japoniec49 26.07.06, 09:34 Wszystkim Aniom i Grażynom najlepsze życzenia, a szczególnie naszej małej angie1313 (kto nie wie, to córka Gohy). Wszystko co najlepsze i najpiękniejsze niech będzie z Tobą. I nie niszcz więcej swojego żółtego maleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamic Re: Dzisiaj Anny 26.07.06, 10:48 Od siebie również przesyłam życzenia wszystkiego naj naj, Aniom i Grażynom tutejszym i poza tutejszym. Tak się składa że moja tesciowa dziś obchodz imieniny i urodziny a ponieważ jest absolutnie zajebista to choć raczej forum nie czyta jej też składam życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
suzi650 Ania 26.07.06, 10:49 jako że mam na imię Anna dziękuję za życzenia. Imienia swojego nie lubię za bardzo, ale w sumie lepsza Anna niż Genowefa lub Kunegunda, więc nei będę grymasić. pozdrawiam wszystkie Anie na forum!! Aneka20! Ciebie też!! Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Dzisiaj Anny 26.07.06, 10:51 Aniom, Aneczkom, Ankom których na forum naprawdę nie brakuje :) wszystkiego najlepsiejszego w dniu ich imienin :D Odpowiedz Link Zgłoś
aprilia33 Re: Dzisiaj Anny 26.07.06, 11:01 Ja też życzę naszym Aniom spełnienia marzeń, zdrowia i wszelkiej pomyślności,zwłaszcza naszej najmłodszej forumowiczce - Angie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamic Re: Dzisiaj Anny 26.07.06, 13:56 Suzi650, Ania to bardzo ładne imię... Moja żona ma Agnieszka, też pięknie, ale córcia, o ile będzie córcia prawdopodobnie dostanie Ania. Zawsze można mieć na imię np. Edmund...:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_ana Re: Dzisiaj Anny 26.07.06, 13:53 dziękuję i pozdrawiam wszystkie zmotoryzowane Anie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_bmw Re: Dzisiaj Anny 26.07.06, 14:27 Dolaczam sie do zyczeń z goracymi usciskami dla wszystkich Ań, Anulek i Aneczek ! Pieknej pogody i kretych szos bez liku zyczę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aneka20 Re: Spóźniona 28.07.06, 13:35 Dzięki bardzo sorki że tak pużno ale dobiero do kompa dotarłam po imieninkach hihi dla Ciebie suzi650 też spóżnione ale szczere życzenia bużka :-) Odpowiedz Link Zgłoś