Dodaj do ulubionych

HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!)

10.02.03, 10:48
Poniewaz Tygi jest chory i w chwili obecnej usmierca biedna pania doktor
prezentujac przed nia wlasną, watpliwej jakosci mase miesniowa, zakladam
ZASTEPCZO! nowe wrzosowisko do czasu jego powrotu czyli do nastepnego
poniedzialku-tak mi przynajmniej zeznal.
Zapraszam serdecznie na grzanca kazdego kto ma ochote:))

szakira w wirtualnej krainie czarow...
Obserwuj wątek
    • robsonick Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 10:54
      Hymmm grzańca nie odmowie a i w towarzystwie milusiej szakirki chetnie czas
      milo spedze ;)))
    • Gość: _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) IP: *.samorzad.pw.edu.pl / 10.15.1.* 10.02.03, 10:56
      Tygrys straszy pania doktor, to ja Was postrasze moim rozwlaonym gardlem,
      ochydnie zoltym jezorem...
      Czy ktos chce buziaczka na dziendobry? :)
      • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 10:59
        witam Panow:)

Rob, wiedzialam, ze na slowo "grzaniec" wylonisz sie z krzakow:))

Gruszek, schowaj jezor:)
        • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:17
          a ja zre rybe wedzona:P chce ktos buziaka?:)
        • Gość: _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) IP: *.samorzad.pw.edu.pl / 10.15.1.* 10.02.03, 11:23
          Nie pozbedziecie sie go tak latwo, hehe. Jest zolciuchny-zielonkawy, jak prawie
          dojrzaly banan:).

Empek: rodzine konsumowac na sniadanie - a fe!
          • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:26
            sorry gregory, nie wiedzialem ze to twoja:P
            • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:33
              Ostatniego brata mi zzarles. Swojej rodziny nie chcesz, bo lepszy wedzony losos
              niz przegnila makrela(a zaczelo sie od glowy...). Aby juz uniknac
              niejednoznacznosci i kontynuowania tego sporu: ryba wedzona oznacza moja
              rodzine, a przegnila Twoja.
              Pojedynek na jezyki? Czemu nie. :ppp
              • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:36
                hehe, twoja stara siedzi mi na zoladku, bede rzygal! :P
                • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:41
                  Przestraszyla sie, ze skonsumowal ja niezly prymityw, dla ktorego wedzony losos
                  jest zbyt duzym, nieosiaglanym w normalnych okolicznosciach, luksusem. Dlaetgo
                  teraz probuje jak najszybciej opuscic wiejski environment, w ktorym sie
                  znalazla. I stara, a po prostu siostrzyczka - byla mlodsza ode mnie.
                  • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:51
                    nie masz pojecia o marketingu, twoja siostre moj brat posuwa, a stara
                    baraszkuje z moim tasiemcem:P :))
                    • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:55
                      Sorry, chyba za glupi jestem, aby zrozumiec, o co chodzi, gdy zgnily leszcz,
                      ktorego zaden kolega nie chce posunac, a kolezanki na jego widok odwracaja sie
                      zatykajac wymownie nos, mowi o marketingu...
                      • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:07
                        no comments, i tak nie zrozumiesz, zbyt glupi jestes:)))
                        • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:14
                          Twoje poziomy madrosci sa dla mnie rzeczywiscie nieosiagalne. Na szczescie nie
                          tylko ja nie potrafie stoczyc sie tak nisko, by zrozumiec Twoje wypociny -
                          "problem" ten gnebi zankomita wiekszosc spoleczenstwa...
                          • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:24
                            przynajmniej dobrze okresliles czyj to jest PROBLEM i kogo gnebi:P :)))

a ja sie moge wylac na all :P :)))
                            • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:26
                              Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, wiec swoim mizernym siusiakiem probujesz
                              robic na innych wrazenie? dziecinny jestes...
                              • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:33
                                ten mizerny gdyby stanal moglby ci oczy wybic:P:)))
                                • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:42
                                  ...Jakbym glowe miedzy Twoimi nogami mocno wtulil, na co nie masz najmniejszych
                                  szans. Nawet tak malutkich, jak twoj majtkowy karzelek, gdy stanie w pelnej
                                  krasie...
                                  • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:07
                                    nie fantazjuj, strzep sobie gruche, a o glowie pomiedzy moimi kolanami
                                    zapomnij... chyba ze chcesz golden shower? :))
                                    • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:12
                                      emperor napisał:

> nie fantazjuj, strzep sobie gruche...

skucha again, cytujac Mathi:)

> ... chyba ze chcesz golden shower? :))

Golden shower? Dwie kropelki i koniec - wiekszego przeplywu twoja rureczka nie
                                      wytrzyma:)). Nie pisze sie na to - nawet bym gabki nie zdazyl zmoczyc.
            • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:35
              Empek, rybka? sorka, ale ja sie nie zglaszam:P

Gruszek
              zolciuchny jak banan? i do tego zielone cos? ło yezooo, do lozka wskakuj ale
              juz!:)
              • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:37
                Poczekam, az z pracy wrocisz, a wtedy razem zrobimy jump pod koldre:)
                • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:46
                  i beda dwa zolte jezory, tak?;)
                  • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:48
                    Dwa napalone, rozgrzane do czerwonosci, plonace ogniem namietnosci, ciala. A
                    zolte jezory beda tylko kontrastujacym dodatkiem do naszych bladych korpusow:)
                    • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:54
                      hahaha, no teraz to naprawde rzygne:))))
                      • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:56
                        tja? to czemu Ci sie tak pysk cieszy, co??:))

Gruszek.....
                        :)
                        • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:32
                          Juz wsiadam w autobus i gnam do Ciebie. Porwe Cie w ramiona uniose wysoko -
                          wzniesiemy sie na szczyty doznan esktatycznych!:)
                          • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:04
                            masz zamiar oderwac sie od ziemi? ja nie mam CC :))
                            • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:09
                              Was ist CC? Czy to jakis romziar, czy co? Od ziemi wirtualnie sie oderwijmy,
                              polecmy tam, gdzie nikt nie rzuca rybami i innymi takimi wyzwiskami, gdzie
                              ptaszki speiwaja grzecznie w oblokach, sloneczko swieci, niczym nie zakryte...
                              • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:19
                                203 CC, mowi Ci to cos?:)

wow, zaczyna sie romantycznie robic, nadstawiam drugie ucho...
                                • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:20
                                  errata: mialo byc 206, ach te palcowki;))
                      • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 11:57

> hahaha, no teraz to naprawde rzygne:))))

napisal empek, wyciskajac sobie przed lustrem tysiecznego wagra ze swojego
                        tylka...
                        • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:10
                          zobaczyl gruszek i przezyl orgazm:)))

_grucha napisał:
                          > napisal empek, wyciskajac sobie przed lustrem tysiecznego wagra ze swojego
                          > tylka...
                          >
                          • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:15
                            Jedynie wybuchnalem dzikim smiechem, widzac wyraz zaparcia na Twojej twarzy. I
                            uwierz mi prosze, orgazm przezywam w ciut inny sposob...
                            • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:26
                              oddajac mocz, ja orgazmu nie przezywam:P :)))

_grucha napisał:

> Jedynie wybuchnalem dzikim smiechem, widzac wyraz zaparcia na Twojej twarzy.
                              I
                              > uwierz mi prosze, orgazm przezywam w ciut inny sposob...
                              • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:27
                                machasz reka jak szalony, az Twoj maly Cie opluje i zwisnie na kilka minut, nim
                                znow wezmiesz go w obroty...
                                • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:38
                                  nie podniecaj sie, do buzi nie dostaniesz:P
                                  • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:06
                                    Na szczescie - choc mnie nie lubisz, resztki milosierdzia wobec mnie mas.
                                    Dzieki ci, o wielki wiejski emperorku:).
                                    • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:11
                                      nie wymiekaj i nie dziekuj, odrobisz w polu:P
                                      brales kiedys pług na spacer? :)))
                          • martucha_ Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 12:18
                            dzizas ludzie, tzn ryby, juz nie moge! buahahaha!!! :)))))))))))))
                            • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:02
                              niezli sa, prawda?:)
                              • Gość: pom Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 10.02.03, 13:09
                                Fajnie piszą te dwa siusiaki.:))
                                A z rybek to najlepsza sardynka - hop i na kanapke.:)))
                                • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:18
                                  zachwyca mnie inwencja tworcza. no i sie dowiedzialam wielu nowych info na
                                  temat tego, co facet moze zrobic drugiemu:))

jako ze ja rybek nie bardzo, to Ci oddaje swoja sardynke:)
                                  • martucha_ Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:22
                                    to jest genialne, chcialabym cos takiego zobaczyc w realu. Gruszek kontra Empik - no no!!
                                • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:21
                                  Z calym szacunkiem dla Pani gustu, ale ryba njlepsza jest zdecydowanie sledz,
                                  bo mozna nim nawet sciac zywoplot...
                                  • Gość: pom Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 10.02.03, 13:30
                                    Śledzia zażeram we wszelkich postaciach, Panie Gruchu. A co do zywopłotu niech
                                    rośnie wysoki, żeby mnie nikt nie śledził...
                                • iwusia Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 10.02.03, 13:28
                                  plusk!!! wskakuje do jeziorka i zamieniam się w groźna murenę. I jak zaraz
                                  spokoju mi tu nie będzie to pożre wszystkich!!!!!!
                                  Synku, Empek!!!! bo przeciągne przez kolano!
                                  ;)
                                  • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 11.02.03, 11:27
                                    Bohatreow? Pradem? Ja sie tak nie bawie - ledwo wrocilas, a juz mnie na kolano
                                    chcesz brac...nawet nie pytam, w jakim celu:)
    • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!)part II 11.02.03, 11:44
      Poniewaz praojciec Tygi sobie zazyczyl to ja kontynuuje te zastepcze heath.
      daje tym samym szanse wszystkim Wrzosowiczom, zeby sie mogli tu wygodnie
      rozsiasc, wziac do jednej lapki po kielonku a do drugiej po udku kurczaczka i
      zaintonowac piesn: hej hej hej sokoly.... wiem, przeginam:))

buzka dla wsiech:))
      • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!)part II 11.02.03, 11:48
        Gwiazdko moja najukochansza, jakim prawem zes cisze lasu, szum drzew, swiergot
        ptakow swoim wyciem zbeszczescila???? :).
        Juz dobrze, przylacze sie do grona trzymaczy kielonkow. Kto dzis nalewa trunki?
        • barthezz Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!)part II 11.02.03, 11:51
          znow bede rzygal, przez was chyba na stale zamontuje kibel przy kompie:P :)))))
          • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!)part II 11.02.03, 11:54
            Lepiej zamontuj sobie kompa w kiblu - to przeciez jest twoja kuchnia sypialnia
            i wszytsko w jednym, zygajacy koprofagu:).
            • barthezz Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!)part II 11.02.03, 11:57
              Nie zgadzam sie z Twoimi pogladami. Ale zarzygam wszystko, bys mial prawo je
              glosic... :)))
              • _grucha Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!)part II 11.02.03, 11:59
                Dzizas, osiagnelismy jakies porozumienie? Z wielka przyjemnoscia przyjme Twoja
                pomoc w krzewieniu tolerancji - ja sie zajme sferami wyzszymi, a Tobie
                pozostawie wiejskie masy. Na pewno dogadasz sie z nimi bez problemu - jak swoj
                ze swoim:)))
          • saqqara o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 11:55
            pax miedzy ciemnote ludzka niose a spiew z moich dudtkow sie wydobywajacy ma
            jedynie ludzi zwolac!!!nie wyploszyc!!!:)))

Gruszku, prosze kielonek i wbij zabki w nozke... kurczaczka!!!:)))

kolego Bzy bzy

ja nie chce zaglebiac sie w techniki Twego rzygania ale zzera mnie, jak masz
            zamiar to robic? z wywieszonym jezorem i usmiechem od ucha do ucha? czy nie
            uwazasz, ze to za duzy zasieg bedzie mialo, co?;)
            • barthezz Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 12:00
              hehe, siekiera, nie wiem czy na 300kilosow dofrunie, ale jezeli chcesz poczuc
              skrzydlo pawia to zapraszam blizej:)
              • saqqara won stad, cholero!!! 11.02.03, 12:01
                trawe depczesz;)
                • barthezz Re: won stad, cholero!!! 11.02.03, 12:03
                  to gdzie sie mam zalatwic?? :)
            • _grucha Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 12:02
              Podaj nzoke, moj kurczaczku;)).
              Brzmienie dudow, w tle wycie z piersiow - atmosfera jak na brejwhart:). podoba
              mi sie tu, chyba na dluzej zostane...
              • barthezz Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 12:06
                co ty cpales? widze ze masz nie zla jazde:)))

Shaki, a dawniej sie burzylas gdy cie kwoka nazwalem, a nizej kolega robi to
                samo, a ty na niego nie gdaczesz .... ko ko ko ko ko :))))

_grucha napisał:

> Podaj nzoke, moj kurczaczku;)).
                > Brzmienie dudow, w tle wycie z piersiow - atmosfera jak na brejwhart:).
                podoba
                > mi sie tu, chyba na dluzej zostane...
              • saqqara Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 12:08
                czy Pan za dokladnie sie za te udko nie zabral, co?;))

brejwhart? mam nadzieje ze nie bedzie powtorki z rozrywki czyli prezentacji
                sily przez szkockich wojownikow: kilty do gory:)))

• barthezz Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 12:14
                  kokokokokoooooo!!! :))) atmosfera jak z Hot Shots:))))
                  • saqqara Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 12:34
                    czego tak gdaczesz? bedzies jajka znosil? i uwazaj, bo jak sie bedziesz tak
                    darl to łeb stracisz:)
                    • barthezz Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 12:39
                      jajek znosil nie bede, dwa wysiaduje:P :)))
                      • saqqara Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 12:50
                        to sa jajka? chyba zbuki!:)
                        • barthezz Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 13:22
                          co ty ostatnio czytalas? "chlopow" ze zarzucasz taka antycznie wiejska
                          polszczyzne??? mow wyraznie, co to "zbuki" ??? :P)
                          • saqqara Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 13:33
                            zbuki-smierdzace jajka, a Ty sciemniales ze rybe jadles, hehehe:)))
                            • emperor Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 13:39
                              tak sobie tlumacz malenka, a takie wyrazenie pierwszy raz slysze, nie wim tez
                              co to znaczy smierdzace jajka, ale slonko, dla wlasnego dobra, zmien swoje
                              dotychczasowe towarzystwo:)))
                              • saqqara Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 14:23
                                myslisz ze u Bzy bzy sa smierdzace jajka a u Empka juz nie? dobre sobie,
                                hahahaha:))
                                • emperor Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 15:23
                                  Szaki, czy ja ci wypominam jak rybka pachniesz??? :)))
                                  • saqqara Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 15:55
                                    ja nie uzywam perfum "rybka" tylko elizabeth arden "the fifth avenue". o!:)
                                    • emperor Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 16:00
                                      wiec moze pot twojej elizabeth pachnie rybka:)) nie wiedzialem ze rajcuje cie
                                      zapach kobiety:P ))))
                                      • saqqara Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 16:04
                                        owszem rajcuje. film "zapach kobiety" byl super, takich facetow juz nie ma.
                                        moze obejrzyj, przyda Ci sie :P
                                        • emperor Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 16:19
                                          jesli chodzi o filmy to ogladalem ostatnio po raz kolejny "szkole uwodzenia",
                                          tez sie przyda, tez sie troche nauczylem, teraz moge sie zalozyc ze przelece
                                          cie do konca biezacego roku:P :)))))))
                                          • gruby_lolek Re: o w morde jeza!!!! znowu???!!!! 11.02.03, 20:31
                                            Te! play it hard jak dobrze oglądałeś szkołe to rok niezbyt miło ci się skończy
                                            hyhyhyhyhyhy..... a jeśli chodzi o zapachy to nie ma to jak świerzy bączuś po
                                            grochówie:)
                                            błeeeeeeekkkkk......o właśnie to mi przypomniało że czegoś w kibelku jeszcze
                                            nie zostawiłem dzisiaj....pryyyyyttttt o właśnie dupa się upomina, Pa!bejbe!
    • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 08:45
      Kochany Pregus nadal jest chory wiec to na mnie spadl obowiazek niesienia
      sztandaru wrzosowego! niose go wiec, chociaz pot zalewa mi oczy a niektorzy
      rzucaja dodatkowe klody pod nogi..

milego dnia wszystkim zycze, tym co tu sa i tym co przyjsc tu nie chca (tak
      tak, drogie Panie, do Was to mowie:)))

ps. Empek
      przeleciec to Ty mozesz, ale odkurzaczem po dywanie !!!;)
      • iwusia Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 10:05
        No sie stawiam i po co tak krzyczec z samego rana ?!! no po co?!!!
        witam:)) zieeeeeeeeeeeewww...........sory:)
        • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 10:12
          ja nie krzycze, ja jeszcze spokojna jestem:))
          witam PAniusię:))
          • iwusia Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 10:14
            paniusię?!!! jakies ekhm cos nie tak?! delikatnie zwróciłam uwage...no!
            wypraszam sobie!
            ;)))))))))))))

ps. a faceci to co jeszcze śpia?! a wynocha z wyrek!!!!!!!!!!!!
            • silvii Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 10:19
              ja nie facet... ale z wyrka tyż mnie już wyrzucili aaa buuuu ;(((( kurna!!! ja
              się chce wyspać kiedyś w końcu!

witam...

;))))
              • iwusia Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 10:25
                No to kawał na rozbudzenie:)))))))

Student na egzaminie ma przedstawic 3 zalety mleka matki. Siedzi i mysli. No
                i wymyslil:
                - Po pierwsze jest w 100% naturalne. Po drugie - jest cieple (nie trzeba
                podgrzewac)... ... i w tym momencie zabraklo mu inwencji. Siedzi, siedzi a
                czas leci.
                Profesor ma juz oceniac, a student w ostatniej chwili wpada na genialny
                pomysl:
                - A po trzecie - ma swietne opakowanie...
                • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 10:31
                  Witam mile kulezanki:)))

ja sie ledwo z lozka zwleklam, jakies chorobsko mnie znowu dopadlo, teraz jest
                  znacznie lepiej, charcze jak gruzlik, zapchany nos, leb mnie tak boli, ze zaraz
                  skocze na chodnik, z 3-go pietra chyba jest sens, co?
                  ;)
                • silvii Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 10:32
                  ;)))))))))))))) mało z krzesła nie spadłam...
                  • iwusia Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 10:52
                    Szaki głowa boli to w d..ie lżej, wiem wiem to głupie ale cholera no co ja moge
                    ci poradzić? tylko jedno: nie skacz plisss!. Poza tym mój szef te jest chory i
                    przyłazi do pracy i pradkuje:( tak więc duzo wskazauje na to że znowu się
                    rozłoże:(
                    Silvi mówie ci nie pij tyle:))))))))
                    • silvii Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 11:10
                      oooo! masz rację! już wiem czemu mi się tak spać kce! nie pamiętam już kiedy
                      jakie pifko piłam... ciągle tylko bez %%% ile można?

nie no super.... podsumowując... jestem już forumową lezbą... i forumową
                      alkoholiczką! jak tak dalej pójdzie... hmm... ;)))))))))))))))))))))
                      • iwusia Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 11:13
                        silvi uważaj bo zostaniesz świętą jeszcze nieopatrznie;)))))))))
                        • silvii Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 11:14
                          hahaha ;))) krową chyba.. ;)))
                          • iwusia Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 11:32
                            ale za to jakie bedziesz miała ładne opakowanie?!!!:)))))))))))
                            • silvii Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 11:50
                              łoo masz! przecież Empek się pogubi z którym już się przywitał a z którym
                              jeszcze nie!!! chyba jakoś kolorami będzie trzeba je oznaczyć....

;)))))))))))))
                              • iwusia Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 12:55
                                nie martw się napewny kazdy z nich dostanie pieszczotliwe imie:))
                                • silvii Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 12.02.03, 13:16
                                  poczekaj... to ile ich ma być? 4? czy więcej... oj! pogubiłam się... ;))))
    • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 09:59
      A ja bede uparcie ciagnac do gory! a co! zeby mi nikt nie powiedzial ze ja
      prosie jestem i nie koncze tego co zaczelam.
      witam na wrzosowisku

szakira zasmarkana
      • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 10:02
        pani juz podziekujemy, pisze do admina zeby usunal ten watek:P
        • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 10:04
          jak Ciebie do tego czasu nie usuneli to i marne szanse na to zeby watek poszedl
          do kosza;)
          • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 10:11
            a mnie to niby za co, tylko do rany przylozyc, pepek FT :P :)))
            • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 10:15
              za niewinnosc:P
              jesli Ty pepek jestes to po diabla sie Biustonoszem nazwales? i po kiego ja Ci
              ten stanik dawalam?!
              • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 10:18
                nie bede ci tego tlumaczyl, ja sie sam nie nazywalem,
                ps: co ty masz taka hustawke nastroju dzisiaj? ciocia nie przyjechala?? :)))
                w moim watku masz odpowiedz na post:))
                • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 10:48
                  bujaj sie!;)
                  i cala rodzina sie na mnie wypiela i nie przyjechala, o!
                  chora jestem i tyle..
                  • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 11:03
                    to widac i sama sie bujaj, do swojej familii cie nie przygarne:P :)))
                    chyba ze wczujesz sie w role kopciuszka:)))))
                    • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 11:43
                      ja do Twojej familii sie nie wczuje nawet za wikt i opierunek plus wysokie
                      doplaty za przyszle straty moralne, ale pomarzyc mozesz.:P
                      • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 11:51
                        ale za nadwornego blazna zawsze etat mozesz znalezc:))))
                        • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 11:54
                          nie bede ci wyrywac tego ostatniego etatu;)
                          • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 11:59
                            licza sie predyspozycje i kompetencje, niech lepsza zwyciezy:))
                            • saqqara Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 12:12
                              emperor napisał:

> licza sie predyspozycje i kompetencje, niech lepsza zwyciezy:))

"LEPSZA"???? Ty naprawde jestes kobieta!!!! o maj gaaad!!!:))

ps. juz jest dawno po konkursie, dlatego masz robote;))
                              • emperor Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!) 13.02.03, 12:15
                                koncze rozmowe w tym watku:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka