Dodaj do ulubionych

Ech - cudny mam dziś humor

14.07.06, 11:21
a Wy?
Prawie mnie moj wlasny śmiech wczoraj nie wykonczył , echhhhhh;-)))
Dzień dobry-kochani:-)
Obserwuj wątek
    • kamqm Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 12:03
      jestem lepsza - zawsze mam cudny humor :D
      bo po co mam rozpaczac ze mi super czlonio za ocean wyjechal i nie wroci
      wiecej, po co narzekac na monotonicznosc zycia mego i upaly dzieki ktorym mozg
      mi do polowy wyparowal.. nie wazne, ze wszyscy nad morzem wieczorami w
      tawernach chlodne piwko pija, kiedy ja sama w komnacie zostalam i... nadal w
      humorze dopisujacym :)
      • nezja Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 12:13
        moze w szoku jakims jestes?!-wstrzasneła bym Tobą , ale wole -nie:-)
        • kamqm Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 12:52
          w szoku? mozliwe, ale lepiej byc w szoku i miec dobry humor niz yy cos
          innego :P :)
      • tapierwsza1 Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 21:41
        widzę nezyjko, że sama zmywasz:)
    • more.words Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 16:18
      tyshh mam humoreQ niczego sobie ;)
      całkiem optymalny ;))
    • khinga Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 16:36
      Ja także:-)))))))))))))))))

Mam świetny humor, echhhh:-))))))

Urlopik od jutra i wspaniały wypoczynek mnie czeka:))
      • more.words Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 17:06
        ja jak wiesz...zaczynam w niedziele ;)))))))
        • khinga Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 17:39
          Wiem, wiem :DD
          W sumie będziemy "razem" urlopowały:)))))))
          I nawet będziesz blisko mnie:))))
          • tapierwsza1 cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:29
            Jeśli masz dobry humor, to może zrobisz mi coś do żarcia i posprzątasz mi
            mieszkanie?
            • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:35
              Aa..jeśli się ma dobry humor to zawsze trzeba się brać za sprzątanie? Mi to
              raczej psuje humor, a wole go mieć jak najwięcej :D
              • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:37
                To nie tak. Nezyjka ma dobry humor, więc mi posprząta. Ja mam dobry humor i
                przy nim zostanę. Nie wiem, czy kumasz;)
                • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:42
                  hehe...dobra, dobra.. już Qmam :P
                  • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:45
                    jeśli tak, to co możesz dla mnie zrobić?
                    • nezja Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:52
                      Tapierwsza , grabisz sobie ;-)))
                      ...a humor poszedł ...w las.Wiec skoro teraz Ty masz humor to zróbmy z niego
                      pozytek i pozmywaj w mojej kuchni ...skoro jak mowisz humor na to trzeba ;-
                      );pppp
                      • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:05
                        Rozumiem, ale nie mam dobrego humoru :( :P
                        • nezja Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:10
                          pogubiłam sie .To ppoblocki jak mniemam do tejpierwszej , tak?
                          • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:19
                            Tak, tak..sorki, to była odpowiedź dla niej ..
                            • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:28
                              nie wkurzaj mnie, co to znaczy nie mam dobrego humoru? Idź do sklepu i kup
                              kilogram. Może na chwilę wystarczy;)
                              • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:36
                                hehe.. Jak to mówi mój stary przyjaciel. "Wężyk się robisz" .. noo..może
                                początkowo "jaszczurka".. a co to znaczy, to może kiedyś powiem ;) :P
                                • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:38
                                  skorpionisko ze mnie;)
                                  • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:45
                                    Powiedzmy;)
                                    • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:46
                                      co?
                                      • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:14
                                        Powiedzmy - że jesteś skorpion;) (nie mówię o znaku zodiaku, możliwe, że Tobie
                                        tak, dlatego troche żeśmy się nie zrozumieli..)
                                        • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:18
                                          jestem skorpionem i mówię o znaku zodiaku hiehiehieheieiee:)
                                          • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:20
                                            hehe;)
                                            • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:22
                                              nie hehe, Ty mi tu nie fikaj;)
                                              • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:24
                                                Nie rób mi scen przy ludziach, dobrze? :P :)
                                                • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:26
                                                  wiesz co...P..??? ...A wiesz co teraz zrobię? Pójdę pod prysznic a Ty się
                                                  możesz obejść smakiem o!;)
                                                  • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:29
                                                    Pff..dobrze, ale powiedz mi co to ma za smak ? hehe.. chodzi Ci o to, że mogę
                                                    żałować, że pod [moim] prysznicem nie ma tejpierwszej, czy, ze wogle nie będę
                                                    akurat w tej chwili pod prysznicem?
                                                  • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:33
                                                    Odchodzę na wieki w milczeniu pogrążona w głębokim smutku.
                                                    A z tym smakiem to nie wiem co masz na myśli;)
                                                  • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:36
                                                    O jaki smak chodzi, to ja powinienem wpierw spytać się Ciebie, nieprawdaż? Nie
                                                    odchodź..kto będzie tą pierwszą na naszym forum? Trzeba będzie znaleźć
                                                    tą..drugą :P
                                                  • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:39
                                                    Nie wiem kto kogo powinien zapytać pierwszy:):):) hahaha
                                                  • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:41
                                                    Przecież jako pierwsza (o czym nawet mówi Twój nick, ha! ha!) napisałaś coś o
                                                    smaku, że będę mógl się tylko obejść smakiem. WYGRAŁEM!!;)
                                                  • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:44
                                                    O NIE!!!! NIE WYGRAŁEŚ! Nie zgadzam sie z Tobą. Dziś śpisz na wycieraczce o!
                                                  • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:46
                                                    NIE! Na tym forum nie ma miejsca dla nas dwóch!

P.s - A Ty śpisz w łóżku!
                                                  • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:48
                                                    Tak ja śpię w wygodnym łóżku! A Ty sobie idź precz!
                                                  • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:52
                                                    Dobrze..będę tylko czekał na chwilę kiedy zaśniesz, a wtedy.. poskarże się
                                                    mamusi. A ONA PRZYJDZIE I BĘDZIESZ MIAŁĄ WOJNE NA PODUSZKI!
                                                  • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:54
                                                    Grrrrrrr. No dobra, koniec wojny. Przytul mnie i dobranoc*
                                                  • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:56
                                                    Pod jednym warunkiem: mogę spać na kanapie w salonie?? PROSZĘ!
                                                  • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:57
                                                    Nie Kochanie, dziś śpimy razem;)
                                                  • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:59
                                                    Naprawdę? Ale..czy dasz mi choć malutki skrawek kołdry?
                                                  • tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 23:00
                                                    NIE!
                                                  • ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 23:01
                                                    Dobrze..czekaj, zadzwonię po adwokata, zobaczymy co on odpowie!
    • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 17:28
      ?
      • ppoblocki Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 18:27
        Wspaniały/bardzo dobry humor. hehe
        • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 18:42
          Wspaniały, bardzo dobry ...cos co wypływa z samego srodka Ciebie , coś
          wyjątkowo pozytywnego ,co sprawia ze sie chcesz smiać , nic nie jest w stanie
          tego Ci odebrać w tym momencie ....w tym momencie ...to wlasnie znaczy CUDNY
          nastrój zwany humorem .Paniał?;-)

definicje PODŁEGO nastroju zwanego humorem tez chcesz?...bo jestem na czasie z
          nim ...chcesz?;p;-(

no co?! - kobieta zmienna jest ;p;-)

• ppoblocki Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 18:50
            hehe..ojj..nezja,nezja..poczekamy jeszcze 10 minut, to napewno napiszesz nam co
            to znaczy mieć humor "normalny" .. hehe.. pzdr.;)
            • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 19:30
              humor "normalny"

nie warty komentarza ....szara barwa jak monotonia w zyciu .
          • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 18:53
            >to wlasnie znaczy CUDNY
            nastrój zwany humorem .Paniał?;-)<

nie bardzo rozumie co znaczy PANIAL, ale mam wrazenie, ze pochodzi z tego samego
            slownika co CUDNY.
            ja czasami miewam CUDOWNE nastroje; tak jak teraz:)))
            • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 19:24
              gftp- lubi czepiać sie , ładnie to tak?!

Cudny - cudowny
              paniał -zrozumiał.

Kapisi?!;p hahahahaha;-))))

Ty się mnie nie czepiać , bo ja byc małe murzyniatko i się zamknac w sobie jak
              Ty być dla mnie taki niedobry hehehhe;-)
              Rozsmieszyłeś mnie ...ale jak mniemam to czysty przypadek;-)
              • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 19:46
                nezja napisała:

> gftp- lubi czepiać sie , ładnie to tak?!
                >
                > Cudny - cudowny
                > paniał -zrozumiał.
                >
                > Kapisi?!;p hahahahaha;-))))
                >
                > Ty się mnie nie czepiać , bo ja byc małe murzyniatko i się zamknac w sobie jak
                >
                > Ty być dla mnie taki niedobry hehehhe;-)
                > Rozsmieszyłeś mnie ...ale jak mniemam to czysty przypadek;-)

jak bym 'smnial' sie czepiac.
                mam nadzieje, ze nie zepsulem ci humoru:)) chociaz z cudami roznie bywa.
                • tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:00
                  A co Wy tak definicje przerabiacie he?:)
                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:04
                    On mnie uczy poprawnej polszczyzny ;-D

ps: melduje , kuchnia błyszczy:-D
                    • tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:07
                      hahahahahahaa! Bardzo ładnie!
                      Nauczyciel? Eeeeeeeee nie warto sobie nim głowy zawracać, oni mało zarabiają;)
                      • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:09
                        Wstydz sie , wiedza to potega ;p;-)))
                        Moze mnie uczyc nie mam nie przeciwko:-)))
                        Nauka i terapia smiechem jest oki;-)
                        • tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:11
                          Hehehehee nauczyciel....
                          Ciekawe co potrafi;)
                        • neita33 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:13
                          Czy pani lepiej się już czuje?;))
                          • tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:13
                            nezyjka się czuje wspaniale, ma osobistego nauczyciela;)
                            • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:18
                              Neiciu , juz jakby;-))) . Tapierwsza , cos mi sie zdaje ze nauczyciel -zwiał ;-)

Mozemy błedy robic heheh;-))..mo"rz"emy nawet rz(ż)ekłabym hehhe

i slangiem jechac tyż;-))
                              • tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:20
                                szkoda mi tego nauczyciela, miałam na niego ochotę;) Już nawet się
                                zastanawiałam jak Ci go odbić;)
                                • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:23
                                  Alez na cóz było sie tak zastanawiac , ja nawet w kolejce nie stałam , jest
                                  Twój :-)
                                  • tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:24
                                    Dajesz mi coś nienamacalnego, przecież już go nie ma;/
                • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:03
                  a wiesz co znaczy kapisi?...bo sie na tłumaczenie nastawiłam , wać panie .No
                  ale tak czy siam ( hahah )" smniem mniemać "ześ czepialski jest , a to nie
                  godzi się ;p;-)

Gdzie tu cud?...choc mówią , ze sie zdarzają to nie do konca nalezy w nie
                  wierzyc ;p;-)
                  A humoru nie mozna popsuc jak go nie ma ;p;-)...ale faktem jest , ze ...hehe
                  murzyniatko się usmiało:-)

...gdzie teraz bład zrobiłam ?:-)
                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 21:27
                    nezja napisała:

> a wiesz co znaczy kapisi?...bo sie na tłumaczenie nastawiłam , wać panie .No
                    > ale tak czy siam ( hahah )" smniem mniemać "ześ czepialski jest , a to nie
                    > godzi się ;p;-)
                    >
                    > Gdzie tu cud?...choc mówią , ze sie zdarzają to nie do konca nalezy w nie
                    > wierzyc ;p;-)
                    > A humoru nie mozna popsuc jak go nie ma ;p;-)...ale faktem jest , ze ...hehe
                    > murzyniatko się usmiało:-)
                    >
                    > ...gdzie teraz bład zrobiłam ?:-)

drobiazg: interpunkcje zle stawiasz:)
                    'znak' stawia sie zaraz po wyrazie, a potem robi sie 'przerwe'.
                    tylko tyle.
                    jeszcze jeden logiczny 'pomylek': humor podobnie jak nastruj i pogoda zawsze
                    jest. utarlo sie mowic: nie ma dzisiaj pogody! a pogoda...zawsze jest!!!
                    i takim to optymistycznym akcentem,...odczepiam sie:))
                    • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 21:44
                      Sadzac po wypowiedziach wczesniejszych , sądzić mogłam ze pojete to dla ciebie
                      ze chodzi o zly nastroj...no coz -pomylilam sie. Niby taki jestes bystry , a
                      jednak nie do konca ;-)))To cieszy " nauczycielu "

Powiedasz " nastr"u"j ? Ech ;-) Człowiek uczy sie przez cale zycie .Niby mu sie
                      wydaje , ze wie , a jednak prosze ...male potknięcie?!;-)

pozd.
                      nezja;-)
                      • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:04
                        ...
                        potykam sie, ale tylko tak zeby nikt tego nie slyszal:))
                        duzo lepiej wychodze w rozmowach przy dobrej kawie.
                        ale, mozesz powiedziec, ze interpunkcji tez w rozmowie nie widac.
                        co do humoru -od poczatku byla mowa o CUDNYM humorze; ale to juz przypomina
                        dzielenie wlosa na..., na ile to sie kiedys dzielilo wlos??? chyba na cztery.
                        nauczycielu? myslalem, ze tego nie widac na odleglosc:)))
                        • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:13
                          Ja juz nawet zapomniałam kto włos zaczął dzielić;p;-)

...ale Ty napewno pamietasz;-)
                          ps: Twoje czepialstwo potraktuje zatem jako spaczenie zawodowe;-)Tylko w ten
                          sposob moge wybaczyć brak taktu prosze pana:-)
                          • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:14
                            ...
                            po kropce zaczynaj zdanie z wielkiej litery hahahaha;-)

Przepraszam juz nie bede:-)
                            • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:17
                              to ostatnie mi sie podoba:)))
                              • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:24
                                Zartowałam ;p;-)
                                • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:29
                                  nezja napisała:

> Zartowałam ;p;-)

ja tez nie traktuje tego wszystkiego powaznie:))
                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:34
                                    tia...teraz to nie na powaznie , a wczesniej krzyczałes wręcz 'Nezja do
                                    szkoły';p;-)
                          • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:25
                            nezja napisała:

> Ja juz nawet zapomniałam kto włos zaczął dzielić;p;-)
                            >
                            >
                            > ...ale Ty napewno pamietasz;-)
                            > ps: Twoje czepialstwo potraktuje zatem jako spaczenie zawodowe;-)Tylko w ten
                            > sposob moge wybaczyć brak taktu prosze pana:-)

musze zajrzec do mojego slowniczka i sprawdzic definicje 'taktu'. ty 'takt'
                            rozpatrujesz w kategoriach tego FORUM?
                            no to teraz mam jescze cudownieszy humor:))
                            a w ktorym to miejscu zabraklo mi taktu?
                            moje spaczenie zawodowe
                            • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:27
                              hahahaha .....chcesz zginać?;-)
                              • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:30
                                nezja napisała:

> hahahaha .....chcesz zginać?;-)

bo zaraz zadzwonie na policje!!!!
                                • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:33
                                  hahahahahha...to zadzwon , a zanim przyjadą mozesz wybrac sobie sposób w jaki
                                  chcesz zginąc;-)Powiedzmy , ze to bedzie twoje ostatnie zyczenie
                                  hehehe.Łaskawam jestem dla Ciebbie - czyz nie?;-)
                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:36
                                    nezja napisała:

> hahahahahha...to zadzwon , a zanim przyjadą mozesz wybrac sobie sposób w jaki
                                    > chcesz zginąc;-)Powiedzmy , ze to bedzie twoje ostatnie zyczenie
                                    > hehehe.Łaskawam jestem dla Ciebbie - czyz nie?;-)

ok! we snie ze starosci zginac:))
                                    • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:43
                                      eeee, to podstep;-)
                                      No dobrze -wygrałeś.Podstepna bestio!..bestyjo tyz piknie brzmi , nie?1 haha;-)
                                      • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:56
                                        nezja napisała:

> eeee, to podstep;-)
                                        > No dobrze -wygrałeś.Podstepna bestio!..bestyjo tyz piknie brzmi , nie?1 haha;-)

mnie to brzmi troche po goralsku:))
                                        ty z gor czy dolin?
                                        • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:11
                                          Z pod samiuskich Tater panoczku ;p;-)...i morze blisko hahahaha;-)
                                          • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:14
                                            ...
                                            znaczy Morskie Oko , miałam napisać ;p)))
                                            • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:21
                                              nezja napisała:

> ...
                                              > znaczy Morskie Oko , miałam napisać ;p)))

morskie oko mowisz? a to, to juz pieknie tam muisz miec.
                                              a jodlowac potrafisz?
                                              ...ale to chyba nie te gory?!
                                              • leziox Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:27
                                                Sie tak Amnezyjka nie ciesz,bo jak ci to szybko nie przejdzie to potem i
                                                elektrowstrzasy nie pomoga w niczym ani wiaderko psychotropow dziennie.
                                                • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:30
                                                  Leziox kochanienki wlasnie na Ciebie czekałam..z zapytaniem czy nie dałbys mi
                                                  jednego wiadereczka , bo cos nie teges ze mna ;-(
                                                  Witaj Lezox:-)
                                              • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:30
                                                Jodłowanie to zdecydowanie nie w tych górach:-)
                                                • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:33
                                                  nezja napisała:

> Jodłowanie to zdecydowanie nie w tych górach:-)

ale podobnie niesie. leziox moglby nam zajodlowac jak juz tu jest.
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:34
                                                    o własnie , ale ja jednak wolałabym nie słuchać jodłowania , nie lubie niestety
                                                    ;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:40
                                                    nezja napisała:

> o własnie , ale ja jednak wolałabym nie słuchać jodłowania , nie lubie niestety
                                                    > ;-)

na zywo, zakropione dobrym niemieckim piwem, brzmi przepieknie!
                                                    wiele rzeczy zakropionych dobrym niemickim piwem brzmi i wyglada
                                                    przepieknie...moze tez dlatego wiele ludzi umawia sie na pierwsze spotkanie
                                                    gdzies w jakiejs knajpie:))
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:43
                                                    No ja niestety , nie pijam piwa moze stad wszystko jakbym barwy mniej
                                                    intensywne miało?!...boshe , cóz to za tok rozumowania ! A kysz haha;-)
                                                    Gftp. nie podpuszczaj mnie;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:48
                                                    nezja napisała:

> No ja niestety , nie pijam piwa moze stad wszystko jakbym barwy mniej
                                                    > intensywne miało?!...boshe , cóz to za tok rozumowania ! A kysz haha;-)
                                                    > Gftp. nie podpuszczaj mnie;-)

tam gdzie dobrze jodluja tylko piwo na to pomaga.
                                                    we francji na ten przyklad, jak ktos nie lubi zawodzenia akordeonu, moze je
                                                    sobie upodobac butelka dobrego wina:))
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:58
                                                    > tam gdzie dobrze jodluja tylko piwo na to pomaga.
                                                    > we francji na ten przyklad, jak ktos nie lubi zawodzenia akordeonu, moze je
                                                    > sobie upodobac butelka dobrego wina:))
                                                    .........
                                                    Widze , ze pan obieżyswiat .Zwyczaje europejskie dobrze zna:-) Moge tylko
                                                    pozazdroscic:-)
                                                    Dziękuje za rozmowe.:-)

pozdr.
                                                    nezja:-)

pa. :-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 00:04
                                                    co to znaczy -dziekuje za rozmowe?
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 16:54

co to znaczy -dziekuje za rozmowe?
                                                    ..............
                                                    Wygogluj sobie;p;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:19
                                                    nezja napisała:

>
                                                    > co to znaczy -dziekuje za rozmowe?
                                                    > ..............
                                                    > Wygogluj sobie;p;-)

tamto pytanie, prosze pania, nie mialo nic wspolnego lingwistyka. to bylo
                                                    pytanie retoryczne. jezeli juz chcialoby sie je jakos tam analizowac, to raczej
                                                    od strony manier czy konwenansu:))
                                                    juz zupelnie nie wiem dlaczego mam sobie golnac?
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:21
                                                    hahahah wygoglować , a nie golnąc ;-))))Ech TY;-)
                                                  • leziox Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:41
                                                    Ja tam dbam o swoje lekarstwa sam,pobierajac je w plynie chmielowym,natomiast
                                                    jesli o rzeczy w stanie sproszkowanym chodzi,musisz zasiegnac porady specjalisty
                                                    w tym kierunku.
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:44
                                                    nie nie nie , ja chce te Twoje kolorowe w wiadereczku hehe;-)
                                                  • leziox Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:46
                                                    No to przybadz do mnie i sama wybierz sobie ilosc i wielkosc wrazen.na odleglosc
                                                    to nawet wrozka nic nie poradzi,lub nawet ktos z lesniczówki.
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:59
                                                    A Leziox jak zwykle wsiąkł .

Pa-Leziox:-)
                                                  • leziox Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 00:11
                                                    Nic nie wsiakl,nic nie wsiakl.Paliwa mi po prostu zabraklo i aby nadal sie
                                                    godnie alkoholizowac móc,musialem isc do garazu i wyciagac z bagaznika
                                                    zapomniane skrzynki z piwem,ktore sie tam walaly w ilosciach przekraczajacych
                                                    logiczne rozumowanie.No ale od przybytku glowa nie boli znaczy...
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 04:14
                                                    wszyscy wsiakli :-}
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 16:57
                                                    >wszyscy wsiakli :-}
                                                    ..........................

Co znaczy 'wsiakli'?;-)))))))

Wyspałeś się ?....po 04:00 no ,no .Masz zdrówko:-)))))
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 16:58
                                                    ...
                                                    a powiedz ," mam CUDNY humor";-)))))))))
                                                  • ppoblocki Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 17:27
                                                    Co to znaczy wsiąkli?;)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:27
                                                    ppoblocki napisał:

> Co to znaczy wsiąkli?;)

napisz cos z sensem poblocki, albo daj se siana.
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:30
                                                    nezja napisała:

> ...
                                                    > a powiedz ," mam CUDNY humor";-)))))))))

ostroznie, ostroznie nezja; to sa rewiry, w ktore ja sie nie daje wciagac.
                                                    moj humor dzisiaj...lepiej nie pytaj.
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:32
                                                    CuDNY -powiedz no;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:24
                                                    nezja napisała:

> >wszyscy wsiakli :-}
                                                    > ..........................
                                                    >
                                                    > Co znaczy 'wsiakli'?;-)))))))
                                                    >
                                                    > Wyspałeś się ?....po 04:00 no ,no .Masz zdrówko:-)))))

'wsiakli' -spytaj kolegi lezia.
                                                    04:00 dla mnie to pestka!:)) moge jeszcze dluzej siedziec. spanie? leonardo da
                                                    vinci sypial po dwadziescia minut:)))
                                                    popraw ta swoja interpunkcje bo oczy bola czytac:))!!
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:28
                                                    Znowu się przyszedłes czepiac?;-(

Zamknij oczy i nie czytaj.Zawsze mozesz zamknąc oczy i nie czytać .Pozdrawiam
                                                    zatem i juz Twych oczów nie męcze.
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:30
                                                    ...widzisz? stresu sie nabawiłam przez Ciebie heheh i się powtarzam ;p;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:31
                                                    nezja napisała:

> ...widzisz? stresu sie nabawiłam przez Ciebie heheh i się powtarzam ;p;-)

jeszcze nie spisz??
                                                    jutro poniedzialek.
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:33
                                                    Nie śpie , miałam ochote Ciebie zadreczyc;p;-)))...interpunkcją;p;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:35
                                                    nezja napisała:

> Nie śpie , miałam ochote Ciebie zadreczyc;p;-)))...interpunkcją;p;-)

no to wymysl cos oryginalnego! cos zapierajocego dech!!!
                                                    nia tam takie -kreska tu, a moze tam!
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:37
                                                    Trwam w szoku jeszcze , moze 'nauczyciel'pokze co potrafi?;-)))
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:38
                                                    rz*;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:42
                                                    nezja napisała:

> rz*;-)
                                                    a widzisz, juz cos sie ruszylo.
                                                    a strzalke umiesz narysowac?
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:45
                                                    .... a Ty 'nastrÓj'-umiesz napisac?.

• gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:40
                                                    nezja napisała:

> Trwam w szoku jeszcze , moze 'nauczyciel'pokze co potrafi?;-)))

to nie szok, to towarzyskie 'przeciaganie liny'.
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:42
                                                    Moge być przegraną;-)

...a przegrani dostają nagrode - pocieszenia;-D
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:47
                                                    nezja napisała:

> Moge być przegraną;-)
                                                    >
                                                    > ...a przegrani dostają nagrode - pocieszenia;-D

czy ty slyszysz jak to brzmi -nagroda pocieszenia!
                                                    powiedz -bez laski!!!
                                                    ...wyszla mi z tego 'laska'. tez dobra nagroda:))
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:51
                                                    > ...wyszla mi z tego 'laska'. tez dobra nagroda:))
                                                    ..................
                                                    przyda sie Tobie na twą upragnioną starosc .POdepszesz sie laską idąc do
                                                    łózka .Twoje marzenie sie spełni;p;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:54
                                                    nezja napisała:

> > ...wyszla mi z tego 'laska'. tez dobra nagroda:))
                                                    > ..................
                                                    > przyda sie Tobie na twą upragnioną starosc .POdepszesz sie laską idąc do
                                                    > łózka .Twoje marzenie sie spełni;p;-)

kazdy pragnie starosci:)))
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:56
                                                    >kazdy pragnie starosci:)))

A gdzie to wyczytałeś ? W swoich belfrowskich knigach?;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:44
                                                    ---------------------------------\
                                                    ----------------------------------\
                                                    -----------------------------------\
                                                    ------------------------------------\
                                                    -------------------------------------\
                                                    --------------------------------------\
                                                    ---------------------------------------\
                                                    ---------------------------------------/
                                                    --------------------------------------/
                                                    -------------------------------------/
                                                    ------------------------------------/
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:46
                                                    Dziecinniejesz?
                                                    Moze chcesz wiadereczko i foremki?;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:49
                                                    nezja napisała:

> Dziecinniejesz?
                                                    > Moze chcesz wiadereczko i foremki?;-)

ty nezja idz spac:))) bo jutro, ba jutro, dzisiaj bedzie lepszy dzien:)))
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:51
                                                    ty nie patrz na mnie, bo ja tu moge buszowac do osmej rano, bez przerwy:)))
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:55
                                                    To fajnie , zdązą Tobie piasek do piaskownicy dowiesc;p;-)Wiaderko juz masz!

ps: masz racje , forma mi spadła .Pyskówka mi nie wychodzi.;-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:57
                                                    nezja napisała:

> To fajnie , zdązą Tobie piasek do piaskownicy dowiesc;p;-)Wiaderko juz masz!
                                                    >
                                                    > ps: masz racje , forma mi spadła .Pyskówka mi nie wychodzi.;-)

u mnie dopiero 16:00 :)))
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:00
                                                    Czyli powinienes miec bardziej trafne riposty , co z Tobą -chłopie heheh;-)))
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:03
                                                    nezja napisała:

> Czyli powinienes miec bardziej trafne riposty , co z Tobą -chłopie heheh;-)))

jakie riposty?

• nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:07
                                                    gftp - powiedz CUDNY-nastrój :-)
                                                    No powiedz prosze bedzie mi sie smacznie smało :-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:12
                                                    nezja napisała:

> gftp - powiedz CUDNY-nastrój :-)
                                                    > No powiedz prosze bedzie mi sie smacznie smało :-)

to juz lepiej idz smac:))
                                                    milych snow.
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:15
                                                    Jestes nie grzeczny , sam widzisz;-(
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:18
                                                    nezja napisała:

> Jestes nie grzeczny , sam widzisz;-(

popatrz na zegarek.
                                                    troszcze sie o ciebie; mysle, ze bedziesz jutro niewyspana:))
                                                    to sie u ciebie nazywa -niegrzeczny?
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:29
                                                    nezja napisała:

> Jestes nie grzeczny , sam widzisz;-(

popatrz na zegarek.
                                                    troszcze sie o ciebie; mysle, ze bedziesz jutro niewyspana:))
                                                    to sie u ciebie nazywa -niegrzeczny?
                                                    ..........................
                                                    ...
                                                    i jeszcze cynik do tego!;p;-)
                                                    Miłego dnia .:-)
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:35
                                                    nezja napisała:

> nezja napisała:
                                                    >
                                                    > > Jestes nie grzeczny , sam widzisz;-(
                                                    >
                                                    > popatrz na zegarek.
                                                    > troszcze sie o ciebie; mysle, ze bedziesz jutro niewyspana:))
                                                    > to sie u ciebie nazywa -niegrzeczny?
                                                    > ..........................
                                                    > ...
                                                    > i jeszcze cynik do tego!;p;-)
                                                    > Miłego dnia .:-)

:))
                                                  • gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:06
                                                    nezja napisała:

> Czyli powinienes miec bardziej trafne riposty , co z Tobą -chłopie heheh;-)))

chcesz powiedziec, ze bycie grzecznym mi nie wychodzi?
                                                  • nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:09
                                                    gftp napisał:

> nezja napisała:
                                                    >
                                                    > > Czyli powinienes miec bardziej trafne riposty , co z Tobą -chłopie heheh
                                                    > ;-)))
                                                    >
                                                    > chcesz powiedziec, ze bycie grzecznym mi nie wychodzi?

....................................
                                                    :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka