lena8 19.02.03, 11:26 na jednej stronie FT są wątki o ile dobrze zapamiętałam z 16, 17, 18, i 19 czyli aż z 4 dni!!! FT wcale nie jest towarzyskie:(( to mi wygląda na jakąś stypę:( :)) zakładam nowy wątek w ramach akcji "wiecej życia" i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena8 Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 11:34 i jeszcze kawał na dzień dobry;) Zajączek mówi do niedźwiedzia: - Dzisiaj idę na imprezę. Jak wrócę mogę być lekko podpity, więc proszę nie bij mnie. Następnego dnia zajączek wstaje rano z łóżka, patrzy w lustro, a tam cała mordka obita. - Niedźwiedź! Przecież mówiłem ci żebyś mnie nie bil - mówi zajączek. - Wyzywałeś mnie od kutasów. Wytrzymałem. Wyzywałeś moją starą od kurew. Wytrzymałem. Nazwałeś mojego starego zmarszczonym palantem. Wytrzymałem. Ale kiedy nasrałeś na środku pokoju, włożyłeś w to patyczki i powiedziałeś, że jeżyk dzisiaj śpi z nami - NIE WYTRZYMAŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 11:54 a o to chodzi że nic sie tu kurwa nie dzieje!!!!:(( chujówka straszliwa!!!! weź Lena coś zrób!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 11:59 Tajger a ty siem tak nie wydzieraj, bo jak klapa w futrzastą dupe dostaniesz, to ucichniesz......:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 12:06 no toż qrwa Oni się po kątach łajdaczą zamiast grzecznie pisac na forumie!! może by tak zrobić jakąś promocję np za każde następne sto postów jakiegoś pana wysyłam do niego swoje akta tfu znaczy akty :P a Ty to samo robisz tylko dla pań :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 12:35 kurna 100 postów!!!!???, zestarzejesz siem zanim to minie!:) ..a nie może być 100 liter???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: a co tu się dzieje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.03, 12:51 Tajger, może Ty lepiej nie wysyłaj...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 13:03 n coś Ty Ronka!!! i tak bym nie wysłał!!!:)) chciałem jom ino podebrac!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 13:20 a Ty taki jestes !!!! matka mówiła nie wierz nigdy tygrysom!!!:P ja mam te akty już zrobione więc czasem mnie tu nie strasz ma być po 100 postów!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 13:23 nie za dobry jesteś :P tak na przyszłosc tego się nie mówi na głos:))) a teraz dupa zimna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 13:31 alez Lenka żartowałem! chciałem tylko podebrać Ronke!!:)))hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Jedno wielkie krętactwo!!!!!! 19.02.03, 14:04 dzięki za wyjaśnienie;) jeszcze z 99 postów dzieli Cię od otrzymania aktów Tygrysa albo moich:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 14:06 a mnie dzieli od aktu Leny jeszcze 5 postów!!!hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 14:14 coś kręcisz:P żądam dowodów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 14:20 bo ja te posty pisałem na wielu wątkach i Forach,..Romantice, Erotice, Kobiecie, Plaży, Bagaży, Spotcie, Torcie,Korcie...itp itd... łącznie naklepałem 95, ten jest 96 .... jeszcze 4 i ..... naga Lenka ukaże sie mym oczkom !!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Ale to jest oszustwo!!!! 19.02.03, 17:47 Tygrys oszustem ! Tygrys oszustem! powiem mamie! powiem mamie! w takim razie ja moją setkę już dawno wyrobiłam tylko, że nie na gazecie. Dawaj te akty!!! Tobie jeszcze 4 posty brakują:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale to jest oszustwo!!!! 20.02.03, 07:21 o nie moja droga!:)),..liczą sie TYLKO posty na GW!!!!!:)) ...więc szykuj swój akt dziewczynko bo mi brakuje jeszcze tylko trzech!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Tygrys!!! 20.02.03, 13:15 Ja nie wiem czy Cię uprzedziłam ..chyba nie ale te 100 postów miało być napisane WCZORAJ!!!;)) coś wolny jesteś tygrys jak setki nie mogłeś wyrobić:)) a tak z ciekawości bengalski czy syberyjski?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys!!! 20.02.03, 13:49 ..syberyjski oczywiście!! król wszystkich Tygrysów!!!:)) PS> i ty mnie tu nie ściemniaj ino akty wysyłaj!!!:)))) Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Tygrys!!! 20.02.03, 16:36 no sierściuchu coś Ci wysłałam!! zebyś się w końcu nawrócił na dobrą drogę :P;)) a to by tłumaczyło Twoją powolność z tego co pamiętam to bengalskie są szybsze no ale jak ktoś siedzi na tronie to ja przepraszam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys!!! 21.02.03, 07:30 buuuuuu.... ja chcą Twoje zdjęcie!!!!! wyślij mi!!!!! zasłużyłem!!! buuuuu.... ..a co ja mam na to poradzić że jezdem king of the Tigers??? musze na tronie siedzieć!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Tygrys!!! 21.02.03, 10:02 a gdzie tam zasłużyłeś !!! do setki jeszcze brakuje! a ja całą noc nie spałam tylko robiłam na gazecie setkę więc teraz mam prawo zobaczyć Tygrysa bez futra hyhy..to znaczy gdzieniegdzie może mieć jakieś futerko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys!!! 21.02.03, 10:27 dobra, jako żem jezd Tygrys dobrze wychowany(hehe) to wysle Ci pierwszy!:)) ..ale natychmiast oczekuję Twojego!:) ..i zaznaczam że troche futerka na siebie włoże!:)) ..a Ty maasz być bez!!!:)), albo co najmniej skąpo ubraana!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Tygrys!!! 21.02.03, 10:33 no Tygrys ja tam prawie nie mam futerka ino na głowie i gdzieniegdzie jakieś szczątkowe:P:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys!!! 21.02.03, 10:52 może być te szczątkowe!, podoba sie mnie to!:)) ..wysyłaj a ja tymczasem w oczekiwaniu roześciele się na tronie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Tygrys!!! 21.02.03, 11:01 się nie rozsiadaj!!! już wysłałam !:P a Ty prawie futra nie zrzuciłeś i wierz tu Tygrysom!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś