nezja 14.07.06, 11:21 a Wy? Prawie mnie moj wlasny śmiech wczoraj nie wykonczył , echhhhhh;-))) Dzień dobry-kochani:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamqm Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 12:03 jestem lepsza - zawsze mam cudny humor :D bo po co mam rozpaczac ze mi super czlonio za ocean wyjechal i nie wroci wiecej, po co narzekac na monotonicznosc zycia mego i upaly dzieki ktorym mozg mi do polowy wyparowal.. nie wazne, ze wszyscy nad morzem wieczorami w tawernach chlodne piwko pija, kiedy ja sama w komnacie zostalam i... nadal w humorze dopisujacym :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 12:13 moze w szoku jakims jestes?!-wstrzasneła bym Tobą , ale wole -nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamqm Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 12:52 w szoku? mozliwe, ale lepiej byc w szoku i miec dobry humor niz yy cos innego :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 21:41 widzę nezyjko, że sama zmywasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 16:18 tyshh mam humoreQ niczego sobie ;) całkiem optymalny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 16:36 Ja także:-))))))))))))))))) Mam świetny humor, echhhh:-)))))) Urlopik od jutra i wspaniały wypoczynek mnie czeka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 17:06 ja jak wiesz...zaczynam w niedziele ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Ech - cudny mam dziś humor 14.07.06, 17:39 Wiem, wiem :DD W sumie będziemy "razem" urlopowały:))))))) I nawet będziesz blisko mnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:29 Jeśli masz dobry humor, to może zrobisz mi coś do żarcia i posprzątasz mi mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:35 Aa..jeśli się ma dobry humor to zawsze trzeba się brać za sprzątanie? Mi to raczej psuje humor, a wole go mieć jak najwięcej :D Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:37 To nie tak. Nezyjka ma dobry humor, więc mi posprząta. Ja mam dobry humor i przy nim zostanę. Nie wiem, czy kumasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:45 jeśli tak, to co możesz dla mnie zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 20:52 Tapierwsza , grabisz sobie ;-))) ...a humor poszedł ...w las.Wiec skoro teraz Ty masz humor to zróbmy z niego pozytek i pozmywaj w mojej kuchni ...skoro jak mowisz humor na to trzeba ;- );pppp Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:05 Rozumiem, ale nie mam dobrego humoru :( :P Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:10 pogubiłam sie .To ppoblocki jak mniemam do tejpierwszej , tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:19 Tak, tak..sorki, to była odpowiedź dla niej .. Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:28 nie wkurzaj mnie, co to znaczy nie mam dobrego humoru? Idź do sklepu i kup kilogram. Może na chwilę wystarczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 21:36 hehe.. Jak to mówi mój stary przyjaciel. "Wężyk się robisz" .. noo..może początkowo "jaszczurka".. a co to znaczy, to może kiedyś powiem ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:14 Powiedzmy - że jesteś skorpion;) (nie mówię o znaku zodiaku, możliwe, że Tobie tak, dlatego troche żeśmy się nie zrozumieli..) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:18 jestem skorpionem i mówię o znaku zodiaku hiehiehieheieiee:) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:24 Nie rób mi scen przy ludziach, dobrze? :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:26 wiesz co...P..??? ...A wiesz co teraz zrobię? Pójdę pod prysznic a Ty się możesz obejść smakiem o!;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:29 Pff..dobrze, ale powiedz mi co to ma za smak ? hehe.. chodzi Ci o to, że mogę żałować, że pod [moim] prysznicem nie ma tejpierwszej, czy, ze wogle nie będę akurat w tej chwili pod prysznicem? Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:33 Odchodzę na wieki w milczeniu pogrążona w głębokim smutku. A z tym smakiem to nie wiem co masz na myśli;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:36 O jaki smak chodzi, to ja powinienem wpierw spytać się Ciebie, nieprawdaż? Nie odchodź..kto będzie tą pierwszą na naszym forum? Trzeba będzie znaleźć tą..drugą :P Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:39 Nie wiem kto kogo powinien zapytać pierwszy:):):) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:41 Przecież jako pierwsza (o czym nawet mówi Twój nick, ha! ha!) napisałaś coś o smaku, że będę mógl się tylko obejść smakiem. WYGRAŁEM!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:44 O NIE!!!! NIE WYGRAŁEŚ! Nie zgadzam sie z Tobą. Dziś śpisz na wycieraczce o! Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:46 NIE! Na tym forum nie ma miejsca dla nas dwóch! P.s - A Ty śpisz w łóżku! Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:48 Tak ja śpię w wygodnym łóżku! A Ty sobie idź precz! Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:52 Dobrze..będę tylko czekał na chwilę kiedy zaśniesz, a wtedy.. poskarże się mamusi. A ONA PRZYJDZIE I BĘDZIESZ MIAŁĄ WOJNE NA PODUSZKI! Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:54 Grrrrrrr. No dobra, koniec wojny. Przytul mnie i dobranoc* Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:56 Pod jednym warunkiem: mogę spać na kanapie w salonie?? PROSZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:57 Nie Kochanie, dziś śpimy razem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 22:59 Naprawdę? Ale..czy dasz mi choć malutki skrawek kołdry? Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: cześć nezyjko;) 14.07.06, 23:01 Dobrze..czekaj, zadzwonię po adwokata, zobaczymy co on odpowie! Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 18:27 Wspaniały/bardzo dobry humor. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 18:42 Wspaniały, bardzo dobry ...cos co wypływa z samego srodka Ciebie , coś wyjątkowo pozytywnego ,co sprawia ze sie chcesz smiać , nic nie jest w stanie tego Ci odebrać w tym momencie ....w tym momencie ...to wlasnie znaczy CUDNY nastrój zwany humorem .Paniał?;-) definicje PODŁEGO nastroju zwanego humorem tez chcesz?...bo jestem na czasie z nim ...chcesz?;p;-( no co?! - kobieta zmienna jest ;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 18:50 hehe..ojj..nezja,nezja..poczekamy jeszcze 10 minut, to napewno napiszesz nam co to znaczy mieć humor "normalny" .. hehe.. pzdr.;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 19:30 humor "normalny" nie warty komentarza ....szara barwa jak monotonia w zyciu . Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 18:53 >to wlasnie znaczy CUDNY nastrój zwany humorem .Paniał?;-)< nie bardzo rozumie co znaczy PANIAL, ale mam wrazenie, ze pochodzi z tego samego slownika co CUDNY. ja czasami miewam CUDOWNE nastroje; tak jak teraz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 19:24 gftp- lubi czepiać sie , ładnie to tak?! Cudny - cudowny paniał -zrozumiał. Kapisi?!;p hahahahaha;-)))) Ty się mnie nie czepiać , bo ja byc małe murzyniatko i się zamknac w sobie jak Ty być dla mnie taki niedobry hehehhe;-) Rozsmieszyłeś mnie ...ale jak mniemam to czysty przypadek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 19:46 nezja napisała: > gftp- lubi czepiać sie , ładnie to tak?! > > Cudny - cudowny > paniał -zrozumiał. > > Kapisi?!;p hahahahaha;-)))) > > Ty się mnie nie czepiać , bo ja byc małe murzyniatko i się zamknac w sobie jak > > Ty być dla mnie taki niedobry hehehhe;-) > Rozsmieszyłeś mnie ...ale jak mniemam to czysty przypadek;-) jak bym 'smnial' sie czepiac. mam nadzieje, ze nie zepsulem ci humoru:)) chociaz z cudami roznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:00 A co Wy tak definicje przerabiacie he?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:04 On mnie uczy poprawnej polszczyzny ;-D ps: melduje , kuchnia błyszczy:-D Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:07 hahahahahahaa! Bardzo ładnie! Nauczyciel? Eeeeeeeee nie warto sobie nim głowy zawracać, oni mało zarabiają;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:09 Wstydz sie , wiedza to potega ;p;-))) Moze mnie uczyc nie mam nie przeciwko:-))) Nauka i terapia smiechem jest oki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:11 Hehehehee nauczyciel.... Ciekawe co potrafi;) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:13 Czy pani lepiej się już czuje?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:13 nezyjka się czuje wspaniale, ma osobistego nauczyciela;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:18 Neiciu , juz jakby;-))) . Tapierwsza , cos mi sie zdaje ze nauczyciel -zwiał ;-) Mozemy błedy robic heheh;-))..mo"rz"emy nawet rz(ż)ekłabym hehhe i slangiem jechac tyż;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:20 szkoda mi tego nauczyciela, miałam na niego ochotę;) Już nawet się zastanawiałam jak Ci go odbić;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:23 Alez na cóz było sie tak zastanawiac , ja nawet w kolejce nie stałam , jest Twój :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:24 Dajesz mi coś nienamacalnego, przecież już go nie ma;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 20:03 a wiesz co znaczy kapisi?...bo sie na tłumaczenie nastawiłam , wać panie .No ale tak czy siam ( hahah )" smniem mniemać "ześ czepialski jest , a to nie godzi się ;p;-) Gdzie tu cud?...choc mówią , ze sie zdarzają to nie do konca nalezy w nie wierzyc ;p;-) A humoru nie mozna popsuc jak go nie ma ;p;-)...ale faktem jest , ze ...hehe murzyniatko się usmiało:-) ...gdzie teraz bład zrobiłam ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 21:27 nezja napisała: > a wiesz co znaczy kapisi?...bo sie na tłumaczenie nastawiłam , wać panie .No > ale tak czy siam ( hahah )" smniem mniemać "ześ czepialski jest , a to nie > godzi się ;p;-) > > Gdzie tu cud?...choc mówią , ze sie zdarzają to nie do konca nalezy w nie > wierzyc ;p;-) > A humoru nie mozna popsuc jak go nie ma ;p;-)...ale faktem jest , ze ...hehe > murzyniatko się usmiało:-) > > ...gdzie teraz bład zrobiłam ?:-) drobiazg: interpunkcje zle stawiasz:) 'znak' stawia sie zaraz po wyrazie, a potem robi sie 'przerwe'. tylko tyle. jeszcze jeden logiczny 'pomylek': humor podobnie jak nastruj i pogoda zawsze jest. utarlo sie mowic: nie ma dzisiaj pogody! a pogoda...zawsze jest!!! i takim to optymistycznym akcentem,...odczepiam sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 21:44 Sadzac po wypowiedziach wczesniejszych , sądzić mogłam ze pojete to dla ciebie ze chodzi o zly nastroj...no coz -pomylilam sie. Niby taki jestes bystry , a jednak nie do konca ;-)))To cieszy " nauczycielu " Powiedasz " nastr"u"j ? Ech ;-) Człowiek uczy sie przez cale zycie .Niby mu sie wydaje , ze wie , a jednak prosze ...male potknięcie?!;-) pozd. nezja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:04 ... potykam sie, ale tylko tak zeby nikt tego nie slyszal:)) duzo lepiej wychodze w rozmowach przy dobrej kawie. ale, mozesz powiedziec, ze interpunkcji tez w rozmowie nie widac. co do humoru -od poczatku byla mowa o CUDNYM humorze; ale to juz przypomina dzielenie wlosa na..., na ile to sie kiedys dzielilo wlos??? chyba na cztery. nauczycielu? myslalem, ze tego nie widac na odleglosc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:13 Ja juz nawet zapomniałam kto włos zaczął dzielić;p;-) ...ale Ty napewno pamietasz;-) ps: Twoje czepialstwo potraktuje zatem jako spaczenie zawodowe;-)Tylko w ten sposob moge wybaczyć brak taktu prosze pana:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:14 ... po kropce zaczynaj zdanie z wielkiej litery hahahaha;-) Przepraszam juz nie bede:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:17 to ostatnie mi sie podoba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:29 nezja napisała: > Zartowałam ;p;-) ja tez nie traktuje tego wszystkiego powaznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:34 tia...teraz to nie na powaznie , a wczesniej krzyczałes wręcz 'Nezja do szkoły';p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:25 nezja napisała: > Ja juz nawet zapomniałam kto włos zaczął dzielić;p;-) > > > ...ale Ty napewno pamietasz;-) > ps: Twoje czepialstwo potraktuje zatem jako spaczenie zawodowe;-)Tylko w ten > sposob moge wybaczyć brak taktu prosze pana:-) musze zajrzec do mojego slowniczka i sprawdzic definicje 'taktu'. ty 'takt' rozpatrujesz w kategoriach tego FORUM? no to teraz mam jescze cudownieszy humor:)) a w ktorym to miejscu zabraklo mi taktu? moje spaczenie zawodowe Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:27 hahahaha .....chcesz zginać?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:30 nezja napisała: > hahahaha .....chcesz zginać?;-) bo zaraz zadzwonie na policje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:33 hahahahahha...to zadzwon , a zanim przyjadą mozesz wybrac sobie sposób w jaki chcesz zginąc;-)Powiedzmy , ze to bedzie twoje ostatnie zyczenie hehehe.Łaskawam jestem dla Ciebbie - czyz nie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:36 nezja napisała: > hahahahahha...to zadzwon , a zanim przyjadą mozesz wybrac sobie sposób w jaki > chcesz zginąc;-)Powiedzmy , ze to bedzie twoje ostatnie zyczenie > hehehe.Łaskawam jestem dla Ciebbie - czyz nie?;-) ok! we snie ze starosci zginac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:43 eeee, to podstep;-) No dobrze -wygrałeś.Podstepna bestio!..bestyjo tyz piknie brzmi , nie?1 haha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 22:56 nezja napisała: > eeee, to podstep;-) > No dobrze -wygrałeś.Podstepna bestio!..bestyjo tyz piknie brzmi , nie?1 haha;-) mnie to brzmi troche po goralsku:)) ty z gor czy dolin? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:11 Z pod samiuskich Tater panoczku ;p;-)...i morze blisko hahahaha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:14 ... znaczy Morskie Oko , miałam napisać ;p))) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:21 nezja napisała: > ... > znaczy Morskie Oko , miałam napisać ;p))) morskie oko mowisz? a to, to juz pieknie tam muisz miec. a jodlowac potrafisz? ...ale to chyba nie te gory?! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:27 Sie tak Amnezyjka nie ciesz,bo jak ci to szybko nie przejdzie to potem i elektrowstrzasy nie pomoga w niczym ani wiaderko psychotropow dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:30 Leziox kochanienki wlasnie na Ciebie czekałam..z zapytaniem czy nie dałbys mi jednego wiadereczka , bo cos nie teges ze mna ;-( Witaj Lezox:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:30 Jodłowanie to zdecydowanie nie w tych górach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:33 nezja napisała: > Jodłowanie to zdecydowanie nie w tych górach:-) ale podobnie niesie. leziox moglby nam zajodlowac jak juz tu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:34 o własnie , ale ja jednak wolałabym nie słuchać jodłowania , nie lubie niestety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:40 nezja napisała: > o własnie , ale ja jednak wolałabym nie słuchać jodłowania , nie lubie niestety > ;-) na zywo, zakropione dobrym niemieckim piwem, brzmi przepieknie! wiele rzeczy zakropionych dobrym niemickim piwem brzmi i wyglada przepieknie...moze tez dlatego wiele ludzi umawia sie na pierwsze spotkanie gdzies w jakiejs knajpie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:43 No ja niestety , nie pijam piwa moze stad wszystko jakbym barwy mniej intensywne miało?!...boshe , cóz to za tok rozumowania ! A kysz haha;-) Gftp. nie podpuszczaj mnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:48 nezja napisała: > No ja niestety , nie pijam piwa moze stad wszystko jakbym barwy mniej > intensywne miało?!...boshe , cóz to za tok rozumowania ! A kysz haha;-) > Gftp. nie podpuszczaj mnie;-) tam gdzie dobrze jodluja tylko piwo na to pomaga. we francji na ten przyklad, jak ktos nie lubi zawodzenia akordeonu, moze je sobie upodobac butelka dobrego wina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:58 > tam gdzie dobrze jodluja tylko piwo na to pomaga. > we francji na ten przyklad, jak ktos nie lubi zawodzenia akordeonu, moze je > sobie upodobac butelka dobrego wina:)) ......... Widze , ze pan obieżyswiat .Zwyczaje europejskie dobrze zna:-) Moge tylko pozazdroscic:-) Dziękuje za rozmowe.:-) pozdr. nezja:-) pa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 00:04 co to znaczy -dziekuje za rozmowe? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 16:54 co to znaczy -dziekuje za rozmowe? .............. Wygogluj sobie;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:19 nezja napisała: > > co to znaczy -dziekuje za rozmowe? > .............. > Wygogluj sobie;p;-) tamto pytanie, prosze pania, nie mialo nic wspolnego lingwistyka. to bylo pytanie retoryczne. jezeli juz chcialoby sie je jakos tam analizowac, to raczej od strony manier czy konwenansu:)) juz zupelnie nie wiem dlaczego mam sobie golnac? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:21 hahahah wygoglować , a nie golnąc ;-))))Ech TY;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:41 Ja tam dbam o swoje lekarstwa sam,pobierajac je w plynie chmielowym,natomiast jesli o rzeczy w stanie sproszkowanym chodzi,musisz zasiegnac porady specjalisty w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:44 nie nie nie , ja chce te Twoje kolorowe w wiadereczku hehe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:46 No to przybadz do mnie i sama wybierz sobie ilosc i wielkosc wrazen.na odleglosc to nawet wrozka nic nie poradzi,lub nawet ktos z lesniczówki. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 15.07.06, 23:59 A Leziox jak zwykle wsiąkł . Pa-Leziox:-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 00:11 Nic nie wsiakl,nic nie wsiakl.Paliwa mi po prostu zabraklo i aby nadal sie godnie alkoholizowac móc,musialem isc do garazu i wyciagac z bagaznika zapomniane skrzynki z piwem,ktore sie tam walaly w ilosciach przekraczajacych logiczne rozumowanie.No ale od przybytku glowa nie boli znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 16:57 >wszyscy wsiakli :-} .......................... Co znaczy 'wsiakli'?;-))))))) Wyspałeś się ?....po 04:00 no ,no .Masz zdrówko:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 16.07.06, 16:58 ... a powiedz ," mam CUDNY humor";-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:27 ppoblocki napisał: > Co to znaczy wsiąkli?;) napisz cos z sensem poblocki, albo daj se siana. Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:30 nezja napisała: > ... > a powiedz ," mam CUDNY humor";-))))))))) ostroznie, ostroznie nezja; to sa rewiry, w ktore ja sie nie daje wciagac. moj humor dzisiaj...lepiej nie pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:24 nezja napisała: > >wszyscy wsiakli :-} > .......................... > > Co znaczy 'wsiakli'?;-))))))) > > Wyspałeś się ?....po 04:00 no ,no .Masz zdrówko:-))))) 'wsiakli' -spytaj kolegi lezia. 04:00 dla mnie to pestka!:)) moge jeszcze dluzej siedziec. spanie? leonardo da vinci sypial po dwadziescia minut:))) popraw ta swoja interpunkcje bo oczy bola czytac:))!! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:28 Znowu się przyszedłes czepiac?;-( Zamknij oczy i nie czytaj.Zawsze mozesz zamknąc oczy i nie czytać .Pozdrawiam zatem i juz Twych oczów nie męcze. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:30 ...widzisz? stresu sie nabawiłam przez Ciebie heheh i się powtarzam ;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:31 nezja napisała: > ...widzisz? stresu sie nabawiłam przez Ciebie heheh i się powtarzam ;p;-) jeszcze nie spisz?? jutro poniedzialek. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:33 Nie śpie , miałam ochote Ciebie zadreczyc;p;-)))...interpunkcją;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:35 nezja napisała: > Nie śpie , miałam ochote Ciebie zadreczyc;p;-)))...interpunkcją;p;-) no to wymysl cos oryginalnego! cos zapierajocego dech!!! nia tam takie -kreska tu, a moze tam! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:37 Trwam w szoku jeszcze , moze 'nauczyciel'pokze co potrafi?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:42 nezja napisała: > rz*;-) a widzisz, juz cos sie ruszylo. a strzalke umiesz narysowac? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:45 .... a Ty 'nastrÓj'-umiesz napisac?. Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:40 nezja napisała: > Trwam w szoku jeszcze , moze 'nauczyciel'pokze co potrafi?;-))) to nie szok, to towarzyskie 'przeciaganie liny'. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:42 Moge być przegraną;-) ...a przegrani dostają nagrode - pocieszenia;-D Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:47 nezja napisała: > Moge być przegraną;-) > > ...a przegrani dostają nagrode - pocieszenia;-D czy ty slyszysz jak to brzmi -nagroda pocieszenia! powiedz -bez laski!!! ...wyszla mi z tego 'laska'. tez dobra nagroda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:51 > ...wyszla mi z tego 'laska'. tez dobra nagroda:)) .................. przyda sie Tobie na twą upragnioną starosc .POdepszesz sie laską idąc do łózka .Twoje marzenie sie spełni;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:54 nezja napisała: > > ...wyszla mi z tego 'laska'. tez dobra nagroda:)) > .................. > przyda sie Tobie na twą upragnioną starosc .POdepszesz sie laską idąc do > łózka .Twoje marzenie sie spełni;p;-) kazdy pragnie starosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:56 >kazdy pragnie starosci:))) A gdzie to wyczytałeś ? W swoich belfrowskich knigach?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:44 ---------------------------------\ ----------------------------------\ -----------------------------------\ ------------------------------------\ -------------------------------------\ --------------------------------------\ ---------------------------------------\ ---------------------------------------/ --------------------------------------/ -------------------------------------/ ------------------------------------/ Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:46 Dziecinniejesz? Moze chcesz wiadereczko i foremki?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:49 nezja napisała: > Dziecinniejesz? > Moze chcesz wiadereczko i foremki?;-) ty nezja idz spac:))) bo jutro, ba jutro, dzisiaj bedzie lepszy dzien:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:51 ty nie patrz na mnie, bo ja tu moge buszowac do osmej rano, bez przerwy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:55 To fajnie , zdązą Tobie piasek do piaskownicy dowiesc;p;-)Wiaderko juz masz! ps: masz racje , forma mi spadła .Pyskówka mi nie wychodzi.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 00:57 nezja napisała: > To fajnie , zdązą Tobie piasek do piaskownicy dowiesc;p;-)Wiaderko juz masz! > > ps: masz racje , forma mi spadła .Pyskówka mi nie wychodzi.;-) u mnie dopiero 16:00 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:00 Czyli powinienes miec bardziej trafne riposty , co z Tobą -chłopie heheh;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:03 nezja napisała: > Czyli powinienes miec bardziej trafne riposty , co z Tobą -chłopie heheh;-))) jakie riposty? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:07 gftp - powiedz CUDNY-nastrój :-) No powiedz prosze bedzie mi sie smacznie smało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:12 nezja napisała: > gftp - powiedz CUDNY-nastrój :-) > No powiedz prosze bedzie mi sie smacznie smało :-) to juz lepiej idz smac:)) milych snow. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:15 Jestes nie grzeczny , sam widzisz;-( Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:18 nezja napisała: > Jestes nie grzeczny , sam widzisz;-( popatrz na zegarek. troszcze sie o ciebie; mysle, ze bedziesz jutro niewyspana:)) to sie u ciebie nazywa -niegrzeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:29 nezja napisała: > Jestes nie grzeczny , sam widzisz;-( popatrz na zegarek. troszcze sie o ciebie; mysle, ze bedziesz jutro niewyspana:)) to sie u ciebie nazywa -niegrzeczny? .......................... ... i jeszcze cynik do tego!;p;-) Miłego dnia .:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:35 nezja napisała: > nezja napisała: > > > Jestes nie grzeczny , sam widzisz;-( > > popatrz na zegarek. > troszcze sie o ciebie; mysle, ze bedziesz jutro niewyspana:)) > to sie u ciebie nazywa -niegrzeczny? > .......................... > ... > i jeszcze cynik do tego!;p;-) > Miłego dnia .:-) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gftp Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:06 nezja napisała: > Czyli powinienes miec bardziej trafne riposty , co z Tobą -chłopie heheh;-))) chcesz powiedziec, ze bycie grzecznym mi nie wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co to jest - CUDNY humor? 17.07.06, 01:09 gftp napisał: > nezja napisała: > > > Czyli powinienes miec bardziej trafne riposty , co z Tobą -chłopie heheh > ;-))) > > chcesz powiedziec, ze bycie grzecznym mi nie wychodzi? .................................... :-) Odpowiedz Link Zgłoś