Dodaj do ulubionych

?????????????????Fantka?????????? ?????

05.07.06, 13:11
Fantka,mam małą ale za to stanowczą prośbe,napisz mi co być chciała bym
napisała,próbowałam coś naskrobac,ale nie bardzo wiem ,co mam tam
umieścić.Dawno nie piałam wiersza na zamówienie,a jak już pisałam to miałam
ewentualną opcje co ma być w nim zawarte.Więc usiądz,pomyśl,a ja już reszte
zrobie.Pozdrawiam i z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • fantka Re: ?????????????????Fantka?????????? ????? 05.07.06, 17:35
      Coś na temat forum...
      dylematy związane z miłością,
      mnogość pytań,
      szczęście, radość,
      ale też ból i cierpienie.
      :-)))
      • wesola_kicia Re: ?????????????????Fantka?????????? ????? 05.07.06, 18:07
        ok coś wymyśle
        ide pisać
        <papapa>
        • fantka Re: ?????????????????Fantka?????????? ????? 05.07.06, 18:09
          Przyszłaś i już idziesz?
          • wesola_kicia Re: ?????????????????Fantka?????????? ????? 05.07.06, 20:34
            fantka,nie chciało mi się siedzieć na necie
            • verona81 Re: ?????????????????Fantka?????????? ????? 05.07.06, 20:35
              chyba nikomu sie nie chce ;-)
              • wesola_kicia Re: ?????????????????Fantka?????????? ????? 05.07.06, 20:45
                chyba tak,ale to plus bo napisałam wiersz dla Fantki
                • verona81 Re: ?????????????????Fantka?????????? ????? 05.07.06, 20:46
                  ide sprawdzic ;-)
                  • fantka Re: ?????????????????Fantka?????????? ???? 05.07.06, 21:02
                    wiersz już wklejony na czołówkę ;)
                    • verona81 Re: ?????????????????Fantka?????????? ??? 05.07.06, 21:02
                      widzialam widziałam ładnie ;-)
                      • wesola_kicia Re: ?????????????????Fantka?????????? ?? 05.07.06, 21:05
                        czyli Wam się podoba
                        • verona81 Re: ?????????????????Fantka?????????? ? 05.07.06, 21:06
                          jak nie jak tak ;-)
                          • wesola_kicia Re: ?????????????????Fantka?????????? 05.07.06, 21:16
                            bo mi nieeeeeeeee
                            • fantka Re: ?????????????????Fantka?????????? 05.07.06, 21:21
                              Prawidłowo Kiciu!
                              Twórca nigdy nie jest zadowolony ze swojego dzieła,
                              no chyba ze jest bufonem ;)
                              • fantka Re: ?????????????????Fantka?????????? 05.07.06, 21:21
                                A mnie gdyby się nie podobał,
                                to bym go na czołówkę nie wkleiła ;)
                                • fantka Re: ?????????????????Fantka?????????? 06.07.06, 20:40
                                  Jak tam z weną twórczą?
                                  A może coś o upałach
                                  i miłości upalnej?
                                  • wesola_kicia Re: ?????????????????Fantka?????????? 07.07.06, 08:07
                                    fantka powstają nowe ,ale nie umie ich dokończyć,
                                    czegoś mi w nich brakuje
                                    • wesola_kicia Re: ?????????????????Fantka?????????? 07.07.06, 11:01
                                      brakuje mi motywacji do pisania
                                      jak zaczne pisac to nie umie ich dokończyć
                                      wczoraj napisałam 4 i wszystkie potargałam
                                      nie umie nie umie nie umie
                                      POMOCY
                                      • fantka Re: ?????????????????Fantka?????????? 07.07.06, 19:18
                                        Jak nie idzie
                                        to trzeba przerwać pisanie.
                                        Na siłę się nie da ;))
                                        • wesola_kicia Re: ?????????????????Fantka?????????? 08.07.06, 12:51
                                          to sama siebie zaskoczyłam
                                          będąc nad wodą napisałam osiem wierszy
                                          wszystkie skończyłam :)
                                          • fantka Re: ?????????????????Fantka?????????? 08.07.06, 15:27
                                            osiem napisałaś a wkleiłaś tylko dwa?!
                                            • wesola_kicia Re: ?????????????????Fantka?????????? 08.07.06, 16:00
                                              fantka,bo nadeszła okropna burza i musiałam kompa wyłączyć
                                              • fantka Re: ?????????????????Fantka?????????? 08.07.06, 16:38
                                                burza już przeszła ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka