kamilar 16.08.06, 14:03 dwie godziny i tylko osiem pytań a jeszcze 40 mi zostało do zrobienia:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: JA piernicze 16.08.06, 15:03 geneza i wojny swiatowej główne postanowienie konferencji pokojowej w wersalu wielki kryzys systemstalinowski w ZSRR i jego konsekwencje Ogółem wikipedia i kopiuj wklej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: JA piernicze 16.08.06, 15:15 kamilar napisał: > geneza i wojny swiatowej > główne postanowienie konferencji pokojowej w wersalu > wielki kryzys > systemstalinowski w ZSRR i jego konsekwencje > > Ogółem wikipedia i kopiuj wklej:) no własnie to mialam ci zaproponować!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: JA piernicze 16.08.06, 15:19 kamilar napisał: > geneza i wojny swiatowej www.armianiemiecka.tpf.pl/Wojna/geneza.htm > główne postanowienie konferencji pokojowej w wersalu www.slonsk.de/Slonsk/Abni/GSOS/KonferencjaWersalska.htm > wielki kryzys www.datapolis.com/grzes/wk.htm > systemstalinowski w ZSRR i jego konsekwencje " target="_blank">www.rubikkon.pl/Numer5/historia-wielkaczystkawzsrr.htm> Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: JA piernicze 16.08.06, 15:36 najciekawsze jest, ze ja to wszystko wiem i mógłbym choćby zaraz przed komisjaegzamiancyjnastawac. Tylko problemem jest to przepisać i wyłożyć krótko ale kompletnie osobie o nikłym pojeciu Odpowiedz Link Zgłoś