waleria 06.06.01, 13:30 Panowie powyżej 40-ki kochają tylko siebie i dbaja wyłącznie o swoją karierę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia76 Re: 40-latki 06.06.01, 13:43 A mój tatuś ma 47 lat i jest bardziej kochany zarówno dla swojej mamy, jak i dla swoich 3 córeczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: do Walerii IP: 195.117.142.* 06.06.01, 14:14 To oszczerstwo! Pojedyńcze przykłady nie mogą dawać obrazu całości. Potrafimy w swoich uczuciach być wyjątkowi, znamy wrażliwe miejsca kobiecej psychiki i jej ciała i dlatego jesteśmy tam gdzie trzeba delikatni a gdzieś indziej stanowczy. Potrafimy być cierpliwi i nie gwałtowni. Potrafimy rozmawiać z kobietą ładnym słownictwem bez chamskich "ozdobników", nie wybieramy: czy kupić kwiatek, czy wino, czy pierścionek - bierzemy wszystko razem! Tacy są panowie po 40-stce, nie mylić z menelami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: do Walerii IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 18:27 do leoparda! Nie wiem ile masz lat, ale napisałeś tak, jakbyś co najmniej znał takowych panów po czterdziestce. Jeśli moje podejrzenia się sprawdzą, proszę o kontakt, gdyż szukam męża dla mojej mamy.Pisz na adres: ewela102@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: 40-latki 06.06.01, 18:56 Walerio- o czym Ty mowisz?. Chyba nie masz racji. Przeciez wszystko co robimy- robimy dla Was- KOBIET Mario Odpowiedz Link Zgłoś