Gość: Mr Lman IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 15:17 Madra, ladna, wolna, potrafiaca kochac i byc moze moja ..... Preferowany wiek 29-35. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: POZNAM ... !!!! IP: 217.96.10.* 28.10.01, 15:27 A lubisz zwierzatka?! Bo ja mam stadko owiec....:-}}}} Gość portalu: Mr Lman napisał(a): > Madra, ladna, wolna, potrafiaca kochac i byc moze moja ..... > Preferowany wiek 29-35. > Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: POZNAM ... !!!! IP: *.sympatico.ca 29.10.01, 19:35 anka1 napisał(a): > takie stare owce?:)))) Widocznie takie lubi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 30.10.01, 18:38 Gość portalu: ........ napisał(a): > anka1 napisał(a): > > > takie stare owce?:)))) > > Widocznie takie lubi. Pozdrawiam Wbrew pozorom nie szukam owieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 30.10.01, 18:34 Gość portalu: lola napisał(a): > A lubisz zwierzatka?! Bo ja mam stadko owiec....:-}}}} > > Gość portalu: Mr Lman napisał(a): > > > Madra, ladna, wolna, potrafiaca kochac i byc moze moja ..... > > Preferowany wiek 29-35. > > Pozdrawiam wszystkich. Zwierzeta lubie, mam dwa psy. Pewnie moga pilnowac owiec, jezeli to jest odpowiedz na post. lman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: POZNAM ... !!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.10.01, 19:32 Gość portalu: Mr Lman napisał(a): > Madra, ladna, wolna, potrafiaca kochac i byc moze moja ..... > Preferowany wiek 29-35. > Pozdrawiam wszystkich. hmm. to moze byc do mnie, ale czy ty byc moze moj...?:))) no i jak z tym: madry, przystojny, wolny itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 30.10.01, 18:44 Gość portalu: enigma napisał(a): > Gość portalu: Mr Lman napisał(a): > > Madra, ladna, wolna, potrafiaca kochac i byc moze moja ..... > > Preferowany wiek 29-35. > > Pozdrawiam wszystkich. > > hmm. to moze byc do mnie, ale czy ty byc moze moj...?:))) > no i jak z tym: madry, przystojny, wolny itp.? > Dziekuje za odpowiedz i przepraszam za spozniona odpowiedz, ale podrozowalem. Nie odpowiem Ci na forum, prosze napisz na mail: lman@poczta.gazeta.pl. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: POZNAM ... !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 18:47 Witam rodaka!:))a moze krajana?? jak to jest co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: POZNAM ... !!!! IP: *.sympatico.ca 30.10.01, 19:12 "Owieczka" to bylo w przenosni, jednak nie smie Cie nazwac baranem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 30.10.01, 20:00 Gość portalu: ........ napisał(a): > "Owieczka" to bylo w przenosni, jednak nie smie Cie nazwac > baranem. Pozdrawiam A o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: POZNAM ... !!!! IP: *.sympatico.ca 30.10.01, 20:11 lman napisał(a): > > A o co chodzi ? Chodzi o te dwunozne pieknosci ktore szukasz, te ktore opisales na wstepie. Jak widzisz nic sie nie zmienilo, one sa. Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 30.10.01, 20:06 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Witam rodaka!:))a moze krajana?? jak to jest co? normalnie, mieszkam i zyje w Polsce, a z komputera korzystam popoludniu goscinnie, gdyz w pracy moge odbierac tylko poczte, przgladarki sa nie zainstalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: POZNAM ... !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:07 Chodzilo mi o to,ze rowniez jestes ze szczecina! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 03.11.01, 12:26 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Chodzilo mi o to,ze rowniez jestes ze szczecina! pozdrawiam TAK, choc nie zawsze. pozdrawiam/Lman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: POZNAM ... !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:28 Sokol przelotny?? Obywatel swiata? tez pieknie!:))) Milej soboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 03.11.01, 12:48 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Sokol przelotny?? Obywatel swiata? tez pieknie!:))) Milej soboty ! Chcialbym :)), ale tak chyba nie jest. Rownie udanego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: POZNAM ... !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:55 Poniewaz jednak sie usmiechasz wiec nie narzekasz na los a to juz duzo!:) Usmiechow,usmiechow,usmiechow......moze slonko tym oczarujesz i choc na chwile wyjrzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 03.11.01, 14:07 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Poniewaz jednak sie usmiechasz wiec nie narzekasz na los a to juz duzo!:) > Usmiechow,usmiechow,usmiechow......moze slonko tym oczarujesz i choc na chwile > wyjrzy??? Lepsze jest niemal wrogiem dobrego. Koncze pracowac na dzis. Jeszcze raz milego i duzo slonca jak nie dzis to jutro bo to przynajmniej powinno byc lepsze. pozdrawiam/Lman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: POZNAM ... !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 15:29 Hmmm...zyczenia sie nie spelnily...pada:( Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 04.11.01, 15:38 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Hmmm...zyczenia sie nie spelnily...pada:( No pada a mialo swiecic, ktos nas oszukal !!!! Milego tygodnia / Lman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: POZNAM ... !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 15:44 gdybym wiedziala kto juz zostalby skazany bez mozliwosci apelacji.bede hojniejsza:milego miesiaca!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 04.11.01, 15:49 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > gdybym wiedziala kto juz zostalby skazany bez mozliwosci apelacji.bede > hojniejsza:milego miesiaca!;))) podpowiem facte w TV, a nawet kilku bo niemcy tez obiecywali. haha .. hojnosc .. ok milego wogole :))), a znikam po prostu na tydzien tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: POZNAM ... !!!! IP: 213.76.59.* 04.11.01, 16:31 no to milej realizacji planu piecioletniego..hmm..to chyba nie ta bajka..;) Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 09.11.01, 09:05 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > no to milej realizacji planu piecioletniego..hmm..to chyba nie ta bajka..;) Zrealizowalem jak na komsomolca przystalo - w trzy dni. Ale sypie sniegiem, dzis rano. Pozdrawiam / Lman Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! do enigma 03.11.01, 11:47 Dzieki za maila, probowalem odpisac na rozne sposoby i dostaje same zwroty. Moze masz inny adres, albo jakis blad w podanym ? Pozdrawiam/Lman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: POZNAM ... !!!! IP: *.proxy.aol.com 04.11.01, 02:34 nie ladnie nie odpowiadac na list:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! do enigma 04.11.01, 09:36 Gość portalu: enigma napisał(a): > nie ladnie nie odpowiadac na list:)) Przeczytaj o jeden post wyzej nim piszesz cos takiego bo to nie jest prawda. Wyslalem trzy razy odpowiedz na Twoj adres, ale Twoja skrzynka odrzuca te maile , moze wogole nie istnieje, albo zawiera blad :)). Milej niedzieli/ Lman Odpowiedz Link Zgłoś
realita Re: POZNAM ... !!!! 30.10.01, 20:50 Przepraszam ale czy Lman to przypadkiem "Large man"? Uwielbiam dużych. Z góry uprzedzam, że nie moge sie tu zbytnio uaktywniac, bo nie pozwalaja mi na to:w pracy obowiazki sluzbowe a w domu obowiazki domowe. Ja widzisz jestem baaardzo pracowita. Czy w twoim rankingu mam jakas szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 03.11.01, 11:52 realita napisał(a): > Przepraszam ale czy Lman to przypadkiem "Large man"? Uwielbiam dużych. > Z góry uprzedzam, że nie moge sie tu zbytnio uaktywniac, bo nie pozwalaja mi na > > to:w pracy obowiazki sluzbowe a w domu obowiazki domowe. Ja widzisz jestem > baaardzo pracowita. Czy w twoim rankingu mam jakas szanse? Milo mi ze jestes aktywna, pracowita i ukrywajaca sie mrowka, ale czy pozostale kryteria spelniasz i jezeli tak to byc moze spelniam Twoje. Pozdrawiam/Lman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgos Re: POZNAM ... !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.01, 20:59 A co oferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 03.11.01, 12:00 pomeranka napisał(a): > Ja też poznam z miłą chęcią. Przepraszam, ale zeby sie nie powtarzac to sadze ze czesciowa odpowiedz dla Ciebie jest tez w odpowiedzi dla malgos. Pozdrawiam/Lman Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 03.11.01, 11:57 Gość portalu: malgos napisał(a): > A co oferujesz? Oferowac, to raczej nic, nie w tej kategorii sie poruszam, ale jezeli spelniasz kryteria, to chetnie Cie POZNAM. Zastanawiam sie, to chyba jednak moze byc jakas oferta, przynajmniej mozna tak to mozna odczytac, wiec moze zadowoli Cie odpowiedz, ze nie staram sie szukac w zyciu o wiele wiecej niz sam moge zaproponowac. Pozdrawiam /Lman Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POZNAM ... !!!! 03.11.01, 16:18 Hmmmmm... Jeśli ocenić mnie jako ładną i mądrą... czemu nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 04.11.01, 10:11 pomeranka napisał(a): > Hmmmmm... > Jeśli ocenić mnie jako ładną i mądrą... czemu nie :) Hmmm.. Nie wierze, ze masz watpliwosci :)), a odpowiem tak " w szerokim rozumieniu ... czemu nie " :) Milej niedzieli / Lman Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POZNAM ... !!!! 04.11.01, 10:31 Oczywiście, że mam wątpliwości. Wiem, wiem jak ocenia mnie otoczenie. Ale gdybym była mądra, umiałabym tak pokierować swoim życiem, że pewnie na Twój wątek nie zwróciłabym uwagi w ogóle. a już na pewno nie miałabym powodu, by się na nim wpisywać. Co do urody - rzecz względna. Chyba moge się sobie nie za bardzo podobać, wbrew obiegowej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 04.11.01, 11:19 pomeranka napisał(a): > Oczywiście, że mam wątpliwości. Wiem, wiem jak ocenia mnie otoczenie. Ale > gdybym była mądra, umiałabym tak pokierować swoim życiem, że pewnie na Twój > wątek nie zwróciłabym uwagi w ogóle. a już na pewno nie miałabym powodu, by się > na nim wpisywać. Co do urody - rzecz względna. Chyba moge się sobie nie za > bardzo podobać, wbrew obiegowej opinii? Troszke sie zgadzam, ale troszke nie. Rozrozniam po prostu skromnosc od watpliwosci. Nie wiem ( troche nie wierze w to ze to piszesz )czy umiesz kierowac swoim zyciem, ale przykro mi jezeli moj watek mialby byc jakas alternatywa dla ludzi ktorzy nie potrafia. Ponadto, co to znaczy nie umiec keiwrowac swoim zyciem ? Z drugiej strony zwrocilas mi uwage, na koniecznosc troche innego spojrzenia na piszacych i czy to jednak po trochu wlasnie nie jest sprzeczne z madroscia. Jestes przewrotna osoba, umiesz specyficznie i w swoistym naturalnym stylu grac slowem i mam wrazenie ze jestes tym samym madra kobieta. Uroda versus Twoja obiegowa opinia i Twoja wlasna, oj, tu nie dam sie wpuscic bo to grzaski grunt, ale jako mezczyzna powiem tak, czasami ( zaznaczam ) w przeciwienstwach jest rownowaga ( prosty przyklad czarne z bialym sie komponuje czyz nie, milosc i nienawisc ). Lman Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POZNAM ... !!!! 04.11.01, 13:23 lman napisał(a): > przykro mi jezeli moj watek mialby byc jakas alternatywa dla > ludzi ktorzy nie potrafia. Niech nie będzie Ci przykro, bo nie ma o co. Mówiłam o sobie i tylko o sobie. Oczywiście, że kierować swoim życiem umiem w pewien określony sposób, inaczej umarłabym z głodu, zimna i braku ciepła innych ludzi. Miałam na myśli wyłącznie to, że nie umiałam dmuchać na zimne zawczasu, mieć więcej rozwagi przy podejmowaniu pewnych decyzji itd. A to powiodło mnie na ścieżki, które już bym chciała mieć za sobą. I nie uważam ich za alternatywę pod tytułem "z braku laku dobry kit". Bynajmniej. Ponadto, obraziłabym w ten sposób część osób, które tu piszą, w tym Ciebie i siebie poniekąd. > Jestes przewrotna osoba, umiesz specyficznie i w swoistym naturalnym stylu grac > slowem i mam wrazenie ze jestes tym samym madra kobieta. Do przewrotności sie przyznaję, przecież "kobiety są, aha aha, gorące, aha, aha", ale nie tylko :) Zaś odnośnie swoistej żonglerki słownej, to jest to prędzej objaw inteligencji (do której sie bezczelnie przyznaję) niż mądrości. Tak jak abstrakcyjne myślenie i dobre riposty. Pozdrawiam, Pom Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! do Pomeranka 04.11.01, 13:39 Inteligencja jest wynalazca, natomiast madrosc to sposob wykorzytywania wynalazkow !!! Wybacz nadal wole mowic ze jestes madra osoba, a mzoe sie myle ? Dookola nas jest tylu inteligentnych, oczytanych, powielajacych wyczytane madrosci, odkrywcow kola i ognia, ale czy to jest madrosc ? Moim zdaniem w wielu przypadkach to po prostu, prosty narcyzm umyslowy. Lman Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POZNAM ... !!!! 04.11.01, 15:21 Przepraszam, poszła wiadomość ta sama co poprzednio, nie wiedzieć czemu. Co do określenia "narcyzm umysłowy"... cóż, każdy swoją prawdę odkrywa na swój sposób. Ale głoszenie prawd objawionych, wymyślanie prochu, objaśnianie budowy cepa... znam to, oj znam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! 04.11.01, 15:35 pomeranka napisał(a): > Przepraszam, poszła wiadomość ta sama co poprzednio, nie wiedzieć czemu. > Co do określenia "narcyzm umysłowy"... cóż, każdy swoją prawdę odkrywa na swój > sposób. Ale głoszenie prawd objawionych, wymyślanie prochu, objaśnianie budowy cepa... znam to, oj znam.:) O ile, to dobrze, ze odkrywa!!! Pozdrawiam i znikam do przyszlego piatku, ale maile odbieram gorzej z manewrami po sieci i forum. Lman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomeranka Re: POZNAM ... !!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 15:02 lman napisał(a): > przykro mi jezeli moj watek mialby byc jakas alternatywa dla > ludzi ktorzy nie potrafia. Niech nie będzie Ci przykro, bo nie ma o co. Mówiłam o sobie i tylko o sobie. Oczywiście, że kierować swoim życiem umiem w pewien określony sposób, inaczej umarłabym z głodu, zimna i braku ciepła innych ludzi. Miałam na myśli wyłącznie to, że nie umiałam dmuchać na zimne zawczasu, mieć więcej rozwagi przy podejmowaniu pewnych decyzji itd. A to powiodło mnie na ścieżki, które już bym chciała mieć za sobą. I nie uważam ich za alternatywę pod tytułem "z braku laku dobry kit". Bynajmniej. Ponadto, obraziłabym w ten sposób część osób, które tu piszą, w tym Ciebie i siebie poniekąd. > Jestes przewrotna osoba, umiesz specyficznie i w swoistym naturalnym stylu grac > slowem i mam wrazenie ze jestes tym samym madra kobieta. Do przewrotności sie przyznaję, przecież "kobiety są, aha aha, gorące, aha, aha", ale nie tylko :) Zaś odnośnie swoistej żonglerki słownej, to jest to prędzej objaw inteligencji (do której sie bezczelnie przyznaję) niż mądrości. Tak jak abstrakcyjne myślenie i dobre riposty. Pozdrawiam, Pom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgos Re: POZNAM ... !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.01, 19:53 lman napisał(a): > Gość portalu: malgos napisał(a): > > > A co oferujesz? > > Oferowac, to raczej nic, nie w tej kategorii sie poruszam, ale jezeli spelniasz > > kryteria, to chetnie Cie POZNAM. Wszystkich kryteriów to i tak nie spełniam, kwestia wieku (26) > Zastanawiam sie, to chyba jednak moze byc jakas oferta, przynajmniej mozna ta > k > to mozna odczytac, wiec moze zadowoli Cie odpowiedz, ze nie staram sie szukac w > > zyciu o wiele wiecej niz sam moge zaproponowac. Czy to znaczy, że jesteś mądry, ładny i potrafiący kochać... > Pozdrawiam /malgos Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: POZNAM ... !!!! - malgos 09.11.01, 09:01 Gość portalu: malgos napisał(a): > lman napisał(a): > > Gość portalu: malgos napisał(a): > > A co oferujesz? > > Oferowac, to raczej nic, nie w tej kategorii sie poruszam, ale jezeli spel > niasz kryteria, to chetnie Cie POZNAM. > Wszystkich kryteriów to i tak nie spełniam, kwestia wieku (26) > > Zastanawiam sie, to chyba jednak moze byc jakas oferta, przynajmniej moz > na tak > > to mozna odczytac, wiec moze zadowoli Cie odpowiedz, ze nie staram sie szu > kac w zyciu o wiele wiecej niz sam moge zaproponowac. > Czy to znaczy, że jesteś mądry, ładny i potrafiący kochać... > Pozdrawiam /malgos Witam ( po podrozy ), skoro nie spelniasz kryteriow to wybacza ale Ci nie odpowiem. milego / Lman Odpowiedz Link Zgłoś
.karita do pomeranki i Lman 04.11.01, 15:14 macie zdrowie... :))))))) a swoja drogo to Lmanowi zycze powodzenia w szukaniu bo chyba bedzie mu potrzebne :))) hhihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: do pomeranki i Lman 04.11.01, 15:40 .karita napisał(a): > macie zdrowie... :))))))) > a swoja drogo to Lmanowi zycze powodzenia w szukaniu bo chyba bedzie mu > potrzebne :))) hhihihihi dzieki i Tobie tez z czymkolwiek lub po cokolwiek blakasz sie w Sieci lub po forum. milego / Lman Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: do Lman 04.11.01, 16:01 blakanie po sieci aby nachwile choc oderwac sie od pracy a poza tym ile tu ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
lman Re: do Lman 09.11.01, 09:03 .karita napisał(a): > blakanie po sieci aby nachwile choc oderwac sie od pracy a poza tym ile tu > ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec. Witam, czyli masz z siecia pozytywne doswiadczenia. Ja mam mieszane uczucia, ale lubie tu zagladac . Pozdrawiam/Lman Odpowiedz Link Zgłoś