maro76 09.07.06, 19:25 oby! jakby żabojady wygrały z tym swoim emeryckim podreptywaniem i czekaniem na jedną okazje to byłoby okropnie Forza Italia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romana_polka Re: To co? Italia? 09.07.06, 19:40 Si!Si!Si! z tego samego powodu jestem przeciwko Francuzom,a jeszcze jak wygrają dzięki stałym elementom gry to będzie grande scandale Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: To co? Italia? 09.07.06, 19:49 Dokładnie! Włochów też nie lubię, ale Francuzów po wygranej z Portugalią ( zresztą kompletnie beznadziejnej wygranej ) nie znoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: To co? Italia? 09.07.06, 20:17 Jak to się stało, ze w 8 minucie meczu żabojady prowadzą 1:0 ?? dopiero włączyliśmy tv. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: To co? Italia? 09.07.06, 21:53 dogryweczka ale co wam powiem to wam powiem. ładnie żabojady grajom. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: To co? Italia? 09.07.06, 22:45 Ładnie grali - fakt :) Zizuuuu zaszalał trochę :/ Ale Włosi wygrali i chyba dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: To co? Italia? 09.07.06, 23:08 Bardzo dobrze :) Baardzo :) Ale fajny mecz był :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: To co? Italia? 09.07.06, 23:11 Nie dziwię się, że Zidane się wkurzył. Tamten Włoch mu powiedział: "Masz krzywy przedziałek!". Na co Zizu: "Ja Sprite, ty pragnienie!" i walnął z byczka. Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: To co? Italia? 09.07.06, 23:53 Włosi zagrali najgorszy mecz na mundialu, tzn. najgorszy w drugiej połowie i dogrywce, zupełnie jakby im prąd odłączyli - turniej dał sie we znaki natomiast Francuzi najlepszy mecz, ładnie ciągnęli do przodu ale jakichś rewelacyjnych sytuacji nie stworzyli patrząc na cały turniej Włosi zasłużenie mistrzem świata!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: To co? Italia? 09.07.06, 23:55 Ja dalej jestem zdziwiona.. Co tu w ogóle teraz w tv oglądać? :/ No dobra, we wtorek będą "Zmiennicy"... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: To co? Italia? 10.07.06, 00:00 o santa madonna ile mi te Italiańce nerwów dzisiaj zżarli! akcja Materazzi-Zidane była boska,komentatorzy mogą se psioczyc,dla mnie to jest dodatkowy smaczek,no i Materazzi pięknie sie nakrył nogami po główce Zidana Szpaq strasznie pierdzielił po zakończeniu meczu i nie dał sie nacieszyc radością Włochów,próbowałam go ignorowac,ale bzyczał mi w uchu jak komar,a propos zrozumiał ktoś może wypowiedź o Figo i matce boskiej fatimskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: To co? Italia? 10.07.06, 00:03 romana_polka napisała: > o santa madonna ile mi te Italiańce nerwów dzisiaj zżarli! > akcja Materazzi-Zidane była boska,komentatorzy mogą se psioczyc,dla mnie to jes > t dodatkowy smaczek,no i Materazzi pięknie sie nakrył nogami po główce Zidana > Szpaq strasznie pierdzielił po zakończeniu meczu i nie dał sie nacieszyc radośc > ią Włochów,próbowałam go ignorowac,ale bzyczał mi w uchu jak komar,a propos zro > zumiał ktoś może wypowiedź o Figo i matce boskiej fatimskiej? > ja KOłtonia z Borkiem słuchałem jak usłyszałem Szpaka z Trzeciakiem to było ponad moje siły słuchac tych dwóch panów na raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: To co? Italia? 10.07.06, 00:11 ja nie mam PSE,więc musiałam słuchac strasznego trio było to tym gorsze doznanie,że wczoraj był mecz na Polsacie,różnica kolosalna Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka taaaaaa 10.07.06, 02:41 wiedziałam wiedziałam że ten cały za zi zigzag zedzed ja wiedziałam że jemu coś z oczu nie teges no i proszszsz. ułamek sekundy, jedna chwila i przekreślił cały swój dorobek. i to ujęcie jak omija puchar i schodzi na dół...... a najbardziej było mi szkoda trenera francji, który z ironią raczej klaskał gdy zedzed dostał kartkę. eh.... cieszę się że włosi jakoś mi do nich bliżej a rzym jest piękny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: taaaaaa 10.07.06, 08:31 Forza Italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Ta fotka jest super:))) 10.07.06, 11:12 sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3473495.html?i=14 Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ta fotka jest super:))) 10.07.06, 11:18 Pigwa na mundialu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ta fotka jest super:))) 10.07.06, 11:51 a cholernie stronniczy Szpaku malo sraczki z żalu nie dostał gdy jednak azurri dokopali tego karnego Odpowiedz Link Zgłoś