Dodaj do ulubionych

Czy jestem urocza?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:49
Szukam uroczek kobiety....To tytul watku Marka.No wlasnie,jakie sa urocze
kobiety?Czy ja jestem urocza? Podpowiedzcie to moze cos tam zmienie u siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bizon Re: Czy jestem urocza? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.10.01, 22:03
      Jestes, oczywiscie, ze jestes ! Nawet moje jedyne oko moglo to dostrzec . Bizon
      • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:14
        Bizonku skarbie,dziekuje Ci ale Ty nie jestes chyba obiektywny.:)Powaznie
        pytam :co to znaczy urocza kobieta??
        • Gość: Behemot Re: Czy jestem urocza? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.10.01, 22:19
          To bylem ja, Behemot, tylko nicki mi sie pomylily ! Na dowod miaucze : miau ! B.
        • Gość: WujKazka Re: Czy jestem urocza? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.10.01, 22:20
          Na pytanie odpowiem jutro. Pa !
          • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:22
            cha,cha,cha!!!Dobranoc Wujku i zabierz Behemota bo zmarznie tutaj!:))
        • Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 22:23
          Jestes! Napewno jestes. Tylko za malo wiem o Twojej urodzie
          i zastanawiam sie tylko jak bardzo jestes urocza. Napisz cos
          wiecej o swoich urokach, my to ocenimy i wtedy prawdy i
          tylko prawdy sie dowiesz; a tak urocza kobieta jest poprostu
          urocza i nic wiecej. Pozdrawiam
          • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: 213.76.59.* 27.10.01, 22:31
            Czesc wielokropku!:)) Kiedy ja nie wiem co dla plci meskiej jest miernikiem
            urokliwosci.moze podaj cechy kobiety uroczej a wtedy bede wiedziala czy
            spelniam wymogi bycia urocza.:)
            • Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 22:42
              Jest ich duzo i nie zawsze sa sprawdzianem dla wszystkich
              kobiet. Tutaj sa rozne gusta ale powiem Ci ze wartosc
              harmonii (tej naturalnej) odgrywa najwazniejsza role. Kobieta moze
              zawsze w pewnym stopniu sobie pomoc np. ladnie uczesac swoje
              pachnace wlosy czy przyozdobic "gapia" swoim niepowtarzalnym
              aczkolwiek wciaz milym usmiechem. Jezeli naprawde chcesz
              wiedziec jak bardzo jestes urocza, zwroc uwage na tych
              gapiow i nie tylko, a ich reakcja ( zachowanie) odpowie Ci na
              postawione przez Ciebie pytanie.
              • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: 213.76.59.* 27.10.01, 22:45
                czyli urokliwosc to wylacznie cechy zewnetrzne?:)
                • Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 22:56
                  No, nie tak do konca. Ten wspomniany usmiech przeciez zawsze
                  od serca powinien wychodzic, inaczej bedzie tylko gra lub
                  szczerzeniem zebow.
                  • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:04
                    Mila powierzchownosc i szczery usmiech..To wszystko????? Hmmm..to niewiele
                    • Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:10
                      Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Mila powierzchownosc i szczery usmiech..To wszystko????? Hmmm..to niewiele

Dla Ciebie niewiele ale dla kogos moze byc bardzo duzo. A
                      tak napewno to kazda kobieta ma wiecej niz to co wymienilas.
                      • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:16
                        Wielokropku!Zawsze jestes dzentelmenem!:))czyli kazda kobieta jest urocza tak?
                        • Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:27

> Wielokropku!Zawsze jestes dzentelmenem!:))czyli kazda kobieta jest urocza tak?

Dziekuje za mily komplement. Kazda jest urocza bardziej lub
                          mniej. Czasami bywa tak ze traci swe uroki ale w tym
                          jest tez wina mezczyzn ze nie potrafia dopatrywac sie
                          kobiecych wdziekow co stopniowo doprowadza kobiete do nizszej
                          oceny siebie. Wtedy kobieta przestaje wlasnie z braku
                          zadowolenia coraz bardziej sie usmiechac czy angazowac aktywniej
                          w zycie. W takim ukladzie stratni sa wszyscy. Ciagle uwazam
                          ze kobieta jest swojego rodzaju dekoracja zdobna swiata a
                          juz napewno mezczyzny. Z Toba jest wszystko w porzadku ( piszesz
                          zawsze dobrze) takze raz jeszcze Ci powiem ze urody i
                          kobiecosci Ci nie brak.
                          • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:34
                            Dziekuje ,bardzo to milo mi slyszec!:)
                            • Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:39

> Dziekuje ,bardzo to milo mi slyszec!:)

Prosze bardzo! Pamietaj ze przyjemnosc zawsze po mojej stronie.
                              • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:40
                                Pamietam to zdanie,pamietam!!!:))))
                                • Gość: ........ Re: Czy jestem urocza? IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:55

> Pamietam to zdanie,pamietam!!!:))))

No widzisz, i czym masz sie przejmowac? Nawet z pamiecia u
                                  Ciebie jest wszystko na TAK!
    • Gość: Marek Re: Czy jestem urocza? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:04
      Nie uciekaj odemnie .
      • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:07
        Nie uciekam tylko musze sie dowiedziec czy spelniam kryteria!:))
        • Gość: Marek Re: Czy jestem urocza? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:12
          OK dowiedz sie a potem wroc.
          • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:17
            Po co,skoro jeszcze na poprzedni post w swoim watku mi nie odpowiedziales?;)))
    • Gość: Nowy Re: Czy jestem urocza? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:12
      "Raz Cię lustro zasmuci,
      Raz Cie zauroczy ..." cd. nastapi wkrótce
      • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:18
        "wkrotce"juz minelo .prosze dalej!;)))
        • Gość: Nowy Re: Czy jestem urocza? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 00:05
          Chwilkę, straciłem wątek :))), a tak w międzyczasie:
          Niejedna pani dla niejednego pana
          Wpierw była obca, a potem obcałowana ..:))
    • Gość: wrew Re: Czy jestem urocza? IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 27.10.01, 23:30
      Jesteś urocza, gdy się uśmiechasz:) A chyba uśmiechasz się często - tak
      przynajmniej wnioskuję z liczby odpowiednich emotikonów i z tego, czemu one
      towarzyszą. Gdy jesteś poważna, nie tracisz swojego uroku. Urzeka mnie wtedy
      Twoja lojalność wobec przyjaciół...
      • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:36
        ...no i sie zarumienilam:)dzieki!
        ..............
        ..............
        ........................
        ...cholera!!!jestem urocza! jakie mile zakonczenie dnia!
        I jak tu nie lubic facetow??????????;)))
        • Gość: marcin1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:39
          No dobra, jak wszyscy, to wszyscy, walimy komplementy od rana:
          Wódz mnie na pokuszenie urocze stworzenie
    • Gość: enancjo Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 09:35

> Szukam uroczek kobiety....To tytul watku Marka.No wlasnie,jakie sa urocze
      > kobiety?Czy ja jestem urocza? Podpowiedzcie to moze cos tam zmienie u siebie.

. w tym co piszesz jest duzo humoru i madrosci,opiekunczosci
      i nawet czasami troski,
      .. nie byloby tego specyficznego ogniska forumowiczow gdyby
      Cie tu nie bylo,
      .. czy to jest urocze .. hmmm ... no ok przy niedzieli powiem
      jasne ze TAK.
      .. milej niedzieli
      Enancjo
    • Gość: kitek Re: Nie!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 10:28
      jestes przemadrzalym babiszonem, bez przynajmniej malutkiej dozy autoironii
      • Gość: wrew Re: Nie!!! IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 28.10.01, 10:32
        Gość portalu: kitek napisał(a):

> jestes przemadrzalym babiszonem, bez przynajmniej malutkiej dozy autoironii

Uroczo kitek! Uroczo!
        • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 10:59
          za komplementy dziekuje,(jeszcze oblizuje sie po nich jak kot:))i nawet Kitek
          nie byl w stanie zepsuc mi humoru(nie jest zdolny do tego:)),ale zabraliscie za
          ocenianie mojej osoby a nie okreslacie cech "uroczej"kobiety.
          • Gość: marcin1 samantha IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:02
            Zadajemy sobie mnóstwo pracy,
            By ciągle mówić - cacy, cacy.":)))

> za komplementy dziekuje,(jeszcze oblizuje sie po nich jak kot:))i nawet Kitek
            > nie byl w stanie zepsuc mi humoru(nie jest zdolny do tego:)),ale zabraliscie za
            >
            > ocenianie mojej osoby a nie okreslacie cech "uroczej"kobiety.

• Gość: samanta1 Re: samantha IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 11:06
              Niektorym sprawia to przyjemnosc i nie trktuja tego jak ciezkiego
              obowiazku.;))) Marcin czy moglbys usunac z mojego imienia literke"h"? Z gory
              dziekuje!;)))
              • Gość: marcin1 Re: samanta ups IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:18
                Ja też.
                UPS
                • Gość: samanta1 Re: samanta ups IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 12:31
                  Ty tez dziekujesz czy tez nie traktujesz tego jak ciezkiego obowiazku?;)))
                  • Gość: ... Re: samanta ups IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 12:50

> Ty tez dziekujesz czy tez nie traktujesz tego jak ciezkiego obowiazku?;)))

Czasami ciężki, ale zawsze bardzo miły ..:))
                    Ma sie ten kręgosłup,
                    Co rzuca nas (mężczyzn) kobietom do stóp.:)))

• Gość: wrew Re: Nie!!! IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 28.10.01, 11:27
            Witaj Samanto! Urocze jest to, gdy kobieta rano jest w humorze:)
            A co do opisania "uroczej" kobiety, to nie sądzę, aby było to możliwe. O tym,
            czy postrzegam kobietę jako "uroczą", decyduje najczęściej jakaś jej jedna mała
            cecha: uśmiech, spojrzenie, barwa głosu, intonacja czy cokolwiek innego. Wcale
            nie jestem pewien, że gdybym spotkał kobietę mającą wszystkie cechy decydujące
            o uroku innych znanych mi kobiet, to ją również postrzegałbym jako uroczą...
            • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 12:32
              Czyli z tego wynika ze kobieta nie moze sama siebie ocenic czy nalezy do tych
              uroczych czy tez nie.;))
              • Gość: kitek Re: Nie!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 12:38
                bywasz blyskotliwa:)))
                • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:02
                  Ho!Z Twoich ust to duzy komplement ale ..tak serio..za co wlasciwie Ty mnie tak
                  nie lubisz?Czyzbym sie tak bardzo kiedys narazila? Bo ze masz jakas awersje to
                  sie wyczuwa .;))
                  • Gość: kitek Re: Nie!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:04
                    bo nie lubie okazywac uczuc wprost
                    • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:09
                      Czy mam rozumiec ze najpierw dziabiesz nozem a pozniej leczysz rany???;))
                      ciekawa droga.....
                      • Gość: kitek Re: Nie!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:12
                        ale przynajmniej dociera sie do prawdziwych ludzi, a nie do nadetych bufonow
                        • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:22
                          Obawiam sie ze jesli nadal bedziesz tak rozmawial z ludzmi to nie trafisz do
                          nikogo. Co do watku Ani ...czasami zagladam do jej "norki" i nigdy nie miala
                          nic przeciwko temu .Lubie ja i mialam ochote powiedziec jej dzien dobry .to Ty
                          sie tam wpieprzyles tylko po to zeby mnie obrazic .Ty w idze z zasady juz
                          obrazasz wszystkich dookola .proboalam z Toba normalnie porozmawiac ale
                          najwyrazniej jestes nieprzystosowany.Poniewaz nie mam ochoty na klotnie w tak
                          mily dzien lepiej bedzie jak powiem Ci do widzenia!
                          • Gość: kitek Re: Nie!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:27
                            dowidzenia
              • Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:17
                no wlasnie.
                to tak jak mowic o kims, ze jest ladny.
                dla jednych tak, dla innych nie.
                a jesli chodzi o proby poprawiania czegos w sobie coby byc pojmowanym jako
                urocza osobe - hm... zawsze jakos da sie zauwazyc / te proby / i caly efekt
                idzie na marne.
                a nawet rzeklbym na gorsze.
                byc soba, mysle / ta nieustajaca walka z samoakceptacja / - co nie oznacza
                jednak lenistwa i samouwielbienia.
                ale poswiecanie czasu na to by byc uroczym, wydaje mi sie jego marnotrastwem.
                sa rzeczy wazniejsze.
                o ho ho jak sie powaznie zrobilo
                uszanowanie
                • Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:19
                  oups nie wcelowalem , post mial pojsc wyzej
                  • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:24
                    Niemniej jednak(mimo braku cela:)) odpowiedz bardzo mi sie podoba .:) Tak w
                    ogole to nie podoba mi sie slowo"urocza" ,brzmi jakos naiwnie i zbyt slodko .:))
                    • Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:29
                      hm.. czytasz w miedzy linijkami, b. dokladnie

zadziwiasz mnie coraz bardziej
                      uklony
                      • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:05
                        Staram sie !:)) jak tam pogoda na wschod od Szczecina?
                        • Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 14:37
                          UROCZA !!! :-)))))
                          szkoda, tylko ze pada i zimno
                          • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:40
                            Chyba poczuje w koncu wstret do tego slowa a jesli ktos kiedys powie:jestes
                            urocza ,to bede trzaskac po zebach!!;))))))))))))Po co ja zaczynalam te
                            dyskusje??? Chyba mnie zacmilo!:)))
                            • Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 14:45
                              jaki wstret ?!
                              dziwie sie tobie niepomiernie
                              przeciez, to slowo jest, wiesz, hm..... ono jest takie, hm.. UROCZE !!!
                              :-)))))))

nie zacmilo cie !
                              to sie nazywa pomrocznosc jasna
                              pozdrowki
                              • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:01
                                jakie to urocze ze pamietasz ze nie lubie slowa"urocze"! Nie jestem pijana ale
                                to okreslenie jest urocze na okreslenie tego stanu.;)))))))
                                • Gość: bachuu Re: Nie!!! IP: 193.227.223.* 28.10.01, 15:08
                                  uroczo !!!!
                                  i po raz ostatni uzylem tego slowa na forum
                                  nie, przepraszam, chyba ze kogos bede obrazal

znikam na czas jakis, bo deszcz zaczal padac
                                  a, jak powszechnie wiadomo
                                  dzieci w czasie deszczu sie nudza
                                  a wyrobnicy w niedziele pracuja etc
                                  • Gość: samanta1 Re: Nie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:30
                                    Milej pracy!:))
              • Gość: .... samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 13:23
                Olej Kitka, kimkolwiek on/ono jest.
                Chcesz się zadręczać ?
                Poszukaj sobie Bizona lub innego miłego, brykającego stworzonka !!!:))))))
                • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:26
                  To do mnie czy do Kitka?;)))) Bizona to niech on lepiej omija bo go w pyl
                  rozniesie!;))
                  • Gość: ... Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 13:28
                    To było do Ciebie (żebys olała kitka)
                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 13:29
                    Zresztą nie musisz, sam zwiał :)))))))
                    • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:06
                      szczeka mi opadla!!! zaczynasz mowic zargonem!!!!!:)))))
                      • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:16

> szczeka mi opadla!!! zaczynasz mowic zargonem!!!!!:)))))

Oj, to juz wtedy naprawdę będziesz musiała sie pytać często, czy Jestes
                        urocza :))))))

• Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:26
                          Przeczytaj wyzej ,moja rozmowe z bachuu.nie chce byc urocza..slowo!:)))
                          • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:30

> Przeczytaj wyzej ,moja rozmowe z bachuu.nie chce byc urocza..slowo!:)))

Nie czaruj, SAMANTA1 to kobieta ???!!!! :))))))))))))

• Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:41
                              Alez skad! Cyborg skonstruowany na Planecie X!;)))))
                              • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:45

> Alez skad! Cyborg skonstruowany na Planecie X!;)))))

Gdy mak swą główkę z gęstwiny zbóż wyłania,
                                Czy kokieteria to, czy przekonania ??:))

p.s.: to w temacie Twoich ostatnich zaprzeczeń.

• Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:03
                                  Blagam...nie jestem urocza ..nie chce byc urocza....Ot,ukrecilam sobie bat na
                                  swoj uroczy tylek!;))) nie cierpie slowa "urocze"!!!;))))
                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:07
                                    Tutaj akurat masz święta rację Urocze Stworzenie - tego dźina tak szybko nie
                                    zagonisz do butelki - A W OGÓLE JEST KTOŚ TUTAJ, KTO TEGO CHCE :)))))))))

> Blagam...nie jestem urocza ..nie chce byc urocza....Ot,ukrecilam sobie bat na
                                    > swoj uroczy tylek!;))) nie cierpie slowa "urocze"!!!;))))

• Gość: bachuu Re: samanta1 IP: 193.227.223.* 28.10.01, 15:11
                                    przepraszam za niedyskrecje, ale co masz takiego w swoim "tylku" ze nazywasz go
                                    hm... no wiesz jak go nazywasz.
                                    zafrapowany
                                    • Gość: samanta1 BACHUU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:31
                                      No jezeli jestem urocza to zad tez mam uroczy...;)))))
                  • Gość: ..., Re: IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:18
                    No właśnie, dołączam się z tym samym pytaniem do Bachuu :))))))

zaciekawiony i zauroczony (prawie)
                  • Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:20
                    • Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:33
                      A juz myslalam ze zauroczy Cie zadek bachuu!:)))) odpowiedzialam wyzej na
                      postawione pytanie i ......jezuuuuuuu!!!!!!zakonczmy ten nieszczesny
                      watek!!!:)))
                      • Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:36
                        NO nie bądź złośliwa, bo nie pasuje to do Twojej (UPS !!!!).

Ładną mamy dzisiaj pogodę ????
                        • Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:40
                          Przyganial kociol garnkowi...;))))kto tu jest zlosliwy?
                          • Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:44

> Przyganial kociol garnkowi...;))))kto tu jest zlosliwy?

Kurcze, ja przed chwila swojego dżina zagnałem do butelki, mam na nowo odkręcic
                            kurek ?:))))))))))))))

• Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 16:07
                              ten dzinn jest potulnym barankiem w porownaniu z Toba!!!:)))
                              • Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 16:10
                                Błąd: to mój diabełek, który siedzi mi czasami na ramieniu !!!:))))))))
                                No to wypuścić go z butelki, czy też nie - decyduj Ty (tfu -znowu chciał mi coś
                                podpowiedzieć diabełek) :))))00

> ten dzinn jest potulnym barankiem w porownaniu z Toba!!!:)))

• Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 16:13
                                  Diabelek ,dzinn...ile tych ciemnych mocy masz na uslugi???:)))
                                  Ps.Bylam u blondynki...Wielokropku..jestes wielki!!!:)))))))) Nie przerywaj tej
                                  konwersacji,jestes w tym wspanialy! ;))))
                                  • Gość: ..., Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 16:24

> Diabelek ,dzinn...ile tych ciemnych mocy masz na uslugi???:)))
                                    > Ps.Bylam u blondynki...Wielokropku..jestes wielki!!!:)))))))) Nie przerywaj tej
                                    >
                                    > konwersacji,jestes w tym wspanialy! ;))))

Jeśli już w ogóle jestem poetą,
                                    To dzięki kwiatom, winu i Kobietom

P.S.: mam ich dużo
                                    • Gość: samanta1 Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 16:49
                                      jest mi wstyd!jestem slepa jak Stepien i w ogole tepa jak krowa!!!Dopiero teraz
                                      (po wierszyku) spojrzalam na adres!!!! Bylam pewna ze to wielokropek z canady a
                                      to wielokropek z wa-wy. Dlatego tak sie zdziwilam ze poslugujesz sie
                                      zargonem.tamten wielokropek jest bardziej..."dystyngowany" ale myslalam ze
                                      przejal styl rozmowy.Przepraszam za swoja nieuwage i przy okazji dziekuje za
                                      obrone mojej osoby.:)))Czy Ty nazywales sie wczoraj "Nowy"?
                                      • Gość: ...,, Re: samanta1-to powyżej było oczywiście do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 16:58
                                        Nowy .., hm.., nie pamiętam :)))

"Czy Pan Bóg stworzył nas, czy czart,
                                        Widzę, że to był kiepski żart".

Zaraz się wynoszę , jutro rano niestety zmieniam się w zimnego biznesmena -
                                        chyba tutaj nie pasuję (bez obrazy Wszystkich pozostałych - nawet Kitka)

pozdrawiam
                                        • Gość: ...,, Re: samanta1-KOREKTA-PALNĄŁEM BŁAD IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:08
                                          CHODZI OCZYWIŚCIE O "niekiepski żart"

JESZCZE RAZ POZDRAWIAM (DO NASTEPNEGO RAZU - KIEDYŚ)
                                          • Gość: samanta1 Re: samanta1-KOREKTA-PALNĄŁEM BŁAD IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:15
                                            O rany!teraz to juz w ogole ...Cos powiedzialam nie tak?? idealnie sie
                                            zaaklimatyzowales chyba ze nas uwazasz za idiotow i nie chcesz sie
                                            identyfikowac;))) Nie idz sobie,milo sie z Toba rozmawia....
                                            • Gość: ..., Re: samanta1-KOREKTA-PALNĄŁEM BŁAD IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:19
                                              Nikogo nie uważam, za idiotę, nawet tego, co się czepia mnie jak rzep ...:)))
                                              O.K. zostaję, tylko będę wolniej reagował, troszkę w międzyczasie pracuję.

A u Blondynki cisza - nie wiesz co się stało ??

Który wierszyk skojarzyłaś ze mną, lub z Nowym - wczoraj byłem trochę nieswój
                                              (chandra)
                                            • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:21
                                              Ups - chodziło mi tylko o to, czy wszystkich nie wystraszyłem, jak się troszke
                                              ujawniłem :)))
                                              • Gość: kitek Re: samanta1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 17:23
                                                mnie nie
                                                • Gość: .., Re: kitek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:32
                                                  Ty, Kitek zmień wreszcie płytę, bo naprawdę poskarżę się Ani, jak ona wróci !
                                              • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:27
                                                Przypominasz mi chochlika ...Nie pytaj dlaczego bo nie wiem.:)Wierszyki ..moze
                                                frazki raczej sa w podobnym tonie i stylu ,jakby jednego autora.kto je pisze?
                                                • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:29
                                                  Moze nalezaloby zachecic blondynke..?tak chlodno ja potraktowales w ktoryms
                                                  momencie...;))))A tak dobrze szlo...
                                                  • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:37
                                                    Zazwyczaj tak jest: "kto ma szczęście w kartach ...etc."
                                                • Gość: bachuu Re: samanta1 IP: 193.227.223.* 28.10.01, 17:32
                                                  ja i rowniez odnioslem podobne wrazenie
                                                  sztaudynger ?
                                                  • Gość: ..., Re: bahuu IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:35
                                                    Zgadłeś, bardzo lubię jego fraszki, tylko czasami improwizuję.

Szkoda, że już dawno, dawno go nie ma.

pozdrawiam
                                                • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:36
                                                  Przeczytaj, proszę, moja odpowiedż do Bachuu, wszystko tam jest
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:45
                                                    Niektore owszem ale jest tam tez chyba Twojego.Myle sie?:)
                                                    Ps.W pieknym stylu wyplaciles kopniaczka Kitkowi. :)
                                                  • Gość: kitek Re: samanta1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 17:47
                                                    gdzie
                                                  • Gość: ...,, Re: Kitek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:51
                                                    Kitek: od tej pory olewam Twoje bzdurne , hm.., coraz głupsze, teksty -
                                                    poprostu ich nie będę czytał - może ta płyta wreszcie się zarysuje.

A POZA TYM MAM TUTAJ, JAK WIDZISZ, DUŻE CIEKAWSZE (hm..,) TOWARZYSTWO DO ROZMÓW,
                                                  • Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 17:55
                                                    bladynka czeka
                                                  • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:53

> Niektore owszem ale jest tam tez chyba Twojego.Myle sie?:) -aLEŻ OCZYWIŚCIE
                                                    MASZ RACJĘ (hm.., już sie uczę:))
                                                    > Ps.W pieknym stylu wyplaciles kopniaczka Kitkowi. :)- a kto to jest kitek ??

• samanta1 Re: samanta1 28.10.01, 18:00
                                                    zaczynasz sie stawac dosyc abstrakcyjny...
                                                    1) piszac do kitka przy slowie towarzystwo wtraciles "hmmm..) .Dlaczego?
                                                    2.A wiec fraszki nie byly twojego autorstwa skoro chcesz sie uczyc.widocznie
                                                    nie wszystkie znam.
                                                    3.Byl kiedys taki kitek....
                                                  • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:16
                                                    samanta1 napisał(a):

> zaczynasz sie stawac dosyc abstrakcyjny... - HM.., WOLAŁBYM "ATRAKCYJNY",
                                                    ALE "JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI ...ETC.
                                                    > 1) piszac do kitka przy slowie towarzystwo wtraciles "hmmm..) .Dlaczego? -
                                                    CHCIAŁEM JESZCZE COŚ DODAĆ, ALE ..., TO PÓXNIEJ
                                                    > 2.A wiec fraszki nie byly twojego autorstwa skoro chcesz sie uczyc.widocznie
                                                    > nie wszystkie znam.
                                                    > 3.Byl kiedys taki kitek....

OJ, CZY MAM WŁĄCZYĆ PRZEGLĄDARKE W MEJ PAMIĘCI TAJEMNICZA ISTOTO :)))

• Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:25
                                                    Z pewnoscia jestes intrygujacy i interesujacy( no,no ..spokojnie bo glowa o
                                                    sufit zwadzisz!;))) ale czy atrakcyjny...???? Skad moge to wiedziec????
                                                    Ja tajemnicza??? To co o Tobie mam powiedziec?;)))
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:33
                                                    No nie, a kto pierwszy zdradził się ze swoja profesją, co ?

Spokojnie my mężczyxni to lubimy i mam wysoko do sufitu, ale moje ego dawno tam
                                                    siedzi, i kurcze, nie chce drgnąć :))))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:39
                                                    A Ty ze swoja sie zdradziles? Hmmm..pamiec mi szwankuje chyba!:(( Powiem
                                                    tak....piszesz piekna polszczyzna i to bezbledna!:))))))
                                                  • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:46
                                                    Hm.., może to i lepiej, że niedokładnie czytałaś moją korespondencję, no, ale
                                                    u "blondynki-czy jak jej tam" trochę się wygadałem.

A co to znaczyło " był kiedyś taki kitek" - melancholia, czy jakas tam historia.
                                                    Pytam tylko z prostej ciekawości - możesz nie odpowiadać.
                                                  • samanta1 Re: samanta1 28.10.01, 18:50
                                                    Gość portalu: ...,, napisał(a):

> Hm.., może to i lepiej, że niedokładnie czytałaś moją korespondencję, no, ale
                                                    > u "blondynki-czy jak jej tam" trochę się wygadałem.
                                                    ****To ide poczytac!:)))
                                                    >
                                                    > A co to znaczyło " był kiedyś taki kitek" - melancholia, czy jakas tam historia
                                                    > .
                                                    > Pytam tylko z prostej ciekawości - możesz nie odpowiadać.
                                                    ***Przeciez to Ty napisales ze nie wiesz kto to Kitek a pol dnia przeciez z nim
                                                    sie wyklocasz! ;)

• Gość: kitek Re: samanta1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 19:26
                                                    mela-czarna, zla
                                                    chola-zolc
                                                    az, mi sie wierzyc nie chce, ze zimny wielokropek zna greke
                                                  • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:36
                                                    Podpowiem, że jestem (i nie będzie tu żadnych "mordek')
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:42
                                                    zimny biznesmen to nie profesja a podpowiedz ..nie byla podpowiedzia!!:))
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:57
                                                    Jeszcze go nie ma, będzie dopiero jutro rano, o ile pamietasz :))
                                                    Było więcej podpowiedzi, tylko nie czytasz innych wątków (tzn. tych
                                                    poza "towarzyskimi").

A co jest podpowiedzią ???
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:26
                                                    Trudno Cie odnalezc ,za kazdym razem masz iiny nick-to nie fair!
                                                    Do glowy przychodzi mi w tej chwili jedno,ze Ty i blondynka to jedno;)))
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:23
                                                    Cicho wszędzie,
                                                    Głucho wszędzie,
                                                    Samanty nie ma,
                                                    I co to będzie ??

No cóż chyba też uciekam (zaraz)
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:28
                                                    Ciekawosc by Cie zjadla!;) Moja podpowiedz byla bardzo przejrzysta ,natomias Ty
                                                    mi wcale nie pomogles.Przeczytalam cala blondynke .Nie doszlam czego to tak nie
                                                    lubisz z racji profesji.
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:32
                                                    No to nie przeczytałaś wszystkiego na Portalu gazety ...))
                                                    Bardzo lubię, to co robię, jest moje i stworzyłem to od podstaw.
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: 213.76.59.* 28.10.01, 19:39
                                                    Nie jestem w stanie wszystkiego czytac ale postaram sie to rozszyfrowac,oki?:)
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:37
                                                    A poza tym ostatnio sie namęczyłem, żeby jedna "załamaną" przepędzić do
                                                    weselszego wątku - tak, że rzadziej tutaj zaglądałem.
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: 213.76.59.* 28.10.01, 19:41
                                                    To czytalam.:)) Na razie musze zniknac.przepraszam Cie .
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:03
                                                    Nie moge,sorki!Stracilabym majatek zeby przeczytac wszystko.Poddaje sie!:)
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:07
                                                    Oj, a nie czarujesz mnie, anie masz przypadkiem stałego łącza :))))
                                                    No dobrze, co chcesz wiedzieć - chociaż po głowie szwenda mi sie jakaś myśl
                                                    wyk... (tfu), że juz troszkę więcej wiesz bez mojej pomocy.
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:11
                                                    Nie mam stalego lacza:( Mowilismy o twojej profesji ,prawda? jestes zwiazany z
                                                    gazeta???
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:13
                                                    Ja mam stałe łącza, ale nie jestem związany z gazetą.
                                                    I nie mam żadnego szefa nad sobą:)))

A co z moim poprzednim pytaniem ?
                                                  • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:15
                                                    Mam za to troszkę pracownków "pod sobą".
                                                    Chyba to już wystarczy, czy nie ?:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:18
                                                    Cz Ty wiesz ilu ludzi ma "ludzi pod soba??????? Szlag mnie za chwile
                                                    trafi!!!!!!!!Bedziesz mial mnie na sumieniu!!!!!!!1 Oj,cos mnie kluje pod
                                                    lopatka.....
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:20
                                                    Czym Cie tak wkurzyłem :))))
                                                    Dobrze -> korekta: zatrudniam -> juz nie kuje ??:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:19
                                                    Ostatnio o nic nie pytales!No,nie..o siec ,ale odpowiedzialam juz!
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:22
                                                    Czy nosek tez CI się w tej chwili marszczy ? Bardzo to lubię :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:25
                                                    Nie moge odpowiedziec..zapominasz ze szlag mnie wlasnie trafia?
                                                    Ooooooooo...cierpie!!!
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:29
                                                    No co z tym noskiem ??:))) Wtedy wygląda chyba cudownie: ekstaza:)))
                                                    Ja mam gadać, gadac jak (tfu znowu zaczyna mi się rymować), a Ty nic.

Chyba juz wszystko powiedziałem ???

A poza tym zapomniałaś, jaka dostałem niedawno nauczkę na innym wątku. Musze
                                                    uważać:)))))))))))))))))
                                                  • samanta1 Re: samanta1 28.10.01, 20:40
                                                    Ekstaza ,ekstaza a ja dalej ciemna masa.:( Literat,poeta ...?? Blondynka?
                                                    Nooo...powiedz ....nie baaadz taki......:))))))Patrz jak sie przymilnie
                                                    usmiecham......:-)
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:43
                                                    Zimny biznesmen, potrochu poeta, potrochu marzyciel - A WOGÓLE CHYBA IDĘ NA
                                                    INNY WĄTEK, BO TY MI CIĄGLE UCIEKASZ, KIEDY SIE ZMĘCZYSZ, PALUSZKI NIE BOLĄ,
                                                    tfu, CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ NÓŻKI :))))))))))
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:47
                                                    Apropo zwierzątek:
                                                    Nie czujesz ostatnio, żę jakas menda
                                                    wokół Nas sie pałęta" ?:)))
                                                  • Gość: kitek Re: samanta1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 20:48
                                                    prowadzisz monolog wewnetrzny, czy to juz schizofrenia
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:41
                                                    No tak,
                                                    Pisuję czasem listy,
                                                    Do ciszy wiekuistej ...

Ide se na inny wątek, tutaj nikt nie chce ze mna gadać
                                                  • Gość: kitek Re: samanta1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 20:43
                                                    o 3-iej miales isc na piwo, obiecywales
                                                  • samanta1 Re: samanta1 28.10.01, 20:48
                                                    Nie kokietuj!:)) Znam tylko jednego
                                                    poete ,soczystego,smacznego ...spokrewnionego ze mna! Nooo...kto Ty jestes ?:-)
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 20:52
                                                    Tym razem pisze sam do siebie:
                                                    "Nim język puścisz w taniec,
                                                    załóż na gebe ... kaganiec" :)))))))

Dasz mi troche odpocząć, bo sie gubię i jeszcze sie do cna rozbiorę :))))))
                                                  • Gość: Bizon Re: samanta1 IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 21:13
                                                    Samanto ! Najwyzsza Komisja przy Najtajniejszym Pulpicie Najjasniejszego
                                                    Sanhedrynu w skladzie : Behemot, Puzderko, Fastryga, mgr Polpizdek, Fulara, Cwm
                                                    Tatws, Mysz, Kazek, Katan, Rimski, WujKazka oraz nizej podpisany oswiadczyla co
                                                    nastepuje:
                                                    Masz wszelkie dane ku temu, by w/w komisja przyznala Ci tytul "uroczej". W tym
                                                    jednak celu jeden z czlonkow Komisji (wyloniony w trakcie
                                                    najtajniejszegolosowaniaprzezSierotke) bedzie musial udac sie na miejsce by
                                                    Sprawdzicjaknajbardziejjawnie. W imieniu : Bizon-sekretarz
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:20
                                                    O tyle to ja nie prosilam!;))
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:03
                                                    Wciąz z własna głową przegrywam wojny,
                                                    Choć nieprzyjaciel tylko w urok zbrojny"

ups.: ten urok wyszedł jakoś tak nieświadomie (ani grama złośliwości)
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:23
                                                    No i sie popierdzielilo!;) tajemniczy Ty sie tak szybko nie rozbieraj !Ze mna
                                                    trzeba troche pochodzic a nie tak od razu sie obnazac!;))))
                                                    Biziu!ja juz nie chce byc urocza ..przeciez i tak jestem!;))))
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:27
                                                    Z kim w koncu rozmawiasz, bo juz sie gubię, bo Biziu to chyba nie do mnie :)))
                                                    Mnie się jescze, jak to cudnie nazwałas, nie popierdzieliło, ale wszystko przed
                                                    nami.
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:33
                                                    Alez skad,nie jestes Bizonkiem!Mnie sie juz dawno popierdzielilo!;)))
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:37
                                                    Jezu, coś w tym jednak jest. przed północą słysze słowa krytyki z ust kobiety _
                                                    Samanta, co jest grane :))))))
                                                    U mnie bebni muzyka (jakieś ok.100-120 w) i zastanawiam sie czy nie dołozyć do
                                                    kompletu jakieś lampki ???

P.S. Lampki wina lub koniaku oczywiście dla rozjasnienia umysłu :))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:42
                                                    To ja prosze cala butelke!!!;)))
                                                  • Gość: ..., Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:54
                                                    Do Szczecina za daleko, nie dorzucę - mogę wypić za Ciebie i Twoje chyba już
                                                    uspokojone nerwy - wino, czy koniak -> ale prosze, oszczędzaj mnie, jutro muszę
                                                    mieć trzeźwą głowę, bo inaczej ktoś w firmie prze Ciebie ucierpi :)))
    • crimen Re: Czy jestem urocza? 28.10.01, 21:31
      Skarbie, czy to kokieteria przez Ciebie przemawia? :)
      • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:34
        Czy to wazne??;))) Staram sie kochanie!;))))))))
        • Gość: ...,, Re: Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:41
          A fe Samanta, tak łatwo sie przyznajesz, myślałem, że tylko ja o tym wiem :)))))
        • Gość: ...,, Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:09
          NO co jest: "walisz" czy nie - bo zaczynam sie rozmyslać
        • crimen Re: Czy jestem urocza? 29.10.01, 17:16
          Kochanie, niczego w sobie nie zmieniaj.Jesteś perfekcyjnie urocza:)
          • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:26
            Kotku-przerwa! Mozesz teraz napisac do mnie!!!:))))
            • Gość: crimen Re: Czy jestem urocza? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 29.10.01, 18:36
              Z rozkoszą:)
      • Gość: ..., Re: Czy jestem urocza? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:39
        Hm.., ciekawe pytanie zadałaś, muszę pomyśleć :)))))
        Samanty i tak juz nie ma, napewno znowu skoczyła na inny wątek
        • Gość: samanta1 Re: Czy jestem urocza? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 22:13
          A ja siedze sobie i czekam ....:))odezwiesz sie wreszcie?
          • Gość: ...,, Samanta ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:14
            Lubisz onet ?:))
          • Gość: ..., Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:34
            Chyba jednak sie przestraszyłąś, czy zaniemówiłas - podpowiedz
            • Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 22:49
              Adres mojej skrzynki...Powiedzmy ze lubie. I........
              • Gość: ...,, Re: Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:55
                Teraz to juz mi się pier....li (ups!!!)
                Przeczytałaś wszystkie łącznie z dobranocką ????
                • Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:04
                  wszystko wyjasnilam w mailu.Idz do skrzynki .
              • Gość: ..., Re: Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 22:57
                JUż nic nie rozumiem, przetłumacz, proszę.

To na koniec naszej dzisiejszej "rozmowy" dowiesz się czegoś ciekawego, hm..,
                napewno o tym jeszcze nie wiesz.
                • Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:06
                  Plone z ciekawosci...:)
                  jeszcze raz przepraszm ale zrozumiales juz chyba ze czasami sa sprawy wazne i
                  wazniejsze.tylko z pozoru jestem slodka idiotka.Potrafie byc powazna gdy trzeba.
                  • Gość: ...,, Re: Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 23:10
                    No to teraz ja sie poznęcam z ta odpowiedzią :)))

A na razie lec do "blondynki", bo tam Olga znęcała sie na Twoim (?) innym/nną
                    znajomym/mą.
                    • Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:30
                      Niech bedzie pochwalony!:))) Wiem ile masz lat,proste!:)) A Ty co sadysta zeby
                      sie nade mna znecac??;)
                      • Gość: ..., Re: Samanta - cd. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 23:36
                        OJ, nie wiesz, nie wiesz i sama o tym wiesz (niepodpuszczaj mnie :))

Poza tym nie sadysta, a raczej nie masochista - - hm.., bo jeszcze na koniec
                        oberwę ...:))
                      • Gość: ...,, Samanta - a jeżeli IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 23:40
                        A jeżeli wiesz, tos Czarownica , tfu !, chciałem powiedzieć Czarodziejka.

Klawiatura już mi sie myli.
                        • Gość: samanta1 Re: Samanta - a jeżeli IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:48
                          Mam glosno powiedziec??
                          • Gość: ...,, Re: Samanta - a jeżeli IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 23:51
                            OJ, juz sie faktycznie boję ...
                            Wal na skrzynkę, juz ja otwieram, przyrzekam, odpowiem szczerze tak lub nie.
                      • Gość: kitek Re: Samanta - cd. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 23:44
                        na wieki wiekow, jak ty mozesz tak dlugo z takim bucem
                        • Gość: ........ Re: Samanta - cd. IP: *.sympatico.ca 28.10.01, 23:50
                          Gość portalu: kitek napisał(a):

> na wieki wiekow, jak ty mozesz tak dlugo z takim bucem

W tym tez jest jej urok.
                          • Gość: samanta1 Re: Samanta - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 00:15
                            Spisz..bo ja zaraz tak!:)
                            • Gość: ...,, Samanta - Matko Boska, Co Ty, powaznie ?:) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 00:20
                              Bo sie naprawdę przerażę i ucieknę - a pamiętasz, że mam śłiczny i szybciutki
                              samochodzik :))
                              Al juz zasypiałem stęskniony za Twoim uroczym "głosem" ...
                              • Gość: samanta1 Re: Samanta - Matko Boska, Co Ty, powaznie ?:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 00:43
                                ***A co?Udalo mi sie cos powaznie powiedziec? Naprawde???Kto by
                                pomyslal,no,no....:))) To moze zawiez mnie jutro do pracy bo pewnie zaspie!

> Bo sie naprawdę przerażę i ucieknę - a pamiętasz, że mam śłiczny i szybciutki
                                > samochodzik :))
                                > Al juz zasypiałem stęskniony za Twoim uroczym "głosem" ...

• Gość: ...,, Nie zdążę, chyba IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 00:48
                                  że poproszę kogoś w Szczecinie ...))

Oj nie zaśniesz szybko, oj nie zaśniesz Urocze Stworzonko - wierz przecież
                                  czemu ...)))
                                  • Gość: samanta1 Re: Nie zdążę, chyba IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 00:53
                                    Oj mylisz sie zwirzaku,mylisz ..usne!:)))
                                • Gość: ..., nie zdążę - to jest dla Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 00:54
                                  patrz tytuł Plamko w lesie słoneczna ...- cd. wkrótce
                                  • Gość: samanta1 Re: nie zdążę - to jest dla Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:00
                                    42
                                    • Gość: ..., Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:06
                                      Rozrzutna jesteś: 33-42, a dlaczego nie 52, poza tym umówilismy się na jeden
                                      strzał, już nie pamiętasz Kotku (moge tak ?) :)))
                                      • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:07
                                        Nie bedzie mnie tu obcy chlop kotkiem tytulowal!!!:)))) trafiony?:)))
                                        • Gość: ...,, Re: Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:14
                                          Oj już nie będę, ale lubie Kotki i kotki: jak coś potrzebują to się dają
                                          pogłaskać, a jak są złe, to drapią ...)))
                                          CO z tym trafionym - nie łapię (chwilowe zaćmienie umysłu) - jak będziesz mi
                                          tak mąciła, to wszystko pozapominam, i co wtedy będzie ???:)))))))
                                          • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:18
                                            Coz pojde spac niezaspokojona.;))))))))))) Dobranoc.
                                            • Gość: ..., Re: Samanta-chwileczke, proszę, bardzo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:26
                                              Przepraszam, ale u blondynki robi sie ciekawie - to zjawisko pt. Olga się
                                              obudziło, lecę w razie czego pomóc naszemu znajomemu.
                                              • Gość: samanta1 Re: Samanta-chwileczke, proszę, bardzo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:30
                                                Do walki z Olga nie jestem chyba potrzebna .Moge jej tylko pokazac:mIm ..wiec
                                                po co?:)) To ja ide lulu.Pa!
                                                • Gość: ..., Samanta, dobranoc i papa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:35
                                                  O której będziesz w necie ???
                                                  To Ujrzysz swoja spragniona odpowiedź (tajemnicę) papa

Drugi strzał był idealny i genialny.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:38
                                                    Nie dam sie juz zwabic na tajemnice:)))) Doobraaanoooc....:-)
                                                    Spiaca Krolewna
                                                  • Gość: ..., Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 01:45
                                                    A może być piekny książe na, tzn, w pieknym samochodziku - mam jeszcze
                                                    ładniejszy, granatowy :))))
                                                    Na chwile uciekam znowu do "blondynki" - blondynka sie odezwała i zaraz u mnie
                                                    odezwał sie urażony "men"
                                                    papa
                                                  • Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:47
                                                    Pieprzyc samochodziki,wole motory!!!:)))
                                                    idz,zaspokoilam twoja ciekawosc!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:52
                                                    Bylam u blondi..Alez Ty masz fisia!!!!!!!:)))))
                                                  • Gość: ..., Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 02:04
                                                    Chyba mam.., przyznaje sie bez bicia ...
                                                    TO tez fraszka tego samego autora.
                                                    Dotarła do Ciebie moja wiadomość n/t mojej niespełnionej jeszcze (chwilowo)
                                                    miłości - mój nick na jednym czacie to Harley - to tak apropo motorów przez
                                                    duże M
                                                  • Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 02:06
                                                    idz spac!Wszystko juz Ci sie popierdzielilo i nie wiesz sam kim jestes!!!!!:))))
                                                  • Gość: ..., Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 02:09
                                                    No ładnie, pieknie - nie pozostaje mi nic innego, jak iśc spać.

papa
                                                  • Gość: samanta1 Re: Samanta, dobranoc i papa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 02:17
                                                    Amen:)
    • Gość: ...,, Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 13:26
      Już sam nie wiem, czy jesteś urocza i uroczy jest Twój ...:)))
      W nocy tak mną nakręciłaś, że jeszcze teraz mam anielski zawrót głowy.
      To tyle na razie, wracam do tego zimnego bizn...:)))
      papa
      • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 13:54
        Nie wiedzialam ze stan niewyspania nazywa sie anielskim zawrotem glowy? czy te
        rozmowy o Twojej pracy tak Toba zakrecily? jestem zadziwiona. A od
        mojego...no,wiesz..nie interesuj sie :)
        • Gość: ..., Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 15:54
          Ale mnie dzisiaj kosisz ..., wszędzie, gdzie to możliwe.
          Za co ? Jam niewinny ...:))
          Czy to przez te pogodę u Ciebie ?
          • Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 16:23
            Dzien dobry Samanto!
            Nie mam czasu czytac tego wszystkiego co inni tutaj napisali. To nie jest
            wazne.
            Dla mnie jestes jednym wielkim 'uroczyskiem' a ta odrobina proznosci zawarta w
            twoim post robicie jeszcze piekniejsza! Przywocilas mnie w pewnym sensie do
            zycia.
            pozdrowienia
            Sam
            • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:40
              Czes Sam ,moj Ty usmiechu ze srodka raju na ziemi!:)) Takie to bzdury wychodza
              jak czlowiek sie nudzi!!:)) A moze juz z wiekiem krecka dostaje??? ;)))
              Blondynka chciala Cie zjesc wczoraj!!!
          • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:36
            Poniewaz sie rozbestwiles!!!! ;)
            • Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 17:42
              Gdzie, kiedy ??????
              No wiesz, to juz lekka przesada, nie uważasz Kotku (ups), że troszkę za
              wcześnie z tymi pretensjami - poczekajmy do pólnocy :))))))))))
              • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 17:48
                zapomniales??? Nie jestem Twoim Kotkiem!!!!;)))) No prosze,obcy facet a tak sie
                spoufala!!!!;) O polnocy??? Zapomnij!Dzisiaj ide wczesniej spac !:)) Poza tym
                moje slowa trafily w proznie.Przyslales stos maili ze stoma imionami! Miales
                sie zastanowic kim jestes.:)
                • Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 17:59
                  Jeszcze do blondynki nie zagladalem; i szczerze mowiac nie bardzo mi sie chce.
                  Nie mam ani slily ani ochoty wyczytwyac jakies tam bzdury. Co mialem powiedziec
                  to powiedzialem. On/a jak chce sie bawic dalej to juz z innymi. Jak widac
                  kandydatow na 'numery' zawsze bedzie sporo,z mezami juz moze troche trudniej.
                  pozdrowienia
                  Sam
                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:03
                    Myslalam ze bedziesz ja podpuszczal a Ty ja zjechales jak sw.michal diabla!:)))
                    Cos nie w humorze jestes dzisiaj???? Zmeczony?
                    • Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 18:55
                      Jutro mam spotkanie z 'glownym mechanikiem'. Pare rzeczy mi sie nie podoba, a
                      moze po prostu mam za duze wymagania i nie bardzo wiem jak rzeczy powinny
                      wygladac na tym etapie. Zobaczymy jutro.
                      Blondynce juz wiecej nie da sie nic powiedziec. Uwodzic jej nie zamierzalem, a
                      po pewnym czasie doszedlem do wniosku, ze ona na prawde jest glupiutka. Nie
                      lubie sie wyzywac na kims, kto nie bardzo umie sie bronic.
                      Moj week end byl OK. Pogoda fenomenalna jak na ta pore roku. Dotlenilem sie za
                      wszstkie czasu. Moj mozg musial odzyc, co do 'jaj' to jak sama zauwazylas,
                      czegos mi dzisiaj brakuje. Jutro bedzie lepiej!
                      milej zabawy Samanto.
                      pozdrawiam
                      Sam
                      • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: 213.76.59.* 29.10.01, 21:01
                        Tak duzo tego "wielokropka" ze zasypal Twoj post.U Ciebie pogoda a tu
                        leje.Typowa ,zaplakana jesien. sam!!!!!! Ty i takie okreslenia??(jaj):)))))
                        Alez mnie zaskoczyles!!!:)))) Masz dobre serduszko i nie chcialam zebys sie
                        wyzywal na blondynce.niech sobie znajdzie tego meza.:))) Pozdrawiam.S.
                        • Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 21:15
                          Adres Ci sie zmienil. Skad nadajesz Samanta? Czy to Ty? Mily ton jak zwykle
                          ale...
                          Adres wyglada na jakas firme. Wytlumacz sie?
                          'Jaj' nie bierz doslownie, bo bylo to powiedziane w pewnym kontekscie. Masz
                          racje, staram sie trzymac z daleka pewnej pikanterii stylistycznej. Kiedys
                          mialem zostac psychologiem. Czytalem cos na temat takich wlasnie rodzynek
                          stylistycznych i tak sie przejalem, ze od tego czasu zacialem sie i ani w zab.
                          Ale jak mnie ktos zdenerwuje!!!!!!!!!!!!!!to jak mu....!!!!!!!!!itd. itp.
                          Pracuje z paroma brytyjczykami. Ci mnie wiele nauczyli.
                          pozdrawiam
                          Sam
                          • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 21:34
                            Zmienil mi sie adres? dawno tego nie bylo .pewnie numery? Nie,jestem w domu
                            przy swojej maszynie. Przyznaje ze jak jestem zla to klne.Pozwala mi to
                            rozladowac emocje.W pracy musze byc wiecznie usmiechnieta,opanowana ...mimo
                            morderczych mysli czasami.:)) gdzies moja zlosc musi miec upust .Jak porzucam
                            miesiwem od razu mi lepiej.:)) Chyba nikt tak siarczyscie nie klnie jak
                            Polacy?:)
                            • Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 21:52
                              Kazdy klnie. Wszystko zalezy od wychowania i progu tolerancji. Jest to swietny
                              mechanizm obroony na stres. Jak klne...po cichu. Tutaj moge sobie pozwolic zeby
                              spokojnie klac po polsku bo nikt mnie wtedy nie rozumie. Robie to wtedy
                              terapeutycznie. Czasmi sie inaczej nieda.
                              Chodzilo mi wczesniej o bardziej lub mniej formalne rozmowy. Ci moi koledzy, o
                              ktorych wspomnialem, mowia, ze w momencie kiedy tracisz panowanie nad soba i
                              zaczynasz klac publicznie, to tak jak bys sie przyznawala do przegranej. nikt
                              Cie juz wiecej, albo tego co mowisz, nie bierze powaznie.
                              To tylko tyle.
                              pozdrawiam
                              Sam
                              • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:39
                                fakt,to okazanie slabosci,dlatego musze wsrod ludzi panowac nad soba.czasami
                                jest to baaardzo trudne ale nie klne publicznie.:)) No,chyba ze jak Jozek
                                z "Wielopola" miele przeklenstwa w zupelnie niezrozumialy dla otoczenia
                                sposob.:)) W sumie rzadko sie wsciekam.:) Staram sie na zycie patrzec z
                                usmiechem ...to chyba najlepszy sposob na obecna rzeczywistosc. Sam...fajnie ze
                                wrociles.dzialasz na mnie bardzo uspokajajaco.:)S.
                                • Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 29.10.01, 22:59
                                  Ty na mnie tez. Inaczej by mnie tu nie bylo.
                                  Bede sie powoli 'ulatnial' bowiem widze, ze troche ze mnie powietrze uchodzi.
                                  Jutro biore sobie wolne. Mam nadzieje, ze to wystarczy.
                                  Baw sie dobrze samanta i pamietaj, ze ja zawsze z Toba. Tak ze wal na lewo i
                                  prawo i nic sie nie boj.
                                  pozdrawiam
                                  Sam
                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:03
                                    jestes fantastyczny! Wypocznij Sam ,nabierz sil ! Milo miec takiego qmpla za
                                    ochroniarza!;))) Buziaczki i tez baw sie dobrze!!!
                • Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:02
                  Oj, tylko dwoma ..., wy to Kobiety czasami wyolbrzymiacie :))))
                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:18
                    nie mozesz sie jednym zadowolic?:)
                    • Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:22
                      Wiesz już przecież, że jestem strasznie zachłanny :)))
                      A poza tym nie przesadzaj, tylko dwa.
                      Na razie - pa - idę coś zjeść.
                      • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:27
                        samcznego!
                        • Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 19:02
                          Juz jestem wypoczęty, najedzony - moge startowac od nowa (do rana ?):)
                          Nie widziałąś po drodze jakieś sfrustrowanej blondynki, która prosi sie o naukę
                          i czepia się nas bieddnych w spodniach - o kurcze, to chyba nie ja, już sie
                          szybciutko zmieniam.
                        • Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 20:08
                          NO dobra, to pa - nie ma Ciebie, świetnie bawisz się gdzie indziej, to ja
                          zmieniam imię i idę też gdzie indziej.
                          • Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 01.11.01, 16:04
                            Samanto, co tu sie dzieje?! Taki smietnik sie zrobil z Forum, ze az wstyd tutaj
                            zajzec. Nie moge uwierzyc, ze 'pustak' taki jak bezmozdze 'apollo' mogl
                            spowodowac takie zamieszanie. Ludzie kochani nie traccie klasy. Post
                            zaadresowany 'Apollo' otwiera sie tylko raz: po to zeby sprawdzic czy to nie
                            jakis makabryczny dowcip. Na taki belkot nie mozna odpowiadac! Tego typu
                            jednostki wchodza tutaj z jednym tylko pragnieniem i celem: zeby je ktos taki
                            jak Ty kopnal w tylek. Szkoda Twojej nozki Samanta.
                            Mimo, ze nie lubie sie powtarzac, zrobie to tym razem z najwieksza
                            przyjemnoscia i powiem (jak wiesz zupelnie bezinteresownie), ze jestes bardzo
                            urocza! To co zrobilas dla swojego francuskiego przyjaciela, stajac w jego
                            obronie, czyni Cie taka jaka jestes: Jedyna w swoim rodzaju. Chwala Ci za to.
                            Jestem pewien, ze on umie to docenic. Prosze Cie, gdyby sie tak kiedys stalo,
                            ze podczas mojej tutaj nieobecnosci, 'pustak' taki jak (musze sie jeszcze raz
                            zmusic zeby to napisc) kosmonauta-apollo, chcial sie za mnie zabrac, nie
                            bedziesz starac sie mnie bronic.
                            Jego nie ma, o czym on wie i wlasnie tutaj probuje sie znalezc. Nie mozna mu
                            w tym pomagac bo jeszcze okaze sie ze jest plodny. Z powodu tego typu jednostek
                            przechodzi sie na druga strone ulicy jak sie zdarzy, ze znajdziesz sie z nim na
                            tym samym chodniku. Przerywasz w polowie niedokonczony obiad i wychodzisz
                            szybko z restauracji jak zauwazysz, ze on wlasnie tam wszedl. Takim nawet nie
                            wolno odpowiedziec - Dzien dobry, bo sie od nich do konca zycia nie odczepisz.
                            Pszepraszam Cie, ze zawracam Ci glowe czyms czego nigdy nie bylo.
                            Ciesze sie, ze zachowalas pogode ducha i dobry humor.
                            Mam nadzieje, ze jak sie pootwiera teraz tutaj wszystkie okna, to znow bedzie
                            mozna spokojnie pooddychac.
                            pozdrowienia
                            Sam
                            PS. Moj 'glowny mechanik' jeszcze cos tam znalazl we mnie, tak ze moge
                            zniknac z Forum na kilka dni w przyszlym tygodniu.
                            • Gość: samanta1 Re: Do Sama IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 16:44
                              Sam!Najlepszy moj kolego z piaskownicy! :))) Strasznie oporny ten mechanik, ze
                              porzadkow jeszcze nie zrobil!!! Nie przejmuj sie tym dupkiem apollo .takie male
                              gowienko nie jest w stanie mnie zdenerwowac.:))Ale nie obiecuje,ze jesli traci
                              moja osobe to go nie kopne w zadek!;))) Postaram sie dupka omijac!
                              Pozdrawiam!!!!
                              • Gość: Sam Re: Do Sama/nty IP: 204.174.215.* 01.11.01, 17:14
                                Mechanik jest dobry - jeden z najlepszych
                                w okolicy. Moze tez dla dego jest troche
                                perfekcjonista. Chce mnie zrobic lepszym
                                niz bylem. Okazalo sie przy okazji, ze mialem
                                maly problem, o ktorym nic nie wiedzialem
                                przez wiele lat. Nie jest zle.
                                Jeszcze nie mialem czasu zeby sie wczytac
                                w to wszystko co naroslo tutaj przez ostatnie
                                pare dni. Smrod mnie sciagnal na post tego
                                dupka-apolla, jak go trafnie nazywasz. Juz
                                sie troche przewietrzylo.
                                pozdrawiam
                                Sam
                                • Gość: samanta1 Re: Do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 18:18
                                  O rany!Sam! Pilnuj go bo jeszcze cyborga z Ciebie zrobi jak sie rozpedzi!;))))
                                  jestes w dobrym nastroju wiec jestem spokojna o twoje trybiki,podzespoly
                                  itd.;)))Dobrze ze tylko tak to sie skonczylo ...cholender jak to nigdy nic nie
                                  wiadomo co nas czeka:(((
                                  • Gość: Sam Re: Do Sama/nty IP: 204.174.215.* 01.11.01, 19:17
                                    Cyborga??!!?? To...Ty nie jestes... jedna z nas???
                                    Oops.
                                    On chyba chce zrobic ze mnie czlowieka. Nawet nie zdaje sobie z tego sparawy
                                    ale tak jakos mu wychodzi. Nozki juz zaczynaja wygladac jak ludzkie.
                                    Wszystko jest fajnie.
                                    Dziwi mnie troche, ze ciagle jeszcze ludziom czkawka
                                    blondynki nie przeszla. Moze trzeba by przeniesc punkt
                                    ciezkosci na cos innego. Chyba rzeczywiscie bede musial
                                    zaczac post o 'balwanach'. Prawdziwek Apollo powinien
                                    miec tam specjalne miejsce. Chociaz jak sie tak zastanowic
                                    to on nie zasluguje na takie wyroznienie. Poza tym 'smrod'
                                    bylby nie do zniesienia.
                                    Lepiej juz skoncze, bo zaczynam dryfowac w zlym kierunku.
                                    Robie w tej chwili za duzo rzeczy naraz. Mala przerwa.....
                                    Pa
                                    Sam
    • Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 16:07
      Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))
      Bladynka ładniejsza
      • Gość: samanta1 Re: Do ...,,, IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 16:46
        To co jeszcze tu robisz??:)
        • Gość: ...,, Re: Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 17:13
          No to znikam naprawdę.

"I jak skarcony osiołek uszy po sobie kładę,
          I na długi urlop se jadę"
        • Gość: ...,, Re: Samanty 1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 17:27
          A tak z ciekawości nie lubisz wszystkich blondynek, czy tylko tej jednej :))))

No to juz spadam, ide troche pokręcić maszynką do mielenia mięsa, tfu, do
          robienia tego okropnego szmalu :))))))
          • Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 18:12
            Nie lubie glupich blondynek ,szatynek kretynek i rudoli-glupoli!;)))
            Milego urlopowania chlopcze z Muranowa!:)
            • Gość: ...,, Re: Samanty 1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 18:24
              Ty musisz byc taka uparta ? prosze bardzo:

"Dziewczyno, jeszcze Ci nie pora,
              Boję sie Boga - i prokuratora"
              • Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:01
                Zaraz..dlaczego uparta? czy dlatego ze nie chce sie przekonac do bladynki??;)))
                • Gość: ...,, Re: Samanty 1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:10
                  "On zwierzę, ona święta,
                  Ale szeptała lubię zwierzęta"
                  • Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:30
                    Oj taaaak!!!!;))))))))
                    Wlasnie mam dylemat ..rozdeptac te wsze Apolla czy zignorowac gnoja??
                    • Gość: Sam Re: do wielokropka IP: 204.174.215.* 01.11.01, 19:37
                      Ty to tak sam to wszystko? No, te fraszki.
                      Kurcze, fajne to! Do tego jeszcze maszynke
                      druga reka..................(zatkalo mnie.........)
                      Sam tak nipotrafie.
                      • Gość: ...,, Re: do Sama IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:47

"Pytali, dlaczego Sam utopił sie w studni ?
                        Chciał podsłuchiwać, o czym woda dudni !"
                      • Gość: ...,, Re: do Sama - część 2-ga IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:49
                        "Zawsze kobieta więcej czuje wstrętu
                        Do opieszałych - niźli natrętów"

mam racje cyborgu, Tobie druga mechaniczna ręka na nic sie nie przyda
                        • Gość: Sam Re: do Sama - cze˛s´c´ 2-ga IP: 204.174.215.* 01.11.01, 20:07
                          Jestes OK wielokropku. Dobrze ze podchodzisz do tego wszystkiego na luzie.
                          Inaczej sie nie da. Dzieki za fraszke.
                          Druga reka moze by i sie przydala ale bje sie, ze moze doprowadzic do jakiegos
                          zwarcia... Jeszcze mosze SAM porozmawiac o tym z moim 'mechanikiem'.
                          • Gość: ...,, Re: do Sama - cze˛s´c´ 2-ga bis IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 20:14
                            "Takt chyba nie jest cnota satyryka,
                            Nie zmieni nic, kto nie dotyka"

O.K., tylko powiedz swojej koleżance, bo ona też strasznie
                            iskrzy, ale ze złości :)
                            • Gość: Sam Re: do Sama - cze˛s´c´ 2-ga bis IP: 204.174.215.* 01.11.01, 20:21
                              Sam sie dziwie, ze sie dziwisz (to nie fraszka,.....haiku tez nie)
                    • Gość: ...,, Re: Samanty 1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:38
                      "Wierzyła, że mi plecy schłostała,
                      A ona mi nawet pięt nie dostała"
                      • Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:59
                        O kim Ty mowisz?? Ja nie mam zapedow sadystycznych!:) Nie uwazasz ze apollo
                        powinien opuscic to forum????
                    • Gość: Sam Re: Samanty 1 IP: 204.174.215.* 01.11.01, 19:40
                      Samanto, gnoi sie ignoruje. Nie dalo by sie zyc gdybys my sie dali prowokowac
                      idiotom.
                      Moze by tak jakis nowy temat?
                      Popatrz tam troche wyzej (19:17)
                      pa Sam
                      • Gość: samanta1 Re: Samanty 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:45
                        Czytalam i mysle ze Twoj mechanik dorzucil Ci tez troche energii.najwyrazniej
                        masz wieksze zasilanie!!;))
                        uwazam ze apollo powinien opuscic to forum!
                      • Gość: ...,, Re: do Sama - cz.3 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 19:55
                        "Szczęsliwi (cyborgi) łysi,
                        Nic im nie stoi, nic im nie wisi"
                        • Gość: Sam Re: do wielokropka IP: 204.174.215.* 01.11.01, 20:46
                          Dzieki za dobre slowo, mily czlowieku!
                          Juz jestes moj koliega. Wiesz jak to jest z cyborgami i wiszeniem; nie bardzo
                          sie da. Czasami tak by sie chcialo zeby wisialo (rymnelo sie!!!!) Popatrz juz
                          sie troche Sam nauczylem. Dzieki
                  • Gość: Apollo Re: Samanty 1-Bizon IP: 63.83.145.* 01.11.01, 19:35
                    Samanto Droga ty na pewno gustujesz w takich rozmydlonych zaslimaczonych
                    nawazelinowanych Bizonach oh fuj to ci skarbie masz guscik, ogladnij od czasu
                    do czasu za siebie bo wejdzie w ciebie bez mydelka nawet nie poczujesz a to
                    zadna przyjemnosc bez czucia!!??
                    • Gość: samanta1 Re: Samanty 1-Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:47
                      Mysle ze apollo powinien opuscic to forum
                      • crimen Re: Samanty 1-Bizon 01.11.01, 20:41
                        Samantko, gdzie znalazłaś to zwierzątko? ;(
                        • Gość: samanta1 Re: Samanty 1-Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:36
                          W ochronce dla zbitych psiakow !mysle ze on nie pasuje do tego forum!Powinien
                          je opuscic!
                          • crimen Re: Samanty 1-Bizon 01.11.01, 21:51
                            Ale głośno szczeka i umie mówić.Długi łancuch, kaganiec na pysk i może domu
                            pilnować:)
                            • Gość: samanta1 Re: Samanty 1-Bizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 22:16
                              Nie nadaje sie!za cienki!
                              • crimen Re: Samanty 1-Bizon 01.11.01, 22:27
                                Samantko Kochanie palantów na świecie dostatek.Jeśli na każdego będziesz tak
                                reagować to zestarzejesz się przedwcześnie.A szkoda by było:)
                                • Gość: samanta1 Re: Samanty 1-Bizon IP: 213.76.59.* 01.11.01, 22:54
                                  Masz racje kotku ,musze myslec o przyszlosci:)))
                                  • crimen Re: Samanty 1-Bizon 01.11.01, 23:01
                                    No widzisz.Zmarnowałaś dzisiaj sporo godzin na debila do którego i tak nic nie
                                    dotrze:(
                    • Gość: Sam Re: ty kosmonauta IP: 204.174.215.* 01.11.01, 19:54
                      Ty kosmonauta, apollo! Popros kogos zeby ci pokazal gdzie jest jakis kalendarz.
                      Tam sobie zaznacz ten dzien. Ja nie rozmawiam z takimi jak ty. Dzisaj jest twoj
                      lucky day. Pozwalam ci przeczytac to co napisalem troche wyzej do Samanty
                      (16:04)
                      • Gość: Apollo Re: Sam IP: 63.83.145.* 01.11.01, 21:25
                        Znasz chlopcze zabawe w BIZONA i kaczuchy???Zalapeles sie na KACZUCHE nawet
                        nie zalapales kiedy!I te twoje niskie brednie nastepna wazelinka Moje uznanie
                        • Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:38
                          Mysle ze najwyzsza pora aby skopany psiak apollo pozegnal sie z forum!to nie
                          jest miejsce dla niego!
                          • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 01.11.01, 21:55
                            Hej, Samanta. Pamietasz - przechodzimy na druga strone ulicy. Jezeli go nie
                            zignorujesz wypalisz sie jak cienka swieczka. Mozemy do siebie pisac jak
                            wczesniej bez otwierania tego pudla smrodu. Uwierz mi. Inaczej cala zabawa
                            tutaj wezmie w leb. trzeba wszystkich, ktorzy tutaj zagladaja, zeby tak jak my
                            nie odpowiadali temu 'zeru'. Molwilem ci, ze jego nie ma. My go utrzymujemy
                            przy zyciu.
                            Widzisz, z tego wszystkiego przegapilas moj mail do Ciebie, gdzies tam
                            wcisniety miedzy wielokropki a Samanty. Zniknelas gdzies nagle, tak ze musialem
                            zabawiac wielokropka zeby zaduzo pieniedzy ta maszynka nie narobil bo nam
                            zacznie tutaj jeszcze szpanowac pozniej.
                            Wszystko jest OK.
                            pozdrawiam
                            Sam
                            • Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 22:20
                              Przepraszam Sam!Postaram sie odszukac Twoj post. Mysle ze do niego juz dotarlo
                              ze powinien zniknac!
                              • Gość: Apollo Re: Sam IP: 63.94.131.* 01.11.01, 22:33
                                Sam a ogonek to ci staje czasami jak tak szczekasz i sie umizgujesz/to znaczy
                                zatrzymuje/
                                Ps. I prosze nie mysl jak byc mial z tego wyzyc byl bys bezdomny wloczykij bez
                                interneciku.Tak przynajmniej jestes smieszny maly czlowieczek umizgiwacz z
                                tego co robisz nie duzo lecz zawsze cos.I pomyslec ze to Szczecin.Co tam sie
                                narobilo o ty moj>>????
                                Zawsze wroce jak przyglupie bedziesz gral nie swoja role i zejdz ze mnie bo mi
                                smierdzaco sie robi znajdz se temet zastepczy,np wplyw onanizmu na
                                przestepstwa gospodarcze, w rabunkowej polityce Panstwa Koscielnego samych
                                wzlotow zycze miernoto
                            • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 01.11.01, 22:25
                              Peosze Cie Samanta, niedawaj mu satysfakcji. Nie pisz do niego!
                              Widzisz co sie dzieje. Przestalismy ze soba rozmawiac. Trzeba jeszcze raz
                              poprosic ludzi, ktorzy chca sie tutaj z nami bawic, zeby totalnie ignorowaly
                              ta'beznadzieje'. To tak jak wdawac sie w dyskusje czy reagowac na wyzwiska
                              rzucane przez zarzyganego alkoholika lezacego w rynsztoku. Zareagowalabys gsyby
                              Ci ktos taki cos powiedzial? Zareagowalabys, bedac na wycieczce w instytucji
                              dla umyslowo chorych, gdyby jakis pacjet wyzwal Cie od najgorszych? Ten tutaj
                              to jest wlasnie taki sam przypadek. Uwierz mi. Szkoda Twego zdrowia i innych,
                              ktorzy reaguja na ten beznadziejny przypadek. Trzeba powiedziec: trundo,
                              wdepnelismy w gowno. Trzeba jednak isc dalej. Jezeli nie bede musial sie
                              wycofac z tej zabawy. Ja nie zadaje sie z takimi jak ten tam ochlap..
                              pozdrawiam
                              Sam
                              • Gość: Apollo Re: Sam IP: 63.94.131.* 01.11.01, 22:40
                                Wytnij co niektore swoje wypowiedzi i przyloz je do siebie Tak trzymaj
                                chlopcze ladnie ci z tym do twarzy
                              • Gość: Apollo Re: Sam/anta IP: 63.94.131.* 01.11.01, 22:43
                                Zmien temat ty ja po prostu nudzisz .EFEKT BEDZIE MUROWANY DAJE CI SWOJA
                                GWARANCJE.Stales sie po prostu nudny i prostolinijny.Cwok jest swok i basta
                                nie dociera
                              • Gość: samanta1 Re: Sam IP: 213.76.59.* 01.11.01, 22:52
                                zapomnialam sie zapytac czy tylko z Toba ma mechanik problem.Byles Sam?
                                • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 01.11.01, 23:03
                                  Widzisz, juz lepiej. Juz sie uspokoilo.
                                  'Mechanik' zjmusie sie grupa wybrancow. Ja bylem sam Sam. Facet jest po tej
                                  stronie Ameryki jednym z najlepszych w tym co robi. Mam do niego pelne
                                  zaufanie. Mowiac: czy nie jestes jedna z nas, mialem na mysli Cyborgi. Na dobra
                                  sprawe to chyba wszyscy stopniowo przechodzimy jakas transformacje
                                  cybernetyczna.
                                  Zbiram sie do domu. Dobrej nocy Samanta. Do jutra.
                                  pozdrawiam Sam
                                  • Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:40
                                    Czy na problemy z pompa tloczaca tez cos zaradzil? ;))jestem chyba cyborgiem
                                    najwyzszej generacji ale nie wiem czy to powod do radosci.
                                    Milego wypoczynku Sam!pa!
                                    • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 15:54
                                      Witaj Samanto.
                                      Nie bardzo wiem o czyjej pompie tutaj mowisz? Moja cybenetyczna
                                      pompa dziala jak trzeba. Jest jeszcze ta poetycko-romantyczna,
                                      ktora z malymi przerwami, rowniutko cyka jak stara dobra Omega.
                                      Kazdy z nas musi od czasu do czasu zrobic przeglad generalny
                                      takiej 'pompy', chocby tylko po to zeby sie upewnic, ze cyka tak jak
                                      trzeba i odmierza rytm w odpowiednim kierunku.
                                      Cyborgi nie sa takie zle. Sa mniej skomlikowane niz ludzie.
                                      Jeszcze na koniec; mam nadzieje, ze to wczorajsze bezsensowne
                                      zamieszanie nie zepsulo Ci humoru na tyle, zeby przestac ze mna
                                      rozmawiac? Ja rzadko wdaje sie w tego rodzaju 'bijatyki' .
                                      Jak wczesniej powiedzialem, od poniedzialku znikam na kilka
                                      dni z Forum. Tak, ze zycze milej zabawy.
                                      pozdrowienim
                                      Sam
                                      PS. Wpisuje sie tutaj gdzie mam cos do powiedzenia (tak mi sie wydaje).
                                      • Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:07
                                        Wlasnie o te poetycko romantyczna mi chodzilo.;) Bijatyki sie
                                        skonczyly,atmosfera oczyscila i wlasnie rozmawiamy sobie o zazdrosci w
                                        necie.No,moze nie na temat ale jest przyjaznie i milo!:))A w ogole to witaj
                                        Sam!!czy sa jeszcze te ludzili z raczkami do gory,ktore widujesz w drodze do
                                        domu?jesli tak to pomachaj im ode mnie!:))
                                        • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 16:24
                                          Ciagle jeszcze tam sa. Mysle, ze to rtoche przez te ludziki ciagle tutaj
                                          zagladam. Przypominaja mi o moim debiucie forumowski, za kazdym razem jak
                                          tamtedy przejezdzam. Bardzo milo wspominam tamte czasy. Nie tak odlegle, co
                                          prawda, ale juz jakas tam historia. Czas na internet troche inaczej sie mierzy.
                                          Moja pompa poetycko-romantyczna?
                                          pa
                                          Sam
                                          • Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:36
                                            Serce! szuwary,wyorawa w gory,tesknota..? Doszedles do siebie???
                                            Co do netu ,masz racje!Tu wszystko jest jakies inne ,czas ineczej plynie....
                                            • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 17:20
                                              Serce?! Pamietam!
                                              Wiesz, ze nie mam serca. Probowalem je znalezc
                                              latem tego roku, ale nic mi z tego nie wyszlo. Wyglada na to,
                                              ze jeszcze bardziej sie gdzies zapodzialo. Ale tak jest tez fajnie,
                                              z pompa cybernetyczna. Popatrz pompuje jak ...jak serce.
                                              Nie wiem czy chcialbym sie teraz znalzc. Moze bedzie lepiej
                                              jak jeszcze sie nie znajde. Tak sobie wymyslilem. Zobacze gdzies
                                              kolo Swiat zaczne sie szukac. Na teraz jestem Cyborgiem
                                              z pompa.
                                              pa
                                              Sam
                                              PS. Mieszkam w gorach. Czasmi mi cos tam ciagnie ale nie wiemco to moze byc.
                                              Moze wilcy? Tutaj nie ma wilkow. No to nie wiem co.
                                              • Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:45
                                                Nie mow tak! Masz serce i to duze! Moze troszke obolale ale tym bardziej
                                                piekne.To dziwne....chyba nie zrozumialam Cie wtedy .Myslalam,ze naladowales
                                                akumulator latem w gorach .... och,czemu wszystko jest tak w zyciu popieprzone
                                                co??? Hej!ja tez zawsze mowie"wilcy" a nie wilki!:)))) Zostalo mi to po
                                                filmie "Konpielka" i monologu Pieczki!:)))
                                                • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 18:05
                                                  Konopielke' kiedys znalem cala na pamiec. W swoim czasie byla to fenomenalna
                                                  kasiazka.
                                                  Akumulatory troche sie ostatnio rozladowaly, ale ta ilosc energii, ktora gdzies
                                                  tam jeszcze po katach sie ostala wystarczy do nastepnego razu. Popieprzone
                                                  zycie?! Mowia, ze od przybytku glowa nie boli. Nie trzeba chyba komentarza na
                                                  cos takiego.
                                                  Od przyjazdu tylko raz zajrzalem do pracowni i to mnie w tym popieprzonym zyciu
                                                  najbardziej niepokoi.
                                                  Juz jest lepiej. Musze sie zjac troche mechanika mojego ciala, zebypotem
                                                  poswiecic cala uwage duszy.
                                                  Ty jestes urocza Samanto, tak przynajmniej odbieram Cie w tej wirtualnej
                                                  rzeczywistosci. Nie mam pojecia jak wyglada Twoj swiat kiedy wylaczysz
                                                  komputer. Tutaj, jezeli da Ci to jakis komfort psychiczny, bijesz wszystkie
                                                  inne dziewczyny, ktore pokazaly sie na tym forum.
                                                  pozdrawiam
                                                  Sam
                                                  • Gość: ...,, Re: Sam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:32
                                                    Sam przestań kadzić, bo następne fraszki rwą sie do tego portalu, ledwo je
                                                    powstrzymuje ...))
                                                  • Gość: Sam Re: wielokropek IP: 204.174.215.* 02.11.01, 21:21
                                                    Popusc sobie. Powstrzymywanie jest nie dobre.
                                                    Kadzic?! Powiedz mi co to znaczy? Albo napisz fraszke na niekadzenie.
                                                    Ty masz jakas dziewczyne albo zone?
                                                    To jest post uroczej Samanty, nie zapominaj.
                                                    A teraz puszczaj 'fraszki'...
                                                  • Gość: ...,, Re: Sam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 21:32
                                                    Ciebie tym razem oszczędzę ))
                                                    Co do mnie:
                                                    1/. Jak to dobrze sie ożenić,
                                                    Miec od tej pory stróża serca i kieszeni.
                                                    2/. Kiedy przechodzi ładna dziewczyna,
                                                    Zaraz mi Amor łuk napina"

No dobra, jak się prosisz (to do ciebie):
                                                    Jak juz grzeszyć, to ordynkiem:
                                                    Myślą, słowem i uczynkiem.
                                                  • Gość: ...,, ReSam cz. 2-ga IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 21:37
                                                    Masz rację, i z góry ups co do Samanty.
                                                    Masz rację to przeurocza, uduchowiona duszyczka .., która przywala wszystkim,
                                                    którzy maja inne zdanie, niż Ona, lub jej ulubione "Zwierzątko" (bez urazy i
                                                    dla tego Zwierzątka).

A teraz spadam, bo mnie też się zaraz porządnie oberwie:))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 18:46
                                                    Wiesz Sam..potrafisz zawsze uderzyc w takie struny zeby kazaly mi szczerze Ci
                                                    odpowiedziec. Jaka jestem? To Ty kiedys chciales pokusic sie o moja
                                                    charakterystyke. Nie wiem jaka jestem .Na pewno pelna sprzecznosci ,ktore
                                                    czesto przeszkadzaja mi w zyciu .I samotna ...cholernie samotna.Dlaczego nikt
                                                    nie potrafi usunac tej pustki ?Nawet gdy z kims ..to tez samotna. Zawsze
                                                    sama ..zawsze samanta.Moze zbyt wiele oczekuje od zycia? Nie jestem smutna
                                                    bynajmniej ,wrecz odwrotnie ..ale ta pustka czasami mocno dokucza. Ten
                                                    komplement..coz dzieki ,ale nie powinienes tego mowic glosno. Nie chce zeby
                                                    dziewczyny przestaly mnie lubic.Nie zalezy mi zeby zostac krolowa tego balu .:)
                                                    Sam..jezeli akumulator naladowales ..dlaczego mowisz ze nie masz serca? Masz i
                                                    ono ,jego stalosc swiadczy ze milosc istnieje.
                                                    Jak wrocisz od mechanika odezwij sie koniecznie .Bede trzymala kciuki zeby
                                                    czegos nie skopal!:)))
                                                  • Gość: Sam Re: Sam/anty IP: 204.174.215.* 02.11.01, 21:09
                                                    Wlasnie wrocilem. Nie od mechanika, a z lunch'u. Kosztowal mnie extra $250,-.
                                                    Zaszybko jechalem. Nic nie chcieli mnie sluchac, ze tutaj ludzie czekaja, ze ja
                                                    musze szybko do pracy itd. itp....
                                                    Serca nie mam bo je ma ktos inny. Juz Ci o tym kiedys pisalem. Tak to czasami
                                                    jest. Pojechalem tam zeby zobaczyc czy uda mi sie je wykrasc. Nie chciala sie
                                                    zgodzic i ja tez nie nalegalem. Zyje wiec sobie teraz z cybernetyczna pompa.
                                                    Moja druga wizyta w drodze do domu, o ktorej wspomnialem kiedys, dowiodla ze
                                                    czasami i 'pompie' tez czasami moze sie cos przydazyc. Teraz sie zupelnie
                                                    popieprzylo jezeli wiesz oco mi chodzi. To tak bardzo wskrocie. O szczegolach
                                                    moze w prywatnej poczcie. Samotnosc?! Czasami lepiej byc samemu samotnym niz z
                                                    kims. Uwierz mi (nie musisz, sama to chyba doswiadczylas).
                                                    Komplement byl szczery. To co pomysla inne panienki nie ma dla mnie znaczenia.
                                                    Chcialem w podtekscie powiedziec, ze dziwie sie temu, ze ktos taki jak Ty moze
                                                    cierpiec na 'samotnosc'. Twoja popularnosc tutaj na forum dowodzi, ze sie
                                                    podobasz jako czlowiek i wzbodzasz spore zainteresowanie. Mnie zainteresowalas.
                                                    Piszac ze mnei sie tutaj najbardziej podobasz, nie znaczy, co czesto wielu
                                                    sobie tlumaczy, ze cala reszta dziewczyn na tym forum to zupelne szkarady. Nic
                                                    podobnego!! Kazda jest piekna. Juz tez o tym gdzies tam w 'mozgu z jajami'
                                                    pisalem.
                                                    Czasmi jak Ci sie wydaje, ze wszystko jest do dupy, cos sie takiego zaraz
                                                    zdarzy, ze z sympatia bedziesz wspominac tamte chwile. To tez chyba znasz. Kto
                                                    nie zna? Moj dzisiejszy lunch moze byc przykladem.
                                                    pozdrawiam serdecznie,
                                                    Sam
                                                    PS. Dam znac jak wroce od mechanika.
                                                    Jak szybko odpiszesz to moze jeszcze dzisiaj
                                                  • Gość: samanta1 Re: Sam IP: 213.76.59.* 02.11.01, 21:56
                                                    To ze wokol mnie sa ludzie nie jest lekarstwem na samotnosc.Nie chce sie
                                                    glebiej zanurzac w ten temat bo zaczynaja sie komentarze podczytujacych. Sam!
                                                    Malo ci?Dalej pedzisz na zlamanie karku???Przyhamuj!!!! pozdrawiam serdecznie i
                                                    znikam chwilowo.S.
                                                  • Gość: SAM Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 02.11.01, 22:44
                                                    Jestem niepoprawny! Dali mi pieniadze to kupilem sobie nowe auto, ktorego
                                                    wlasnie sie ucze. Ostatnia lekcja troche mnie bedzie kosztowac. Bede walczyl,
                                                    zeby nie zaplacic tym...panom. Wyssie z nich tyle krwi ile sie da.
                                                    Pisze to na odchodnym. Chcialbym zeby pare przyjazni, ktore tutaj zawarlas
                                                    rozjasnily Ci troche mroki, ktore Cie niopatrznie dopadaja od czasu do czasu.
                                                    Kazdy to ma takie chwile. Jak chcesz mozemy sie przeniesc na prywatne lacza.
                                                    pa
                                                    Sam
                                                  • Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 23:12
                                                    fakt.jestes niepoprawny!!!:)))jeszcze Cie nie naprawili a Ty znowu
                                                    rozrabiasz!!;))) Te przyjaznie duzo dla mnie znacza i rzeczywiscie rozjasniaja
                                                    moje zycie .Sam..moj adres znasz od dawna ,jak Ci wygodniej .:)))Buziaki bo ide
                                                    spac.pa!
    • Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:42
      Oj Samantko, Ty jak zwykle przeurocza i jak zwykle ekspertka przez duże "E" na
      wszystkich wątkach ...

No może na jednym jedynym wątku trącisz straszną amatorszczyzną (bez urazy)-
      pospowiedzieć, na którym ?:))))

pa
      • Gość: samanta1 ...,,, IP: 213.76.59.* 02.11.01, 21:52
        Posluchaj moj drogi !gdybys chwile poswiecil na uwazne czytanie to moze
        przekonalbys sie ze tylko wtedy"przywalam"jak sie dystyngowanie wyraziles kiedy
        ktos mnie obraza lub moich przyjaciol.Podaj jeden przyklad kiedy tak nie bylo!
        No,prosze!A jezeli nie ..to daj mi swiety spokoj! Ja sie Ciebie nie
        czepaiam ,za to Ty mnie tak! Pozniej bedziesz sie zalil,ze Cie
        atakuje...biednego,niewinnego misia.
        • Gość: ...,, Re: samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 22:19
          Dzięki szatanskiej pysze
          Jednych nie słucham, innych nie słyszę ...:))

No dobra, spadam na kilka dni - zimno tu cholera, ( u Ciebie tym bardziej
          brrr...) - lece pobiegac sobie po jakichs cieplejszych plaszach.

A Ty tez sobie zrób urlop, przynajmniej od tego forum.

pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka