IP: *.ports.pol.pl 07.05.01, 03:01
AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaabsolutnie i natychmiast
chcialbym poznac kobiecą, niebrzydką, inteligentną, wesolą, cieplą,
samodzielną, wolną, zmyslową, powazną, wrazliwą, uczciwą, lojalną i
normalną kobietę do źycia i wcale nie musi byc blondynką o wymiarach 90/
60/90 niewiele?
Obserwuj wątek
    • Gość: blondynk Re: szukam IP: *.proxy.aol.com 07.05.01, 06:18
      juz mialam ci odpisac,ale jestem blondynka 90/60/90.Szkoda!
      • Gość: mack Re: szukam IP: 212.106.2.* 08.05.01, 02:52
        nie musi...... ,ale moze....no naprawde..alenie moze byc sadystka.
        mack
        • Gość: Olga Re: szukam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 04:14
          Gość portalu: mack napisał(a):

> ...alenie moze byc sadystka.

OK, nie będę się z Ciebie naśmiewać, bo masz jakieś traumatyczne wspomnienia.
          Pewnie pojawi sie tutaj więcej wątków, zatem życzę Ci, abyś z tego chaosu
          wydobył "ten", który zmierza do wiadomego celu. Mówiąc wprost, szukaj a
          znajdziesz.

• Gość: mack Re: szukam IP: 212.106.2.* 09.05.01, 03:00
            Do Olgi,
            dzieki za rade, wlasnie szukam, dzieki za laske ale m ozesz sie nasmiewac,
            to takie miejsce gdzie wszystko wolno, mam nadzieje ze pod ta ironia
            z twojej strony jest to jednak niesmiala proba nawiazania kontaktu
            jesli nie masz traumatycznych wspomnien to pozazdroscic,bo myslalem ze
            kazdy prawiema,
            maciek
            • Gość: Olga Re: szukam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 03:35

> mam nadzieje ze pod ta ironia
              > z twojej strony jest to jednak niesmiala proba nawiazania kontaktu

Widzę, że już zrozumiałeś z kogo się śmieję –z Ciebie. Gratuluję
              spostrzegawczości.
              Muszę Cię rozczarować, ale pod tą ironią nie ma próby nawiązania dalszego
              kontaktu.

P.S.
              A propos “szukaj a znajdziesz” jest taki jeden wątek na tym forum, anons o
              zabawnym tytule, vide “kto szuka ten znajdzie...”

Powodzenia.

• Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 10.05.01, 21:42
                Do OLGI, na tym forum jest mnostwo osob samotnych i szukajacych, pewnie
                smutnych i cierpiacych z tego powodu, zapewne tez wiekszosc ma
                traumatyczne mniej lub bardziej przezycia za soba bo jest to jedna z przyczyn
                dla ktorej sa samotni , wiec co cie smieszy, Emocjonalna Slonico
                niezgrabna troche forma maskujaca nieudolnie samotnosc czy tresc -
                nierealny zestaw oczekiwan, co jest oczywiste...subtelna to ty nie jestes na
                pewno .
                • Gość: Olga Re: szukam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 07:01
                  Maciusiu.

Niestety, Twoje „oczywiste wnioski” są niesłuszne, więc nie przyjmę ich tak po
                  prostu. Wręcz uderza mnie niedorzeczność Twoich przypuszczeń. Niewiele możesz o
                  mnie powiedzieć, bo moja natura jest znacznie bardziej złożona, niż potrafisz
                  sobie wyobrazić. Całość mnie to więcej niż suma tych kilku słów, których nie
                  zrozumiałeś.
                  Na pewno słyszałeś, że są różne sposoby pojmowania świata, odpowiadające
                  złożoności umysłu danej jednostki. Na moim poziomie znajdują się pojęcia,
                  których nie można sprowadzić do elementów znajdujących się na Twoim (niższym),
                  dlatego... koniec końców... dalszy dialog z Tobą, jak i wcześniej, tak i teraz
                  wydaje mi się nieistotny. Mój poziom ma swoją własną wartość i autonomię –Twój
                  (bezsprzecznie) nie przedstawia żadnej. Nie chcę tutaj pisać dużymi znakami (!)
                  i bez tego wiadomo o co chodzi.

P.S.
                  Absurdalny charakter Twoich obu anonsów skłonił mnie do niewinnego żartu, który
                  okazał się dla Ciebie brzemienny w skutkach (m.in. zaskakujący brak odzewu -nie
                  sposób się tego wyprzeć). Wszystko to, co do tej pory publicznie napisałeś,
                  stało się (oczywiście) samo w sobie świadectwem Twojej niedojrzałośći i
                  głupoty, niestety. Niedojrzałości – na razie; głupoty -prawdopodobnie długo,
                  długo jeszcze...
                  • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 13.05.01, 04:20
                    DO OLGI, zal mi Ciebie, chcialabys by w Tobie dostrzeźono COŚ wiecej niz
                    GruboskurnoŚĆ, ktorej dalas dowody, i ktorą teraz nazywasz niewinnym
                    zarcikiem a innych oceniasz, ferujesz wyroki ,na podstawie jeszcze skrom
                    niejszych przeslanek Zabolalo Cię, wiec postanowilas dorzucic jeszcze pare
                    inwektyw o glupocie i niedojrzalosci, zamiast dostrzec ze nie zrozumialas
                    autoironii i sarkazmu w moim anonsie ,Tak wiec nie dosc ze gruboskornosc
                    to jeszcze brak inteligencji. I czego ty tu szukasz?
                  • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 13.05.01, 04:51
                    Do OLGI
                    i nie mam na imie Macius
      • Gość: bujas do blondynk IP: *.uci.agh.edu.pl 22.05.01, 11:20

Odpisz mi nie mam az tak wielkich wymagan
    • Gość: Cake Re: szukam IP: 213.76.108.* 09.05.01, 03:09
      I jeszcze, żeby gotować umiała ...........
      • Gość: mack Re: szukam IP: 212.106.2.* 10.05.01, 03:25
        sarkazm az sie cisnie na usta co Cake, ale nie, moze byc bez gotowania...
        ale wlasciwioe dlaczego nie

• Gość: Gosia A Re: szukam IP: 195.114.184.* 09.05.01, 06:20
      Czytam i czytam, i to po prostu moja charakterystyka. Choć,niestety, normalna
      nie jestem, cała reszta się jednak zgadza...Momentami, oczywiście.
      I...
    • Gość: Gosia A Re: szukam IP: 195.114.184.* 09.05.01, 06:21
      Czytam i czytam, i to po prostu moja charakterystyka. Choć,niestety, normalna
      nie jestem, cała reszta się jednak zgadza...Momentami, oczywiście.
      I...
      • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 10.05.01, 21:26
        Do GOSI
        no prosze, nie myslalem nawet ze to takie proste, ale b.sie ciesze to
        ogloszenie jest tez przeciez testem na wiare w siebie... to poznajmy sie ...

• Gość: Gosia A Re: szukam IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.05.01, 23:11
          Alez prosze, bardzo chetnie...
          A masz skuteczne sposoby poznawania?
          Ja się na wszelki wypadek zgadzam
          • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 12.05.01, 02:19
            mimo ,ze twoja zgodnosc i ufnosc sa wysoce podejrzane napisz, pogadamy
            tete a tete , bardziej intymnie
            mackie2311@wp.pl
            • Gość: Gosia A Re: szukam IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 12.05.01, 09:02
              I słusznie, i słusznie...
              jak już wspomniałam, normalna nie jestem, więc lepiej mnie sprawdzić...
              • Gość: Woland Re: szukam IP: *.scm.de 16.05.01, 13:43
                no i jak wam wyszło to sprawdzanie, bo wszyscy chętnie się dowiemy czego� więcej???
                pzdr. Woland
                • Gość: Gosia A Re: szukam IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 16.05.01, 17:38
                  Nie wiem, czy wszyscy są gotowi na tak drastyczne szczegóły...
                  Zważ, że tu się może młodzież nieletnia pojawiać! (a wiemy, czym ona dla Narodu
                  jest)
                • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 16.05.01, 21:30
                  do Wolanda
                  caly czas sie sprawdzamy ,i jest to bardzo przyjemne sprawdzanie sie,
                  moze potrwac ,tak ze Wolancie - czas umierac, ( z ciekawosci)
                  A c o chcialbys wiedziec konkretnie, moze Gosia Ci cos powie?
                  Behemot
                  • Gość: Woland Re: do Gosi A i mack'a IP: *.scm.de 21.05.01, 09:33
                    do Gosi A:
                    Ach ja tylko chciałem sprawdzić, czy aby nie jest za pó�no i czy przypadkiem nie sprawdzili�cie się już na wkro�... i czy mam jeszcze jakš� szansę...
                    /////////////
                    do mack'a vel Behemot'a, a kysz kocie, bo Ci skórę przetrzepię! Nie widzisz durny, że to MAŁGORZATA !!!!
                    Woland
                    • Gość: Gosia A Re: do Gosi A i mack'a IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 17:02
                      Widzisz, poprzednim razem (och, gdybyś się pospieszył...)jeszcze byliśmy nie do
                      końca sprawdzeni, ale teraz - analiza doprowadziła do dekompozycji. Żadne z nas
                      już nie jest tym, kim było wcześniej.
                      A pytasz o szansę u macka? To on dał wszakże ogłoszenie...zapytaj bezpośrednio
                      jego, nie wstydź się...Ja nie będę zazdrosna (teraz, bo przed dekompozycją
                      byłabym)
                      • Gość: mack Re: do Gosi A i mack'a IP: *.ports.pol.pl 22.05.01, 03:46
                        choc kazda Gosia to poniekąd Malgorzata to ,
                        nie kazdy wolant to od razu mistrz
                        drogi Wolandzie....ale dano ci do zrozumienia ,
                        ze wlasciwie nic, ale to nic nie wskazuje na to
                        ze pasujesz do ogloszenia, w ktorym sie znalazles.......
                        mojego ogloszenia!
                        • Gość: Woland Re: do Gosi A i mack'a IP: *.scm.de 22.05.01, 09:56
                          jasne,
                          no to spadam, w i�cie diabelskim tempie... (już mnie nie ma)
                          Woland

> choc kazda Gosia to poniekąd Malgorzata to ,
                          > nie kazdy wolant to od razu mistrz
                          > drogi Wolandzie....ale dano ci do zrozumienia ,
                          > ze wlasciwie nic, ale to nic nie wskazuje na to
                          > ze pasujesz do ogloszenia, w ktorym sie znalazles.......
                          > mojego ogloszenia!

• Gość: mack Re: do Gosi A i mack'a IP: *.ports.pol.pl 22.05.01, 18:38
                            no wolandzie,nie az tak
                            moze porozmawiamy na nowy inny temat, ktory dla ciebie otworze....
                          • Gość: Gosia A Re: do Gosi A i mack'a IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.05.01, 23:10
                            Tak szybko znikasz?
                            A ja gdzieś tam, naga acz okryta
                            tajemnicą...Przelatuję. Można mnie zobaczyć! A może...
                            • Gość: Woland Re: do Gosi A i mack'a IP: *.scm.de 23.05.01, 09:50
                              pocóż, skoro jasnym wszem i wobec się stało,
                              żem nie jest mistrzem :-(((, ziemskie moje ciało.
                              jak mi dolecieć, by ršbka uchylić Twojej tajemnicy,
                              skoro Ty� jest na plantach, a jam jest w stolicy ???

Woland

Gość portalu: Gosia A napisał(a):

> Tak szybko znikasz?
                              > A ja gdzieś tam, naga acz okryta
                              > tajemnicą...Przelatuję. Można mnie zobaczyć! A może...

• Gość: mack Re: do Gosi A i mack'a IP: *.ports.pol.pl 24.05.01, 01:32
                                no nie Wolandzie, sorki, ale pojechales.....Gosia ma dobre serce i na pewno sie
                                ulituje nad toba , ale ja Ci tym razem nie popuszcze. to było w stylu
                                wczesnolicealnym, a nie Bulhakowa, to "jam".....nie , no naprawde.....
                                stylistycznie to nawet echa romantyzmu, switezianka..te klimaty...nono
                                • Gość: Gosia A Re: do mack'a i Wolanda poprzez mack'a IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.05.01, 08:21
                                  . mack - moje dobre serce stara się znaleźć wytłumaczenie:
                                  "jam" to może rym do szukam?

2. Wolandzie - przecież ja nie po plantach...Może mnie w Lajlonii znajdziesz...
                                  Mam jedną propozycję - szukaj, szukaj...Bo mimo, że ciało z tej ziemi, to może
                                  choć umysł nieprzeciętny?
                                  • Gość: mack Re: do mack'a i Wolanda poprzez mack'a IP: *.ports.pol.pl 25.05.01, 00:40
                                    jam ten sam
                                    tak sie mam
                                    ze dzis tu jutro tam
                                    i nikogo nie pytam
                                    tylko sam rade dam
                                  • Gość: Woland Re: do mack'a i Wolanda poprzez mack'a IP: *.scm.de 25.05.01, 09:22
                                    No proszę a ja my�lałem, że dyskusja zmierza ku końcowi..., już mnie wypraszali... No tak, ale jak wprowadziłem ferment, nowy element. To tak jakby kij w mrowisko. :-))) Uderz w stół, a nożyce się odezwš. Proszę i nawet mack co� naskrobał, To chyba bardziej z Białoszewskiego (Mirona z resztš) niż z ze �witezianki, ale nie�le jak na poczštek. A co do liceum to fakt. Edukację na tym polu zakończyłem (kiedy to było) wła�nie na liceum.
                                    A co do Bułhakowa: to kiedy wywaliłem Cię mack'u vel. "durny kocie" na zbity pysk (co niewštpliwie było w stylu pana B.), to od razu lament, że ja tu nie pasuję i że ten tego... Zdecyduj się mack'u, czy chcesz być ponownie" durnym kotem"??? :-))))))
                                    Woland
                                    • Gość: MACK Re: do Wolanda od macka IP: *.ports.pol.pl 26.05.01, 00:34
                                      no niee,malgosiu, no sama widzisz,

Wolandzie, nie dosc ze w tracasz sie w nie swoje sprawy, korzystajac z
                                      mojego anonsu,nie dosc ze brak ci pokory, gdy delikatnie dalismy Ci do
                                      zrozumienia ze stylistycznie twoje teksty nawet nie lezaly kolo Bulhakowa to
                                      jeszcze w malo wybredny sposob obrazasz gospodarza w jego wlasnym
                                      domu, to szczyt chamstwa !!!
                                      • Gość: Woland Re: do macka (od IP: *.scm.de 28.05.01, 10:12
                                        gospodarza we własnym domu ??? A kto Ci dał prawo do zadomowienia się na forum??? Najwyższy? A nawet je�li to ja mam z nim układy, ... chmm, (?), powiedzmy, ... równoległe, żeby nie powiedzieć partnerskie... Piszę co chcę i wcale nie Ciebie obrażałem, tylko parszywego kota o imieniu Behemot, za którego się podawałe�! Nic mi do Ciebie, żyj w pokoju. A od chamów mi nie wyzywaj, bo w tej "grze", jak na wojnie, wszystkie chwyty dozwolone i wygrywa tylko jeden.

Woland, z chamskimi pozdrowieniami.
                                  • Gość: Woland Re: do mack'a i Wolanda poprzez mack'a IP: *.scm.de 25.05.01, 09:43
                                    Ach Małgorzato !
                                    To miała być odpowiedż do Ciebie, ale ten "durny kot"! Jak zwykle wtyka nos w nie swoje sprawy. Tak się zapędziłem w odganianiu natręta, że aż zapomniałem Ci odpisać.
                                    Więc, nie planty??? Chmmm, jaka� podpowied�?
                                    Woland
    • Gość: ho ho ho Re: szukam IP: 62.7.189.* 10.05.01, 18:26
      a nie pomyslales, ze powinnienes najpierw skonczyc szkole?
      • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 10.05.01, 21:22
        do hohoho :
        skonczylemjuz troche szkol,ale nigdy za malo
    • Gość: aaa Re: szukam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 22:17
      spełniam wszystkie wymogi i z pewnością nie mam
      wymiarów 60/90/60...pozdrawiam
      • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 12.05.01, 02:26
        to " z pewnoscia" sugeruje duze oddalenie od owego wzorca z sevre,
        pisz jesli chcesz
        mackie 2311@wp.pl
        • Gość: aaa Re: szukam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 21:54
          odbierz pocztę...jeśli chcesz
          • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 18.05.01, 01:39
            odebralem i odpowiedzialem
    • Gość: Duda Re: szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 13:28
      Czesc, moze jestem malo skromna, ale wydaje mi sie, ze spelniam Twoje
      wymagania. Co do wymiarow, to pierwszy sie zgadza. Z reszta nie jest tak
      idealnie, ale pracuje nad tym. Nie napisales nic o wieku!

• Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 18.05.01, 01:38
        witaj
        ja wcale nie oczekuje zadnych wymiarow,!!!!!! to chyba jest jasne...
        faktycznie nic nie ma wieku ..powiedzmy do 35, ale to tylko dlatego ze mnie
        pytasz, , to fajnie ze odpowiadasz,,,ten anons jest tylko dla majacych poczucie
        wlasnej wartości,,,, napisz cos wiecej,,,na prywatny adres
        • Gość: Duda Re: szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 16:26
          Odpisalam na Twoj prywatny adres, ktory komus juz wczesniej dales.
          • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 20.05.01, 03:40
            i slusznie
    • Gość: xxx Re: szukam IP: *.proxy.aol.com 18.05.01, 04:11

> AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaabsolutnie i natychmiast
      > chcialbym poznac kobiecą, niebrzydką, inteligentną, wesolą, cieplą,
      > samodzielną, wolną, zmyslową, powazną, wrazliwą, uczciwą, lojalną i
      > normalną kobietę do źycia i wcale nie musi byc blondynką o wymiarach 90/
      > 60/90 niewiele?

Gdzie to swinstwo ma egzystowac jeszcze?W Polsce?W cuda wierzysz? Toc to.....
    • Gość: sexi Re: szukam IP: *.*.*.* 18.05.01, 06:34
      A po co Ci az tyle kobiet?
      sexi
      • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 18.05.01, 22:48
        no wreszcie, obaj panowie jasno zrozumieli , ze moja oferta jest lekko
        ironiczna, raczej pelna sceptycyzmu , a jednak.......ktos odpowiedzial....szczerze
        i jestem pelen szacunku........ot potega internetu
        • Gość: kiri Re: szukam IP: 213.25.55.* 19.05.01, 12:25
          I inteligentne kobiety tez dostrzegły Twój sceptyzm... A może podświadomie
          jednak chciałbyś poznać taką kobietę? Nie sugeruję tu siebie bo chociaż nie mam
          (niestety) "boskich" wymiarów to jestem jeszcze nerwowa, choleryczka i bywam
          złośliwa...
          • Gość: mack Re: szukam IP: 212.106.2.* 22.05.01, 03:51
            sama musisz ocenic czy pasujesz do ogloszenia, ......albo czy ono pasuje do
            ciebie
            • Gość: kiri Re: przymierzanie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 10:59
              Przymierzam się i przymierzam tak jak sukienkę:
              z przodu nieżle, z boku trochę się marszczy, z tyłu będzie trzeba przyprasować
              tę fałdkę... Ogólnie całość fajna i za rozsądną cenę... kupuję.
              • Gość: malinka DO KIRI, uwaga logiczna IP: *.ports.pol.pl 25.05.01, 00:36
                kiri......kochanie, chyba pogubilam sie w tychmetaforach .
                Rozumiem ze moze ci to nie odpowiadac, ale to ogloszenie jest ze on szuka ,
                wiec to on "kupuje, "a ty "ewentualnie masz do sprzedania" jesli juz tak
                bardzo ci zalezy na tej merkantylnej terminologii,
                a wiec albo jestes sprzedawca albo sukienka ,ale nigdy kupujaca sukienke....
                • Gość: kiri Re:Dwie logiczne uwagi IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 08:49
                  1)Zwrot per "kochanie" brzmi tu infantylnie i pretensjonalnie.
                  2)Każdy, kto dokonuje jakiegokolwiek wyboru, kieruje się swoimi kryteriami. Dla
                  mnie najważniejsze jest moje własne samopoczucie w przymierzanej sukience.
                  Jeśli wszystko w Twoim życiu sprowadza się do "kupno - sprzedaż" to Twój
                  poważny problem...
              • Gość: mack Re: przymierzanie IP: *.ports.pol.pl 25.05.01, 00:51
                Gość portalu: kiri napisał(a):

> Przymierzam się i przymierzam tak jak sukienkę:
                > z przodu nieżle, z boku trochę się marszczy, z tyłu będzie trzeba przyprasować
                > tę fałdkę... Ogólnie całość fajna i za rozsądną cenę... kupuję.

Kiri ,to nie przymierzalnia!!!!!!!!!
                to ludzki problem... ciagle CIe drazni ofertowy charakter tego anonsu
                ...ktory byl autoronia majaca na celu, zlagodzenie dramatyzmu tych poszukiwan
                i ukrycie niewiary w mozliwosc ich spelnienia..przeciez to jasne
                'dla was to zabawa ,nam chodzi o zycie'......krasicki,
                a dlugo tak przymierzasz?

• Gość: kiri Re: Mack IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 08:36
                  Jeśli uraziłam Cię to bardzo przepraszam. Źle mnie chyba zrozumiałeś. Nie
                  żartuję sobie z ludzkich problemów, a już na pewno nie z samotności i
                  zagubienia. Tą żartobliwą frazą chciałam powiedzieć, że każdy w życiu
                  "przymierza się" i czasem kupi, czasem nie...
                  Przymierzam bardzo długo. Wszystko dlatego, że jestem bardzo ostrożna, nieufna.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: Mack nie zartuje z nikogo IP: *.ports.pol.pl 28.05.01, 23:49
                    Daleko mi dotego by,zartowac , jesli zobaczysz moj dialog z Olga,
                    sa na tym tle nie porozumienia,
                    moj anons jest smutny i tyle
                    napisz wiecej, na adres ktory podalem, jesli zdecydujesz sie
                    sprawdzic czy pasujesz ,czy anons pasuje, jak zwal , tak zwal
                  • Gość: mack kiri IP: *.ports.pol.pl 02.06.01, 01:48
                    no i co kiri. wystraszylas sie???
                    • Gość: kiri Mack IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 21:30
                      Nie, nie wystraszyłam się. Czekaj cierpliwie...
                      • Gość: mack rere IP: *.ports.pol.pl 03.06.01, 03:01
                        aa ,wiem.... musisz przyprasowac fałdki ? ok.
                        • Gość: kiri Re: rerere IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 13:49

> aa ,wiem.... musisz przyprasowac fałdki ? ok.

Brawa za złośliwość... zaczynam lubieć Twoje poczucie
                          humoru. Pa! cdn...
    • Gość: kaka Re: szukam IP: 10.2.24.* / 193.41.231.* 21.05.01, 14:04
      Jaka jestem?
      Musisz mnie sam ocenić?
      Fakt, że na chwile obecną jestem bardzo samotna i szukam osób które myślą
      bardzo poważnie o życiu. Pozdrawiam. Mój e-mail:kasia76@poczta.gazeta.pl.
      • mario2 Re: szukam 21.05.01, 14:48
        Ka-ka bardzo czesto natykam sie na Twoje wypowiedzi na lamach forum. Z
        wszystkich bije gorycz i duza doza zniechecenia. Coz takiego doprowadzilo Cie
        do obecnego stanu? Powinnas cieszyc sie swoja mlodoscia i zyciem ktore jest
        przeciez przed Toba. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
      • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 22.05.01, 03:58
        o jej,
        mysle ,ze mysle powaznie o zyciu,
        moge tez sie dowiadywac
        ale to ja dalem ogloszenie,
        a ty wiesz jaka jestes
        a nie odwrotnie
        hej
    • Gość: alfa Re: szukam IP: 195.94.222.* 23.05.01, 10:31
      Przyznam szczerze, rzadko zastanawiam sie nad tym jaka jestem. Wczytując się w
      Twoje słowa, zdałam sobie sprawę że jestem OK, bo posiadam wszystkie te cechy,
      no może jakieś niuanse by się wkradły. Samodzielna - no cóż, jeszcze nie
      jestem gotowa by prowadzić samochód choć prawo jazdy mam. Normalna - oj czasem
      lubię poszaleć........
      • Gość: mack Re: szukam IP: *.ports.pol.pl 24.05.01, 01:24
        na pewno jestes OK!
    • Gość: aaaa Re: szukam IP: 213.77.81.* 25.05.01, 13:28
      Też szukam, szukam... a jak już znajdę to wyrzucam. Jeszcze zakładam, że to
      uleczalne. Blondynką można sie stać w ciągu godziny tylko po co jeśli wolę
      siebie w ciemnych barwach. Ale wiesz!... suma! wymiarów nawet się zgadza... a
      teoretycznie to nawet wszystkie pozostałe cechy . No i też aaaabsolutnie i
      natychmiast....aaaa
    • Gość: LULU Re: szukam IP: 213.77.81.* 25.05.01, 14:55
      CHCIAŁABYM POZNAĆ
      MĘSKIEGO,NIEBRZYDKIEGO,INTELIGENTNEGO,WESOŁEGO,CIEPŁEGO,SAMODZIELNEGO,WOLNEGO,ZM
      YSŁOWEGO, POWAŻNEGO, WRAZLIWEGO, UCZCIWEGO, LOJALNEGO I NORMALNEGO MĘŻCZYZNĘ DO
      ŻYCIA I WCALE NIE MUSI BYĆ OGNISTYM BRUNETEM O WYMIARACH XXL.I ZASTANAWIAM SIĘ
      CZY NIE ZA DUŻO WYMAGAM...
      • Gość: mack Re: szukam IP: 212.106.2.* 26.05.01, 00:41
        Gość portalu: LULU napisał(a):

> CHCIAŁABYM POZNAĆ
        > MĘSKIEGO,NIEBRZYDKIEGO,INTELIGENTNEGO,WESOŁEGO,CIEPŁEGO,SAMODZIELNEGO,WOLNEGO,Z
        > M
        > YSŁOWEGO, POWAŻNEGO, WRAZLIWEGO, UCZCIWEGO, LOJALNEGO I NORMALNEGO MĘŻCZYZNĘ DO
        >
        > ŻYCIA I WCALE NIE MUSI BYĆ OGNISTYM BRUNETEM O WYMIARACH XXL.I ZASTANAWIAM SIĘ
        > CZY NIE ZA DUŻO WYMAGAM...
        no coz ja tez sie zastanawiam czy nie za duzo oczekujesz
        u mnie w duzej mierze sie zgadza, ale czy u ciebie sie zgadza??
        • Gość: L Re: szukam IP: 213.77.81.* 28.05.01, 11:41
        • Gość: Lulu Re: szukam IP: 213.77.81.* 28.05.01, 11:50

> u mnie w duzej mierze sie zgadza, ale czy u ciebie sie zgadza??

U mnie również "w dużej mierze"...
          Ale czemu tak wspaniały facet ciągle czegoś/kogoś szuka?
          Chodzi o samą przyjemność szukania czy o znalezienie?
          • Gość: mack Re: szukam IP: 212.106.2.* 28.05.01, 23:59
            widac cos jest nie tak wspaniale , chodzi o znalezienie nie o szukanie
            napisz wiecej.
            pozdrawiam
            mack
            • Gość: lulu Re: szukam IP: 213.77.81.* 29.05.01, 15:47

> widac cos jest nie tak wspaniale , chodzi o znalezienie nie o szukanie

Hmm... Czyżby poeta? Może, może...

Nie lubię stać w miejscu. Znajdzie ten kto szuka. Jeśli szukanie kończy się
              znalezieniem jest świetnie, jeśli skończy się na szukaniu też coś z tego zyskam
              coćby mały uśmiech w którymś momencie przelotnej myśli. Dla takiego małego
              uśmiechu -Warto.
              • Gość: mack lulu IP: *.ports.pol.pl 30.05.01, 01:17
                mackie@poczta.gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka