze musialem zabawiac wielokropka zeby zaduzo pieniedzy ta maszynka nie narobil bo nam zacznie tutaj jeszcze szpanowac pozniej. Wszystko jest OK. pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 22:20 Przepraszam Sam!Postaram sie odszukac Twoj post. Mysle ze do niego juz dotarlo ze powinien zniknac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Sam IP: 63.94.131.* 01.11.01, 22:33 Sam a ogonek to ci staje czasami jak tak szczekasz i sie umizgujesz/to znaczy zatrzymuje/ Ps. I prosze nie mysl jak byc mial z tego wyzyc byl bys bezdomny wloczykij bez interneciku.Tak przynajmniej jestes smieszny maly czlowieczek umizgiwacz z tego co robisz nie duzo lecz zawsze cos.I pomyslec ze to Szczecin.Co tam sie narobilo o ty moj>>???? Zawsze wroce jak przyglupie bedziesz gral nie swoja role i zejdz ze mnie bo mi smierdzaco sie robi znajdz se temet zastepczy,np wplyw onanizmu na przestepstwa gospodarcze, w rabunkowej polityce Panstwa Koscielnego samych wzlotow zycze miernoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 01.11.01, 22:25 Peosze Cie Samanta, niedawaj mu satysfakcji. Nie pisz do niego! Widzisz co sie dzieje. Przestalismy ze soba rozmawiac. Trzeba jeszcze raz poprosic ludzi, ktorzy chca sie tutaj z nami bawic, zeby totalnie ignorowaly ta'beznadzieje'. To tak jak wdawac sie w dyskusje czy reagowac na wyzwiska rzucane przez zarzyganego alkoholika lezacego w rynsztoku. Zareagowalabys gsyby Ci ktos taki cos powiedzial? Zareagowalabys, bedac na wycieczce w instytucji dla umyslowo chorych, gdyby jakis pacjet wyzwal Cie od najgorszych? Ten tutaj to jest wlasnie taki sam przypadek. Uwierz mi. Szkoda Twego zdrowia i innych, ktorzy reaguja na ten beznadziejny przypadek. Trzeba powiedziec: trundo, wdepnelismy w gowno. Trzeba jednak isc dalej. Jezeli nie bede musial sie wycofac z tej zabawy. Ja nie zadaje sie z takimi jak ten tam ochlap.. pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Sam IP: 63.94.131.* 01.11.01, 22:40 Wytnij co niektore swoje wypowiedzi i przyloz je do siebie Tak trzymaj chlopcze ladnie ci z tym do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Sam/anta IP: 63.94.131.* 01.11.01, 22:43 Zmien temat ty ja po prostu nudzisz .EFEKT BEDZIE MUROWANY DAJE CI SWOJA GWARANCJE.Stales sie po prostu nudny i prostolinijny.Cwok jest swok i basta nie dociera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam IP: 213.76.59.* 01.11.01, 22:52 zapomnialam sie zapytac czy tylko z Toba ma mechanik problem.Byles Sam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 01.11.01, 23:03 Widzisz, juz lepiej. Juz sie uspokoilo. 'Mechanik' zjmusie sie grupa wybrancow. Ja bylem sam Sam. Facet jest po tej stronie Ameryki jednym z najlepszych w tym co robi. Mam do niego pelne zaufanie. Mowiac: czy nie jestes jedna z nas, mialem na mysli Cyborgi. Na dobra sprawe to chyba wszyscy stopniowo przechodzimy jakas transformacje cybernetyczna. Zbiram sie do domu. Dobrej nocy Samanta. Do jutra. pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:40 Czy na problemy z pompa tloczaca tez cos zaradzil? ;))jestem chyba cyborgiem najwyzszej generacji ale nie wiem czy to powod do radosci. Milego wypoczynku Sam!pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 15:54 Witaj Samanto. Nie bardzo wiem o czyjej pompie tutaj mowisz? Moja cybenetyczna pompa dziala jak trzeba. Jest jeszcze ta poetycko-romantyczna, ktora z malymi przerwami, rowniutko cyka jak stara dobra Omega. Kazdy z nas musi od czasu do czasu zrobic przeglad generalny takiej 'pompy', chocby tylko po to zeby sie upewnic, ze cyka tak jak trzeba i odmierza rytm w odpowiednim kierunku. Cyborgi nie sa takie zle. Sa mniej skomlikowane niz ludzie. Jeszcze na koniec; mam nadzieje, ze to wczorajsze bezsensowne zamieszanie nie zepsulo Ci humoru na tyle, zeby przestac ze mna rozmawiac? Ja rzadko wdaje sie w tego rodzaju 'bijatyki' . Jak wczesniej powiedzialem, od poniedzialku znikam na kilka dni z Forum. Tak, ze zycze milej zabawy. pozdrowienim Sam PS. Wpisuje sie tutaj gdzie mam cos do powiedzenia (tak mi sie wydaje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:07 Wlasnie o te poetycko romantyczna mi chodzilo.;) Bijatyki sie skonczyly,atmosfera oczyscila i wlasnie rozmawiamy sobie o zazdrosci w necie.No,moze nie na temat ale jest przyjaznie i milo!:))A w ogole to witaj Sam!!czy sa jeszcze te ludzili z raczkami do gory,ktore widujesz w drodze do domu?jesli tak to pomachaj im ode mnie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 16:24 Ciagle jeszcze tam sa. Mysle, ze to rtoche przez te ludziki ciagle tutaj zagladam. Przypominaja mi o moim debiucie forumowski, za kazdym razem jak tamtedy przejezdzam. Bardzo milo wspominam tamte czasy. Nie tak odlegle, co prawda, ale juz jakas tam historia. Czas na internet troche inaczej sie mierzy. Moja pompa poetycko-romantyczna? pa Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:36 Serce! szuwary,wyorawa w gory,tesknota..? Doszedles do siebie??? Co do netu ,masz racje!Tu wszystko jest jakies inne ,czas ineczej plynie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 17:20 Serce?! Pamietam! Wiesz, ze nie mam serca. Probowalem je znalezc latem tego roku, ale nic mi z tego nie wyszlo. Wyglada na to, ze jeszcze bardziej sie gdzies zapodzialo. Ale tak jest tez fajnie, z pompa cybernetyczna. Popatrz pompuje jak ...jak serce. Nie wiem czy chcialbym sie teraz znalzc. Moze bedzie lepiej jak jeszcze sie nie znajde. Tak sobie wymyslilem. Zobacze gdzies kolo Swiat zaczne sie szukac. Na teraz jestem Cyborgiem z pompa. pa Sam PS. Mieszkam w gorach. Czasmi mi cos tam ciagnie ale nie wiemco to moze byc. Moze wilcy? Tutaj nie ma wilkow. No to nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:45 Nie mow tak! Masz serce i to duze! Moze troszke obolale ale tym bardziej piekne.To dziwne....chyba nie zrozumialam Cie wtedy .Myslalam,ze naladowales akumulator latem w gorach .... och,czemu wszystko jest tak w zyciu popieprzone co??? Hej!ja tez zawsze mowie"wilcy" a nie wilki!:)))) Zostalo mi to po filmie "Konpielka" i monologu Pieczki!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 18:05 Konopielke' kiedys znalem cala na pamiec. W swoim czasie byla to fenomenalna kasiazka. Akumulatory troche sie ostatnio rozladowaly, ale ta ilosc energii, ktora gdzies tam jeszcze po katach sie ostala wystarczy do nastepnego razu. Popieprzone zycie?! Mowia, ze od przybytku glowa nie boli. Nie trzeba chyba komentarza na cos takiego. Od przyjazdu tylko raz zajrzalem do pracowni i to mnie w tym popieprzonym zyciu najbardziej niepokoi. Juz jest lepiej. Musze sie zjac troche mechanika mojego ciala, zebypotem poswiecic cala uwage duszy. Ty jestes urocza Samanto, tak przynajmniej odbieram Cie w tej wirtualnej rzeczywistosci. Nie mam pojecia jak wyglada Twoj swiat kiedy wylaczysz komputer. Tutaj, jezeli da Ci to jakis komfort psychiczny, bijesz wszystkie inne dziewczyny, ktore pokazaly sie na tym forum. pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Sam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:32 Sam przestań kadzić, bo następne fraszki rwą sie do tego portalu, ledwo je powstrzymuje ...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: wielokropek IP: 204.174.215.* 02.11.01, 21:21 Popusc sobie. Powstrzymywanie jest nie dobre. Kadzic?! Powiedz mi co to znaczy? Albo napisz fraszke na niekadzenie. Ty masz jakas dziewczyne albo zone? To jest post uroczej Samanty, nie zapominaj. A teraz puszczaj 'fraszki'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Sam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 21:32 Ciebie tym razem oszczędzę )) Co do mnie: 1/. Jak to dobrze sie ożenić, Miec od tej pory stróża serca i kieszeni. 2/. Kiedy przechodzi ładna dziewczyna, Zaraz mi Amor łuk napina" No dobra, jak się prosisz (to do ciebie): Jak juz grzeszyć, to ordynkiem: Myślą, słowem i uczynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, ReSam cz. 2-ga IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 21:37 Masz rację, i z góry ups co do Samanty. Masz rację to przeurocza, uduchowiona duszyczka .., która przywala wszystkim, którzy maja inne zdanie, niż Ona, lub jej ulubione "Zwierzątko" (bez urazy i dla tego Zwierzątka). A teraz spadam, bo mnie też się zaraz porządnie oberwie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 18:46 Wiesz Sam..potrafisz zawsze uderzyc w takie struny zeby kazaly mi szczerze Ci odpowiedziec. Jaka jestem? To Ty kiedys chciales pokusic sie o moja charakterystyke. Nie wiem jaka jestem .Na pewno pelna sprzecznosci ,ktore czesto przeszkadzaja mi w zyciu .I samotna ...cholernie samotna.Dlaczego nikt nie potrafi usunac tej pustki ?Nawet gdy z kims ..to tez samotna. Zawsze sama ..zawsze samanta.Moze zbyt wiele oczekuje od zycia? Nie jestem smutna bynajmniej ,wrecz odwrotnie ..ale ta pustka czasami mocno dokucza. Ten komplement..coz dzieki ,ale nie powinienes tego mowic glosno. Nie chce zeby dziewczyny przestaly mnie lubic.Nie zalezy mi zeby zostac krolowa tego balu .:) Sam..jezeli akumulator naladowales ..dlaczego mowisz ze nie masz serca? Masz i ono ,jego stalosc swiadczy ze milosc istnieje. Jak wrocisz od mechanika odezwij sie koniecznie .Bede trzymala kciuki zeby czegos nie skopal!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Sam/anty IP: 204.174.215.* 02.11.01, 21:09 Wlasnie wrocilem. Nie od mechanika, a z lunch'u. Kosztowal mnie extra $250,-. Zaszybko jechalem. Nic nie chcieli mnie sluchac, ze tutaj ludzie czekaja, ze ja musze szybko do pracy itd. itp.... Serca nie mam bo je ma ktos inny. Juz Ci o tym kiedys pisalem. Tak to czasami jest. Pojechalem tam zeby zobaczyc czy uda mi sie je wykrasc. Nie chciala sie zgodzic i ja tez nie nalegalem. Zyje wiec sobie teraz z cybernetyczna pompa. Moja druga wizyta w drodze do domu, o ktorej wspomnialem kiedys, dowiodla ze czasami i 'pompie' tez czasami moze sie cos przydazyc. Teraz sie zupelnie popieprzylo jezeli wiesz oco mi chodzi. To tak bardzo wskrocie. O szczegolach moze w prywatnej poczcie. Samotnosc?! Czasami lepiej byc samemu samotnym niz z kims. Uwierz mi (nie musisz, sama to chyba doswiadczylas). Komplement byl szczery. To co pomysla inne panienki nie ma dla mnie znaczenia. Chcialem w podtekscie powiedziec, ze dziwie sie temu, ze ktos taki jak Ty moze cierpiec na 'samotnosc'. Twoja popularnosc tutaj na forum dowodzi, ze sie podobasz jako czlowiek i wzbodzasz spore zainteresowanie. Mnie zainteresowalas. Piszac ze mnei sie tutaj najbardziej podobasz, nie znaczy, co czesto wielu sobie tlumaczy, ze cala reszta dziewczyn na tym forum to zupelne szkarady. Nic podobnego!! Kazda jest piekna. Juz tez o tym gdzies tam w 'mozgu z jajami' pisalem. Czasmi jak Ci sie wydaje, ze wszystko jest do dupy, cos sie takiego zaraz zdarzy, ze z sympatia bedziesz wspominac tamte chwile. To tez chyba znasz. Kto nie zna? Moj dzisiejszy lunch moze byc przykladem. pozdrawiam serdecznie, Sam PS. Dam znac jak wroce od mechanika. Jak szybko odpiszesz to moze jeszcze dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam IP: 213.76.59.* 02.11.01, 21:56 To ze wokol mnie sa ludzie nie jest lekarstwem na samotnosc.Nie chce sie glebiej zanurzac w ten temat bo zaczynaja sie komentarze podczytujacych. Sam! Malo ci?Dalej pedzisz na zlamanie karku???Przyhamuj!!!! pozdrawiam serdecznie i znikam chwilowo.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAM Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 22:44 Jestem niepoprawny! Dali mi pieniadze to kupilem sobie nowe auto, ktorego wlasnie sie ucze. Ostatnia lekcja troche mnie bedzie kosztowac. Bede walczyl, zeby nie zaplacic tym...panom. Wyssie z nich tyle krwi ile sie da. Pisze to na odchodnym. Chcialbym zeby pare przyjazni, ktore tutaj zawarlas rozjasnily Ci troche mroki, ktore Cie niopatrznie dopadaja od czasu do czasu. Kazdy to ma takie chwile. Jak chcesz mozemy sie przeniesc na prywatne lacza. pa Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 23:12 fakt.jestes niepoprawny!!!:)))jeszcze Cie nie naprawili a Ty znowu rozrabiasz!!;))) Te przyjaznie duzo dla mnie znacza i rzeczywiscie rozjasniaja moje zycie .Sam..moj adres znasz od dawna ,jak Ci wygodniej .:)))Buziaki bo ide spac.pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:42 Oj Samantko, Ty jak zwykle przeurocza i jak zwykle ekspertka przez duże "E" na wszystkich wątkach ... No może na jednym jedynym wątku trącisz straszną amatorszczyzną (bez urazy)- pospowiedzieć, na którym ?:)))) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 ...,,, IP: 213.76.59.* 02.11.01, 21:52 Posluchaj moj drogi !gdybys chwile poswiecil na uwazne czytanie to moze przekonalbys sie ze tylko wtedy"przywalam"jak sie dystyngowanie wyraziles kiedy ktos mnie obraza lub moich przyjaciol.Podaj jeden przyklad kiedy tak nie bylo! No,prosze!A jezeli nie ..to daj mi swiety spokoj! Ja sie Ciebie nie czepaiam ,za to Ty mnie tak! Pozniej bedziesz sie zalil,ze Cie atakuje...biednego,niewinnego misia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 22:19 Dzięki szatanskiej pysze Jednych nie słucham, innych nie słyszę ...:)) No dobra, spadam na kilka dni - zimno tu cholera, ( u Ciebie tym bardziej brrr...) - lece pobiegac sobie po jakichs cieplejszych plaszach. A Ty tez sobie zrób urlop, przynajmniej od tego forum. pa Odpowiedz Link Zgłoś