kamilar Re: I zostałem sam:( 12.07.06, 23:32 To się cieszcie. Nikt, wam nie bedzie głowy zawracał. A jak się znudzi, zawsze możesz poszukać na FB alexa:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: I zostałem sam:( 12.07.06, 23:33 A tam, ciekawe co robi teraz Nutopia z Chińczykami w Kung-Po:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Żądam relacji Nutopii z Kung-Po! 13.07.06, 08:47 I statystyk! Ilu Chińczyków w krótkich spodenkach z owłosionymi nogami zginęło? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Żądam relacji Nutopii z Kung-Po! 13.07.06, 09:10 I jakie wcześniej chwyty marketingowe zastosowali! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Żądam relacji Nutopii z Kung-Po! 13.07.06, 09:18 Myślę, że to chińskie chwyty marketingowe! Np. Kopytki:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Żądam relacji Nutopii z Kung-Po! 13.07.06, 09:24 Chińczyki są wrrrrredne. Może Nutopia wybrała "Wieprzowinę niebiański smak". Nie spodziewała się, że trzeba nazwę tego dania traktować dosłownie? I dlatego już się nie odzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Żądam relacji Nutopii z Kung-Po! 13.07.06, 09:25 Myślę, że odsypia wyczerpującą walkę z Chińczykami:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Żądam relacji Nutopii z Kung-Po! 13.07.06, 09:28 Optymista. Uważam, że zawsze (szczególnie z Chińczykami) trzeba brać pod uwagę najgorszy wariant. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Żądam relacji Nutopii z Kung-Po! 13.07.06, 09:39 Pesymista. Trzeba wierzyć w ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar I znowu 13.07.06, 09:46 Tacy sami, a taca między nami. PIOSENKA DLA MIŁOŚNIKÓW CYTATÓW Cy pani da na tacę, na tacę pani da, ja pani wytłumacę na co taca ta my jesteśmy tu od tacy, taca cacy, taca cacy my jesteśmy jacy... Tacy sami, a taca między nami, tacy sami, daj daj daj nie admawiaj daj taca masz najlapszaga daj, koniec cytatu Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Albo 13.07.06, 09:48 Tacy sami, a sciana midzy nami... Tacy sami Tacy sami, a sciana midzy nami... Tacy sami I nie mow mi, nie, ze czasem take zycie si oplaca Sama dobrze wiesz, ze co dzie tracisz co, co ju nie wraca Samotnosc to pies Co kąsa tak bez uprzedzenia Ja wiem jak to jest... Znam to przecie, znam, a do znudzenia Tacy sami, a sciana midzy nami... Tacy sami Tacy sami, a sciana midzy nami... Tacy sami Tacy sami Tacy sami Tacy sami Tacy sami Tacy sami, a sciana midzy nami... Tacy sami Tacy sami, a sciana midzy nami... Tacy sami Tacy sami, a sciana midzy nami... Tacy sami Tacy sami, a sciana midzy nami... Tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś