audrey.h 12.07.06, 13:44 ...naturę od najmniejszego robaka po potężne żywioły i odległe galaktyki. nie mam jedynie przekonania do bakterii i wirusów ;) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iguana1978 Re: przyrodę 12.07.06, 14:49 Ja ostatnio siedziałam na plaży w ciepluteńką noc i wsłuchiwałam się w szum fal a wiatr delikatnie gładził mnie po twarzy, wchłaniałam zapach morza i czułam, że ona i my to jedność, na niebie świeciły jaśniutkie gwaizdy, śmiały się do nas szeroko a zboku przyświecał księżyc i nibiańskich romiarach i niebiańskim kolorze... miałam obok siebie dwóch swoich mężczyzn i było na prawde cudownie tylko my i natura, zapamiętam to chyba do końca tego życia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: przyrodę 12.07.06, 15:04 ach... te wszystkie chwile - zapisać na twardym dysku umysłu NA ZAWSZE... a wobec przyrody czuję wielki respekt. to ja czuję, że wkraczam w JEJ świat, a nie ona w mój. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1978 Re: przyrodę 12.07.06, 15:06 myśle, że te najwazniejsze na pewno się w niego wryja na zawsze hehe Odpowiedz Link Zgłoś