Dodaj do ulubionych

a co tu się dzieje??

19.02.03, 11:26
na jednej stronie FT są wątki o ile dobrze zapamiętałam z 16, 17, 18, i 19
czyli aż z 4 dni!!! FT wcale nie jest towarzyskie:(( to mi wygląda na jakąś
stypę:(
:))
zakładam nowy wątek w ramach akcji "wiecej życia"
i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • lena8 Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 11:34
      i jeszcze kawał na dzień dobry;)

Zajączek mówi do niedźwiedzia:

- Dzisiaj idę na imprezę. Jak wrócę mogę być lekko podpity, więc proszę
      nie bij mnie. Następnego dnia zajączek wstaje rano z łóżka, patrzy w
      lustro, a tam cała mordka obita.

- Niedźwiedź! Przecież mówiłem ci żebyś mnie nie bil - mówi zajączek.

- Wyzywałeś mnie od kutasów. Wytrzymałem. Wyzywałeś moją starą od kurew.
      Wytrzymałem. Nazwałeś mojego starego zmarszczonym palantem. Wytrzymałem.

Ale kiedy nasrałeś na środku pokoju, włożyłeś w to patyczki i
      powiedziałeś, że jeżyk dzisiaj śpi z nami - NIE WYTRZYMAŁEM
      • tygrysek_ Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 11:54
        a o to chodzi że nic sie tu kurwa nie dzieje!!!!:((
        chujówka straszliwa!!!!
        weź Lena coś zrób!!!!!:))
        • randia_ Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 11:59
          Tajger a ty siem tak nie wydzieraj, bo jak klapa w futrzastą dupe dostaniesz,
          to ucichniesz......:)))))
        • lena8 Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 12:06
          no toż qrwa Oni się po kątach łajdaczą zamiast grzecznie pisac na forumie!!
          może by tak zrobić jakąś promocję np za każde następne sto postów jakiegoś
          pana wysyłam do niego swoje akta tfu znaczy akty :P a Ty to samo robisz tylko
          dla pań :))
          • tygrysek_ Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 12:35
            kurna 100 postów!!!!???, zestarzejesz siem zanim to minie!:)
            ..a nie może być 100 liter???:)
            • Gość: Ronja Re: a co tu się dzieje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.03, 12:51
              Tajger, może Ty lepiej nie wysyłaj...:))))))
              • tygrysek_ Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 13:03
                n coś Ty Ronka!!! i tak bym nie wysłał!!!:))
                chciałem jom ino podebrac!!!:))
                • lena8 Re: a co tu się dzieje?? 19.02.03, 13:20
                  a Ty taki jestes !!!! matka mówiła nie wierz nigdy tygrysom!!!:P
                  ja mam te akty już zrobione więc czasem mnie tu nie strasz ma być po 100
                  postów!!!;))
                • lena8 ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 13:23
                  nie za dobry jesteś :P tak na przyszłosc tego się nie mówi na głos:)))
                  a teraz dupa zimna;))
                  • tygrysek_ Re: ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 13:31
                    alez Lenka żartowałem! chciałem tylko podebrać Ronke!!:)))hehe
                    • motor Jedno wielkie krętactwo!!!!!! 19.02.03, 13:45
                      Nic sie nie dzieje - NUDA
                      • lena8 Re: Jedno wielkie krętactwo!!!!!! 19.02.03, 14:04
                        dzięki za wyjaśnienie;) jeszcze z 99 postów dzieli Cię od otrzymania aktów
                        Tygrysa albo moich:P
                    • lena8 Re: ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 14:00
                      no już Ci wierzę:P
                      • tygrysek_ Re: ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 14:06
                        a mnie dzieli od aktu Leny jeszcze 5 postów!!!hehe
                        • lena8 Re: ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 14:14
                          coś kręcisz:P żądam dowodów!!!
                          • tygrysek_ Re: ale coś w tym podbieraniu 19.02.03, 14:20
                            bo ja te posty pisałem na wielu wątkach i Forach,..Romantice, Erotice,
                            Kobiecie, Plaży, Bagaży, Spotcie, Torcie,Korcie...itp itd...
                            łącznie naklepałem 95, ten jest 96 .... jeszcze 4 i ..... naga Lenka ukaże sie
                            mym oczkom !!!!:)))
                            • lena8 Ale to jest oszustwo!!!! 19.02.03, 17:47
                              Tygrys oszustem ! Tygrys oszustem! powiem mamie! powiem mamie!
                              w takim razie ja moją setkę już dawno wyrobiłam tylko, że nie na gazecie.
                              Dawaj te akty!!! Tobie jeszcze 4 posty brakują:P
                              • tygrysek_ Re: Ale to jest oszustwo!!!! 20.02.03, 07:21
                                o nie moja droga!:)),..liczą sie TYLKO posty na GW!!!!!:))
                                ...więc szykuj swój akt dziewczynko bo mi brakuje jeszcze tylko trzech!:))
                                • lena8 Tygrys!!! 20.02.03, 13:15
                                  Ja nie wiem czy Cię uprzedziłam ..chyba nie ale te 100 postów miało być
                                  napisane WCZORAJ!!!;)) coś wolny jesteś tygrys jak setki nie mogłeś wyrobić:))
                                  a tak z ciekawości bengalski czy syberyjski?;)))
                                  • tygrysek_ Re: Tygrys!!! 20.02.03, 13:49
                                    ..syberyjski oczywiście!! król wszystkich Tygrysów!!!:))

PS> i ty mnie tu nie ściemniaj ino akty wysyłaj!!!:))))

Tygrys

• lena8 Re: Tygrys!!! 20.02.03, 16:36
                                      no sierściuchu coś Ci wysłałam!! zebyś się w końcu nawrócił na dobrą
                                      drogę :P;)) a to by tłumaczyło Twoją powolność z tego co pamiętam to
                                      bengalskie są szybsze no ale jak ktoś siedzi na tronie to ja przepraszam ;))
                                      • tygrysek_ Re: Tygrys!!! 21.02.03, 07:30
                                        buuuuuu.... ja chcą Twoje zdjęcie!!!!! wyślij mi!!!!! zasłużyłem!!! buuuuu....
                                        ..a co ja mam na to poradzić że jezdem king of the Tigers??? musze na tronie
                                        siedzieć!!!!:))
                                        • lena8 Re: Tygrys!!! 21.02.03, 10:02
                                          a gdzie tam zasłużyłeś !!! do setki jeszcze brakuje! a ja całą noc nie spałam
                                          tylko robiłam na gazecie setkę więc teraz mam prawo zobaczyć Tygrysa bez futra
                                          hyhy..to znaczy gdzieniegdzie może mieć jakieś futerko;))
                                          • tygrysek_ Re: Tygrys!!! 21.02.03, 10:27
                                            dobra, jako żem jezd Tygrys dobrze wychowany(hehe) to wysle Ci pierwszy!:))
                                            ..ale natychmiast oczekuję Twojego!:)
                                            ..i zaznaczam że troche futerka na siebie włoże!:))
                                            ..a Ty maasz być bez!!!:)), albo co najmniej skąpo ubraana!!:))

• lena8 Re: Tygrys!!! 21.02.03, 10:33
                                              no Tygrys ja tam prawie nie mam futerka ino na głowie i gdzieniegdzie jakieś
                                              szczątkowe:P:))
                                              • tygrysek_ Re: Tygrys!!! 21.02.03, 10:52
                                                może być te szczątkowe!, podoba sie mnie to!:))
                                                ..wysyłaj a ja tymczasem w oczekiwaniu roześciele się na tronie!:)))
                                                • lena8 Re: Tygrys!!! 21.02.03, 11:01
                                                  się nie rozsiadaj!!! już wysłałam !:P a Ty prawie futra nie zrzuciłeś i wierz
                                                  tu Tygrysom!!!;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka